Heybro Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Αν επιτρέπεται, ποιά δουλειά κάνεις με μήλο που δεν γίνεται με Android;Καμια το ανάποδο έγραψε ο φίλος. Ότι πολλές δουλειές στο Android δεν γίνονται στο μήλο η γίνονται με πολύ περισσότερη δυσκολία και σε βγάζουν την πίστη. Άμα κατεβάσετε τις τιμές κατά 400 ευρώ, θα έρθουμε όλοι Δύσκολα όσο παραμένει το ios ο κόσμος θα φεύγει μακριά. Δεν είμαστε στο Android 2.3. Μια φορά μου ζήτησε ένας μπάρμπας να κατεβάσω και να του βάλω συγκεκριμένο τραγούδι για ringtone στο iphone του και μετά από 5-6 ώρες τα παράτησα (αφού τελικά κατάλαβα ότι είναι κλειδωμένα τα πάντα στο μπ@$&)!Άστα τα ίδια και χειρότερα γίνεται και με τα wp. Γιωτοφωνα μέχρι τελικής πτώσης. Τόσο easy που για να ανοίξεις τα δεδομένα πρπει να πας στις ρυθμίσεις.Και στo Android δύσκολο είναι ρε συ. Εγώ το έχω με automate it η μπορείς και με Tasker να τα ανοίγει αυτόματα όποτε του εχω πει. Ένα πραγματικα εξυπνο λειτουργικό. Τι έγινε, πέφτουν οι πωλήσεις;12% παει σιγά σιγά η πτώση είναι πολύ μεγάλη με 87% το Android. Μπα αν είναι να αφήσω το android θα πάρω "χαζό nokia" Πέρα από την πλάκα, οι χρήστες android δυσκολεύονται να αφήσουν "ελευθερίες" που τις θεωρούν δεδομένες. Οι περισσότεροι χρήστες iphone μάλλον δεν γνώρισαν ή δεν εκτίμησαν αυτές τις ελευθερίες. Κατα τα άλλα μια χαρά είναι τα iphone αν παραβλέψεις την συνδεσιμότητα και την "ελευθερία" διαχείρισης της πληροφορίας. Βάλε και τον παράγοντα (εξωφρενική) τιμή και δεν βλέπω λόγο να πάς σε iphone. Ειναι τόσα πολλά αδερφέ που αν τα ήξεραν οι κάτοχοι ios θα έλεγαν γιατί παιδεύομαι τόσα χρόνια. Απλά βαριούνται η δεν θέλουν να μάθουν. Τουλάχιστον οι περισσότεροι αυτοί που έκατσαν να μάθουν πήγαν και σε Android. android δεν αλλαζω... Ειχα iphone πανω απο 2 χρονια. Δεν ευχαριστηθηκα σχεδον τπτ.. Βεβαια οτι πληρωνεις παιρνεις.. Δυσκολα θ'αλλαξω πλατφορμα στο μελλον. Αν ίσχυε το ότι πληρώνεις περνεις θα ευχαριστιωσουν το ios. Ποιος ο λόγος να πας από μια συσκευή που κάνει 150€ σε μία που ξεκινάει από τα 400€ ενώ θα κάνεις ακριβώς τα ίδια πράγματα με ακριβώς τον ίδιο τρόπο; Ο τρόπος αλλαζει στα περισσότερα θέλει πολύ παραπάνω χρόνο για πραγματα που γίνονται αυτόματα στο Android. Μέχρι στιγμής ας μαζέψουμε τα σχόλια των αναγνωστών γιατί δεν γουστάρουν το iPhone. - Δεν μπορούν να στέλνουν Ringtones μέσω BT - Η τιμή - Δεν μπορούν να κλείνουν τα δεδομένα εύκολα γιατί θέλουν να το χρησιμοποιούν όπως ένα καρτοκινητό (βλέπε No. 2) - Δεν μπορούν να κατεβάσουν παράνομα μουσική εύκολα μέσα από την συσκευή - Δεν έχουν "ελευθερία" να αλλάζουν Themes - Δεν έχουν την ελευθερία της πληροφορίας; What? - Η τιμή .... .. - Η Τιμή α και η τιμή. Ειναι πάρα πολλά ρε συ Neg τα έχουμε πει και σε πμ. Με ένα automate it Tasker κανεις θαύματα. Ποτε ξανα ios. Android για drug n drop καταστάσεις μέχρι κατέβασμα torrent files. Αγαπάμε Google. Μετά από περίπου 10 χρόνια iOS το γύρισα σε Android. Ηταν μεγάλη απόφαση γιατί είχα σκορπίσει αρκετά χρήματα στο AppStore. Πέρα απο το γεγονός ότι νιώθω πως επιτέλους απαλλάχτηκα, βρίσκω το Android καλύτερο. Το μόνο που δεν μου αρέσει ειναι το φακέλωμα από τη Google. Κατα τα άλλα μια χαρά Μπράβο σου όντως η ελευθερία του Android σε κάνει τη ζωή πιο εύκολη. Πέρα από την πλάκα, οι χρήστες Android δυσκολεύονται... να βάλουν το χέρι στην τσέπη και θεωρούν δεδομένο ότι ένα είδος πραγματικού σμαρτφόουν υπάρχει, με το ελεύθερο ( ) αντροϊντ. Όταν λες δυσκολεύονται τι εννοείς? Έχω δώσει 130 ευρώ τα τελευταία 2 χρόνια στο Play store αλλά ναι ξέρω αρκετούς που κατεβάζουν σπασμένα. Και iphone χρήστες με jailbreak και σπασμένα ξέρω όμως. Μιλάς με γρίφους γέροντα πάντως το μόνο Android Smartphone που μπορώ προσωπικά να βάλω απέναντι σε ένα iPhone από θέμα ταχύτητας κλπ είναι τα OnePlus που κάνουν την διαφορά στον χώρο του Android. Custom Rom σε ταχύτητα όχι? 1
heavyrain Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Ποιος ο λόγος να πας από μια συσκευή που κάνει 150€ σε μία που ξεκινάει από τα 400€ ενώ θα κάνεις ακριβώς τα ίδια πράγματα με ακριβώς τον ίδιο τρόπο; Οταν λες ακριβως τα ιδια; μην τα ισοπεδωνουμε ολα...ημαρτον...Εχεις ιδια καμερα; ιδια οθονη; ιδια ποιοτητα κατασκευης; ιδια εμπειρια χρησης; το μονο που ειναι ιδιο και καλυτερο ειναι (ισως) η μπαταρια.
UsualSuspect__ Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δύσκολα όσο παραμένει το ios ο κόσμος θα φεύγει μακριά. Δεν είμαστε στο Android 2.3. Ειρωνικό ήταν bro. Δεν είμαστε στο 2.3. Είμαστε στο Android O (εγώ προσωπικά) 1
Simos805 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Ο χρήστης Simos805 είπε: 1) Υπάρχουν και android συσκευές με 900€... 2) Το ότι με μια συσκευή των 150€ θα κάνεις ακριβώς τα δια πράγματα που θα κανεις με μια συσκευή των 400€+ με ξεπαιρνάει... 1) Ναι αλλά δεν υπάρχουν με iOS κάτω των 400. 2) Προχώρησε λίγο σε λεπτομέρειες, έτσι για να γελάσουμε. Edit: Βασικά υπάρχουν κάτω από τα 400 στις 4 ίντσες οθόνη, σε τελικό μέγεθος περίπου ίδιο με ένα σημερινό 5 ιντσο. Το θέμα δεν είναι το τι κάνεις αλλά πώς το κάνεις. Πλέον τα περισσότερα πράγματα γίνονται από όλες τις συσκευές, το θέμα είναι πως...Σε ακριβότερες συσκευές λοιπόν μπορείς: Να κάνεις τα πάντα γρηγορότερα και πιο ομαλά Να έχεις καλύτερο ήχο στα ηχεία σου Να έχεις αδιαβροχότητα Να έχεις καλύτερες οθόνες Να έχεις καλύτερη ποιότητα κατασκευής Να μπορείς τραβήξεις εκπλικτικές φωτογραφίες και μάλιστα σε RAW Να μπορείς να τραβήξεις βίντεο επαγγελματικού επιπέδου Να πηγαίνεις από την μια εφαρμογή στην άλλη γρήγορα και χωρίς κολλήματα και επαναφορτώσεις Να παίξεις βαριά παιχνίδια σε αξιοπρεπή fps Και και και... Είναι θέμα πολυτέλειας το ξέρω, αλλά ναι έτσι είναι. Άμα δεν έχεις χρήματα στην άκρη και δεν είσαι απαιτητικός τότε ναι δεν χρειάζεται να πάρεις ούτε iPhone ούτε γενικά ακριβό κινητό... Ο χρήστης keysmith είπε:Οργάνωση μπορείς να έχεις και με τα mp3 (αν θες) και με πολύ περισσότερα προγράμματα εκτός του... itunes (που είναι και αργό σε η/υ αν θυμάμαι καλά κάποτε που το είχα δει). Επίσης μπορείς να τα βάλεις mp3 πανεύκολα (σε android) και ως ringtone. Εγώ πάντως δυσκολεύομαι λίγο να κατανοήσω ότι τη σημερινή εποχή που όλοι έχετε ένα πληκτρολόγιο μπροστά σας και μια σύνδεση στο internet για σχόλια στο Insomnia, ακόμα έχετε mp3's αποθηκευμένα κάπου σε ένα σκληρό δίσκο και με κάθε νέα συσκευή πρέπει να συνδέσετε για drag 'n' drop... Την ώρα που υπάρχουν υπηρεσίες όπως πχ Google Play Music που σας δίνουν δωρεάν αποθηκευτικό χώρο για να ανεβάσετε τα τραγούδια σας εκεί και να τα ακούτε σε όποια συσκευή γουστάρετε. Δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιήσει κάποιος το iTunes για να περάσει τραγούδια στο iPhone. Προσωπικά έχω όλη τη βιβλιοθήκη μου στο Play Music το οποίο παραμετροποιώ όπως θέλω σε οποιοδήποτε PC και οι αλλαγές περνάνε μέσα σε δευτερόλεπτα και στην Android και στην iOS συσκευή μου ταυτόχρονα.Το ίδιο γίνεται και αντίστροφα. Εάν αλλάξω κάτι σε μία συσκευή, περνάει και στις υπόλοιπες. Γιατί να χρησιμοποιήσει καν κάποιος προγράμματα ή καλώδια για μια μουσική βιβλιοθήκη? Μου αρέσει που εκθειάζετε την ευκολία χρήσης ενώ στην ουσία δεν χρησιμοποποιείτε τον πιο εύκολο τρόπο... Εγώ έχω σε σκληρό δίσκο τα τραγούδια μου αλλά επειδή θέλω άψογη ποιότητα και τα κατεβάζω όλα σε flac (και ματά μετατροπή σε alac)! Αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία ????Να σε ρωτήσω τώρα για το play music διότι δεν το ξέρω, όταν λες σου δίνεη δωρεάν αποθηκευτικό χώρο εννοείς unlimited?? Επίσης, ανεβάζεις εσύ τραγούδια που έχεις κατεβάσει από αλλού θες να πεις? Έχω είχα για καιρό s7 edge και είπα να δοκιμάσω το ios παίρνοντας 7 plus. Κάποια πραγματάκια με χάλασαν και ξαναπήρα s7 edge ένα μήνα μετά. 1.το μέγεθος και το βάρος. Ενω το iPhone έχει ίδια οθόνη και μικρότερη μπαταρία, είναι πολύ μεγαλύτερο και βαρύτερο! Ειδικά τα bezels του τα θεωρώ απαράδεκτα για συσκευή εν έτη 2017. 2.το notification led. Είχα συνηθίσει με το Samsung όταν είχα μια ειδοποίηση που δεν την είχα δει, να ανάβει το φωτάκι μπροστά και με χρώμα ανάλογα την εφαρμογή (μπλε για Facebook, μωβ για viber, πράσινο για κλήση κτλ. Επίσης απαράδεκτο για κινητό των 1000€ να μην μπορούν να βάλουν ένα Led φωτάκι μπροστά! 3.καποιοι αχρείαστοι περιορισμοί του ios. Π.χ στο κάτω μενού με τις γρήγορες λειτουργίες, σου έχει 5 κουμπάκια στάνταρ που δεν σε αφήνει να τα αλλάξεις (δεν έχει καν κουμπάκι για τα δεδομένα κινητής) τεράστια διαφορά με την παραμετροποίηση του Android. Και κάποιοι άλλοιπεριορισμοί στη μεταφορά αρχείων μέσω υπολογιστη και αρκετά άλλα που δεν θυμάμαι τώρα μετά από τόσο καιρό. 4. Εμπειρία χρήσης όντως άριστη, αλλά η ταχύτητα ήτα το ίδια με το s7 edge. Δεν πρόσεξα καμμία διαφορά σε απόκριση κτλ. Γενικα πιστεύω ότι τα iPhone είναι πάρα πολύ καλά κινητά αλλά χρήζουν βελτίωσης σε αρκετούς τομείς ακόμα. Όταν βελτιωθούν περαιτέρω τα ξαναλέμε! Καλά όλα όσα λές, αλλά διαφωνώ σε 2: 1) Φωτάκι η apple δεν πρόκειται να βάλει λόγω αισθητικής, και προσωπικά πχ ούτε εγώ το προτιμώ. 2) Για την διαφορά στην απόδωση διαφωνώ κάθετα... Έχω φίλο με Galaxy S7, το οποίο σε εμένα αλλά και στον φίλο μου φαίνεται ότι είναι καθαρά πιο αργό από το iPhone 7 και τρώει κι κολλήματα σε σημεία που το iPhone είναι τελείως smooth! Προφανώς δεν είσαι τοσο απαιτητικός για να τα δεις αυτά, και δεν το λεω για κακό χωρίς παρεξήγηση, απλά το λεω για να δουν καποιοι εδώ μέσα ότι αυτό το "Android Vs iOS" πρέπει να σταματήσει διότι το θέμα είναι απλά θέμα των αναγκών και των απαιτήσεων του καθενώς! ???? Εγω απορω γιατι η Apple καθεται να προσελκύσει τους Android Users ?? Αφου απο την αρχή εφόσον γίνανε καποιοι Android users ξέρουν από την αρχή γιατί επέλεξαν αυτο το λειτουργικό ,τζάμπα χάσιμο χρόνου να πείσουν Android Users. Κάνεις λάθος, είναι επίσης πάρα πολύς κόσμος ο οποίος είναι της λογικής: θέλω καλό κινητό, μου είπαν ότι είναι καλά το iPhone 7 και το Galaxy S7. Χμμ, μου αρέσει πιο πολύ το S7 αυτό θα πάρω. Άνθρωποι δηλαδή που δεν έχουν και πολύ ιδέα του τι κρατάνε στα χέρια τους, και αυτό που επέλεξαν δεν το επέλεξαν λόγω συγκεκριμένων συνειδητοποιημένων αναγκών τους αλλά απλά για λόγους πχ εμφάνησης ή μικρής διαφοράς στην τιμή κλπ. Ο χρήστης Simos805 είπε: Εντομεταξύ έχει φίλος μου ένα από τα τελευταία της Xiaomi αν δεν κάνω λάθος, το Redmi Note 4, και είναι σκέτη φρύκη για εμένα τουλάχιστον... η κάμερά του εσχρή, η απόδωσή του μετριότατη, το λογισμικό προχειροδουλειά, οι εφαρμογές κλασσικά ανδροιδ ότι να 'ναι το μενού της καθεμίας αλλιώτικο theme, γενικά μια μετριότητα... μόνο η μπαταρία του είναι καλή. Δε λεω, όντως για τα 200€ που κοστίζει μια χαρά είναι, και αν κάποιος με ρώταγε να του προτείνω κινητό μέχρι 200€ πιθανόν να του το πρότεινα κιόλας, αλλά όχι κι να τα συγκρίνουμε με iPhone και Samsung των 800€+....... Απλά κατεβέζεις το iTunes και τα περνάς εκεί. Απλό. Πάντως αν κάποιος με ρώταγε για κινητό μέχρι 200€ θα του πρότεινα μεταχειρισμένο iPhone. Ο χρήστης pseira είπε:Γινεται.Με μόλις 1,29 ευρώ το ρινγκτοουν!!!!!! Και όμως, μέσω iTunes μπορείς να δημιουργήσεις ringtones από οποιοδήποτε τραγούδι έχεις στη συλλογή σου και επίσης όσο διάρκεια (το ringtone) θέλεις.Το ringtone αποθηκεύετε αυτόματα στο iTunes library, όταν έχεις συνδέσει το τηλ. σου διαλέγεις Tones και αυτό ήταν. Δηλαδή όσοι θέλουμε να σκάσουμε χιλιάρικο για κινητό είμαστε απολίτιστοι. Οκκκκκ Παω στην σπιλιά μου να δω κανα βίντεο στο iPhone 7 plus μου Ο χρήστης KnightRider είπε:Εγω απορω γιατι η Apple καθεται να προσελκύσει τους Android Users ?? Αφου απο την αρχή εφόσον γίνανε καποιοι Android users ξέρουν από την αρχή γιατί επέλεξαν αυτο το λειτουργικό ,τζάμπα χάσιμο χρόνου να πείσουν Android Users.Μάλλον θεωρεί ότι οι android users είναι δύο κατηγορίες. Αυτοί που ξέρουν και δεν το αλλάζουν (όσο έχει περιορισμούς το ios) και οι άλλοι που είναι νταξ.. απλοί χρήστες. Θα διαμαρτυρηθούν αμα lagάρει λίγο και ας έχουν της παναγιάς τα μάτια ανοικτά να κατεβάζουν όλα τρεις messengers 2 social media 1 browser και 6 παιχνίδια και όλα αυτά σε ένα κινητό 150€ (το οποίο μετά συγκρίνουν με το iphone των 800€ δλδ μήλα με πατάτες). Αυτοί οι χρήστες ούτε συνδέουν το κινητό με pc ούτε ξέρουν τι είναι storage mode και vcf αρχείο επαφών. Και τα βιντεο που τραβάνε στο κινητό τα έχουν να τα βλέπουν. Και που τα κάνει και δουλεύει καλά το android ούτε το ξέρουν ούτε τους αφορά. Κάμερα να έχει καλή και να βγάζει καλές selfie μπορεί να είναι οι περισσότεροι. Αυτοί μπορούνε να πάνε σε apple iphone και θα τους φανεί και καλύτερο αφού από το 100€ κινητό τους πήγαν σε ένα 800€. Θα γκρινιάξουν λίγο για το ringtone που δεν μπορούν να το κάνουν έτσι απλά αλλά θα το ξεπεράσουν. To λάθος τους θα είναι που αντί να πάρουν iphone 800€ δεν πήραν android >300€ να έχουν καλύτερη εμπειρία. Οι κλασικοί που συνήθως κυκλοφορούν και με σπασμένες οθόνες μια ζωή εε? ???????? Ο χρήστης Neg είπε:Αυτό που συγκρίνουν 200€ κινέζικα με τα iPhone ότι και καλά είναι το ίδιο δυνατά και κάνουν την ίδια δουλειά με ξεπερνάει. Δεν λέω και το κινέζικο των 200 εξυπηρετεί ανάγκες αλλά μην παραλογιζόμαστε κιόλας. Ο χρήστης Simos805 είπε: Εντομεταξύ έχει φίλος μου ένα από τα τελευταία της Xiaomi αν δεν κάνω λάθος, το Redmi Note 4, και είναι σκέτη φρύκη για εμένα τουλάχιστον... η κάμερά του εσχρή, η απόδωσή του μετριότατη, το λογισμικό προχειροδουλειά, οι εφαρμογές κλασσικά ανδροιδ ότι να 'ναι το μενού της καθεμίας αλλιώτικο theme, γενικά μια μετριότητα... μόνο η μπαταρία του είναι καλή. Δε λεω, όντως για τα 200€ που κοστίζει μια χαρά είναι, και αν κάποιος με ρώταγε να του προτείνω κινητό μέχρι 200€ πιθανόν να του το πρότεινα κιόλας, αλλά όχι κι να τα συγκρίνουμε με iPhone και Samsung των 800€+....... Είμαι κ εγώ κάτοχος του εν λόγω redmi note 4. Συγκρίνοντάς το με το iphone 7: - Έχει full metal body αντί για γυαλοπλαστικούρες. Το παίρνεις στο χέρι σου και κ@#%νεις με την αίσθηση του μετάλλου-Ένα τρίτο της τιμής του- Μεγαλύτερη μπαταρία- Ίδια ανάλυση οθόνης με το plus, καλύτερη από το απλό, πολύ καλό amoled panel, με καλύτερη screen to body αναλογία.- Παίρνει και sd κάρτα και μπορεί να πάρει και δύο sim αν θέλεις. Προσωπικά και τα δύο με αφήνουν αδιάφορο.- Έχεi audio jack, αν και όχι τόσο καλής ποιότητας σαν τα htc 10 και 1+ 3t. Μπορώ ωστόσο να χρησιμοποιήσω τα audiotechnica ακουστικά μου ( τα οποία ύστερα από αλλαγή πολλών earbus είναι τα μόνα που έχω βρει να με βολεύουν σε ποδήλατο, τζόκινγ, γυμναστήριο και να έχουν σχετικά αξιόλογο ήχο ), χωρίς να πρέπει να κουβαλάω έξτρα σαβούρα, η οποία κοστίζει και ένα κάρο λεφτά αν τη χαλάσω ή τη χάσω. Μπορώ επίσης να το βάζω να φορτίζει αν χρειαστεί σε powerbank και να ακούω παράλληλα μουσική αν μου τη βαρέσει και πάω για ποδήλατο μεγάλη απόσταση. Το iphone φυσικά έχει πολύ καλύτερη επεξεργαστική ισχύ και μίλια μπροστά καλύτερη κάμερα. Όσον αφορά την επεξεργαστική ισχύ, χέστηκε η φοράδα στο αλώνι, θα ανοίξει και θα κλείσει το messenger σε 0,4 sec πιο γρήγορα. Όσον αφορά την κάμερα, για κάποιους μπορεί να είναι σημαντικό feature, για μένα που θα βγάλω φωτογραφία μια φορά τα δύο χρόνια για να την βάλω στο προφίλ του fb, δε με απασχολεί. Το iphone επίσης έχει καλύτερη υποστήριξη, ποιο σταθερό λένε, θα παίρνει ενημερώσεις κ.τ.λ. Προσωπικά το δικό μου note 4 δεν έχει κολλήσει ποτέ. Τα περί ενημερώσεων τα ακούω βερεσέ και αντιμετωπίζω τις ενημερώσεις στα κινητά όπως τις ενημερώσεις στο playstation, στα windows και τις nvidia και amd: Γ@#$σέ μας τώρα με τις ενημερώσεις σου, μία ώρα έχουμε να παίξουμε και θα ασχολούμαστε με τις ενημερώσεις? Τα περί λογισμικό είναι υποκειμενικό θέμα, προτιμώ android, για τον ίδιο λόγο που προτιμώ τα pc από τις κονσόλες, μπορείς να κάνεις ότι γουστάρεις όπως το γουστάρεις. Θα συμφωνήσω με αυτά που λές, αλλά σε αυτό που είπες για το body, και το iPhone full metal body έχει... Τώρα ακριβώς όπως λέω κι εγώ, όλα τα υπόλοιπα είναι ανάλογα τις ανάγκες σου! Εσένα πχ μια χαρά σε έχει βολέψει το xiaomi και μπράβο σου! Εξυπηρετεί τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σου!Εσένα πχ η επεξεργαστική ισχύ δεν σε νοιάζει τόσο, εμένα όμως για παράδειγμα με ενδιαφέρει όπως και η κάμερα, διότι ασχολούμαι πολύ με τη φωτογραφία και τραβάω πάρα πολλές φώτος (επαγγελματικού επιπέδου, όχι selfies και μαλακίες), σε RAW ποιότητα και τις επεξεργάζομαι πάνω στο κινητό με εφαρμογές όπως Ligtroom, οπότε έχω ανάγκη αυτή την επεξεργαστική ισχύ, αλλά γενικότερα είμαι και πολυπ απαιτητικός και κάνω πράγματα πολύ γρήγορα και για αυτό όλα τα άλλα κινητά μου φαίνονται αισθητά πιο αργά! Αλλά δεν θα σε κράξω εσένα ή τον όποιονδήποτε, διότι ακριβώς αυτά είναι θέματα αναγκών και απαιτήσεων! Για το headphone jack πχ που είπες και για τα ακουστικά ας πούμε, εμένα τα earpods της apple με έχουν βολέψει χρόνια τώρα, κάθονται στο αυτί μου καλύτερα από όλα τα άλλα, και μιας και μου την έχουν σπάσει τα καλώδια, πήρα τα AirPods και είμαι φουλ ευχαριστημένος! Έχω ξεχάσει ότι το iPhone 7 δεν έχει headphone jack για να καταλάβεις ???? Όσο για τις ενημερώσεις τώρα... καλό είναι να γίνονται διότι πριέχουν διορθώσεις και βελτιώσεις και σε ζητήματα ασφαλείας, τα οποία όπως και να το κάνουμε κάνουν τη συσκευή μας πιο γρήγορη, με περισσότερα features και πιο ασφαλή, και πες ότι τα features κλπ δε σε ενδιαφέρουν, η ασφάλεια όμως είναι σημαντική, γενικά το λέω για όλα! Ο χρήστης Simos805 είπε: Τα ακριβά αξεσουάρ είναι και πιο ποιοτηκά, αν θες εσύ πάρε micro usb από μαύροους... όσο για το jack, η ποιότητα του lightning είναι κλύτερη διότι δίνει ψηφιακό ήχο, οπότε υπερ μας είναι! Είχα στο παρελθόν κορυφέα android αλλά σαν το iPhone για μενα δεν είναι. Καταλάβετε επιτέλους ότι είναι θέμα αβαγκών και όχι ποιο είναι καλύτερο!! Για δενα μπορεί το iPhone να μην αξίζει ούτε 300€, για εμένα όμως το S7 ή το εκάστοτε Xiaomi ή το Huawei P10 δεν ανίζουν ούτε 300€ διότι απλά δεν καλήπτουν τις δικές μου ανάγκες!!α γιάσου...... ακριβά αξεσουάρ και ακριβό κινητό άρα πως θα πάρει πελάτες απο το android όταν το android παίζει μπάλα σε όλα τα budget που υπάρχουν ? απο μένα για αυτό τρώχει χλευασμό όταν λέει τέτοια Προφανώς θα πάρει πελάτες των ακριβών budget android συσκευών. Προφανώς και οι χρήστες που μια ζωή δεν έδιναν πάνω από 200€ για κινητό, δεν πρόκειται να τα δώσουν για κανένα λόγο γενικότερα. ρε παιδια οκ καταλαβαινω οτι μερικοι σε μερικους αρεσει το μηλο σε αλλους το android δεκτο. αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τι αναγκες ειναι αυτες που εχετε (και το διατυμπανιζετε κιωλας) και αξιζει τα παραπανω χρηματα το μηλο. First world problems που ο μέσος χρήστης android δεν πρόκειται να καταλάβει δυστυχώς ???? Ο χρήστης nikosjc είπε:Επειδή έχω δουλέψει τα iphones από το 4 και μετά, αλλά και πολλά android από 80€ έως 800€ έχω να πω τα εξής: Το iphone δεν συγκρίνεται στην καθημερινή χρήση με κανένα android. Το να στείλεις φωτογραφίες, να βάλεις ringtones, κλπ θα βρεις κάποια λύση, είτε με δωρεάν εργαλεία, είτε επι πληρωμή, είτε ψάχνοντας (την πρώτη φορά) λίγο παραπάνω, λύση θα βρεθεί. ΟΜΩΣ το λαγκάρισμα, τα κρασαρίσματα, τα κολλήματα γενικώς που αντιμετωπίζουν ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως οι android συσκευές δεν λύνονται με τίποτα!Καταρχήν το android ΔΕΝ είναι το PC των κινητών. Δεν είναι windows, δεν είναι ένα λειτουργικό, είναι πολλά! Ένα για κάθε κατασκευαστή. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο του πρόβλημα. Αλλάζεις κατασκευαστή; Αλλάζεις προγράμματα, αλλάζεις έκδοση λογισμικού, αλλάζεις χρόνους ενημέρωσης, αλλάζεις συμπεριφορά, αλλάζεις οικοσύστημα (εάν έχουν, όσοι έχουν). Δεν υπάρχει ένα οικοσύστημα όπως στο iOS που έχεις παντού τα πάντα από πληροφορία ανάμεσα στις συσκευές σου. Τελευταία προσπάθησα να συμβιώσω με ένα galaxy 7 edge το οποίο ερωτεύτηκα εμφανισιακά! Και έχοντας βαρεθεί τα μεγάλα μπέζελς του iphone, το ίδιο σχέδιο εδώ και τρία χρόνια, ακόμα και το ίδιο το iOS είπα να δοκιμάσω το "καλύτερο" ίσως android smartphone που υπήρχε τότε. Δυστυχώς το iphone 6 που είχα δεν το έπιανε! Ούτε σε σβελτάδα, ούτε σε ευκολία χρήσης (δεν μιλάω για την συνήθεια, μιλάω για πρακτικά πράγματα), αλλά το χειρότερο ήταν τα κολλήματα ακόμα και προσπαθώντας να δω ένα βίντεο από μια ιστοσελίδα. Πραγματικά με κούρασε. Κρίμα γιατί είναι μια συσκευή που είναι απλά πανέμορφη! Τώρα για αυτούς που συγκρίνουν το οποιοδήποτε κινέζικο των 200€ με οποιαδήποτε συσκευή των 500+ μάλλον δεν έχουν δει φωτογραφίες από τις ναυαρχίδες, έχουν χρόνο να "περιμένουν" στα φορτώματα και κολλήματα των εφαρμογών, και προφανώς κάνουν τη δουλειά τους οικονομικά και είναι ΟΚ. Όμως δεν υπάρχει σύγκριση...Βασικά βλέπω να επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια στερεότυπα περί κρασαρισμάτων και ευκολίας χρήσης των Android κινητών που σε μεγάλο βαθμό δεν ισχύουν πια. Είμαστε στο 2017. Έχοντας S7 από πέρυσι δεν είχα κανένα πρόβλημα κρασαρισμάτων ή λαγκαρισμάτων (μια φορά ίσως). Πρόκειται για αστικό μύθο όπως φαίνεται και από τα δισ. ανθρώπων που δεν φαίνεται να έχουν πρόβλημα και αγοράζουν ξανά "προβληματικά" κινητά. Σίγουρα, τα iPhone έχουν ακόμα καλύτερη απόδοση, αλλά σήμερα η ψαλίδα έχει μειωθεί σημαντικά και σε παραμετροποίηση τα Android υπερέχουν σημαντικά. Επίσης να διευκρινίσουμε ότι τα Android δεν είναι "πολλά λειτουργικά". Είναι το ίδιο λειτουργικό, με κάθε εταιρεία να έχει το δικό της skin, που πολλές φορές είναι καλύτερο του stock Android της Google. Επίσης, στα Android υπάρχουν και πολλοί launchers που βελτιώνουν σημαντικά όχι μόνο την αισθητική και τη λειτουργικότητα, αλλά πολλές φορές και την απόδοση του κινητού. ΥΓ. Όσον αφορά την ευκολία χρήσης παρότι δεν είχα σημαντική εμπειρία σε έξυπνα κινητά πριν πάρω το S7 (είχα ένα Windows Phone) δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα! Άμα ήθελες ευκολία χρήσης στο S7 edge γιατί δεν επέλεγες την απλή αρχική σελίδα touchwiz που είναι και για παππούδες; Μωρε η ψαλίδα έχει μειωθεί πολύ συμφωνώ, αλλά υπάρχει ακόμα, και αν είσαι απαιτητικός και έχεις συνηθίσει στο τέλειο, σου τη δίνει έστω και το λιγο αυτό λαγκάρισμα που υπάρχει στο android!Έχω φίλο με S7 και τα βλεποω κάθε μέρα αυτά... και εκεί που έχω καταλήξει είναι πως το βασικό πρόβλημα στο android (πέρα από την κακή του διαχείρηση μνήμης κλπ), είναι οι εφαρμογές. Είμαι χρήστης iPhone, πήγα για 1 χρόνο σε Galaxy S4 επί 2013, και φέτο βλέπω έναν φίλο με S7 κάθε μέρα. Οι εφαρμογές του android σ εσύγκριση με του iPhone, είναι πώς να το πω.. πιο προχειροφτιαγμένες! Και όσον αφορά το design και όσον αφορά την απόδωση και την λειτουργία τους! Όοως είπες η ψαλίδα έζει κειωθεί πολύ όσον αφορά την απόδωση, αλλά είναι καποια πράγματα που αν είσαι απαιτητικός και έχεις συμηθίσει το άψογο, δεν μοορείς να τα ανεχθείς... 1
panathatube Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Το θέμα δεν είναι το τι κάνεις αλλά πώς το κάνεις. Πλέον τα περισσότερα πράγματα γίνονται από όλες τις συσκευές, το θέμα είναι πως... Σε ακριβότερες συσκευές λοιπόν μπορείς: Να κάνεις τα πάντα γρηγορότερα και πιο ομαλά Να έχεις καλύτερο ήχο στα ηχεία σου Να έχεις αδιαβροχότητα Να έχεις καλύτερες οθόνες Να έχεις καλύτερη ποιότητα κατασκευής Να μπορείς τραβήξεις εκπλικτικές φωτογραφίες και μάλιστα σε RAW Να μπορείς να τραβήξεις βίντεο επαγγελματικού επιπέδου Να πηγαίνεις από την μια εφαρμογή στην άλλη γρήγορα και χωρίς κολλήματα και επαναφορτώσεις Να παίξεις βαριά παιχνίδια σε αξιοπρεπή fps Και και και... Είναι θέμα πολυτέλειας το ξέρω, αλλά ναι έτσι είναι. Άμα δεν έχεις χρήματα στην άκρη και δεν είσαι απαιτητικός τότε ναι δεν χρειάζεται να πάρεις ούτε iPhone ούτε γενικά ακριβό κινητό... Εγώ έχω σε σκληρό δίσκο τα τραγούδια μου αλλά επειδή θέλω άψογη ποιότητα και τα κατεβάζω όλα σε flac (και ματά μετατροπή σε alac)! Αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία ???? Να σε ρωτήσω τώρα για το play music διότι δεν το ξέρω, όταν λες σου δίνεη δωρεάν αποθηκευτικό χώρο εννοείς unlimited?? Επίσης, ανεβάζεις εσύ τραγούδια που έχεις κατεβάσει από αλλού θες να πεις? Καλά όλα όσα λές, αλλά διαφωνώ σε 2: 1) Φωτάκι η apple δεν πρόκειται να βάλει λόγω αισθητικής, και προσωπικά πχ ούτε εγώ το προτιμώ. 2) Για την διαφορά στην απόδωση διαφωνώ κάθετα... Έχω φίλο με Galaxy S7, το οποίο σε εμένα αλλά και στον φίλο μου φαίνεται ότι είναι καθαρά πιο αργό από το iPhone 7 και τρώει κι κολλήματα σε σημεία που το iPhone είναι τελείως smooth! Προφανώς δεν είσαι τοσο απαιτητικός για να τα δεις αυτά, και δεν το λεω για κακό χωρίς παρεξήγηση, απλά το λεω για να δουν καποιοι εδώ μέσα ότι αυτό το "Android Vs iOS" πρέπει να σταματήσει διότι το θέμα είναι απλά θέμα των αναγκών και των απαιτήσεων του καθενώς! ???? Κάνεις λάθος, είναι επίσης πάρα πολύς κόσμος ο οποίος είναι της λογικής: θέλω καλό κινητό, μου είπαν ότι είναι καλά το iPhone 7 και το Galaxy S7. Χμμ, μου αρέσει πιο πολύ το S7 αυτό θα πάρω. Άνθρωποι δηλαδή που δεν έχουν και πολύ ιδέα του τι κρατάνε στα χέρια τους, και αυτό που επέλεξαν δεν το επέλεξαν λόγω συγκεκριμένων συνειδητοποιημένων αναγκών τους αλλά απλά για λόγους πχ εμφάνησης ή μικρής διαφοράς στην τιμή κλπ. Δηλαδή όσοι θέλουμε να σκάσουμε χιλιάρικο για κινητό είμαστε απολίτιστοι. Οκκκκκ Παω στην σπιλιά μου να δω κανα βίντεο στο iPhone 7 plus μου Οι κλασικοί που συνήθως κυκλοφορούν και με σπασμένες οθόνες μια ζωή εε? ???????? Θα συμφωνήσω με αυτά που λές, αλλά σε αυτό που είπες για το body, και το iPhone full metal body έχει... Τώρα ακριβώς όπως λέω κι εγώ, όλα τα υπόλοιπα είναι ανάλογα τις ανάγκες σου! Εσένα πχ μια χαρά σε έχει βολέψει το xiaomi και μπράβο σου! Εξυπηρετεί τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σου! Εσένα πχ η επεξεργαστική ισχύ δεν σε νοιάζει τόσο, εμένα όμως για παράδειγμα με ενδιαφέρει όπως και η κάμερα, διότι ασχολούμαι πολύ με τη φωτογραφία και τραβάω πάρα πολλές φώτος (επαγγελματικού επιπέδου, όχι selfies και μαλακίες), σε RAW ποιότητα και τις επεξεργάζομαι πάνω στο κινητό με εφαρμογές όπως Ligtroom, οπότε έχω ανάγκη αυτή την επεξεργαστική ισχύ, αλλά γενικότερα είμαι και πολυπ απαιτητικός και κάνω πράγματα πολύ γρήγορα και για αυτό όλα τα άλλα κινητά μου φαίνονται αισθητά πιο αργά! Αλλά δεν θα σε κράξω εσένα ή τον όποιονδήποτε, διότι ακριβώς αυτά είναι θέματα αναγκών και απαιτήσεων! Για το headphone jack πχ που είπες και για τα ακουστικά ας πούμε, εμένα τα earpods της apple με έχουν βολέψει χρόνια τώρα, κάθονται στο αυτί μου καλύτερα από όλα τα άλλα, και μιας και μου την έχουν σπάσει τα καλώδια, πήρα τα AirPods και είμαι φουλ ευχαριστημένος! Έχω ξεχάσει ότι το iPhone 7 δεν έχει headphone jack για να καταλάβεις ???? Όσο για τις ενημερώσεις τώρα... καλό είναι να γίνονται διότι πριέχουν διορθώσεις και βελτιώσεις και σε ζητήματα ασφαλείας, τα οποία όπως και να το κάνουμε κάνουν τη συσκευή μας πιο γρήγορη, με περισσότερα features και πιο ασφαλή, και πες ότι τα features κλπ δε σε ενδιαφέρουν, η ασφάλεια όμως είναι σημαντική, γενικά το λέω για όλα! Προφανώς θα πάρει πελάτες των ακριβών budget android συσκευών. Προφανώς και οι χρήστες που μια ζωή δεν έδιναν πάνω από 200€ για κινητό, δεν πρόκειται να τα δώσουν για κανένα λόγο γενικότερα. First world problems που ο μέσος χρήστης android δεν πρόκειται να καταλάβει δυστυχώς ???? Μωρε η ψαλίδα έχει μειωθεί πολύ συμφωνώ, αλλά υπάρχει ακόμα, και αν είσαι απαιτητικός και έχεις συνηθίσει στο τέλειο, σου τη δίνει έστω και το λιγο αυτό λαγκάρισμα που υπάρχει στο android! Έχω φίλο με S7 και τα βλεποω κάθε μέρα αυτά... και εκεί που έχω καταλήξει είναι πως το βασικό πρόβλημα στο android (πέρα από την κακή του διαχείρηση μνήμης κλπ), είναι οι εφαρμογές. Είμαι χρήστης iPhone, πήγα για 1 χρόνο σε Galaxy S4 επί 2013, και φέτο βλέπω έναν φίλο με S7 κάθε μέρα. Οι εφαρμογές του android σ εσύγκριση με του iPhone, είναι πώς να το πω.. πιο προχειροφτιαγμένες! Και όσον αφορά το design και όσον αφορά την απόδωση και την λειτουργία τους! Όοως είπες η ψαλίδα έζει κειωθεί πολύ όσον αφορά την απόδωση, αλλά είναι καποια πράγματα που αν είσαι απαιτητικός και έχεις συμηθίσει το άψογο, δεν μοορείς να τα ανεχθείς... Bασικά είναι θέμα προτεραιοτήτων και γι' αυτό κάθε λειτουργικό έχει το κοινό του. Σε ό,τι αφορά τη χρηστικότητα ένας φίλος μού υπενθύμισε ένα βίντεο ενός χρήστη iPhone στο YouTube όπου ευχόταν αλλαγές και τροποποιήσεις στη νέα έκδοση του iOS. Να σε σοκάρω αν σού πω ότι η συντριπτική πλειονότητα των "ευχών" υπάρχει ήδη στο Android; https://www.youtube.com/watch?v=mM_2QL5yKHA Επίσης προσωπικά μπορώ να αντέξω το γεγονός ότι τα εικονίδια στο iOS είναι 2 δέκατα του δευτερολέπτου πιο γρήγορα από τις συσκευές Android. Δεν μπορώ όμως να αντέξω το γεγονός ότι στο iOS δεν μπορείς να αλλάξεις παρά μόνο την ταπετσαρία. Στο S7 έχω 7 widgets μόνο στην home screen, έχω αλλάξει τα εικονίδια, έχω βάλει την Picturesque lock screen και ο υπέροχος Αction Launcher έχει προσθέσει σε λειτουργικότητα (μόνο Quickpage και covers τα σπάνε) αλλά και αισθητική. Θεωρώ τα iPhone αφάνταστα βαρετά για τα χρήματα που ζητάνε, και εδώ μόνο μια μικρή γεύση γιατί: http://www.hongkiat.com/blog/cool-android-homescreens/ 1
dark_projection Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 η δική μου εμπειρία, κάτοχος ios που προσπάθησα 3 φορές να γυρίσω σε android και δεν μου βγήκε: πολλά android flavors ανάλογα με τον κατασκευαστή Δεν ειναι flavors ,ειναι skins πανω απο το android κ επισης υπαρχουν κατασκευαστες κ συσκευες που δινουν καθαρο η σχεδον καθαρο android unregulated store Αυτο για μενα κ για πολυ κοσμο ειναι καλο ,δεν χρειαζονται ολοι την μαμα τους να τους λεει τι να κανουν κ τι ειναι σωστο για αυτους υπερβολικό bloatware (όταν πήρα sony μου έλεγαν γιατί πήρες sony, πάρε samsung, μετά γιατί πήρες samsugn) Οπως ειπα υπαρχει κ καθαρο android κ επισης με root μπορεις να κανεις κ να βγαλεις οτι θες στο ios εισαι ερμαιο στο τι θα σου κοτσαρει η apple σταδιακή αφαίρεση λειτουργιών (ράδιο, sd, IR, αποσπώμενη μπαταρία που ήταν τα πλεονεκτήματα) E τωωωρα μιλανε κ οι χρηστες apple για αφαιρεση συνδεσιμοτητας κ χαρακτηριστικων? root και εταιρική χρήση == no go πλέον μιας και συνεχώς σε εταιρικά περιβάλλοντα δεν είναι αποδεκτό υπαρχουν magisk ,exposed framework, ,hide root ,systemless root ,ορεξη να χεις κ να σκαμπαζεις λιγο κ κανεις οτι θες θολό καθεστώς update: ναυαρχίδες και δεν υποστηρίζονται οι νέες εκδόσεις του λογισμικού, ή δεν ξέρεις για πόσο θα υποστηρίζονται ξανα ,αλλοι κατασκευαστες υποστηριζουν τις συσκευες τους κ αλλοι οχι ,επιλογες υπαρχουν σύγχυση με τα κινέζικα τηλέφωνα (international version, world edition, GSM bands, εγγυήσεις, παρα-εισαγωγές, κτλ.) λιγο ψαξιμο κ βρισκεις αυτο που σου ταιριαζει σταδιακά τα τηλέφωνα γίνονταν αργά στην απόκριση, χωρίς να αυξάνεται ο όγκος των εργασιών μονο σε οσους δεν σκαμπαζουν να σεταρουν την συσκευη τους ,οι υπολοιποι μια χαρα γρηγορες συσκευες εχουμε που δεν λαγκαρουν κ δεν κολλανε στάνταρ reboot 1-2 φορές την εβδομάδα αυτα λετε οι μηλαραδες μεταξυ σας για να δικαιολογησετε τις αγορες σας? πες μας κ αλλα τετοια ωραια απομείωση της εμπορικής αξίας του τηλεφώνου και δυσκολία μεταπώλησης (εκτός συγκεκριμένων ναυαρχίδων) υπαρχουν κ ανθρωποι που παιρνουν συσκευες για να τις κρατησουν κ μαλιστα υπαρχουν συσκευες που δεν κοστιζουν αδικαιολογητα μια μικρη περιουσια σίγουρα δεν στέλνεις τραγούδια με bluetooth, ή δεν μπορείς να αλλάξεις skins αλλά εγώ προσωπικά προτιμώ αυτούς τους περιορισμούς έναντι των προηγούμενων. το κόστος είναι υποκειμενικό για τον καθένα, οπότε δεν το βάζω στην εξίσωση. άλλωστε, οι τιμές έναρξης είναι αντικειμενικά παραπλήσιες και κάθε αγορά προσαρμόζεται αντίστοιχα. η αληθεια ειναι οτι κατα βαση υπαρχουν 2 ειδων χρηστες οι ασχετοι θα παρουν μηλο για να την παλεψουν με τις νεες τεχνολογιες κ δυνατοτητες γιατι η μηλου τους τα δινει στο πιατο με ενα κλικ αλλα παραλληλα θα υπομεινουν οτι περιορισμο η παραξενια η ελλειψη γουσταρει κ απο την αλλη οι γνωστες θα παρουν android για να το φερουν στα μετρα τους απο εμφανιση ,χρηστικοτητα ,δυνατοτητες κλπ προφανως ομως δεν αγοραζουν ολοι ορθολογικα για αυτο κ η γκρινια κ απο τις 2 μεριες ,υπαρχουν σχετικοι που παιρνουν μηλο για την μουρη κ φτανουν να βλαστημανε την ωρα κ την στιγμη κ ασχετοι που παιρνουν android γιατι τα βρισκουν φτηνα κ βλαστημανε επισης 3
mrmasave Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Όσοι αναφέρονται στα αρνητικά του iphone και λένε για το bluetooth, είναι άσχετοι beginners Haters. 1
ΓΙΩΡΓΟΣ6229 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Είναι για πέταμα τα iphone δεν αξίζουν καθόλου κάθεστε και πληρώνετε το όνομα ένα σωρό λεφτα, εγώ ποτέ μου δεν πήρα iphone και ούτε πρόκειται δεν έχω τα λεφτά μου για πεταμα, πλέον μόνο XIAOMI θα έχω υπάρχουν συσκευές που βγάζουν που τα βάζουν κάτω όλα τα iphone. Και τέλεια κατασκευή σε όλα τα ΧΙΑΟΜΙ και παρά πολύ καλές τιμές και τα χαρακτηριστικά τους. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Ήμουν αρνητικά προδιατεθιμένος για τα iphone αλλά επειδή έτυχε λόγω προσφοράς να βρω καινούργιο το SE στα 199 γιούρια, ρίσκαρα και το αγόρασα. Το μάθημα που έμαθα από όλη αυτή την ιστορία είναι να μην ξαναλαμβάνω υπόψη αυτά που διαβάζω στα διάφορα φόρουμ και να σχηματίζω προσωπική άποψη. Η συσκευή είναι πολύ καλή και σίγουρα θα την πρότεινα ανεπιφύλακτα στον οποιονδήποτε.
nikosjc Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 η αληθεια ειναι οτι κατα βαση υπαρχουν 2 ειδων χρηστες οι ασχετοι θα παρουν μηλο για να την παλεψουν με τις νεες τεχνολογιες κ δυνατοτητες γιατι η μηλου τους τα δινει στο πιατο με ενα κλικ αλλα παραλληλα θα υπομεινουν οτι περιορισμο η παραξενια η ελλειψη γουσταρει κ απο την αλλη οι γνωστες θα παρουν android για να το φερουν στα μετρα τους απο εμφανιση ,χρηστικοτητα ,δυνατοτητες κλπ προφανως ομως δεν αγοραζουν ολοι ορθολογικα για αυτο κ η γκρινια κ απο τις 2 μεριες ,υπαρχουν σχετικοι που παιρνουν μηλο για την μουρη κ φτανουν να βλαστημανε την ωρα κ την στιγμη κ ασχετοι που παιρνουν android γιατι τα βρισκουν φτηνα κ βλαστημανε επισης Όχι φίλε μου κάνεις λάθος! Υπάρχει άλλη μια κατηγορία χρηστών, που δεν είναι πλέον 20 χρονών για να τους νοιάζουν τα ringtones, τα themes και τα φρου-φρου και αρώματα, ή ακόμα και το "παιχνίδι" της οποιαδήποτε παραμετροποίησης με το οποιοδήποτε ρίσκο στην ομαλή λειτουργία του κινητού, αλλά θέλουν μια σοβαρή, σταθερή συσκευή για να κάνουν τη δουλειά τους γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια! Επίσης όσοι γνωστοί μου είναι "αναλφάβητοι" τεχνολογικά (η πρώτη κατηγορία σου) προτιμούν android γιατί είναι πιο κοντά σε ότι ξέρουν από τους υπολογιστές (πχ. ευκολότερη επικοινωνία με pc, κάρτες μνήμης, file browser, κλπ). Και εμένα μου λείπουν δεκάδες πράγματα στο iphone που υπάρχουν στο android, αλλά όπως έγραψα και παραπάνω, στη ζυγαριά -για τις ανάγκες μου- το iphone μου προσφέρει περισσότερα. Οπότε μην τσουβαλιάζετε τον κόσμο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, δείτε και λίγο πιο μακριά από την μύτη σας... 4
dark_projection Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Όχι φίλε μου κάνεις λάθος! Υπάρχει άλλη μια κατηγορία χρηστών, που δεν είναι πλέον 20 χρονών για να τους νοιάζουν τα ringtones, τα themes και τα φρου-φρου και αρώματα, ή ακόμα και το "παιχνίδι" της οποιαδήποτε παραμετροποίησης με το οποιοδήποτε ρίσκο στην ομαλή λειτουργία του κινητού, αλλά θέλουν μια σοβαρή, σταθερή συσκευή για να κάνουν τη δουλειά τους γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια! Επίσης όσοι γνωστοί μου είναι "αναλφάβητοι" τεχνολογικά (η πρώτη κατηγορία σου) προτιμούν android γιατί είναι πιο κοντά σε ότι ξέρουν από τους υπολογιστές (πχ. ευκολότερη επικοινωνία με pc, κάρτες μνήμης, file browser, κλπ). Και εμένα μου λείπουν δεκάδες πράγματα στο iphone που υπάρχουν στο android, αλλά όπως έγραψα και παραπάνω, στη ζυγαριά -για τις ανάγκες μου- το iphone μου προσφέρει περισσότερα. Οπότε μην τσουβαλιάζετε τον κόσμο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, δείτε και λίγο πιο μακριά από την μύτη σας... ουτε εγω ειμαι πιτσιρικας ,σε λιγοτερο απο 3 ωρες σεταρα το τηλεφωνο οπως το ηθελα (κ οχι δεν εννοω εικονιδια η εμφανισιακα οπως το υποβαθμιζετε παντα οι μηλαραδες) κ χωρις να κανω τπτ επικινδυνο η δυσλειτουργικο εγω μπορω εσυ δεν μπορεις ,τελεια κ παυλα 2
markos9 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Είναι για πέταμα τα iphone δεν αξίζουν καθόλου κάθεστε και πληρώνετε το όνομα ένα σωρό λεφτα, εγώ ποτέ μου δεν πήρα iphone και ούτε πρόκειται δεν έχω τα λεφτά μου για πεταμα, πλέον μόνο XIAOMI θα έχω υπάρχουν συσκευές που βγάζουν που τα βάζουν κάτω όλα τα iphone. Και τέλεια κατασκευή σε όλα τα ΧΙΑΟΜΙ και παρά πολύ καλές τιμές και τα χαρακτηριστικά τους. Oλα αυτά ήρθες να τα γράψεις εδώ; που είναι για iphone; Μου φαίνεται ότι έχεις παράπονα από την ΧΙΑΟΜΙ... Μην συγκρίνεις κινεζιες με flagships! P.s.1 Τα μπενσμαρκ έχουν άλλη άποψη πάντως! P.s.2 Ακόμα δεν έχει βρεθεί cpu που να περνάει τον A10 (μπορεί και τον A9) P.s.3 Είναι κρίμα φίλε μου να είσαι τόσο αρνητικός για τα iphone, από την ώρα που δεν τα έχεις χρησιμοποιήσει. 1
D.Luffy Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Εγώ έχω σε σκληρό δίσκο τα τραγούδια μου αλλά επειδή θέλω άψογη ποιότητα και τα κατεβάζω όλα σε flac (και ματά μετατροπή σε alac)! Αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία ???? Να σε ρωτήσω τώρα για το play music διότι δεν το ξέρω, όταν λες σου δίνεη δωρεάν αποθηκευτικό χώρο εννοείς unlimited?? Επίσης, ανεβάζεις εσύ τραγούδια που έχεις κατεβάσει από αλλού θες να πεις? Το Play Music σου δίνει δωρεάν δυνατότητα να ανεβάσεις μέχρι 50,000 τραγούδια (έως και 300MB το καθένα). Δεν έχει σημασία από που κατέβασες τα τραγούδια σου. Το flac απ'όσο ξέρω δεν υποστηρίζεται. Μπορείς ναι μεν να τα αποθηκεύσεις νομίζω αλλά όταν τα ακούς γίνεται conversion σε 320kbps mp3. Αυτό όμως δεν αφορά τον μέσο χρήστη που απλώς θέλει να ακούσει μουσική στη συσκευή του. Για όποιον θέλει εξειδικευμένα πράγματα, υπάρχουν εξειδικευμένες λύσεις...
nikosjc Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) ουτε εγω ειμαι πιτσιρικας ,σε λιγοτερο απο 3 ωρες σεταρα το τηλεφωνο οπως το ηθελα (κ οχι δεν εννοω εικονιδια η εμφανισιακα οπως το υποβαθμιζετε παντα οι μηλαραδες) κ χωρις να κανω τπτ επικινδυνο η δυσλειτουργικο εγω μπορω εσυ δεν μπορεις ,τελεια κ παυλα Εγώ δεν μπορώ (όπως το εννοείς), αλλά εμένα δεν με νοιάζει κιόλας! Αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις! Είναι ήδη σεταρισμένο το τηλέφωνο όπως το θέλω, και είναι σεταρισμένο αμέσως ακόμα και αν αλλάξω i-συσκευή. Διαφορετικές ανάγκες... Δεν είμαι ούτε μηλαράς, ούτε αχλαδάς, είμαι καταναλωτής που θέλω να είμαι ευχαριστημένος με αυτό που αγοράζω. Και είμαι, γιατί θεωρώ ότι κάνω τη δουλειά μου καλύτερα απ'ότι με κάποιο άλλο προϊόν. Και έχω δοκιμάσει και τις 3 πλατφόρμες σε μεγάλο βαθμό. Το να προσπαθείς να με πείσεις για κάτι που έχω δοκιμάσει, ξέρω τι είναι, και έχω αποφασίσει ποιο με εξυπηρετεί, δεν έχει κανένα νόημα νομίζω. Το να με τσουβαλιάζεις σε κατηγορίες, που δεν έχουν και καμία υπόσταση, απλά γιατί αυτό έχεις στο μυαλό σου είναι τουλάχιστον ουτοπία. Απλά τα πράγματα... Επεξ/σία 25 Μαΐου 2017 από nikosjc 3
koeltzakoatl Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 η αληθεια ειναι οτι κατα βαση υπαρχουν 2 ειδων χρηστες οι ασχετοι θα παρουν μηλο για να την παλεψουν με τις νεες τεχνολογιες κ δυνατοτητες γιατι η μηλου τους τα δινει στο πιατο με ενα κλικ αλλα παραλληλα θα υπομεινουν οτι περιορισμο η παραξενια η ελλειψη γουσταρει κ απο την αλλη οι γνωστες θα παρουν android για να το φερουν στα μετρα τους απο εμφανιση ,χρηστικοτητα ,δυνατοτητες κλπ προφανως ομως δεν αγοραζουν ολοι ορθολογικα για αυτο κ η γκρινια κ απο τις 2 μεριες ,υπαρχουν σχετικοι που παιρνουν μηλο για την μουρη κ φτανουν να βλαστημανε την ωρα κ την στιγμη κ ασχετοι που παιρνουν android γιατι τα βρισκουν φτηνα κ βλαστημανε επισης κάποια έρευνα ή παραπομπή για αυτό που λες υπάρχει (ότι οι άσχετοι παίρνουν iphone και οι σχετικοί android) ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα