ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Ψάχνω να αγοράσω ένα media player το οποίο θα συνδεθεί σε τηλεόραση με hdmi Αυτό που θέλω είναι να του φορτώσω αρκετά video και Photos τα οποία θα παίζουν συνεχόμενα κατά την διάρκεια που ειναι ανοιχτό το μαγαζί . Να δω σε android η υπάρχει κάτι σχετικά φτηνό μέχρι 60-70 που εχετε να μου προτείνετε? Βασικά επειδή θα το χειρίζεται συνάδελφος ο οποίος δεν είναι γνώστης θέλω να ειναι ευκολο και με 2-3 βήματα πχ κάθε πρωί να μπορεί να βάζει να παίζει μια playlist η μια συλλογή photos γιατί εγω έρχομαι στην δουλεια πιο αργά
dpolal Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Αν η τηλεόραση είναι «σύγχρονη» κατά 99% έχει έτοιμη υποδοχή USB όπου αν συνδέσεις ένα φλασάκι θα παίζει όλη μέρα χωρίς τίποτα επιπλέον. Απλώς κοίτα το manual ως προς το τί είδους αρχεία αναγνωρίζει. 1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Αν η τηλεόραση είναι «σύγχρονη» κατά 99% έχει έτοιμη υποδοχή USB όπου αν συνδέσεις ένα φλασάκι θα παίζει όλη μέρα χωρίς τίποτα επιπλέον. Απλώς κοίτα το manual ως προς το τί είδους αρχεία αναγνωρίζει. LDC είναι αλλά έχω δοκιμάσει με φλασάκι. Εχω βρει και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της και υποστηρίζει μόνο φωτος και χωρίς πολλές επιλογές. Πχ loop από την αρχή η πλήρης οθόνη
dpolal Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Κρίμα. Τότε περίμενε να σου προτείνουν κάποια android λύση. (εγώ δεν έχω ασχοληθεί με το άθλημα )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα