Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

theoritikos τι εννοείς θα μου απαγορεύσει εσύ να γράψω κάποιο θέμα εάν θες μην απαντας

Είμαι μέλος του κρυφού insomniaκου συλλόγου π.τ.Π (ποτέ την Παρασκευή). Στόχος μας είναι να απαγορεύουμε το άνοιγμα νέων threads. Μόνο τα μέλη αυτού του συλλόγου έχουν αυτό το δικαίωμα.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά τελευταία βαριέμαι πολύ και θα ήθελα να ξεκινήσω ένα χόμπι. Έχετε κάτι καλό να μου προτείνετε;

κυνήγα κομενακια 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά τελευταία βαριέμαι πολύ και θα ήθελα να ξεκινήσω ένα χόμπι. Έχετε κάτι καλό να μου προτείνετε;

Σερφάρισμα στο insomnia.

• Like 1
Δημοσ.

Κάνε αυτό που κάνω εγώ και πήγαινε από περιοχή σε περιοχή, κάνε καμάκι στις γκόμενες που βλέπεις στο δρόμο, στις στάσεις, κτλ., ζωγράφιζε στους τοίχους που βλέπεις και γενικά απέφεγε να κάθεσε στα ίδια μέρη...

Δημοσ.

(...)ζωγράφιζε στους τοίχους που βλέπεις (...)

Όλα καλά, όλα ανθηρά αλλά αυτό μην το κάνετε. Είναι μ@λ@κί@...
  • Like 2
Δημοσ.

1)Video/photo editing: Ψάξε editing software και κάνε για την πλάκα σου βιντεάκια για διάφορα θέματα, ανέβαζε τα στο youtube κλπ

2) Desktop upgrades/mods: Ειδικά αν ασχολείσαι και με το (1) ή αν παίζεις παιχνίδια στο PC ασχολήσου να βελτιώσεις τις επιδόσεις του desktop σου αλλά και την εμφάνιση του με κάρτες γραφικών, led κλπ.

3) Μηχανές/μηχανάκια/αυτοκίνητα: Αν έχεις κάτι από αυτά άρχισε να το βλέπεις σαν χόμπυ, ψάξου για sport εξατμίσεις, ζάντες και πολλά άλλα.

Μου έρχονται στο μυαλό και άλλα που όμως θα τα έλεγα ασχολίες και όχι χόμπι. Όπως το να ακούς μουσική, να παίζεις video games, να βλέπεις ταινίες, σειρές κλπ. Αλλά και αυτά μπορούν να γίνουν κατά κάποιο τρόπο χόμπι αν ασχολείσαι αρκετά (πας σινεμά συχνά ας πούμε κλπ).

Δημοσ.

Κάνε αυτό που κάνω εγώ και πήγαινε από περιοχή σε περιοχή, κάνε καμάκι στις γκόμενες που βλέπεις στο δρόμο, στις στάσεις, κτλ., ζωγράφιζε στους τοίχους που βλέπεις και γενικά απέφεγε να κάθεσε στα ίδια μέρη...

Για το πρωτο ναι, εξερευνησε ολο το νομο σου/πρωτευουσα σου. Εγω οταν βαριομουν γυρναγα ολη την Αθηνα να ανακαλυψω ολες τις γειτονιες. Παρεα δεν εβρισκα να ακουλουθει στο 95% της περιπλανισης μου. Βασικα μου αρεσουν τα ψηλα σημεια , λυκαβυτος στεφι τουρκοβουνια φιλοπαππου θετρο βραχων αη γιαννης νεος κοσμος υμμητος ποικιλο ορος. Τωρα πλεον νιωθω οτι τα εχω γυρισει ολα τα σημεια και βαριεμαι να ξαναπηγαινω, μονος.

Το δευτερο που του λες για το καμακι μου φαινεται δυσκολο. Ασε που σπανια καπια πιανει κουβεντα με αγνωστο στο δρομο ετσι για τη γνωριμια, αν δεν τους συνδεει πχ.. ιδιο χομπι.

Εκτος αν εχει και αυτη χομπι να καμακωνει αγνωστους.

Ψαχνω και γω ενα χομπι σαν τον ts, αλλα να μην ειναι ατομικο. Παλια οταν ημουν μαθητης/φοιτητης ηταν ευκολο να συμμετεχεις σε κοινα με συνομηλικους, πλεον δυσκολο οσο μεγαλωνεις και δεν επικοινωνεις με παλιο-φιλους.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...