Voodooman Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Καλημέρα, στο σύστημα της υπογραφής σκέφτομαι να προσθέσω άλλα 2X4 GB RAM. Προφανώς θα πάω πάλι σε hyperX 1600 για να ελαχιστοποιήσω τις πιθανότητες ασυμβατότητας, το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν βρίσκω τις συγκεκριμένες ούτε στο ebay. Ήθελα και limited edition τότε που έφτιαχνα το σύστημα... Επειδή απέχω καιρό από το άθλημα, τί πιθανότητες έχω να πέσω σε ασυμβατότητα; Αν τσεκάρω τα latencies βελτιώνω τις πιθανότητές μου; Ξέρει κανείς από προσωπική πείρα αν οι hyperX fury που κυκλοφορούν αυτόν τον καιρό στην αγορά δουλεύουν με παλιότερα σετ μνήμης;
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Πάρε οποιεσδήποτε μνήμες με χαρακτηριστικά (ίδιο volt κυρίως, ίδιο CL, ίδια συχνότητα) αυτά των μνημών που έχεις τώρα και που μπορείς να δεις ποια είναι με ένα free προγραμματάκι όπως το cpu-z(καρτέλες memory και spd) Για να πέσεις σε ασυμβατότητα θα πρέπει να είσαι πολύ άτυχος. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2017 από BlueBlood7 1
life is music Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Πάρε οποιεσδήποτε μνήμες με χαρακτηριστικά (ίδιο volt κυρίως, ίδιο CL, ίδια συχνότητα) αυτά των μνημών που έχεις τώρα και που μπορείς να δεις ποια είναι με ένα free προγραμματάκι όπως το cpu(καρτέλες memory και spd) Για να πέσεις σε ασυμβατότητα θα πρέπει να είσαι πολύ άτυχος. καλημερα φιλε μου και συγνωμη π πεταγομαι σε αλλο ποστ αλλα εχω το εξεις ερωτημα αν εχω δυο μνημες διαφορετικης εταιριας με ιδιο cas latency και συχνότητα η μνημες αυτες θα μπορουν παιξουν σε διαταξη dual channel...; η θα πρεπει να βαλω δυο ιδιες ;
blitzNikos Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Μνήμες με ίδια χαρακτηριστικά, συνήθως συνεργάζονται. Το πρώτο και κυριότερο που πρέπει να ταιριάζει είναι το voltage γιατί συνήθως οι ελεγκτές μνήμης δυσκολεύονται περισσότερο να διαβάσουν μνήμες που απαιτούν διαφορετικά ρεύματα και δεν ξεκινάει το pc... Αντίθετα σε διαφορετικές συχνότητες ή CL ο ελεγκτής μνήμης συνήθως εφαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις της υποδεέστερης μνήμης και στις υπόλοιπες και το pc ξεκινάει. 2
Voodooman Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Αύριο τέτοια ώρα θα ξέρουμε! Βρήκα hyperX, 1600Mhz, CL9, ίδια Volt, αλλά άλλη σειρά (savage). Άντε να δούμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα