Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια , θελω να αλλαξω τον παροχο internet μου . Αυτην την στιγμη εχω cyta και τον τελευταιο μηνα κολλαει υπερβολικα με αποσυνδεσεις του modem απο μονο του και συνδεεται ξανα . Με αποτελεσμα να σκεφτομαι αλλον παροχο τι μου προτεινετε ? μου  ειπανε για vodafone , απο δυτικη Θεσσαλονικη . Το θελω για απλα πραγματα που και που οταν εχω χρονο κανα online game αυτα.

• Like 1
Δημοσ.

Αρχικά πάρε ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της syta και πες τους να ελέγξουν την γραμμή σου. Ίσως έχει κάποια βλάβη. Το λέω γιατί είπες πως τον τελευταίο μήνα βλέπεις τις αποσυνδεσεις. Πριν ήταν όλα καλά;

Μετά αν δεις και δεν φτιάχνουν τα πράγματα, ανάλογα την περιοχή σου κοίτα ποια εταιρία σε συμφέρει και ποια έχει καλές γραμμές εκεί που μένεις.

Εδώ σε μένα ας πούμε η Vodafone είναι με καθημερινές αποσυνδεσεις και χάλια δίκτυο γεννικα. Δες προσφορές και γραμμές πριν πας σε άλλη εταιρεία. Μιλάμε για WiFi

Δημοσ.

Και εγώ δεν έχω Ίντερνετ φίλε και σκέφτομαι κ εγώ να την κάνω μετά από περίπου 6 χρόνια πελάτης τους. Αύριο το πρωί θα πάρω να δω τι συμβαίνει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...