Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας , ελπίζω να γράψω στο σωστό section . 

Θέλω να αλλάξω τα κουφώματα σε παλιό διαμέρισμα . Τα μέτρα είναι για 2 μπαλκονόπορτες 2.20x1.10 και ένα παράθυρο 1.40x1.44 . Δε με ενδιαφέρει να αλλάξω πατζούρια . Μένω στη περιοχή του Ζωγράφου πάνω σε κεντρικό δρόμο και από κάτω ακριβώς είναι στάση λεωφορείων . Όπως καταλαβαίνετε αυτά τα φρένα των αστικών σου σπάνε τα νεύρα  :huh: . Υγρασία δε μπορώ να πω ότι έχει το σπίτι το χειμώνα αφού ο ήλιος το χτυπάει καλά .

Μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας σχετικά με το τι υλικό χρειάζομαι αφού είμαι τελείως άσχετος με το θέμα αυτό , και πάνω κάτω πόσο πηγαίνουν οι τιμές .

Δημοσ.

Αρχικά για τι κουφώματα πρόκειται; Ανοιγόμενα ή συρομενα;

Αν μιλάς για ανοιγόμενα κατευθείαν πάρε προσφορά για pvc. Εξαιρετική θερμομονωση και ηχομονωση σε χαμηλή τιμή. Αν πρόκειται για συρομενα χωνευτα τότε αναγκαστικά πας σε αλουμίνιο.

Δυστυχώς τα συρομενα δεν φτάνουν την ηχομονωση - θερμομονωση του ανοιγομενου αλλά οι νέες σειρές των διαφόρων κατασκευαστων θα βελτιωσουν δραστικά την κατάσταση

Δημοσ.

Europa 5500 Hybrid. Μετά από άπειρο ψάξιμο κατέληξα και έβαλα αυτά. Πραγματικά απίστευτα.

Εχε πάντως υπόψη, πως το 90% της σωστής απόδοσης έχει να κάνει με τον εγκαταστατη πόσο σωστός είναι

Δημοσ.

Το κόστος για τις διαστάσεις που σου έδωσα ; Την εγκατάσταση την κάνουν από το κατάστημα ή καποιος άλλος ;

Δημοσ.

Ε τότε σου προτείνω pvc με κλειστά τα μάτια.

Θερμομονωση που ούτε σε ακριβές σειρές αλουμινίου δεν συναντάς, πολύ καλή ήχομονωση και κόστος στο μισό ή κ πιο κάτω από αυτό του αλουμινίου. Γενικά value επιλογή

• Super Moderators
Δημοσ.

Το κόστος για τις διαστάσεις που σου έδωσα ; Την εγκατάσταση την κάνουν από το κατάστημα ή καποιος άλλος ;

Δεν υπάρχουν τιμοκατάλογοι...

Δημοσ.

Κόστος για σχετικά καλή σειρά αλουμινίου σε κόβω σύνολο 2500€ περίπου. Υποθέτω πως επειδή τα παντζούρια δεν γίνεται να μείνουν τα ίδια, θα ανέβεις λίγο ακόμα

Εσύ πόσο budget είχες?

Δημοσ.

Κόστος για σχετικά καλή σειρά αλουμινίου σε κόβω σύνολο 2500€ περίπου. Υποθέτω πως επειδή τα παντζούρια δεν γίνεται να μείνουν τα ίδια, θα ανέβεις λίγο ακόμα

Εσύ πόσο budget είχες?

Νομίζω οτι μαζι με πατζούρια θα πάει κανα 3000αρο.

Να ξέρεις οτι η εγκατάσταση εχει τεράστια σημασία.

Δημοσ.

Νομίζω οτι μαζι με πατζούρια θα πάει κανα 3000αρο.

Να ξέρεις οτι η εγκατάσταση εχει τεράστια σημασία.

Παράθυρο και μπαλκονόπορτα μου είχε πάει 2600 (αν θυμάμαι καλά, το 2013 τα έβαλα), με τριπλό αλεξίσφαιρο τζάμι ηχοαπορροφητικό. Αλουμινένια κουφώματα όχι PVC !

Θέλει μεγάλη προσοχή (αν πας σε 3πλό+ τζάμι), τι μάστορα θα τύχεις. Καθώς μερικοί τζαμάδες θέλουν να σπρώξουν ότι έμεινε, ειδικά αν κάτι έχει χαμηλή ζήτηση. Τα κουφώματα τα έβαλε θείος μου αλουμινάς και με ενημέρωσε για το ζήτημα τζαμιού, ένας από τους τζαμάδες πήγε να του δώσει 3πλό μεν, αλλά με λιγότερα χιλιοστά από αυτά που του ζήτησα, φυσικά τον ακύρωσε και πήγε σε ποιο σωστό τζαμά.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τα κουφώματα τα έβαλε θείος μου αλουμινάς και με ενημέρωσε για το ζήτημα τζαμιού, ένας από τους τζαμάδες πήγε να του δώσει 3πλό μεν, αλλά με λιγότερα χιλιοστά από αυτά που του ζήτησα, φυσικά τον ακύρωσε και πήγε σε ποιο σωστό τζαμά.

Δεν έχει fixed τζαμά ο θείος σου, αξιόπιστο με τον οποίο να συνεργάζεται "σταθερά"?

Δημοσ.

Δεν έχει fixed τζαμά ο θείος σου, αξιόπιστο με τον οποίο να συνεργάζεται "σταθερά"?

έχει, dont worry :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

Μετά από την περίπτωσή σου υποθέτω, γιατί αλλιώς δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πήγε σε αυτόν εξαρχής κι ειδικά σε σένα που είσαι συγγενής...

Δημοσ.

Καλημέρα , για τις παραπάνω διαστάσεις πήρα προσφορά :

Στην EUROPA PRIMA THERMO 8500, με κρύσταλλα διπλά θερμό – ηχομονωτικά ενεργειακά = 1.550,00 € + Φ.Π.Α.

Με κουτί θερμό – διακοπής (σε συνδυασμό με την PRIMA THERMO 8500) = 670,00 € + Φ.Π.Α.

Επιπλέον κόστος για μερεμέτια στα κουτιά των ρολών (κλείσιμο με isobau) = 210,00 € + Φ.Π.Α.

Πως την βλέπετε την προσφορά ; Από εκεί και πέρα τι πρέπει να προσέξω για το αν κάναν σωστή εγκατάσταση ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...