Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Isis στρατολογεί ανθρώπους πατώντας πάνω στον πόνο που τους έχουν δημιουργήσει όλοι οι ΜΑΛΑΚΕΣ (Ρωσοι, Αμερικάνοι, Γερμανοι κτλ.)

Δεν φταίει καμία θρησκεία.

Δηλαδή θες να πεις ότι αν αύριο ένας Έλληνας σκάσει στο μετρό του Βερολίνου, είναι δικαιολόγημενος. Αφού τόσα μας κάνουν οι "κακοί" Γερμανοί.

Η ακόμα πιο σχετικά, αν ένας Έλληνας σκάσει στο μετρό του Βερολίνου για διαμαρτυρία των συντρόφων της Βενεζουέλας.

• Like 2
  • Απαντ. 216
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

Δηλαδή θες να πεις ότι αν αύριο ένας Έλληνας σκάσει στο μετρό του Βερολίνου, είναι δικαιολόγημενος. Αφού τόσα μας κάνουν οι "κακοί" Γερμανοί.

Η ακόμα πιο σχετικά, αν ένας Έλληνας σκάσει στο μετρό του Βερολίνου για διαμαρτυρία των συντρόφων της Βενεζουέλας.

Το τρομακτικό είναι να σκεφτείς το πόσοι θα συμφωνήσουν με την ενέργειά του...

• Like 1
Δημοσ.

ο Έλληνας είναι χριστιανός ορθόδοξος άρα μια τέτοια πράξη θα του στοιχίσει την θέση στο παράδεισο οπότε άκυρο
  • Like 1
Δημοσ.

εχουν σκασει πολλοι ελληνες απο τα πολλα "λαδερα" που τους ταϊσαν οι καρυφαιοι παγκοσμιως αρχιμαγειρες των λαδερων φαγητων

Δημοσ.

αποκλειεται Έλληνας να ανατιναχθει για να σκοτώσει και αλλους, δηλαδη αθώους ανθρώπους και παιδάκια

οτι και αν ειμαστε δεν ειμαστε τοσο ξεφτίλες και άνανδροι.

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να διαχωρίσεις στο μυαλό σου, την ερμηνεία τού «δικαιολογώ» , από εκείνη τού «αιτιολογώ». Να κάνεις, με άλλα λόγια, αυτό που δε μπορεί (ή δε θέλει) η 81χρονη θεία μου, στην οποία αναφέρθηκα νωρίτερα.

Όταν σταματήσεις να συγχέεις τις παραπάνω έννοιες, θα καταλάβεις ότι αυτό που έγραψες δεν έχει καμία απολύτως βάση. 

Δημοσ.

αποκλειεται Έλληνας να ανατιναχθει για να σκοτώσει και αλλους, δηλαδη αθώους ανθρώπους και παιδάκια

Οτι ο Ελληνας χριστιανος, δεν  εχει βιασει , σκοτωσει ή ο,τι αλλο, τα παιδια του ?   

• Like 1
Δημοσ.

Γενικότερα, σε λαούς της ανατολής, δεν έχουν αυτά τα αισθήματα της λησμονιάς. Καθημερινά, σκοτώνουν παιδιά και γυναίκες, σαν να είναι κάτι φυσιολογικό.

Οτι ο Ελληνας χριστιανος, δεν  εχει βιασει , σκοτωσει ή ο,τι αλλο, τα παιδια του ?   

Ο Έλληνας γενικότερα, άσε τα θρησκευτικά του πιστεύω, δεν θα πάει κάπου να σκοτώσει, γιατί έτσι πρέπει, και γιατί έτσι θα εξιλεωθεί.

Όχι μόνο δεν το βρίσκουμε φυσιολογικό, αλλά είναι ότι πιο καταδικαστέο.  

Δημοσ.

O Έλληνας θα σκότωνε κατευθειαν καποιο μεγάλο κεφάλι οχι αθώο κόσμο,διοτι εχει παντελως διαφορετική κοσμοθεωρία απο τον ισλαμιστή.

• Like 2
Δημοσ.

Πρέπει να διαχωρίσεις στο μυαλό σου, την ερμηνεία τού «δικαιολογώ» , από εκείνη τού «αιτιολογώ». Να κάνεις, με άλλα λόγια, αυτό που δε μπορεί (ή δε θέλει) η 81χρονη θεία μου, στην οποία αναφέρθηκα νωρίτερα.

Κάνεις ένα λάθος.

Λές ότι είναι η ΑΙΤΙΑ ότι στο να πάει και να σκοτώσει κάποιος παιδάκια είναι γιατί ξέρωγω η Μ.Β βομβάρδισε τη Συρία.

ΌΧΙ, αυτό δεν είναι η αιτία για να σκοτώνεις παιδάκια. 

ΝΑΙ, είναι  αιτία να σε νευριάζει, να σε πισματώνει να σε τρελένει αλλά δεν είναι η ΑΙΤΙΑ να κάνεις αυτό το βήμα.

είναι δηλαδή αιτία για να πολεμήσει κάποιος , όχι για να κάνει αυτό ...

είναι αν θες οι αιτία που έχει κάνει κάποιους δυτικούς ή κούρδους να πάνε να πολεμήσουν στη Συρία (πχ στο πλευρό των κούρδων) 

Αυτού του είδους την αντίδραση δεν την είχαν οι Βιετναμέζοι όταν τους είχανε χιλιοβομβαρδίσει οι αμερικάνοι, ούτε οι Σέρβοι, ούτε οι λατινοαμερικάνοι όταν τους σκίζανε στα πραξικοπήματα οι αμερικάνοι, ούτε καν οι γερμανοί κατά την περίοδο των Ναζί.

Η αιτία αυτής της στρατηγικής επιλογής είναι ότι αυτού του είδους η δράση δικαιολογείται στο μυαλό του κάθε παλαβού, αν όχι προτείνεται, από την ιδεολογία/θρησκεία/καθοδήγησή τους.

• Like 2
Δημοσ.

Με αυτή τη λογική ρε παιδιά, αν είναι, επειδή κατάγομαι από οικογένεια με ρίζες Έλληνες του Πόντου, να πάω να ανατινάξω τούρκους, μέσα σε μια κοσμοσυρροή, επειδή έτσι, για εκδίκηση. Μπορώ να τους μισώ όσο θέλω. Πάντα θα αποτελούν τον χειρότερο εχθρό μου, αλλά ουδέποτε, θα ανατινάξω αθώο κόσμο, για να εκτονώσω το θυμό μου προς αυτούς. Έτσι; 

• Like 1
Δημοσ.

Όταν σταματήσεις να συγχέεις τις παραπάνω έννοιες, θα καταλάβεις ότι αυτό που έγραψες δεν έχει καμία απολύτως βάση. 

Η αιτία λοιπόν για εμένα τον Λίβυο τζιχαντιστή, είναι η βόμβα που έπεσε στην Συρία. Άρα η πράξη μου να σκάσω στο μετρό είναι δικαιολογημένη.

Τί ακριβώς προσφέρει αυτή γενικευμένη σαχλαμάρα που έγραψες; Πόσα τέτοια σαχλά τσιτάτα θα διαβάσουμε ακόμη; 

• Like 1
Δημοσ.

Σιχάματα τζιχαντιστες. Έφαγαν παιδάκια. Λιώσιμο θέλουν.

Καταντήσαμε όλη την Ευρώπη στρατοκρατουμενη στους πόλεις και στους δρόμους.

Στοχοποιουν και τους μουσουλμάνους γενικότερα. Άμα φορέσουν καμια παραδοσιακή στολή κάνα τουρμπάνι και καμια ρόμπα (πως λέγεται) φαντάσου πόσους τέτοιους θα σταματανε για έλεγχο στην Ευρώπη. Θα μου πεις αυτοί κάνουν μπαμ για ελεγχο, εδω σκάνε βρετανοι μουσουλμάνοι πολίτες 2ης και 3ης γενιάς. Δεν τους φτάνει που μεγαλώσανε σε δυτικες κοινωνιες με λεφτα και επιδόματα, συν ότι παίρνουν και κανένα μπούτι μάτι, καμιας αλλοθρησκης με μίνι, η βομβα βομβα, το καθήκον καθήκον.

Σκουπίδια...

• Like 2
Δημοσ.

Κάνεις ένα λάθος.

Λές ότι είναι η ΑΙΤΙΑ ότι στο να πάει και να σκοτώσει κάποιος παιδάκια είναι γιατί ξέρωγω η Μ.Β βομβάρδισε τη Συρία.

ΌΧΙ, αυτό δεν είναι η αιτία για να σκοτώνεις παιδάκια. 

ΝΑΙ, είναι  αιτία να σε νευριάζει, να σε πισματώνει να σε τρελένει αλλά δεν είναι η ΑΙΤΙΑ να κάνεις αυτό το βήμα.

είναι δηλαδή αιτία για να πολεμήσει κάποιος , όχι για να κάνει αυτό ...

είναι αν θες οι αιτία που έχει κάνει κάποιους δυτικούς ή κούρδους να πάνε να πολεμήσουν στη Συρία (πχ στο πλευρό των κούρδων) 

Αυτού του είδους την αντίδραση δεν την είχαν οι Βιετναμέζοι όταν τους είχανε χιλιοβομβαρδίσει οι αμερικάνοι, ούτε οι Σέρβοι, ούτε οι λατινοαμερικάνοι όταν τους σκίζανε στα πραξικοπήματα οι αμερικάνοι, ούτε καν οι γερμανοί κατά την περίοδο των Ναζί.

Η αιτία αυτής της στρατηγικής επιλογής είναι ότι αυτού του είδους η δράση δικαιολογείται στο μυαλό του κάθε παλαβού, αν όχι προτείνεται, από την ιδεολογία/θρησκεία/καθοδήγησή τους.

Είναι η αιτία για την οποία κάποιος αποδίδει αντίποινα. Δεν πρόκειται για στρατηγική επιλογή. Δεν τους την έδωσε κάποια τυχαία στιγμή και είπαν «ας αρχίσουμε να σκοτώνουμε παιδάκια». Το αίμα των δικών τους παιδιών έπαιρναν πίσω και επέστρεφαν τον ίδιο πόνο, σε όσους τον προκάλεσαν πρώτοι και αδικαιολόγητα σ' εκείνους.

Για εκδίκηση πρόκειται και μάλιστα - αν αναλογιστεί κανείς τα ανακοινωθέντα τις γελοιότητες περί «παράπλευρων απωλειών», κάθε φορά που έσκαγε πύραυλος σε σχολείο, νοσοκομείο και κομμάτιαζε μαθητές, δασκάλους, γιατρούς, νοσηλευτές και κατάκοιτους ασθενείς (κοινώς: αθώους πολίτες...) ζωντανούς - με το ίδιο νόμισμα. Αυτό που λέμε «οφθαλμόν αντί οφθαλμού». Απλά αυτοί δεν έχουν πυραύλους να τους στείλουν από τη μία άκρη τού πλανήτη στην άλλη.

Το γιατί δεν αντέδρασαν με τον ίδιο τρόπο οι Σέρβοι, οι Βιετναμέζοι και οι Λατινοαμερικανοί, δεν το ξέρω. Μπορεί να μην είναι υπέρμαχοι τού «οφθαλμόν αντί οφθαλμού». Ο καθένας αντιδρά διαφορετικά, φαντάζομαι. Αυτό που ξέρω, είναι ότι δε θα μού έκανε καθόλου εντύπωση αν το έκαναν.

Η αιτία λοιπόν για εμένα τον Λίβυο τζιχαντιστή, είναι η βόμβα που έπεσε στην Συρία. Άρα η πράξη μου να σκάσω στο μετρό είναι δικαιολογημένη.

Δε μπορεί, θα το βρεις το λεξικό κάποια στιγμή...

Τί ακριβώς προσφέρει αυτή γενικευμένη σαχλαμάρα που έγραψες; Πόσα τέτοια σαχλά τσιτάτα θα διαβάσουμε ακόμη;

Σ' εσένα δεν προσφέρει τίποτα, όπως και σε κανέναν ο οποίος αρνείται να βάλει το μυαλό του να δουλέψει. Οπότε μην ανησυχείς για το πόσα τέτοια θα διαβάσεις ακόμα. Δε σε αγγίζουν.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...