Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kymco Agility 125 Vs Sym Symphony 125 ! 

Καλησπερα παιδια!  

Θελω να παρω ενα 125 μηχανακι για την δουλεια. Θελω να εχει οικονομικα ανταλλακτικα αλλα να μην ειναι και προβληματικό μοντελο. Δεν επιλέγω Piaggio, Yamaha κτλ γιατι εχει ακριβα ανταλλακτικα αλλα ουτε και καποια που ειναι εντελως κινεζικα πχ Lifan κτλ που θα εχουν μεγαλυτερη πιθανοτητα να βγαλουν προβλημα.

Μου ειπαν οτι τα Sym και τα Κymco ειναι μια μεση λυση. 

Καμια ιδέα απο τους "επιστημονες" του είδους? 

Ευχαριστω.

Επεξ/σία από Insomniac2017
Δημοσ.

Είμαι κάτοχος του Kymco Agility 125 16+ εδώ και 2 χρόνια. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα και έχω κάνει 11000 χιλιόμετρα. Για μέσα σε πόλη είναι πολύ καλό καθώς έχεις την άνεση για μανούβρες κτλ, στα συν και οι μεγάλες ρόδες που έχει 16άρα μπροστά 14άρα πίσω καθώς δεν γλιστράει το μηχανάκι. Γεμίζει με περίπου 7 euro και κάνω περίπου 80-90 χιλιόμετρα, με ταχύτητες μη περιμένεις τίποτα 80 πιάνει με το ζόρι 90 σε κατηφόρα. Δύο φορές που έπεσα με 30-40 χιλιόμετρα από απροσεξία μου δεν έσπασε τίποτα λες και δεν έπεσα! Γενικά το προτείνω για τα λεφτά του.

Δημοσ.

Kymco Agility 125 Vs Sym Symphony 125 ! 

Καλησπερα παιδια!  

Θελω να παρω ενα 125 μηχανακι για την δουλεια. Θελω να εχει οικονομικα ανταλλακτικα αλλα να μην ειναι και προβληματικό μοντελο. Δεν επιλέγω Piaggio, Yamaha κτλ γιατι εχει ακριβα ανταλλακτικα αλλα ουτε και καποια που ειναι εντελως κινεζικα πχ Lifan κτλ που θα εχουν μεγαλυτερη πιθανοτητα να βγαλουν προβλημα.

Μου ειπαν οτι τα Sym και τα Κymco ειναι μια μεση λυση. 

Καμια ιδέα απο τους "επιστημονες" του είδους? 

Ευχαριστω.

____---- Μολις αντιλήφθηκα οτι επρεπε να το βάλω στην κατηγορια Auto-Moto. Παρακαλω πολυ εναν mod να το μεταφερει γιατι δεν εχω το δικαιωμα εγω και δεν ειναι σωστο να το κανω διπλο-post. Ευχαριστω εκ των προτέρων.----____

πάρε παπί τα σκούτερς δεν είναι οικονομικά στην χρήση, συντήρησή, ανταλλακτικά

• Like 1
Δημοσ.

Παπι... εμεις και το Βιετνάμ...  :-D Τεσπα, για κανενα λογο αυτο το πραγμα περασμενων δεκαετιων.

Κάτοχος Agility 150, του 2011 με 26κ χλμ. Η μοναδικη βλάβη που ειχα ως τώρα ηταν εναν ανορθωτης τάσης κοστους 12 ευρώ. Αυτα.

Κατα τα λοιπά, απλά τηρείς τυπικά το σερβις το οποιο ειναι επικά φτηνό το οποιο μπορει να γινει σχεδον τζαμπα αμα πιανουν 2 πράγματα τα χέρια σου.

Γνώμη μου: Καλυτερα πας στις εκδόσεις με 150cc και ABS. Πας μη ABS εστι βαρβαρο και θα σε ριξει κάτω στην στιγμη της ανάγκης.  Μην κάνεις το λάθος. 

Δημοσ.

παπια προτεινουν συνηθως ανθρωποι που δεν εχουν οδηγησει ποτε σκουτερ...

για μεσα στην πολη το σκουτερ ειναι κορυφη γκαζι φρενο δε σε νοιαζει τπτ βενζινουλα και γυρνας ολη μερα.

εγω σου προτεινω να πας σε sym, εχουν φτηνοτερα ανταλακτικα, καλυτερη καταναλωση και πολυ καλυτερη αντιπροσωπεια στην ελλαδα αποτι τα kymco

αν στο επιτρεπει το διπλωμα και το μπατζετ σου να πας εδω ειναι κορυφη

http://www.sym.gr/model/symphony-st-200i-abs/

αλλιως τσιμπα αυτο

http://www.sym.gr/model/symphony-st-125i-cbs/

τα παραπανω τα λεω επειδη εχουν περασει απο τα χερια μου παπιες βεσπες μηχανες σκουτερ

το σκουτερ ειναι ο κυριαρχος μεσα στην πολη εχεις ανεση - χωρους για ψωνια κτλ και οικονομια στο καυσιμο

• Like 1
Δημοσ.

παπια προτεινουν συνηθως ανθρωποι που δεν εχουν οδηγησει ποτε σκουτερ...

για μεσα στην πολη το σκουτερ ειναι κορυφη γκαζι φρενο δε σε νοιαζει τπτ βενζινουλα και γυρνας ολη μερα.

εγω σου προτεινω να πας σε sym, εχουν φτηνοτερα ανταλακτικα, καλυτερη καταναλωση και πολυ καλυτερη αντιπροσωπεια στην ελλαδα αποτι τα kymco

αν στο επιτρεπει το διπλωμα και το μπατζετ σου να πας εδω ειναι κορυφη

http://www.sym.gr/model/symphony-st-200i-abs/

αλλιως τσιμπα αυτο

http://www.sym.gr/model/symphony-st-125i-cbs/

τα παραπανω τα λεω επειδη εχουν περασει απο τα χερια μου παπιες βεσπες μηχανες σκουτερ

το σκουτερ ειναι ο κυριαρχος μεσα στην πολη εχεις ανεση - χωρους για ψωνια κτλ και οικονομια στο καυσιμο

Σε θέμα άνεσης και ευκολίας ομορφιάς(άλλο να ανεβάζεις την γυναίκα στο scooter άλλο στο παπί :P), το scooter δεν συγκρίνεται με το παπί. Σε κόστος χρήσης (ανταλλακτικά και ευκολία service) πιστεύω πως το παπί υπερτερεί.

Θα συμφωνήσω οτι τα SYM είναι καλύτερα από Kymco. Βασικά η SYM έχει γίνει εταιρεία με πολύ καλό value. Κόστος αγοράς, ανταλλακτικών και service τίμιο. Η Piaggio πλέον πουλάει και όνομα μαζί με τα καλά μηχανάκια που βγάζει

Αναφορικά με τα 2 Symphony προτιμω το 200cc για την έξτρα δύναμη που έχει και για την μικρή διαφορά τιμής σε σχέση με το 125cc

Τέλος 2420 για το Honda Supra-X και 2970 για το Yamaha Crypton-X 2013 μου φαίνονται οχι απλά πολλά, αλλά υπερβολικά χρήματα για αυτά που προσφέρουν. Απορώ με την τιμολόγηση...

Δημοσ.

σε κοστος χρησης κερδιζουν μονο παπια τυπου daytona, lifan και λοιπα κινεζικα γιατι honda και yamaha μονο οικονομικη δεν ειναι η συντηρηση τους (αν μιλαμε για γνησια ανταλακτικα οχι κινεζικα)

σχεδον σιγουρα το crypton x εχει το ιδιο αν οχι αρκετα μεγαλυτερο κοστος συντηρησης απο το sym symphony

επισης με το symphony 200 εχεις και abs που ειναι τεραστιο ++

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...