petroudis Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Ίσως λόγο amoled οθόνης, εγώ προσωπικά δεν παίρνω τηλέφωνο πλέον χωρίς amoled, η εμπειρία στα video είναι τραγικά ανώτερη σε σχέση με ότι άλλη τεχνολογία κυκλοφορεί, μέχρι και ένας μπάρμπας βλέπει την διαφορά 1
Fulgore Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Ίσως λόγο amoled οθόνης, εγώ προσωπικά δεν παίρνω τηλέφωνο πλέον χωρίς amoled, η εμπειρία στα video είναι τραγικά ανώτερη σε σχέση με ότι άλλη τεχνολογία κυκλοφορεί, μέχρι και ένας μπάρμπας βλέπει την διαφορά Ισχυει οτι σε γενικες γραμμες οι amoled οθονες ειναι κλασεις ανωτερες,ειδικα σε σχεση με τις lcd. Το μονο που ειχα αναφερει οτι με χαλαγε προσωπικα στις amoled(που φυσικα αυτο ειναι κουσουρι ολως των panel/συσκευων αρα οχι μονο των galaxy)ειναι το burn in που ειναι πιθανο να εμφανιστει σε βαθος χρονου αναλογα την χρηση/φωτεινοτητα. Επισης εννοειται οτι τα μαυρα των amoled αλλου δεν τα βλεπεις. 1
mahone1 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Εγω δηλαδη γιατι βλεπω ενα HTC U11 αδιαβροχο(πλεον) με καλυτερο ηχο και καμερα απο το S8 και δεν το προτεινει κανεις?Και stock android(sense)εχει και ιδια ποιοτητα κατασκευης. Και εγώ γουστάρω πολύ htc αλλα για φέτος κρατα μικρό καλάθι πολλά αρνητικά σε σχέση με το 10αρι... πρώτα απόλα η μπαταρία και το jack για τα ακουστικά..
slk200gr Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Ισχυει οτι σε γενικες γραμμες οι amoled οθονες ειναι κλασεις ανωτερες,ειδικα σε σχεση με τις lcd. Το μονο που ειχα αναφερει οτι με χαλαγε προσωπικα στις amoled(που φυσικα αυτο ειναι κουσουρι ολως των panel/συσκευων αρα οχι μονο των galaxy)ειναι το burn in που ειναι πιθανο να εμφανιστει σε βαθος χρονου αναλογα την χρηση/φωτεινοτητα. Επισης εννοειται οτι τα μαυρα των amoled αλλου δεν τα βλεπεις. παλι εχεις ακουσει κατι ?burn in?το ειδες?
angelosxatz Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Ρε παιδια εγω να κανω αλλη μια ερωτηση;ειναι λογικη αυτη η πτωση τιμης μεσα σε ενα μηνα και κατι του s8?μιλαμε για 200+ ευρω κατω..και με το s7 ετσι ειχε γινει;
slk200gr Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 ναι τους πρωτουσ μηνες πεφτει δραματικα,to s7edge κυκλοφορησε περσυ τελη φερβρουαριου με 830 ε ,εγω το πηρα τον ιουνιο 520 μεχρι πριν βγεο το ειχε πεσει στα 500 ε τωρα αφου βγηκε το καινουριο μοντελο επεσε στα 470 ε,θεωρω τον ιουνιο τον καλυτερο μηνα για αγορα του 8 1
angelosxatz Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 ναι τους πρωτουσ μηνες πεφτει δραματικα,to s7edge κυκλοφορησε περσυ τελη φερβρουαριου με 830 ε ,εγω το πηρα τον ιουνιο 520 μεχρι πριν βγεο το ειχε πεσει στα 500 ε τωρα αφου βγηκε το καινουριο μοντελο επεσε στα 470 ε,θεωρω τον ιουνιο τον καλυτερο μηνα για αγορα του 8 Το s8 ομως καθυστερησε ενα μηνα περιπου απ οτι το s7!μηπως πεσει στα 550 μεσα στον ιουλιο....
slk200gr Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Το s8 ομως καθυστερησε ενα μηνα περιπου απ οτι το s7!μηπως πεσει στα 550 μεσα στον ιουλιο.... ειμαι σιγουρος οτι μεχρι τοτε θα ειναι στα 520-550 ε ισως και τον ιουνιο 1
Fulgore Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 παλι εχεις ακουσει κατι ?burn in?το ειδες? Προσωπικα δεν μου ετυχε στο δικο μου κινητο γιατι δεν το ειχα μεγαλο χρονικο διαστημα. Μπορει ομως να σου φυγει η οποια απορια αν κοιταξεις στο αλλο γνωστο γειτονικο forum που εκει τα δουλευουν αρκετα τα κινητα τους οπως και για τα οποια αλλα προβληματα εμφανιστηκαν στην προηγουμενη 7η σειρα ή και 8η αν εχει εμφανιστει κατι. Ρε παιδια εγω να κανω αλλη μια ερωτηση;ειναι λογικη αυτη η πτωση τιμης μεσα σε ενα μηνα και κατι του s8?μιλαμε για 200+ ευρω κατω..και με το s7 ετσι ειχε γινει; Ναι ειναι λογικο γιατι για δες και την τιμη του LG G6 ποσο χαμηλα επεσε https://www.skroutz.gr/s/11140103/LG-G6-32GB.html αλλα και του huawei p10 https://www.skroutz.gr/s/11407671/Huawei-P10-64GB.html Και εγώ γουστάρω πολύ htc αλλα για φέτος κρατα μικρό καλάθι πολλά αρνητικά σε σχέση με το 10αρι... πρώτα απόλα η μπαταρία και το jack για τα ακουστικά.. Και στα galaxy το εκαναν αυτο με το S8 και τις 5.8 ιντσες να εχει 3000 μπαταρια σε σχεση με το S7 edge περυσι.Βεβαια ισχυει οτι θα επρεπε να ανεβαζανε λιγο την μπαταρια οπως εκανε φετος η LG σε σχεση με παλια. Για την θυρα ακουστικων ισχυει αλλα αν δεις Unboxing του κινητου,σου δινει και τον ανταπτορα μεσα στο κουτι και ειδικα ακουστικα για την usb θυρα που συνδεονται
mahone1 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Και στα galaxy το εκαναν αυτο με το S8 και τις 5.8 ιντσες να εχει 3000 μπαταρια σε σχεση με το S7 edge περυσι.Βεβαια ισχυει οτι θα επρεπε να ανεβαζανε λιγο την μπαταρια οπως εκανε φετος η LG σε σχεση με παλια. Για την θυρα ακουστικων ισχυει αλλα αν δεις Unboxing του κινητου,σου δινει και τον ανταπτορα μεσα στο κουτι και ειδικα ακουστικα για την usb θυρα που συνδεονται Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες γιατί παρόλο που δεν κολουθεί την τακτική των μικρών bezels θα ήθελα να το χτυπήσω αν και δεν νομίζω να έρθει επίσημα στην ελλάδα ούτε κιόλας την ενδιαφέρει την htc πιστεύω..
Fulgore Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες γιατί παρόλο που δεν κολουθεί την τακτική των μικρών bezels θα ήθελα να το χτυπήσω αν και δεν νομίζω να έρθει επίσημα στην ελλάδα ούτε κιόλας την ενδιαφέρει την htc πιστεύω.. Ολα τα htc εχουν ερθει επισημα στην Ελλαδα μεχρι και το m9. Το 10ρι περυσι το εφερε αν δεν κανω λαθος μονο ο Γερμανος και η cosmote νομιζω(που ειναι τα ιδια ουτως ή αλλως).
polteris Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Προς τον ts. 2 φορες εκανα το βημα να παω σε android. Την μια με το s7 edge και φετος με το s8 plus. Και τις 2 φορες δεν τα καταφερα και μετα απο 15 μερες επεστρεψα πισω. Οι συσκευες κατα την αποψη μου κορυφαιες και οι 2 ειδικα το φετινο s8 plus αλλα προσωπικα δεν με βολευει καθολου το android. 1
zourman1981 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Η αλήθεια είναι ότι θέλει πολύ καιρό να συνηθίσεις άμα είσαι από ios και έχεις και πολλές πληρωμένες εφαρμογες.. Τα περισσότερα υπάρχουν όχι όλα όμως αλλά γενικά την δουλειά σου θα την κάνεις μια χαρά μιας και στις περισσότερες εφαρμογές θα βρεις ίδιες ή παρόμοιες στο android Όπου έχει υπόψιν παίζει πολύ διαφήμιση και πολλές εφαρμογές σκουπίδια (που δεν υπάρχουν στο apple store) Ότι συσκευή και να πάρεις μην περιμένεις αντίστοιχη υποστήριξη σαν ios πλην pixel Φαντάσου το s7 η περσινή ναυαρχίδα έχει πάρει μόλις μέχρι την 7.0 ενώ έχει βγει μέχρι 7.1.3. νομίζω Αλλά πρακτικά σε evereday use δεν σου κάνει διαφορά μιας και οι εφαρμογές αναβαθμίζονται για 2.3 χρόνια ακόμα 1
slk200gr Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Προς τον ts. 2 φορες εκανα το βημα να παω σε android. Την μια με το s7 edge και φετος με το s8 plus. Και τις 2 φορες δεν τα καταφερα και μετα απο 15 μερες επεστρεψα πισω. Οι συσκευες κατα την αποψη μου κορυφαιες και οι 2 ειδικα το φετινο s8 plus αλλα προσωπικα δεν με βολευει καθολου το android. Αν δεν σου κάτσει από την αρχή άστο κιόλας,εγώ δεν μπόρεσα να συνηθίσω τα windows 8και μετά οσες προσπαθειες και να έκανα, κόλλησα στα 7αρια και τέλος,το android εμένα μου έκατσε αμέσως λες και τα ήξερα αλλά Ναι ξέρω άτομα που δεν μπόρεσαν να τα συνηθίσουν ,βέβαια ισχύει και το αντιθετο
xristinat7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Θα ενθουσιαστεις με την οθονη του s8, ειχα κ εγω iphone αλλα η οθονη του s7 edge που εχω ειναι το ξατι αλλο. Παντως βλεπω την τιμη του s8 στο skroutz πως πεφτει ετσι γρηγορα γιατι? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα