michael92 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Η πιο σωστή απάντηση. ontopic : Να ξέρεις οτι υπάρχουν και καντινο-τοστάδικά που ειναι πιο καθαρά απο όλα τα everest μαζί. Αυτό έπρεπε να ρωτήσεις. Επίσης θα σου πω να εχεις κάτι κατά νου. Αν το φαγητό δεν το έχεις φτιάξει μόνος σου, είναι σίγουρο οτι έχεις φάει πολλά "πέοπιάσματα" (έμμεσα πάντα) Νομίζεις ότι οι αγρότες μαζεύουν τους καρπούς με γάντια στην συγκομιδή;
firewalker Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Και οι Αττικοί φούρνοι δεν κλείνουν, και τα Street Dog.
isay Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Νομίζεις ότι οι αγρότες μαζεύουν τους καρπούς με γάντια στην συγκομιδή; Εγω το ξέρω (να δεις μπίχλα οταν μαζεύεις ελιές), ο ts δεν το ξέρει. Ας τον κάψω λίγο ακομα. Οταν ο υπάλληλος του ΣΜ, βάζει το γάλα στο ψυγειο, εχει πλύνει χεράκια; ΟΧΙ. Πας λοιπον ts, παίρνεις το μπουκάλι, το βάζεις στο ψυγειο σου και οταν το πιάνεις για να πιεις, πιάνεις μαζί και όλη τη μπίχλα απο τα χαρτοκουτα της αποθήκης. Οταν πας σε ένα μαγαζί να φας και σου φέρνει ο σερβιτόρος, πιάτα, μαχαιροπίροθνα, ποτήρια, κλπ ... νομίζεις πλένει χεράκια πριν; ΟΧΙ, κι ας έχει πιάσει νωρίτερα δεκάδες χαρτονομίσματα και κέρματα Ο οργανισμός μας αντέχει και πολύ βρώμα και πρεπει να ερχομαστε σε επαφή με τη βρώμα, γιατί αναπτυσουμε αντισώματα. Αν κάποιος χει σε θερμοκοιτίδα, στην πρώτη ώρα που θα βγει στον κόσμο θα πεθάνει απο λοιμώξεις. Η καθαριότητα στα καταστήματα ειναι η ισορροπία αναμεσα στην παραγωγή αντισωμάτων και πόσο τοξικό ειναι για τον οργανισμό.
tsioulak Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Today δεν εχετε στην πρωτευουσα; Μονο στην βορεια Ελλαδα εχει.
scyther666 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Αν και το θέμα έχει εκτροχιαστεί ήδη, για να βοηθήσω λίγο τον φίλο ξενύχτη...Δεν διευκρινίζεις περιοχή, και θα υποθέσω πως δεν αναφέρεσαι στο κέντρο της αθήνας όπου υπάρχουν αρκετά μαγαζιά 24/7, όπως τα mcdonalds στο Σύνταγμα και το Χωριάτικο (πανεπιστημίου και 28ης οκτωβρίου), και νομίζω αρκετά άλλα διάσπαρτα μικρά μαγαζιά όπως το Streat Cafe στον σταθμό του μετρό της Αττικής.... αν μιλάμε για αλυσίδες που μπορείς να τις βρεις σε διάφορες περιοχές, μου έρχεται στο μυαλό η αλυσίδα Μερακλήδες (μπουγατσοπωλείο, αρκετά καταστήματα σε διαφορες περιοχες), το BitEat (πατησίων κ αλεξανδρας) το Beat (μετρό αγίου δημητρίου κλπ), το Ciao Italia (άλσος παγκρατίου και συγγρού), το Σπιτικό .... όσο το σκέφτομαι νομίζω είναι πάρα πολύ μεγάλη η λίστα και σαν αθεράπευτος loner τα έχω επισκεπτεί νομίζω όλα!
markos9 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Να πάρεις κάτι από το σπίτι σου δεν σου κόβει ρε; Άκου την λύση, στο ψυγειακι του δωματίου σου, στο ξενοδοχείο, βάλε καμιά μπακετα και θα είσαι πένα κυρ δράκουλα! 1
vairass Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Εγώ που ξυπνάω 07:30 τι ώρα να τρώω για να μην έχω θέμα;
zeniath Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Αν είσαι προς Δυτικά ή Πειραιά, B.eat αξία, φτηνά αλλά τιμιότατα (αυτό στο Γενικό Κρατικό το έχω λιώσει)
web_assasin Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 ελα ρε παιδια αφου στο σισιτιο πηγαινει και τρωει,τι του απαντατε?
louilouiCK Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Άμα κάποιος σηκωθεί στις 8 το βράδυ τι ώρα τρώει; 8 το πρωί; Πάτε καλά μερικοί; Ότι να'ναι... Όσο για τις καντίνες...εκτός του ότι είναι βρωμιάριδες αυτοί που τις έχουν (πιάνουν τα υλικά με τα χέρια...και ένας Θεός ξέρει άμα τα πλύνανε πριν)...και εκεί τρώνε όλοι οι παρακμιακοί (ταξιτζίδες, πελάτες strip club, πρεζόνια, κτλ) Οι πελάτες των strip club τι σε πειράξανε ; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα