Θεkλα Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Καλα αυτο ειναι το επομενο χειροτερο απο αυτα του TS. Το μονο ειναι οτι δε σε χτυπαει με αυτες το ρευμα. 1
saleit Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Καλα αυτο ειναι το επομενο χειροτερο απο αυτα του TS. Το μονο ειναι οτι δε σε χτυπαει με αυτες το ρευμα. σε χτυπάει και πεθαίνεις, αφού δε γειώνεσαι.
saleit Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Με τις λαστιχενιες του παμπλο χασαν;! Ναι, αν δε κάνω λάθος, αν π.χ. σε βραχυκύκλωμα στην πρίζα, δε θα γειωθείς άρα θα σε χτυπήσει το ρεύμα, έτσι δεν είναι; Οπότε καταλήξαμε, ξυπόλυτοι όλοι!
michael92 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Καθότι οπαδός του barefoot, δε φοράω παντόφλες στο σπίτι. Ένα ζευγάρι χοντρές κάλτσες το χειμώνα (που αλλάζω σε εβδομαδιαία βάση), εντελώς ξυπόλητος το καλοκαίρι. Εχε το σαν επιλογή. What? 2
saleit Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 What? Ομππωωωωωω.... Τώρα που το τόνισες το είδααα.... Ρε συ λος, michael92, τι εβδομαδιαία ρε συ;;; Ανθυγιεινό. Εγώ 2-3 φορές την μέρα αλλάζω.... δεν μυρίζουν ή τίποτα, αλλά όσο να ναι, το πόδι ιδρώνει, έχει τόσους πόρους μόνο του, όσο το κορμί.... 2
McNerd Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 μπηκα να παρω ιδεες για καμια παντοφλα, και αηδιασα. ο ενας δεν αλλαζει τις καλτσες, ο αλλος κυκλοφορει με τη παντοφλα του γερμανου τουριστα αυτος με τις σκετες καλτσες, για να χουμε καλο ρωτημα, οταν μπεις στο μπανιο και πατησεις εστω και λιγα νερα με τη χοντρη καλτσα, ποσα καντηλια κατεβαζεις; 4
saleit Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Ε.Σ. Όχι τέτοιες, πιο πολύ μοιάζουν με τις Nike..
zio10 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Ομππωωωωωω.... Τώρα που το τόνισες το είδααα.... Ρε συ λος, michael92, τι εβδομαδιαία ρε συ;;; Ανθυγιεινό. Εγώ 2-3 φορές την μέρα αλλάζω.... δεν μυρίζουν ή τίποτα, αλλά όσο να ναι, το πόδι ιδρώνει, έχει τόσους πόρους μόνο του, όσο το κορμί.... Καλά και το 2-3 φορές τη μέρα υπερβολικό μου φαίνεται ρε συ! Εκτός αν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος.
saleit Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Καλά και το 2-3 φορές τη μέρα υπερβολικό μου φαίνεται ρε συ! Εκτός αν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Νταξει, π.χ. Βγαίνω πρωί, γυρνάω, αλλάζω πριν φύγω ξανά, γυρνάω μεσημέρι αλλάζω (όχι μόνο κάλτσες, και εσώρουχα), και βράδυ. Αν δεν βγω πάνω από μια φορά, αλλάζω μια φορά. Αν δεν βγω καθόλου, δεν βάζω καθόλου. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Τσέκαρε κι αυτό το πολύ χρήσιμο θρεντ πριν καταλήξεις http://www.insomnia.gr/topic/527371-%CF%83%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B5/ 2
saleit Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Τσέκαρε κι αυτό το πολύ χρήσιμο θρεντ πριν καταλήξεις http://www.insomnia.gr/topic/527371-%CF%83%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B5/ Πωωωω φίλεεε!!! να σε καλά! Το διάβασα όλο και έχω σκάσει στα γέλια!!!! 1
rus Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 εε νταξει, δεν κάνω μπάνιο με τις παντόφλες, για μετά το μπάνιο, ΄ταν βγαίνω. Ουτε εγω κανω μπανιο με τις παντοφλες φυσικα, αλλα μπορω να τις πλυνω στο ξέπλυμα. Ενώ με τις δερματινες αυτο δε γινεται. Αρα εσυ οταν πλυθεις φορας τις βρωμικες παντοφλες... Βρεγμενο ποδι ή στεγνο? Εχει φερει τετοιου τυπου παντοφλες ο ΑΒ αυτη την εποχη; Δεν τις πηρα αυτή την εποχη. μπηκα να παρω ιδεες για καμια παντοφλα, και αηδιασα. ο ενας δεν αλλαζει τις καλτσες, ο αλλος κυκλοφορει με τη παντοφλα του γερμανου τουριστα αυτος με τις σκετες καλτσες, για να χουμε καλο ρωτημα, οταν μπεις στο μπανιο και πατησεις εστω και λιγα νερα με τη χοντρη καλτσα, ποσα καντηλια κατεβαζεις; Περιμενει να εξατμιστει το νερο.
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 μπηκα να παρω ιδεες για καμια παντοφλα, και αηδιασα. Σίχαμα θρεντ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα