pirmen56 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Τα χρήματα που δίνεις για διαδοχικές αλλαγές είναι περίπου τα ίδια με αυτά που θα έδινες αν σκότωνες μια "γριά" κάρτα μετά από 4 χρόνια για να πας σε καινούργια. Και στο ενδιάμεσο θα έχεις καλύτερες επιδόσεις και τοπ υποστήριξη σε drivers. Σχετικά με τις 390/970, ο διάδοχός τους είναι η 1070. Άσχετα αν η 1070 θα έπρεπε να έχει 400€ μαξ και όχι 500-600 που έφτασε στα ελληνικά μαγαζιά. Με την 1070 μαξάρεις τα πάντα σε 1080p(αν φυσικά σε ενδιαφέρει αυτός ο στόχος) ενώ με τις 970/390 που κάποτε μάξαρες, σήμερα δεν μπορείς, ενώ έχουν και ψιλοάσχημες επιδόσεις σε μερικά games λόγω ελλιπούς υποστήριξης. Βλέπω ας πούμε εδώ την 290Χ(σαν να λέμε 390) να πέφτει στα 44 καρέ στο andromeda. Πιο πίσω και από την 470. Σε άλλο game θα τη δεις κοντράρει μέχρι και gtx 1060. Θα σου άρεσε όμως εσένα τέτοια μεταβλητότητα. http://gamegpu.com/rpg/%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D1%8B%D0%B5/mass-effect-andromeda-test-gpu-cpu 1
adtakhs Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Οι δυο εταιρίες εχουν χωρίσει τους τίτλους σε AMD friendly και Nvidia friendly ανάλογα τις μηχανές γραφικών. Ότι συμβαίνει στους μισούς τίτλους για τις amd, άλλα τόσα σημβαίνουν στους άλλους μισούς για την nvidia. Τώρα για το αν θα έδινα κοψοχρονιά κάρτες των 350€ για να ξαναδώσω σε 1-1,5 χρόνο για κάρτα αντίστοιχη νέας γενιάς άλλα 350€ ? Οχι , από την στιγμή που το 1080p gaming δεν έχει αλλάξει τόσο. 2
fragma Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Οι δυο εταιρίες εχουν χωρίσει τους τίτλους σε AMD friendly και Nvidia friendly ανάλογα τις μηχανές γραφικών. Ότι συμβαίνει στους μισούς τίτλους για τις amd, άλλα τόσα σημβαίνουν στους άλλους μισούς για την nvidia. Τώρα για το αν θα έδινα κοψοχρονιά κάρτες των 350€ για να ξαναδώσω σε 1-1,5 χρόνο για κάρτα αντίστοιχη νέας γενιάς άλλα 350€ ? Οχι , από την στιγμή που το 1080p gaming δεν έχει αλλάξει τόσο. +100 Mην τρέχετε άσκοπα να πουλάτε και να αγοράζετε νέες κάρτες όταν παίζετε σε 1080p και μάλιστα μέτρια σε απαιτήσεις παιχνίδια όπως Battlefield, Wow, CS-GO κλπ. Το παλιό μου σύστημα με έναν ι5 και μια 7870 που το έχω πασάρει στην αδερφή μου παίζει ακόμα τα πάντα σε 1080p και high settings με αρκετά καλά fps. H 1060, εκτός από 2-3 games, είναι υπερβολική για 1080p, εκτός αν έχεις βίτσιο να βλέπεις τριψήφια νούμερα στο fps meter kai να βάζεις τις ρυθμίσεις στο ultra και τέρμα το multisampling για κάποια άχρηστα εφέ που δεν καταλαβαίνεις καν την διαφορά στο μάτι μεταξύ high kai ultra.
cpttony Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Το παλιό μου σύστημα με έναν ι5 και μια 7870 που το έχω πασάρει στην αδερφή μου παίζει ακόμα τα πάντα σε 1080p και high settings με αρκετά καλά fps. H 1060, εκτός από 2-3 games, είναι υπερβολική για 1080p. 2
wooddoll Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Επισης στα ιδια λεφτα (240€) υπαρχει καποια καλυτερη επιλογη? (Εκτος amd) -Γιατί τόσο μίσος για την AMD ρε παιδιά;; σε αυτά τα λεφτά υπάρχει ο Ryzen 5 1500X ή ο 1600/1600Χ anyway, δες εδώ.. "AMD Ryzen 1500X vs Intel Core i5 7600K" https://youtu.be/fq0Q7XdIEX4
Dr_73 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 -Γιατί τόσο μίσος για την AMD ρε παιδιά;; Δεν είναι μίσος φίλε. Και σίγουρα δεν είναι συμπάθεια για την ... intel ! Είναι αναμνήσεις. Για μένα προσωπικά τουλάχιστον έτσι είναι. Κι ας είναι 15 ετών αναμνήσεις, που λένε κάποιοι ότι είναι παλιές ! Για μένα προσωπικά , ήταν ένας athlon xp 2000+ το 2003 , που κόστισε κουστούμι μητρική+επεξεργαστής κάπου 300 ευρώ και στη συνέχεια άλλα 200 ευρώ σε ψύκτρες και βόλτες σε τεχνικούς και service , για να μην καταφέρει ποτέ τελικά να παίξει το τότε τελευταίο call of duty στην 22άρα crt που είχα τότε. Οπότε το σύστημα αυτό το έδωσα τελικά λίγων ημερών , στα 100 ευρώ , σε γνωστό για office μόνο ! Με την ίδια κάρτα γραφικών , ο pentium που πήρα μετά , έπαιζε 8ωρα συνεχόμενα στην ίδια crt με την ίδια κάρτα γραφικών , χωρίς ούτε ένα κόλλημα, με την box ψύκτρα. Κι αν θεωρείς ότι αυτά είναι μόνο 15 χρόνια πίσω, διάβασε κριτικές για fx http://www.skroutz.gr/s/3857028/AMD-FX-9590-Box.html
adtakhs Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Παράθεση από αυτά που θες να μας δειχνεις. "Εχω στην κατοχη μου το συγκεκριμενο επεξεργαστη 2 μηνες και να ξεκαθαρισω οτι ο υπολογιστης μου χρησιμοποιειται μονο για gaming. Παιζω σε αναλυση 1440p 144hz με μια 1070 GTX. Αναβαθμισα απο τον ηδη πολυ καλο ι5 6600κ και οι διαφορες ειναι οι εξής: 1) Battlefield 1 ο 6600κ@4,5 Ghz ηταν στο 100% κανοντας bottleneck την καρτα η οποια δουλευε 85-95% ενω τωρα δεν φτανει ποτε το τσιπ πανω απο 90% φυσικα επιτρεποντας την καρτα να ειναι εκεινη το bottleneck (οπως θα επρεπε) δουλευοντας μονιμως στο 100%. 2) Στο ιδιο παιχνιδι η μεγαλυτερη διαφορα ειναι στα frame dips (spikes) στο multiplayer online. Με τον ι5 σε συγκεκριμενες περιπτωσεις με πολλες εκρηξεις κοσμο κλπ απο τα 100 fps to gameplay επεφτε ξαφνικα στα 40-45 και μετα ξανα ανεβαινε στα 100. Τωρα το μινιμουμ που εχω δει ειναι 90 προσφεροντας τεραστια διαφορα στο πως νιωθεις το παιχνιδι. Τα frame spikes (minimum fps) ειναι η μεγαλυτερη και σημαντικοτερη διαφορα που εχω παρατηρησει στο gaming (οχι μονο στο battlefield) αναμεσα στους 2 αυτους επεξεργαστες. Αρνητικα: Οντως ειναι πολυ ζεστος επεξεργαστης ενω με τον ι5 και μια Dark Rock Pro 3 ψυκτρα δουλευε μεσο ορο στους 52-57 βαθμους, αυτο το τσιπακι παιζει αρκετα πιο ζεστα συνηθως με εναν μεσο ορο στους 65-70. Περα απο την θερμορκρασια που πραγματικα δεν εχεις συνηθισει τους επεξεργαστες της Ιντελ, ειναι πανισχυρος. Αν παιζετε σε υψηλα framerates διαδικτυακα παιχνιδια, θα δειτε τεραστια διαφορα με εναν ι5 και αξιζε να πατε σε αυτον." Χωρίς να εκφέρω καμία άποψη. Είναι ζεστός ο intel? Δεν φτάνει ο i5 στα 4,5 για battlefield 1 ? Χρειάζονται περισσότερα thread σε gaming? Μα αφού εσύ παροτρύνσεις τους πάντες να πάρουν pentium g4560 .... Τι θέλω να πω με αυτό? Ότι για τα πάντα υπάρχουν 2 απόψεις. Και σύμφωνω ο Fx 9590 ήταν από τις λίγες μπαρουφες που είχε βγάλει η AMD. Αλλά το cpu αυτό δεν το έβγαλε για άλλο λόγο πέρα από O/Cing των τρελαμενων με υδροψυξη σε πολύ συγκεκριμένες μητρικές. 2
Millennium Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Οι δυο εταιρίες εχουν χωρίσει τους τίτλους σε AMD friendly και Nvidia friendly ανάλογα τις μηχανές γραφικών. Ότι συμβαίνει στους μισούς τίτλους για τις amd, άλλα τόσα σημβαίνουν στους άλλους μισούς για την nvidia. Τώρα για το αν θα έδινα κοψοχρονιά κάρτες των 350€ για να ξαναδώσω σε 1-1,5 χρόνο για κάρτα αντίστοιχη νέας γενιάς άλλα 350€ ? Οχι , από την στιγμή που το 1080p gaming δεν έχει αλλάξει τόσο. Δηλαδή θες να πεις πως μια 390/290 ή μια 970 δεν παίζουν ΑΑ τίτλους σε 1080p σήμερα ? Είσαι σοβαρός ? Χειρότερες επιδόσεις δεν είχαν ποτέ, γιατί στο κόστος τους ήταν σχεδόν πάντα δυνατότερες. Δεν μιλάμε σαν μηχανικοί εδώ, σαν καταναλωτές μιλάμε που συνεπάγεται μέσα το κόστος. Σε ότι αφορά τις διαδοχικές αλλαγές, χάνεις πάρα πολλά χρήματα, ενώ σε περίπτωση που πουλάς nvidia και ο άλλος δεν είναι κορόιδο, θα την δώσεις ακόμα φτηνότερα. +1 Και οι τιμες απο Ελλαδα σε διαφορα parts τελευταια δε βλεπω να βοηθανε παντως.
Damachi Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δεν είναι μίσος φίλε. Και σίγουρα δεν είναι συμπάθεια για την ... intel ! Είναι αναμνήσεις. Για μένα προσωπικά τουλάχιστον έτσι είναι. Κι ας είναι 15 ετών αναμνήσεις, που λένε κάποιοι ότι είναι παλιές ! Για μένα προσωπικά , ήταν ένας athlon xp 2000+ το 2003 , που κόστισε κουστούμι μητρική+επεξεργαστής κάπου 300 ευρώ και στη συνέχεια άλλα 200 ευρώ σε ψύκτρες και βόλτες σε τεχνικούς και service , για να μην καταφέρει ποτέ τελικά να παίξει το τότε τελευταίο call of duty στην 22άρα crt που είχα τότε. Οπότε το σύστημα αυτό το έδωσα τελικά λίγων ημερών , στα 100 ευρώ , σε γνωστό για office μόνο ! Με την ίδια κάρτα γραφικών , ο pentium που πήρα μετά , έπαιζε 8ωρα συνεχόμενα στην ίδια crt με την ίδια κάρτα γραφικών , χωρίς ούτε ένα κόλλημα, με την box ψύκτρα. Κι αν θεωρείς ότι αυτά είναι μόνο 15 χρόνια πίσω, διάβασε κριτικές για fx http://www.skroutz.gr/s/3857028/AMD-FX-9590-Box.html προσωπικά και εμενα το μεγαλυτερο σπασιμο ΕVER οι 2 ρημαδο athlon . Μου ειχαν κοστισει μαζι με DFI Lanparty και overclockια με ram και σουπερ ψύκτρες τα κερατα μου - για να με κρεμασουν με blue screens ακριβως τη χειροτερη στιγμη . Αμα σου κρασαρει καθε 10 λεπτα να χεσεις τo marketing και τη θεωρητικη ταχυτητα .... Ευτυχως απο τοτε ο σοβαρος ανταγωνισμος λειτουργει και εχουμε σχετικα σταθερα και αξιοπιστα συστηματα οχι για εφηβικα fanboys και καγκουρες με led φωτακια παντου . Oι ryzen απο οτι βλεπω ακομα ειναι ανωριμοι με κρεμασματα σε mobo και ram - γιαυτο ειναι πολυ χρησιμο να λεμε ακριβως πχ build Ryzen 5 1600 με αυτο το mobo και αυτη τη ram . *Οι τιμες στο ελαδισταν σιγουρα δε βοηθανε και ο i5-6600K Tray αμεσως πηγε απο 189 στα 200 μετα απο 1 μερα οποτε παλι Ryzen 5 1600 για VFM και αντοχη στο χρονο . Για gpu θα ελεγα RX580 8GB η 480 αμα βγει παλι καμια καλη προσφορα . 1
HotShot84 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Τι εχουν οι τιμες στην Ελλαδα μια χαρα χαμηλες ειναι. Οι μισθοι εχουν γινει χαρζηλικη απλα. 1
cpttony Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Τι εχουν οι τιμες στην Ελλαδα μια χαρα χαμηλες ειναι. Οι μισθοι εχουν γινει χαρζηλικη απλα. Αν αναλογιστείς για παράδειγμα, ότι προ δύο μηνών έβρισκες RX 480 8GB στα ~250 και τώρα πρέπει να δώσεις > 300 ευρώ (για τα εναπομείναντα μοντέλα), δεν τις λες χαμηλές. Συν το ότι η 580 θα έπρεπε να πωλείται στα 250-260, και έχει τιμή > 300 επίσης.
wooddoll Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δεν είναι μίσος φίλε. Και σίγουρα δεν είναι συμπάθεια για την ... intel ! Είναι αναμνήσεις. Για μένα προσωπικά τουλάχιστον έτσι είναι. Κι ας είναι 15 ετών αναμνήσεις, που λένε κάποιοι ότι είναι παλιές ! Για μένα προσωπικά , ήταν ένας athlon xp 2000+ το 2003 , που κόστισε κουστούμι μητρική+επεξεργαστής κάπου 300 ευρώ και στη συνέχεια άλλα 200 ευρώ σε ψύκτρες και βόλτες σε τεχνικούς και service , για να μην καταφέρει ποτέ τελικά να παίξει το τότε τελευταίο call of duty στην 22άρα crt που είχα τότε. Οπότε το σύστημα αυτό το έδωσα τελικά λίγων ημερών , στα 100 ευρώ , σε γνωστό για office μόνο ! Με την ίδια κάρτα γραφικών , ο pentium που πήρα μετά , έπαιζε 8ωρα συνεχόμενα στην ίδια crt με την ίδια κάρτα γραφικών , χωρίς ούτε ένα κόλλημα, με την box ψύκτρα. Κι αν θεωρείς ότι αυτά είναι μόνο 15 χρόνια πίσω, διάβασε κριτικές για fx http://www.skroutz.gr/s/3857028/AMD-FX-9590-Box.html φίλε μου, μην κοιτάς τι έγινε πριν απο 14~15 χρόνια! *by the way απίστευτα παιχνίδια τότε.. Nostalgia Alert (Diablo 2, Warcraft 3, Call of Duty, Rise of Nations, Prince of Persia, Max Payne 2, Neverwinter Nights, Command & Conquer, Age of Mythology) η τεχνολογία πάει μπροστά αναπτύσσεται και καλυτερεύει! -Ο AMD FX 9590 είναι καθαρά για Extreme Overclocking με πατέντες! "Maximum Speed | AMD FX Processor Takes Guinness World Record" (https://www.youtube.com/watch?v=UKN4VMOenNM) "AMD FX-9590 8GHz+ CPU-Z Record de Overclock da América Latina" (https://www.youtube.com/watch?v=RpJtCapeOTk) 1
adtakhs Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) προσωπικά και εμενα το μεγαλυτερο σπασιμο ΕVER οι 2 ρημαδο athlon . Μου ειχαν κοστισει μαζι με DFI Lanparty και overclockια με ram και σουπερ ψύκτρες τα κερατα μου - για να με κρεμασουν με blue screens ακριβως τη χειροτερη στιγμη . Αμα σου κρασαρει καθε 10 λεπτα να χεσεις τo marketing και τη θεωρητικη ταχυτητα .... Ευτυχως απο τοτε ο σοβαρος ανταγωνισμος λειτουργει και εχουμε σχετικα σταθερα και αξιοπιστα συστηματα οχι για εφηβικα fanboys και καγκουρες με led φωτακια παντου . Oι ryzen απο οτι βλεπω ακομα ειναι ανωριμοι με κρεμασματα σε mobo και ram - γιαυτο ειναι πολυ χρησιμο να λεμε ακριβως πχ build Ryzen 5 1600 με αυτο το mobo και αυτη τη ram . *Οι τιμες στο ελαδισταν σιγουρα δε βοηθανε και ο i5-6600K Tray αμεσως πηγε απο 189 στα 200 μετα απο 1 μερα οποτε παλι Ryzen 5 1600 για VFM και αντοχη στο χρονο . Για gpu θα ελεγα RX580 8GB η 480 αμα βγει παλι καμια καλη προσφορα . Το 2008 έστηνα ένα PC με phenom x4 9850 και μια Asus m3a78 pro . Έβαζα win, φόρτωμα οδηγους, όλα καλά. Περνούσα μετά κάτι προγραμματακια για ρύθμιση μνημών και δούλευε το pc. Μετά από μερικά μπουταρισματα, άρχιζαν τα φριζαρισματα και αλλα κουλά. Το έψαχνα από εδω το έψαχνα από εκεί ... Τίποτα, format κόντρα φορμάτ αλλά και πάλι είχε θέματα. Στο τέλος βρήκα τι έφταιγε. Το προγραμματακι ρύθμισης των μνημών από τα win.... Με το που το χρησιμοποιούσες και έκανες restart δεν ξαναειχες σταθερό σύστημα. 2007 και ASUS P5WDH Deluxe + e6600 .... Ανά διαστήματα το pc δεν μπουταρε ... Έβγαζες μπαταρία το άφηνες μια μέρα για να πάρει εμπρός ... Το πήγαινες στο πλαισιο, το ξαναπηγαινες στο πλαισιο, τίποτα..... Εν τέλη υπήρχε μια ρύθμιση στο bios για έλεγχο των στροφών του ανεμιστήρα. Αν αυτό ήταν ενεργό, είχες θέματα ... 2008 DFI ICFX3200 TR2 μητρική και E6420 επεξεργαστής με συγκεκριμένες μνήμες το pc άλλοτε ποσταρω και άλλοτε όχι. 2008 και Athlon x2 6000+ μαζί με Asus m3a. H χειρότερη μητρική. Φριζαρισματα, έχανε τα cstates, έχανε usb, έχανε ακόμα και σκληρούς. Περίπου στα 20 bios update βγήκαν για αυτή την μητρική για διόρθωση προβλημάτων .... Asus p5k ( η απλή) + e6600, φριζαρισματα με πάνω από 2gb ram , αλλοτε έβλεπε τους σκληρούς, άλλοτε όχι, έλλειψη AHCI από το south, λανθασμένες θερμοκρασίες cpu, θέματα με την διαχείριση ενεργειας, συχνότητας, φορτίου. Κολλούσε το CPU σε σε χαμηλό multi (εξοικονόμησης ενέργειας) ενώ το είχες φορτωμένο στο 100%. Msi k9n κάτι και X2 5600+. Ενεργοποιουσες το cool n quiet από το bios για να παίζουν τα ρολόγια του επεξεργαστή και η μητρική έπαιζε ταυτόχρονα και με τον πολλαπλασιαστή για τα ρολόγια των μνημών .... Αν έβαζες μνήμες πέρα από τις απόλυτα τυπικές ddr2, είχες κρασαρισματα από αυτή την παράλογη διαχείριση του πολλαπλασιαστή μνημών και της τάσης που έδινε σε αυτές η μητρική ... Παρακάτω προβλήματα σε skylake σε σύγχρονη πλατφόρμα από αρκετούς χρήστες. Και εδώ η αναξιοπιστία του κατασκευαστή των cpu και η σχεδίαση της πλατφόρμας φταίει? http://www.insomnia.gr/topic/636670-το-πισι-μου-ανοιγει-μονο-του-θεμα-με-κολλημα/#entry55470732 Και ρωτάω εγώ τώρα. Έφταιγαν οι πλατφόρμες για όλα αυτά ? Εφταιγε η αναξιοπιστία της AMD και της INTEL ή μήπως μας πουλάνε μητρικές οι κατασκευαστές για να γίνουμε beta testers? Η κάθε στραβή συμπεριφορά , δεν σημαίνει και κατασκευαστικό λάθος σε επίπεδο πλατφόρμας ή cpu από amd ή intel , μπορεί να είναι χίλια δυο. Το το συνέβη κάπως κάπου κάποτε και με συγκεκριμένους συνδυασμούς hardware, δεν μπορεί να κρίνει ποιότητα, αξιοπιστία ενός κατασκευαστή, πόσο μάλλον αν δεν έχει βρεθεί το πρόβλημα.... Σε επίπεδο πλατφόρμας ή εμπειρια μου μου λέει πως κατα 80% ευθύνονται τα bios. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2017 από adtakhs 1
razorblade334 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Παράθεση από αυτά που θες να μας δειχνεις. "Εχω στην κατοχη μου το συγκεκριμενο επεξεργαστη 2 μηνες και να ξεκαθαρισω οτι ο υπολογιστης μου χρησιμοποιειται μονο για gaming. Παιζω σε αναλυση 1440p 144hz με μια 1070 GTX. Αναβαθμισα απο τον ηδη πολυ καλο ι5 6600κ και οι διαφορες ειναι οι εξής: 1) Battlefield 1 ο 6600κ@4,5 Ghz ηταν στο 100% κανοντας bottleneck την καρτα η οποια δουλευε 85-95% ενω τωρα δεν φτανει ποτε το τσιπ πανω απο 90% φυσικα επιτρεποντας την καρτα να ειναι εκεινη το bottleneck (οπως θα επρεπε) δουλευοντας μονιμως στο 100%. 2) Στο ιδιο παιχνιδι η μεγαλυτερη διαφορα ειναι στα frame dips (spikes) στο multiplayer online. Με τον ι5 σε συγκεκριμενες περιπτωσεις με πολλες εκρηξεις κοσμο κλπ απο τα 100 fps to gameplay επεφτε ξαφνικα στα 40-45 και μετα ξανα ανεβαινε στα 100. Τωρα το μινιμουμ που εχω δει ειναι 90 προσφεροντας τεραστια διαφορα στο πως νιωθεις το παιχνιδι. Τα frame spikes (minimum fps) ειναι η μεγαλυτερη και σημαντικοτερη διαφορα που εχω παρατηρησει στο gaming (οχι μονο στο battlefield) αναμεσα στους 2 αυτους επεξεργαστες. Αρνητικα: Οντως ειναι πολυ ζεστος επεξεργαστης ενω με τον ι5 και μια Dark Rock Pro 3 ψυκτρα δουλευε μεσο ορο στους 52-57 βαθμους, αυτο το τσιπακι παιζει αρκετα πιο ζεστα συνηθως με εναν μεσο ορο στους 65-70. Περα απο την θερμορκρασια που πραγματικα δεν εχεις συνηθισει τους επεξεργαστες της Ιντελ, ειναι πανισχυρος. Αν παιζετε σε υψηλα framerates διαδικτυακα παιχνιδια, θα δειτε τεραστια διαφορα με εναν ι5 και αξιζε να πατε σε αυτον." Χωρίς να εκφέρω καμία άποψη. Είναι ζεστός ο intel? Δεν φτάνει ο i5 στα 4,5 για battlefield 1 ? Χρειάζονται περισσότερα thread σε gaming? Μα αφού εσύ παροτρύνσεις τους πάντες να πάρουν pentium g4560 .... Τι θέλω να πω με αυτό? Ότι για τα πάντα υπάρχουν 2 απόψεις. Και σύμφωνω ο Fx 9590 ήταν από τις λίγες μπαρουφες που είχε βγάλει η AMD. Αλλά το cpu αυτό δεν το έβγαλε για άλλο λόγο πέρα από O/Cing των τρελαμενων με υδροψυξη σε πολύ συγκεκριμένες μητρικές. Πλακα κανετε ετσι?ο ι7 6700 που ειχα στο multi battlefield 1 δεν δουλεψε ποτε πανω απο 30% μαζι με μια 1060 στα 1080p
adtakhs Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Διάβασε παραπάνω τι αναφέρει. Άλλη ανάλυση, άλλη κάρτα, άλλο cpu, καθώς και τις συνθήκες που το παρατηρεί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα