Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• News Editors
Δημοσ.

Η τελευταία ανακοίνωση της κινεζικής Ulefone αφορά το μοντέλο Power 2 που κυκλοφορεί εδώ και λίγες εβδομάδες στην αγορά, με την εταιρεία να συνεχίζει να το υποστηρίζει και για το επόμενο διάστημα και στο θέμα των αναβαθμίσεων.

Όπως αναφέρει η Ulefone, μέχρι το τέλος του έτους προτίθεται να κυκλοφορήσει την τελευταία έκδοση του Android, για το Power 2. Σύμφωνα με τη Google, το Android O έρχεται με καλύτερες επιδόσεις και καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας κάτι που οδηγεί σε μεγαλύτερη αυτονομία.

Για την ώρα, η Ulefone βρίσκεται σε αναμονή του kernel του MTK6750T chipset της MediaTek κάτι που είναι απαραίτητο προκειμένου η εταιρεία να προχωρήσει σε απαραίτητες αλλαγές για απροβλημάτιστη εκτέλεση του Android O στο Power 2. Η κίνηση αυτή έρχεται ως συνέχεια αντίστοιχης διαδικασίας στην οποία προέβη η εταιρεία πέρσι με το αρχικό Power μοντέλο, που σημείωσε τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Έτσι το Ulefone Power αναβαθμίστηκε απροβλημάτιστα από το Android 5.1 στην έκδοση Android 6.0 κάτι που δε συνηθίζεται σε smartphones που ανήκουν στη συγκεκριμένη οικονομική κατηγορία.''

Ulefone%20Power%202%20-%20Android%20O.jp

Με οκταπύρηνο επεξεργαστή, 4GB μνήμη, 64GB αποθηκευτικού χώρου, μπαταρία 6050mAh, κάμερες των 16 και 13MP, το Ulefone Power 2 προσφέρει αρκετά για την τιμή των €152 με την οποία διατίθεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα Aliexpress, με δώρα αξίας $40. Για περισσότερες πληροφορίες για τη συσκευή, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

post-1-0-49058200-1495112681_thumb.jpg

Δημοσ.

Το πηρε σημερα ενας φιλος μου, φαινεται πραγματικο τερας, στα 152 ευρω.

Δεν εχω πληρη εικονα για τα χαρακτηριστικα του, ωστοσο σε πρωτη φαση βγηκαν δυο ασφαλη συμπερασματα:

1) η καμερα του αναμενομενα ειναι απλα καλη.

2) ο ογκος του συν το βαρος του, το κανει να ειναι για καποιους που δεν τους απασχολει

αυτες οι λεπτομεριες.

Κατα τα αλλα, εχει απιστευτες δυνατοτητες και αν τα παραπανω δεν ειναι προτεραιοτητα,

στα λεφτα αυτα δεν υπαρχει ανταγωνισμος.

Δημοσ.

Βλέπω σύντομα η Ulefone να ανεβαίνει στα charts με τις πωλήσεις. Πάντως ένας συνάδελφος έχει το Metal και για τα 98ευρώ που το πήρε πριν το πάσχα από το G***B***, είναι πολύ παραπάνω από vfm!

Δημοσ.

Το πηρε σημερα ενας φιλος μου, φαινεται πραγματικο τερας, στα 152 ευρω.

Δεν εχω πληρη εικονα για τα χαρακτηριστικα του, ωστοσο σε πρωτη φαση βγηκαν δυο ασφαλη συμπερασματα:

1) η καμερα του αναμενομενα ειναι απλα καλη.

2) ο ογκος του συν το βαρος του, το κανει να ειναι για καποιους που δεν τους απασχολει

αυτες οι λεπτομεριες.

Κατα τα αλλα, εχει απιστευτες δυνατοτητες και αν τα παραπανω δεν ειναι προτεραιοτητα,

στα λεφτα αυτα δεν υπαρχει ανταγωνισμος.

Με 6000mAh μπαταρία, προσωπικά δεν με πειράζει να είναι και λίγο βαρύτερο και χοντρότερο  από τα άλλα. 

Το να έχεις 2500mAh και να κοκορεύεσαι για το μέγεθος είναι χαζό....

Δημοσ.

Με 6000mAh μπαταρία, προσωπικά δεν με πειράζει να είναι και λίγο βαρύτερο και χοντρότερο  από τα άλλα. 

Το να έχεις 2500mAh και να κοκορεύεσαι για το μέγεθος είναι χαζό....

Σημερα εμαθα οτι ειμαι χαζος απο τον φιλο adtakhs!!

Πειραζει ρε μαν που το 1+3 μου ειναι λεπτο και δεν θελω να κουβαλαω μπαουλο που θελω 3 χερια να χειριστω;

Ευχαριστω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...