Danto Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Έχω ξεκινήσει να φτιάχνω καινούργιο pc έχω πάρει την asus strix z270G, i5 7600k και το επόμενο πριν την κάρτα γραφικων που έχω να πάρω είναι η ram. Αλλά δεν ξέρω πια ή πιες θα ήταν οι καλυτερες επιλογές για αυτό το pc. Τώρα υπολογίστε θα τρέχουν τα windows 10 , το παιχνιδι να έχω και κανένα opera ανοιχτό απο πίσω με καμιά 40 καρτελες ανοιχτες. Τώρα για το ποσό που διαθέτω μέχρι 150 άντε και παραπάνω αν αξίξει τόσο , στο pc που έχω τώρα από τα 8GB πήγα στα 16GB και είδα μια διαφορά μόνο 2FPS,είναι δυνατον; Βασικά τί είναι καλύτερα 8GB στα 4000Mhz ή 16GB στα 3000Mhz; Για αυτό το pc πάντα μιλάμε.
blitzNikos Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Φυσικά τα 16g/3000Mhz, που θα τρέχουν και με χαμηλότερο CL... 1
jeandoumpier Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Αφού κινείσαι σε αυτό το budget, και δεδομένου ότι όσο περνάει ο καιρός στο gaming-κατά την άποψή μου- τα 16gb χρειάζονται όλο και περισσότερο, σου προτείνω αυτές : http://www.skroutz.gr/s/7332757/Corsair-Vengeance-LPX-16GB-DDR4-3200MHz-CMK16GX4M2B3200C16.html Υ.Γ. Όσον αφορά στα ''μόνο 2fps'' όπως χαρακτηριστικά το αναφέρεις, λογικότατο. Θα μπορούσες να μην δεις και καμία διαφορά. Τα καρέ ανά δευτερόλεπτο σε ένα παιχνίδι έχουν να κάνουν με το πόσο δυνατή-πόσο υψηλά χρονισμένη είναι η κάρτα γραφικών πρωτίστως, και δευτερευόντως (σε μικρότερο βαθμό) με την ισχύ του επεξεργαστή. Συνεπώς, η συχνότητα/ταχύτητα της μνήμης επηρεάζει μεν- αλλά ελάχιστα, τόσο που τις περισσότερες φορές είναι μη αντιλήψιμη η διαφορά, ειδικά μεταξύ δυο γρήγορων μνημών. Ακόμη περισσότερο μεταξύ 3200 και 4000 που η διαφορά απόδοσης είναι μικρή και ίσως και καθόλου αντιλήψιμη, ενώ η διαφορά τιμής είναι αρκετά μεγάλη-κοντά στα 140€, συνεπώς δεν αξίζει ασυζητητί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα