Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μοσχαρισιο γυρο (δηλαδη ντονερ) εχει στο Μαγκαλι στο περιστερι (Δωδεκανήσου 24) . Αξιζει μια δοκιμη

Παρήγγειλα χθες πρώτη φορά πολύ καλό το ντονερ

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εφαγα σημερα απο περιστερι μοσχαρισιο. Περασαν δυο μηνες και, και ακομα δεν ειχα δοκιμασει.

Δεν εχω καλα λογια να πω. Σα να ετρωγα ωμο κρεας ενιωθα ειχε παραξενη μυρωδια και γευση. Δεν ξερω αν ηταν η μερα σημερα και ετυχε, η αν παντα ετσι ειναι το μοσχαρισιο. Θα ξαναδοκιμασω παντως, αλλα κριμα. Ειχα στο μυαλο μου οτι ηταν καλυτερο κρεας απο τα αλλα.

Οσον αφορα το κατι το διαφορετικο τωρα, εφαγα πιτα κοτόπουλο κοντοσουφλι πολυ καλο πιτογυρο, σε ενα μαγαζι λιγο πιο κατω απο τη καβαλας και θηβων προς αιγαλεω, πανω στη θηβων ανατολικα, ενα μαζαγι που πουλαει κυριως κοτοπουλα και αλλα στη σουβλα. Δεν θυμάμαι ονομα. Πριν την εκκλησια στη θηβων αιγαλεω.

Και τα δυο μαγαζια παντως ειχαν παρεμφερη τιμη στα δυο κατι ευρω. Δεν νομιζω να ξαναπαω σε κανενα. Γιατι στο ενα ετυχε και πήγα και στο αλλο ηθελα να δοκιμασω μοσχαρισιο. Γνωμη μου ειναι να πηγαινεται/πηγαινουμε στα πιο κοντινα στο σπιτι μας, στο μερος οπου περναμε καλα με τη παρεα μας. Συνηθως οπου ακουμε πολλα κερασια κραταμε μεγαλο καλαθι και δεν αξίζει παντα.

Εξ αλλου μπορει το κρεας να ειναι καλο και οι πατατες χαλια, η να ειναι ολα καλα και να σε χαλαει το αλατι. Καλο ειναι να δοκιμαζουμε καθε φορα κατι διαφορετικο παντως.

Δημοσ.

Καλαμάκι μοσχάρι έχει σε έμενα Κολωνό σε ένα μαγαζί που λέγετε ταμμαμ βρίσκεται Δράμας 163, Αθήνα 104 43

:o
Δημοσ.

Όπως σε βλέπω και με βλέπεις. :lol:  Ας γίνει κι ένα θρεντ με κρέατα που δεν προκαλούν εντερικές διαταραχές d015.gif

• Like 1
Δημοσ.

Όπως σε βλέπω και με βλέπεις. :lol:  Ας γίνει κι ένα θρεντ με κρέατα που δεν προκαλούν εντερικές διαταραχές d015.gif

αν εχεις καιρο να φας απεξω οσο καθαρο να ειναι ενα ζουμι θα σε παει χαχα 

Δημοσ.

Πολύ ωραίο ντονέρ έχει και ο Αριστοφάνης, Άνω Γλυφάδα και Άλιμο. Επίσης, το Ξύλινο στον Άλιμο, αν και έχω να πάω χρόνια, όταν πήγαινα μετά τις 9-10 πάντως σπάνια είχε μείνει.

Δημοσ.

αν εχεις καιρο να φας απεξω οσο καθαρο να ειναι ενα ζουμι θα σε παει χαχα 

Δεν μου έχει τύχει ποτέ, μάλλον έχω πάθει ανοσία d015.gif

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχα σερπατίνα; Οχι, απλά ξαφνιάστηκα για το ΚΑΛΑΜΑΚΙ μοσχαρίσιο και που είναι δίπλα μου και δεν είχα ιδέα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...