ShitSouler123 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Φυσικά καντίνες που είναι μέσα στη λίγδα δε πιάνονται. Μιλάμε για κανονικά μαγαζιά. Επειδή αρκετές φορές βγαίνω νύχτα η πολύ πρωί και θέλω να φάω κάτι στο δρόμο, πέρα από everest (respect που είναι 24/7 ανοικτά btw!) δε βρίσκω κάτι άλλο. Ο Γρηγόρης, ο Βενέτης και τέτοιου τύπου μαγαζιά δυστυχώς κλείνουν τη νύχτα.
De@th L0rd Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Να τρως τη μέρα καλύτερα. Δε κάνει καλό να τρώς τόσο αργά. Θα γίνεις χοντρός, αν δεν είσαι ήδη. Άσε και κανέναν υπάλληλο να κοιμηθεί. Που σε χαλάνε και οι καντίνες επειδή έχουν λίγδα... Απαιτητικέ... 4
insomnia888 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 πολύ βράδυ ή πολύ πρωί δεν τρώνε, παραμονεύει γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση κλπ. Στο κέντρο νομίζω ο Γρηγόρης στο Μοναστηράκι παραμένει ανοικτός, στο Σύνταγμα τα McDonalds (αρκετά έχουν 24ωρο drive thru πχ Νέας Σμύρνης, Βάρης κλπ), και θυμάμαι υπήρχε κάποιος Βενέτης κάπου στα βόρεια προάστια ανοικτό και τη νύχτα 1
ShitSouler123 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Άμα κάποιος σηκωθεί στις 8 το βράδυ τι ώρα τρώει; 8 το πρωί; Πάτε καλά μερικοί; Ότι να'ναι... Όσο για τις καντίνες...εκτός του ότι είναι βρωμιάριδες αυτοί που τις έχουν (πιάνουν τα υλικά με τα χέρια...και ένας Θεός ξέρει άμα τα πλύνανε πριν)...και εκεί τρώνε όλοι οι παρακμιακοί (ταξιτζίδες, πελάτες strip club, πρεζόνια, κτλ) 1
michael92 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Άμα κάποιος σηκωθεί στις 8 το βράδυ τι ώρα τρώει; 8 το πρωί; Πάτε καλά μερικοί; Ότι να'ναι... Όσο για τις καντίνες...εκτός του ότι είναι βρωμιάριδες αυτοί που τις έχουν (πιάνουν τα υλικά με τα χέρια...και ένας Θεός ξέρει άμα τα πλύνανε πριν)...και εκεί τρώνε όλοι οι παρακμιακοί (ταξιτζίδες, πελάτες strip club, πρεζόνια, κτλ) Μαρέσει που το forum λέγεται insomnia κιόλας. 2
logistoulis Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Άμα κάποιος σηκωθεί στις 8 το βράδυ τι ώρα τρώει; 8 το πρωί; Πάτε καλά μερικοί; Ότι να'ναι... Όσο για τις καντίνες...εκτός του ότι είναι βρωμιάριδες αυτοί που τις έχουν (πιάνουν τα υλικά με τα χέρια...και ένας Θεός ξέρει άμα τα πλύνανε πριν)...και εκεί τρώνε όλοι οι παρακμιακοί (ταξιτζίδες, πελάτες strip club, πρεζόνια, κτλ) φίλε όταν έχεις το lifestyle του ξενύχτη πρέπει να δέχεσαι και την ανάλογη παράκμα πέρα από τα πολλά φυσικά θετικά του ξενυχτιού
ShitSouler123 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Εγώ δεν είμαι σταθερός...άλλες μέρες μπορεί να σηκωθώ 6 το πρωί, άλλες μέρες 2 το μεσημέρι, άλλες μέρες 8 το βράδι...δε βάζω ξυπνιτίρι ότι ώρα κάτσει σηκώνομαι και όσο κοιμηθώ. Άλλες φορές μπορεί να είναι 4 ώρες άλλες 7...μ'αρέσει αυτό γιατί θα ήταν βαρετό να έχω σταθερό schedule.
logistoulis Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 εγώ όταν είχα τη δυνατότητα πάντως ξυπνούσα μόνο απόγευμα και σκέψου ότι τόσα χρόνια μετά ακόμα μου έχει μείνει η τάση να ξενυχτάω φουλ όταν βρίσκω την ευκαιρία, ποτέ δε μου κάθισε καλά το πρωινό ξύπνημα
ILIAS GR Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 ΟΧΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ! Όποιος τη νύχτα περπατεί λάσπες και σκατά πατεί…. 1
*nenya* Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Φυσικά καντίνες που είναι μέσα στη λίγδα δε πιάνονται. Μιλάμε για κανονικά μαγαζιά. Επειδή αρκετές φορές βγαίνω νύχτα η πολύ πρωί και θέλω να φάω κάτι στο δρόμο, πέρα από everest (respect που είναι 24/7 ανοικτά btw!) δε βρίσκω κάτι άλλο. Ο Γρηγόρης, ο Βενέτης και τέτοιου τύπου μαγαζιά δυστυχώς κλείνουν τη νύχτα. Οι φούρνοι 'Χωριάτικο' έχουν μερικούς 24ωρους. Π.χ. στα Άνω Πατήσια και πιο κάτω στην Πατησίων.
Lilith19 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Πες μας όμως και σε ποια περιοχή σε παιρνει το ξενύχτι να ξέρουμε πού να προτείνουμε.
isay Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Πες μας όμως και σε ποια περιοχή σε παιρνει το ξενύχτι να ξέρουμε πού να προτείνουμε. Η πιο σωστή απάντηση. ontopic : Να ξέρεις οτι υπάρχουν και καντινο-τοστάδικά που ειναι πιο καθαρά απο όλα τα everest μαζί. Αυτό έπρεπε να ρωτήσεις. Επίσης θα σου πω να εχεις κάτι κατά νου. Αν το φαγητό δεν το έχεις φτιάξει μόνος σου, είναι σίγουρο οτι έχεις φάει πολλά "πέοπιάσματα" (έμμεσα πάντα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα