SPANK Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Αύριο ξενικάνε και τα live events για να δούμε ακριβώς τι θα είναι , ελπίζω να βάλουν κατι για ψάρεμα
Fulgore Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Το platinum trophy για 100% παντως στις κονσολες ειναι διαρκειας 20ωρων,κατι που παντα παιζει ρολο και ο βαθμος δυσκολιας που παιζει ο καθενας. http://www.powerpyx.com/far-cry-5-trophy-guide-roadmap/ 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Το platinum trophy για 100% παντως στις κονσολες ειναι διαρκειας 20ωρων,κατι που παντα παιζει ρολο και ο βαθμος δυσκολιας που παιζει ο καθενας. http://www.powerpyx.com/far-cry-5-trophy-guide-roadmap/ Σωστα.. Παντα παιζω στο δυσκολο στα παιχνιδια της Ubi γιατι ειναι λιγοτερο challenging τις περισσοτερες φορες απο αλλα παιχνιδια..
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Ναι δεν το rushara, απλά μπορεί να έχασα κανενα main. λίγο η Faith την έφαγε την rushια και αυτό για τα side, τα ψιλοάφησα για αργότερα. Σχετικά με το openworld k discovery του παιχνιδιού, συμφωνώ και δεν το περίμενα να σου πω την αλήθεια. Μέχρι που πέρασα πάνω απο περιοχή χωρις quest marker (είχα κάνει quest εκεί και είχε τελειώσει το chain) και σκάει npc στον ασύρματο και λέει ελα σε έψαχνα και άνοιξε άλλο step (οπου προηγουμένος δεν ήταν διαθέσιμο). Αν συνέχιζα βόλτες και δεν περνούσα κατα τύχη απο εκεί παίζει να το έχανα. Σχετικά με το ψάρεμα (* μόλις ανακάλυψα οτι παίζει δόλωμα), πέρα απο τον πίνακα με τα ρεκόρ του κάθε region, δεν υπάρχει κανένα υπομενού που εχω χάσει ε; κάνει κάπως track το record breaking για το κάθε ψάρι;
d4ydr33m3r Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Θα σε γελασω δεν με τραβηξε το ψαρεμα καθολου και δεν ασχοληθηκα με αυτο.. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Βασικά το σημαντικό με τον χάρτη είναι ότι έτσι ξέρεις που πηγες και που δεν πηγες, φυσικά χρειάστηκε 10 games για να νιώσουν αλλα κάλιο αργά παρα ποτε. DDog και εγώ, i mean Boomer Επεξ/σία 2 Απριλίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Πάλι μέτριο Villain έχουν βάλει πάντως..Δεν μπορούν να βρουν αντίστοιχο με τον Vaas.. 1
ADHD Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμενα αρχισε λιγο να με κουραζει, επαναλαμβανομενο αρκετα, ειδικα τα captures και καποια missions. Καποια αλλα αρνητικά ειναι εκτος απο το τραγικο ΑΙ οπως εχει αναφερθει για εμενα και η μικρή ποικιλία όπλων, customization και balance (δεν βρισκω νοημα να προσθέσουν αργότερα αφου το εχουμε τερματίσει), η απουσία weapon FOV με αποτέλεσμα μερικά να φαίνονται πραγματικά άθλια. Ειμαι στις 23 ώρες και νομίζω θα rusharw την faith να τελειώνουμε και βλέπουμε αν βάλουν άλλο content. Το story ειναι μέτριο, εχει κάποιες ωραίες στιγμές βέβαια αλλά δεν αρκούν. Παραμένει θετική η γενική μου εντύπωση πάντως, κυρίως λόγο setting/gunplay. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2018 από ADHD
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Ο δρόμος πάντως εξακολουθεί να είναι λες και δεν έχεις AF ενεργοποιημένο. Ίδιο χάλι ακριβώς με το AC: O παρά το γεγονός ότι έχουν διαφορετικό engine. Τα άθλια limitations της κονσόλας τα τρώμε και στο PC. 1
th3ofilos Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Βλεπω σε καποια video οτι η επιλογη των οπλων γινετε απο την κλασικη κυκλικο interface, εμενα γιατι μου τα βγαζει σε τετραγωνο interface????
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Έχοντας παίξει την αρχή μόνο,το νησί του Ντατσ, το παιχνίδι δείχνει ότι έχω κάνει το 19% !!!!! 19% μόνο ο πρόλογος;; Αυτό δείχνει μια προδιάθεση να τελειώσει το παιχνίδι πολύ γρήγορα! (στο g2a με το g2a plus το παιχνίδι βγαίνει στα 36.7€) Πάντως παίζω στα ultra όλα το παιχνίδι. με την 580 8gb και δεν γεμίζει ούτε η μισή VRAM.. έχω 60-70 fps κοντά. Πρέπει να είναι cpu based ε; 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Ο δρόμος πάντως εξακολουθεί να είναι λες και δεν έχεις AF ενεργοποιημένο. Ίδιο χάλι ακριβώς με το AC: O παρά το γεγονός ότι έχουν διαφορετικό engine. Τα άθλια limitations της κονσόλας τα τρώμε και στο PC. ποιό preset έδωσες για να αλλάξουμε τα χρώματα; Αυτή η ασπρίλα δεν παλεύεται! Είχες δίκιο για την αρχική περιοχή με την ομίχλη..@@ φαινόταν το παιχνίδι!
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, th3ofilos είπε Βλεπω σε καποια video οτι η επιλογη των οπλων γινετε απο την κλασικη κυκλικο interface, εμενα γιατι μου τα βγαζει σε τετραγωνο interface???? Χωρίς να βάζω το χέρι στην φωτιά, νομίζω οτι το weapon wheel είναι μόνο για consoles, αλλά τσέκαρε μια τα options μπορεί να έχει κανένα toggle.
d4ydr33m3r Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Έχοντας παίξει την αρχή μόνο,το νησί του Ντατσ, το παιχνίδι δείχνει ότι έχω κάνει το 19% !!!!! 19% μόνο ο πρόλογος;; Αυτό δείχνει μια προδιάθεση να τελειώσει το παιχνίδι πολύ γρήγορα! (στο g2a με το g2a plus το παιχνίδι βγαίνει στα 36.7€) Πάντως παίζω στα ultra όλα το παιχνίδι. με την 580 8gb και δεν γεμίζει ούτε η μισή VRAM.. έχω 60-70 fps κοντά. Πρέπει να είναι cpu based ε; ποιό preset έδωσες για να αλλάξουμε τα χρώματα; Αυτή η ασπρίλα δεν παλεύεται! Είχες δίκιο για την αρχική περιοχή με την ομίχλη..@@ φαινόταν το παιχνίδι! Οχι ετσι δειχνει στην αρχη και εμενα μου εκανε εντυπωση αυτο για καποιο λογο περιεργο το δειχνει ετσι δεν ειναι τοσο λιγο.. Η ωρα η συνολικη παιχνιδιου ομως εξακολουθει να μετριεται περιεργα..
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, d4ydr33m3r είπε Οχι ετσι δειχνει στην αρχη και εμενα μου εκανε εντυπωση αυτο για καποιο λογο περιεργο το δειχνει ετσι δεν ειναι τοσο λιγο.. Η ωρα η συνολικη παιχνιδιου ομως εξακολουθει να μετριεται περιεργα.. αχα! Πάλι καλά! καλά ναι,μου λέει ότι έχω παίξει 50 λεπτά το uplay. Διορθώνω τα fps από 40-70. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από xtrmsnpr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα