Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα παλιό πισι με ΧΡ SP3 πάνω, AMD Athlon 64 3000+ 2Ghz, 704 RAM. Σε βασικές λειτουργίες (Office, σερφάρισμα) δουλεύει ικανοποιητικά, όπως και κάποιες άλλες εφαρμογές.

Έλα όμως που το θέλω για να τρέξω κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές διαδραστικού πίνακα για εκπαίδευση αγγλικών κι εκεί κολλάει. Τι θα πρέπει να αναβαθμίσω στον υπολογιστή για να τις τρέχει απρόσκοπτα;

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Η καλύτερη επιλογή θα είναι νέο μηχάνημα με ~180 ευρώ. Αλλιώς θα πετάξεις λεφτά σε απύθμενο πηγάδι.

• Like 5
Δημοσ.

Έχω ένα παλιό πισι με ΧΡ SP3 πάνω, AMD Athlon 64 3000+ 2Ghz, 704 RAM. Σε βασικές λειτουργίες (Office, σερφάρισμα) δουλεύει ικανοποιητικά, όπως και κάποιες άλλες εφαρμογές.

Έλα όμως που το θέλω για να τρέξω κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές διαδραστικού πίνακα για εκπαίδευση αγγλικών κι εκεί κολλάει. Τι θα πρέπει να αναβαθμίσω στον υπολογιστή για να τις τρέχει απρόσκοπτα;

Όλο τον υπολογιστή μαζί και το λειτουργικό. Με 180€ όπως ανέφερε και ο συμφορουμητής παραπάνω αγοράζεις κάτι καλό και ανανεωμένο και με W10 .

Δημοσ.

Ή αν το budget είναι πολύ περιορισμένο,ψάχνεσαι στις αγγελίες για κάνα συστηματάκι 775 και μετά.Υπάρχουν αξιόλογες επιλογές από ~50€

Δημοσ.

OK. Έχω ένα πιο σύγχρονο μηχάνημα, με Windows 7, Intel Pentium 4 στα 3Ghz, 2GB Ram. Κι εδώ κολλάει αν και όχι τόσο πολύ. Ο δείκτης εμπειρίας είναι 1, λόγω κάρτας γραφικών. Να υποθέσω ότι εκεί πονάει αυτό το μηχάνημα;

Είναι αυτό εδώ.

post-42823-0-96952100-1495549274_thumb.jpg

Αν χρειάζομαι νέα κάρτα, τι να αναζητήσω;

Δημοσ.

Το πιο σύγχρονο μηχάνημα που το βλέπεις? Και τα δυο είνμαι για απόρσυρση αδερφέ. Μην πετάς τζάμπα χρήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείται ότι ειναι παλια ρε παιδιά αλλά δε σώζεται η κατάσταση; Αν βρω μια μεταχειρισμένη κάρτα με 20-30€ δε θα γίνει η δουλειά μου; 1 πρόγραμμα διαδραστικού πίνακα θα τρέχει όλο κι όλο, αμαρτία δηλαδή.

Δημοσ.

Το 2ο δεν δέχεται κάρτα και αμφιβάλω αν μπορεί να πάρει καλύτερο cpu. Ψάξε αν βρεις άλλα 2 GB ram ίδιου τύπου με τις άλλες, λογικά θα πάει καλύτερα.

Δημοσ.

Πες μας το μοντέλο του HP για να δούμε αν μπορεί να μπει να κάποια κάρτα γραφικών. Αν και από την φωτό βλέπω μόνο pci  θύρες.

Επίσης στο HP τα 7 είναι 64bit; Αν ναι βάλε 32bit ή καλύτερα win xp.

Δημοσ.

Μητρική πες μας ποια φοράει, μήπως μπορεί να μπει κάποιος ATHLON X2 64 ή κάποιος Phenom X4 .

Μνήμη θες οποσδήποτε να βάλει 4GB .

Πες μας και τι κάρτα γραφικών φοράει.

Γενικά πιστεύω πως θα την βγάλει φτηνά με 30€ νομίζω πως μπορείς να έχεις αυτό που θες.

ATHLON X2 παίζουν από 10€

Μνήμη 4GB DDR2 (αν είναι AM2) βρίσκεις με 20-25€.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...