vairass Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Για κάντε καμία πρόταση έως 20 ευρώ για βιταμίνες, για γυναίκα κυρίως ( δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο). Προσοχή όχι αναβράζοντα, προτιμά χάπια
Vapir Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Για κάντε καμία πρόταση έως 20 ευρώ για βιταμίνες, για γυναίκα κυρίως ( δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο). Προσοχή όχι αναβράζοντα, προτιμά χάπια τι ελλείψεις έχει ? ηλικία? ο γιατρός τι λέει ? υπερβιταμίνωση= αβιταμίνωση
Ison_ Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Ό,τι και να παίρνει ο καθένας, καλό θα σου πει ότι είναι, γιατί δε γνωρίζουν.
vairass Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 τι ελλείψεις έχει ? ηλικία? ο γιατρός τι λέει ? υπερβιταμίνωση= αβιταμίνωση Δνε ξέρω τι έλλειψη έχει.. Έχει 2 παιδιά και δουλεύει ταυτόχρονα, οπότε της λείπει ύπνος κυρίως. Κατά τα άλλα τρώει τα πάντα δνε έχει θέματα.
zianna Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δνε ξέρω τι έλλειψη έχει.. Έχει 2 παιδιά και δουλεύει ταυτόχρονα, οπότε της λείπει ύπνος κυρίως. Κατά τα άλλα τρώει τα πάντα δνε έχει θέματα. Σε γιατρό να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις να πάει δεν της πέρασε ούτε αυτής από το μυαλό ούτε εσένα;
Vapir Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δνε ξέρω τι έλλειψη έχει.. Έχει 2 παιδιά και δουλεύει ταυτόχρονα, οπότε της λείπει ύπνος κυρίως. Κατά τα άλλα τρώει τα πάντα δνε έχει θέματα. οπότε έχει έλλειψη ύπνου . Αν όπως λες τρώει τα πάντα τότε λογικά δεν θα έχει ελλείψεις σε βιταμίνες. Καλό θα ειναι να πάει σε ένα γιατρό να κάνει κ εξετάσεις αν νιώθει υπερβολική κόπωση και να την καθοδηγήσει. Το να πάρεις βιταμίνες στα τυφλά δεν ειναι κ η καλύτερη επιλογή . Πολλοί απο εμάς παίρνουμε βιταμίνες ή επειδή κάνουμε συγκεκριμένη διατροφή που περιορίζει τις πηγές τροφών ή επειδή έχουμε αυξημένες ανάγκες (αθλητές κλπ). Παίζουν πολλά ρόλο , πάντως η λύση στο πρόβλημα της δεν ειναι ανάγκη πως ειναι οι βιταμίνες. Πέρα απο αυτό όπως είπα ποιο πάνω υπερβιταμίνωση= αβιταμίνωση, οπότε καλό θα ειναι να ξέρουμε αν μας λείπει κάτι πριν ψάξουμε άλλες πηγές. 1
vairass Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 οπότε έχει έλλειψη ύπνου . Αν όπως λες τρώει τα πάντα τότε λογικά δεν θα έχει ελλείψεις σε βιταμίνες. Καλό θα ειναι να πάει σε ένα γιατρό να κάνει κ εξετάσεις αν νιώθει υπερβολική κόπωση και να την καθοδηγήσει. Το να πάρεις βιταμίνες στα τυφλά δεν ειναι κ η καλύτερη επιλογή . Πολλοί απο εμάς παίρνουμε βιταμίνες ή επειδή κάνουμε συγκεκριμένη διατροφή που περιορίζει τις πηγές τροφών ή επειδή έχουμε αυξημένες ανάγκες (αθλητές κλπ). Παίζουν πολλά ρόλο , πάντως η λύση στο πρόβλημα της δεν ειναι ανάγκη πως ειναι οι βιταμίνες. Πέρα απο αυτό όπως είπα ποιο πάνω υπερβιταμίνωση= αβιταμίνωση, οπότε καλό θα ειναι να ξέρουμε αν μας λείπει κάτι πριν ψάξουμε άλλες πηγές. τι να την πει βρε ο ΙΑτρος ; θα της πει να βρουμε ατομο να κραταει τα παιδια κ αυτη να κοιμαται.
astrosunnefo Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Αφού τρώει απ' όλα, τότε δεν έχει ανάγκη από βιταμίνες. Η κούραση που νιώθει είναι αναμενόμενη. Ποιος δεν θα ένιωθε κομμάτια με το να είναι στο πόδι, την ώρα κιόλας που δεν μπορεί να συμπληρώσει τις Χ ώρες ξεκούρασης που έχει ανάγκη;
vairass Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Αφού τρώει απ' όλα, τότε δεν έχει ανάγκη από βιταμίνες. Η κούραση που νιώθει είναι αναμενόμενη. Ποιος δεν θα ένιωθε κομμάτια με το να είναι στο πόδι, την ώρα κιόλας που δεν μπορεί να συμπληρώσει τις Χ ώρες ξεκούρασης που έχει ανάγκη; Σωστό, ας το θέσω αλλιώς τότε.. Χρειάζεται τονωτικό... Αυτό το τονοτιλ η κάπως έτσι αξίζει;
Pablo_Hasan Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 έτσι όπως το λες, οργανωτικό, διοικητικό ειναι το πρόβλημα. Δοκιμασε να την βοηθάς περισσότερο με τα παιδιά και τις δουλειές του σπιτιού ώστε να κοιμάται περισσότερο η γυναικούλα 2
vairass Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 έτσι όπως το λες, οργανωτικό, διοικητικό ειναι το πρόβλημα. Δοκιμασε να την βοηθάς περισσότερο με τα παιδιά και τις δουλειές του σπιτιού ώστε να κοιμάται περισσότερο η γυναικούλαΠότε να βοηθάω; αφού κ εγώ δουλεύω ρε φίλε 10ωρο, έχουμε αντίθετο ωράριο δυστυχώς, αυτό είναι το πρόβλημα. Πρωί αυτή με το 1 παιδί, απόγευμα κ βράδυ εγώ με τα 2 παιδιά. Έχουμε κ μικρή βοήθεια οκ δνε λέω αλλά το πρωί κουράζεται οταν λείπω, μέχρι να πάει παιδικό η μικρή αυτό, δηλαδή την νέα χρονιά. Σωστό ή παρατήρηση σου πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα