Lazlow Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Γιατι δεν εχουν χτυπησει ποτε Ελλαδα?και εγώ το είχα πάντα απορία αυτό
4saken Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Λογικα επειδη τους αρεσουν οι προκλησεις και εμεις ειμαστε ξεφραγο αμπελι. Εχω ακουσει οτι λογω Παπανδρεου-Αραφατ...
Pablo_Hasan Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 αφού ειμαστε το ιραν της ευρώπης, βαζουμε τζάμπα φαντάρους να κουβαλάνε τα σκηνώματα
palawiaris Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Έχουμε τους κουμπάρους τους γείτονες να ασχολούνται με εμάς.
Βασίλης_29 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Εμένα δεν με ενδιαφέρει τι λέει η κάθε θρησκεία, απορώ πόσοι αιώνες πρέπει να περάσουν για να είναι σε θέση να καταλάβει ένας άνθρωπος ανεξαρτήτως οικονομικού κοινωνικού ή μορφωτικού επιπέδου οτι δεν αλλάζεις κάτι στην ανθρωπότητα και στον κόσμο μας με το να ανατιναχτείς με εκρηκτικά μέσα σε κόσμο και να χάσεις την ζωή σου τόσο εσύ όσο και μερικοί δεκάδες-εκατοντάδες άλλοι και ταυτόχρονα θα γεμίσεις με πόνο πικρία και μελλοντικά ψυχολογικά προβλήματα τις οικογένειες των θανόντων. 2
Anastazio Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Γιατι δεν εχουν χτυπησει ποτε Ελλαδα? Την ελλαδα την εχουν για παρκινγκ,ξες με τα γυναικοπαιδα που μπαρκαρουν κατα καιρους,μερακληδες παντως οι ατιμοι,τι και αν παιζει εμφυλιος απο το '11,δεν πεφτει το ηθικο,"βαρανε" το πολυ πολυ να ξεβρασει κανα τριχρονο το κυμα...παρανοια!
palawiaris Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Πιστεύω το θέμα με τις θρησκείες να είναι η αφορμή για τέτοια περιστατικά,μιας και πολλοί πόλεμοι ή μαζικές δολοφονίες γίνανε και από τους αθειστές-ταλιμπάν Χρήμα,μίσος και ζήλια για τον συνάνθρωπό μας είναι οι λόγοι...που ποτέ δεν θα εκλείψουν.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Πιστεύω το θέμα με τις θρησκείες να είναι η αφορμή για τέτοια περιστατικά... Ενίοτε και το άλλοθι...
defacer Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Εδώ πριν 3 χρόνια που ήμουν φαντάρος στην πανέμορφη Κομοτηνή, οι Τούρκοι κάθε μεσημέρι έβγαιναν έξω με το έτσι θέλω , τζαμιά έκαναν από τις 6 το πρωί και μετά λειτουργία (με μεγάφωνα έξω , ώστε να ακούγονται και χλμ μακρυά), ενώ εκεί που πραγματικά απόρησα ήταν σε κάποια απομονωμένα χωριουδάκια όπου ταμπέλες σε καφενεια κλπ ήταν τουρκικές Δοκίμασε να ταξιδέψεις λίγο παραέξω, να δεις τούρκικες αλλά και ελληνικές και πολωνικές και πολλών άλλων γλωσσών ταμπέλες, για να καταλάβεις ότι αυτό που είδες δε σημαίνει απολύτως τίποτα πέρα από το ότι σε κείνα τα χωριουδάκια ο πληθυσμός μιλάει κυρίως τούρκικα. Και ναι, δεν είναι περίεργο να υπάρχουν σε μια χώρα κοινότητες που μιλάνε άλλη γλώσσα, αυτό γίνεται σε πολλά μέρη στον κόσμο. Απλά πρέπει να το έχεις δει για να μη σου φαίνεται περίεργο. Και είναι λογικό εξάλλου. Τη στιγμή που κυρήττεις το πόλεμο σε μια χώρα, λογικό είναι να περιμένεις θύματα και απ' τη πλευρά σου. Αν πας έξω από μια κυψέλη και αρχίσεις να της πετάς πέτρες, λογικό είναι να βγουν οι μέλισσες και να σε τσιμπήσουν. Βάλε τη θέση σου σε έναν άνθρωπο από τη Λιβυή, που ξαφνικά Γαλλία, Αγγλία, και λοιπή συμμορία φέρνουν τα αεροπλάνα τους πάνω απ' τη χώρα σου, βομβαρδίζουν τη κυβέρνυση σου (που ίσως τη στηρίζεις), και ίσως τους ξεφεύγει και μια βόμβα και πέφτει σε σπίτι και σκοτώνονται ο θείος σου, η θεία σου, τα ξαδέρφια σου, κτλπ... Δε θα οργιστείς ? Δε θα σου περάσει απ' το μυαλό η εκδίκηση ? Το έχω ξαναγράψει σε άλλο παρόμοιο θρεντ. Όποιος δεν το έχει κάνει, ας κάνει τον κόπο να διαβάσει κανένα ζουμερό ρεπορτάζ που έγινε on site σε χώρες όπως Υεμένη κλπ. Ας κάνει τον κόπο να διαβάσει τις ιστορίες όπου οι κάτοικοι της περιοχής, τυπικά σε φάση φτωχών βοσκών ή κάτι παρόμοιο, λένε ότι καθημερινά ζούμε με τον ήχο των drones -- δεν τα βλέπουμε συχνά, αλλά τα ακούμε συνέχεια. Τις ιστορίες όπου, ξεκινώντας από το collateral murder που έκανε τον Assange γνωστό, οι Αμερικανοί και οι σύμμαχοί τους σκοτώνουν χωρίς λόγο και χωρίς πρόκληση (well, νόμιζαν πως είχαν λόγο, μη τους αδικούμε κιόλας ε? λολ) άμαχους και παιδιά στο άσχετο. Όχι μόνο στο άσχετο δηλαδή, αλλά κι εκεί που έχουν μαζευτεί να γιορτάσουν γάμο ή εκεί που έχουν μαζευτεί παιδιά γαμώ το στανιό σας για να δουν μπάλα και να παίξουν. Να διαβάσει τις ιστορίες όπου ο πατέρας ή ο γιος της οικογένειας λέει στο δημοσιογράφο "η ζωή μου καταστράφηκε μέσα σε μια στιγμή, δεν έχω πια κανένα λόγο να ζω, το μόνο που θέλω είναι να πάρω τους υπεύθυνους μαζί μου στον τάφο". Σόρι, αυτό το link δεν το κράτησα. Να φανταστεί το πόσο εύκολο είναι να βρεις ένα τσατισμένο νεαρό και να του πεις "εσύ θα κάθεσαι να βλέπεις να σκοτώνουν τα αδέρφια σου;". Αν και τώρα που το λέμε, αυτό δε χρειάζεται να το φανταστεί κανείς. Μπορεί να πάει σε κάποια ακροδεξιά οργάνωση της αρεσκείας του να το δει πώς γίνεται από πρώτο χέρι. Και μετά ας συζητήσουμε το πόσο ακριβώς φταίει το Ισλάμ σα θρησκεία που έρχονται κάποιοι να κάνουν αντίποινα εδώ. Το θέμα όμως είναι ότι τα περισσότερα (αν όχι όλα, δεν κοίταξα όλη τη λίστα προσεκτικά) από τα τρομοκρατικά χτυπήματα σε Ευρώπη από το 2014 μέχρι σήμερα είναι είτε οργανωμένα από το ISIS είτε μεμονωμένοι οι οποίοι έχουν "εμπνευστεί" απ' αυτό. Δεν πρόσεξα πουθενά στη λίστα ο υπαίτιος να είναι κάποιος ο οποίος το έκανε επειδή έπεσε μια βόμβα στο σπίτι του. Δε χρειάζεται, αυτός που έπεσε η βόμβα στο σπίτι του κάνει για παράδειγμα. Για βομβιστή καλύτερα έναν μικρό που του έχεις κάνει τα μυαλά ζελέ από την προπαγάνδα. "Σκοτώνουν τα αδέρφια σου άχρηστε, κι εσύ παρακαλάς τα αφεντικά να σου δώσουν βάρδια Κυριακή." Δε νομίζω ότι χρειάζεται πολλή φαντασία να καταλάβει κανείς πώς λειτουργεί αυτό όταν έχει έτοιμο το ελληνικό παράδειγμα "φέρε πακιστανούς σπίτι σου να σου πηδάνε την αδερφή" κλπ. Καμια δυση δεν φταει για τα σιχαματα. Για ποιό λόγο κατά την άποψή σου πριν το 2000 δεν είχαμε τέτοια φαινόμενα; Τώρα τελευταία θυμήθηκε το Ισλάμ να θέλει ποτάμια το αίμα των εχθρών του; Οσο για τα χτυπηματα που λες, θυμησου τα χτυπηματα στα τζαμια της βαγδατης και της αιγυπτου για καθαρα θρησκευτικο σκοπο ή τους βιασμους και τα κτηνωδη εγκληματα της μποκο χαραμ στα χωρια της νιγηριας. Μπερδεύεις το θρησκευτικό σκοπό με τον πολιτικό. Όταν ο χριστιανός θέλει να αναγράφεται το θρήσκευμα στην ταυτότητα, ή όταν αξιώνει να διδάσκονται θρησκευτικά στα σχολεία, το κάνει για να ικανοποιήσει το θρησκευτικό του φρόνημα; Όχι βέβαια, ο ίδιος είναι χριστιανός κι αυτό δεν αλλάζει. Πολιτική είναι η σκοπιμότητα: να κάνουμε κι άλλους σαν και μας γιατί όσοι δεν είναι σαν και μας δε μας αρέσει η φάτσα τους. Bonus points αν ξέρεις τι σημαίνει boko haram με την ευκαιρία των σχολείων. το ισλαμ ειναι ασυμβατο με την ευρωπη και τον δυτικο πολιτισμο, και μερικοι εδω περα νομιζουν οτι το προβλημα μας ειναι μονο το isis και οχι οι πλειοψηφια των μουσουλμανων στις χωρες μας, οταν αυτοι ξεπερασουν ενα συγκεκριμενο ποσοστο του πληθυσμου... Επειδή ξέρω ότι είσαι μικρός: σου εύχομαι να γνωρίσεις και να συναναστραφείς με μουσουλμάνους στην Ευρώπη, και μετά μπορούμε να συζητήσουμε ξανά για το αν είναι συμβατό ή όχι. Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι αντιπροσωπευτικός μουσουλμάνος της ευρώπης δεν είναι ο αμόρφωτος τράγος που μένει 15 χρόνια σε άλλη χώρα και δε μιλάει τη γλώσσα της, όπως αντιπροσωπευτικός χριστιανός δεν είναι και αυτός που φωνάζει στους ομοφυλόφιλους ότι θα καούν στην κόλαση επειδή είναι αμαρτωλοί. Γιατι δεν εχουν χτυπησει ποτε Ελλαδα? Γιατί η Ελλάδα δεν υπάρχει στον παγκόσμιο γεωπολιτικό χάρτη. 6
saleit Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Γιατί η Ελλάδα δεν υπάρχει στον παγκόσμιο γεωπολιτικό χάρτη. Βαρύ, και άστοχο, θα έλεγα. Τεκμηρίωσε.
Moderators Kercyn Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 μπορεις κάπου να μου υποδείξεις τα στοιχεία για πλειοψηφία γιατι πουθενά δεν τα βρίσκω. Η χαμας κ λοιπές οργανώσεις ειναι καθαρα πολιτικές οργανώσεις. Το link που σου έδωσα έχει ένα σωρό γκάλοπ με διάφορες ερωτήσεις. Όπου βλέπεις ότι το ποσοστό είναι μεγαλύτερο το 50%, αυτό είναι η πλειοψηφία. Μπορεί επίσης το ποσοστό να μην είναι μεγαλύτερο του 50%, αλλά να είναι μεγαλύτερο από το ποσοστό των άλλων απαντήσεων. Ακόμη όμως κι αν ένα ποσοστό δεν είναι πλειοψηφία, αυτό δε σημαίνει ότι ο αριθμός που υποστηρίζει μια άποψη είναι μικρός, ή ότι όσοι δεν ανήκουν σ' αυτό το ποσοστό είναι διατεθειμένοι να έρθουν σε ρήξη με τους άλλους.Copy-paste μερικών τυχαίων παραδειγμάτων από το link που έδωσα, μιας και "δεν τα βρίσκεις πουθενά". 51% of Muslim-Americans say that Muslims should have the choice of being judged by Sharia courts rather than courts of the United States (39% disagree). http://www.centerforsecuritypolicy.org/wp-content/uploads/2015/06/150612-CSP-Polling-Company-Nationwide-Online-Survey-of-Muslims-Topline-Poll-Data.pdf 77% of Muslims in Denmark believe the Quran's instructions should be 'fully appied'. http://www.thelocal.dk/20151013/danish-muslims-more-devout-than-in-years-past 82% of Egyptian Muslims favor stoning adulterers 70% of Jordanian Muslims favor stoning adulterers 42% of Indonesian Muslims favor stoning adulterers 82% of Pakistanis favor stoning adulterers 56% of Nigerian Muslims favor stoning adulterers http://pewglobal.org/2010/12/02/muslims-around-the-world-divided-on-hamas-and-hezbollah/ 65% of Muslims in Europe say Sharia is more important than the law of the country they live in. http://www.gatestoneinstitute.org/4092/europe-islamic-fundamentalism T_Donald δεν είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει το reddit.Μάλλον από τα χειρότερα mainstream. Δεν έχω ιδέα απ' το leddit και τα subleddits του, το έβαλα απλώς γιατί έχει μια μεγάλη λίστα με links, τίποτα παραπάνω. Δε χρειάζεται, αυτός που έπεσε η βόμβα στο σπίτι του κάνει για παράδειγμα. Για βομβιστή καλύτερα έναν μικρό που του έχεις κάνει τα μυαλά ζελέ από την προπαγάνδα. "Σκοτώνουν τα αδέρφια σου άχρηστε, κι εσύ παρακαλάς τα αφεντικά να σου δώσουν βάρδια Κυριακή." Δε νομίζω ότι χρειάζεται πολλή φαντασία να καταλάβει κανείς πώς λειτουργεί αυτό όταν έχει έτοιμο το ελληνικό παράδειγμα "φέρε πακιστανούς σπίτι σου να σου πηδάνε την αδερφή" κλπ. Δε διαφωνώ, αλλά νομίζω ότι οι βομβαρδισμοί αμάχων είναι η "βολική" δικαιολογία. Προφανώς και δεν υποστηρίζω τους καουμπόηδες που έχουν κάνει μπουρδέλο όλο τον κόσμο, αλλά νομίζω ότι αν ήθελαν οι του ISIS δικαιολογίες, θα είχαν αρκετές και χωρίς τους βομβαρδισμούς. Ας μην ξεχνάμε το ίδιο το κοράνι προτρέπει σε βία ενάντια σε "αλλόθρησκους" και άλλα πολλά χαριτωμένα, οπότε ένας φονταμενταλιστής δεν έχει να ψάξει μακριά για να δικαιολογήσει τις πράξεις του. 1
saleit Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Πιστεύω το θέμα με τις θρησκείες να είναι η αφορμή για τέτοια περιστατικά,μιας και πολλοί πόλεμοι ή μαζικές δολοφονίες γίνανε και από τους αθειστές-ταλιμπάν Χρήμα,μίσος και ζήλια για τον συνάνθρωπό μας είναι οι λόγοι...που ποτέ δεν θα εκλείψουν. Πόλεμοι, παντού γίνονται, σε όλο το ζωικό βασίλειο. Δες και τα λιοντάρια, προσπαθούν να επιβληθούν το ένα στο άλλο. Ο άνθρωπος, απλά έχει το "πλεονέκτημα", να μπορεί να εξωτερικεύει την διαφωνία του. Για τις θρησκείες που λες, η άποψή μου στην πρώτη τη σελίδα.
lightspeed Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Βαρύ, και άστοχο, θα έλεγα. Τεκμηρίωσε. το οτι η χώρα μας εχει γεωστρατηγική θέση, δεν συνεπάγεται οτι έχει κάποιο σημαντικό γεωπολιτικό ρόλο. Έτσι το αντιλαμβάνομαι. Γιατί κανείς δεν σχολιάζει πως ο δράστης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγγλία; Δεν σας προβληματίζει αυτό; Μήπως έχουμε κι εμείς μερίδιο ευθύνης; Με την έννοια ότι δεν καταφέραμε να εντάξουμε άτομα με ξένη καταγωγή αλλά αφήσαμε να δημιουργηθούν παράλληλες κοινωνίες;
saleit Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 το οτι η χωρα μας εχει γεωστρατηγικη θεση, δεν συνεπαγεται οτι εχει καποιο σημαντικο γεωπολιτικο ρολο. Ετσι το αντιλαμβανομαι. Ναι, ή αυτό που έγραψα παραπίσω, η Ελλάδα αποτελεί την είσοδο στην Ευρώπη. Φαντάζεσαι τι θα γίνει αν κλείσουν τα σύνορα;
lightspeed Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Ναι, ή αυτό που έγραψα παραπίσω, η Ελλάδα αποτελεί την είσοδο στην Ευρώπη. Φαντάζεσαι τι θα γίνει αν κλείσουν τα σύνορα; Μα έχουν κλείσει ήδη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις