N3CR4 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με unroot σε s7 edge. Θέλω να επιστρέψω σε unrooted device. Ποια rom ακριβώς θα πρέπει να περάσω από αυτές π έχει στο sammobile; Θα περάσω GREECE σκέτο, Cosmote ή της Vodafone; Είμαι με vodafone. Μπορώ να δω κάπου τις διαφορές μεταξύ αυτών των 3 ROM για να καταλάβω τις διαφορές τους; Πρέπει να γυρίσω από root γτ έχω κάποια θεματάκια με διάφορα apps που crasharoun με το που ανοίξουν. Κάτι έχω κάνει λάθος ή πού απλά η rom που περάστηκε με το magisk δεν είναι συμβατή με τα apps που θέλω να τρέξω - μπορεί να είναι κλειδωμένα να τρέχουν μόνο με ελληνικό rom.
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Θα προτεινα την σκετη. Αλλιως πας στη Vodafone. Δεν εχουν διαφορες 1
saruman123 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Και η τρεις είναι ίδιες . Η μονή διαφορά είναι ότι η Cosmote και η Vodafone έχουν το λογότυπο τους και κάποια app που βάζουν η εταιρείες . Η Greece δεν έχει τίποτα από αυτά. Να ξέρεις όμως και unroot κάνεις το Knox έχει γράψει και αυτό δεν μπορείς να κάνεις κάτι . 2
N3CR4 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Παιδιά λοιπόν έχουμε και λέμε. 1 - Σίγουρα οι rom των εταιρειών δεν έχουν διαφορά όσον αφορά baseband και κατά συνέπεια το σήμα του κινητού; 2 - @saruman123: Δυστυχώς φίλε saruman123 δεν ήμουν ενημερωμένος επαρκώς όταν κοιτούσα πως θα rootάρω, μιας και δεν είχα ξανά samsung. Ψαχνόμουν για rom και έμαθα knox tripping αφού rootαρα. Το ζήτημα που έχω όμως είναι με ένα συγκεκριμένο app της vodafone, το Vodafone IoT Fleet Control. Βλέπεις από αυτό που βρίσκονται ανα πάσα ώρα & στιγμή τα οχήματά σου που έχουν gps. Αυτό λοιπόν πριν rootάρω δούλευε σωστά. Τώρα με το που το ανοίξω απευθείας crashαρει & κλείνει. Δεν προλαβαίνει δλδ να ανοίξει. Επειδή το root (με magisk έχει γίνει) έβαλε την build G935FXXU1DQB1 που σίγουρα δεν είναι ελληνική και σκέφτομαι ότι φταίει αυτό. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2017 από N3CR4
saruman123 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 1- ναι δεν θα έχεις κανένα θέμα 2- δεν πειράζει από τα λάθη μας μαθαίνουμε Υπάρχει εφαρμογή που κόβει το root σε μερικές εφαρμογές αλλά δεν ξέρω ποιες . Σχετικό θέμα έχει εδώ με διάφορες εφαρμογές http://www.insomnia.gr/topic/639630-winbank-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-android-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-root/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα