Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθημερινή, Βήμα, BBC, Guardian, CNN, Harvard Business Review, Vanity Fair και φυσικά twitter.

όλοι ξέρουμε πως απλά παίζεις candy crush όταν είσαι στο internet ας τα αυτά λοιπόν :P

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σιγά μην παίζω candy crush, θεωρώ τον εαυτό μου σοβαρή gamer.

To HBR και το VF είναι με συνδρομή ούτως ή άλλως οπότε θα ήταν ηλίθιο να μην διαβάζω κάτι που πληρώνω. :)

Δημοσ.

Αν και παλαιοτερα διαβαζα τα παντα και κυριως απο καθημερινη, le monde και bbc και το news24, εδω και πανω απο 3 μηνες δεν μπαινω σε τιποτα απο αυτα και γενικα δεν ενημερωνομαι παρα μονο απο τυχαιο γεγονος.

Τα αποτελεσματα στις εκλογες στην γαλλια τα εμαθα 2 μερες μετα για παραδειγμα.

Δεν λεω οτι ειναι το ιδανικο, απλως ειναι μια λυση για να εχεις μερικως το κεφαλι σου ησυχο και να μην τα παιρνεις με τον καθε αχρηστο στο ελλαντα κυριως.

• Like 3
Δημοσ.

Κυρίως BBC & CNN και μετά γελάω με το πώς έχουν μεταφέρει τις περισσότερες ειδήσεις στα ελληνικά κανάλια.

Δημοσ.

Για γενικά νέα κάποτες είχα απς για guardian,bbc,wsj,wp και nyt.

Καλά ήταν, αλλά η ποιότητα των άρθρων έπεσε και από την άλλη τα wsj-nyt-wp άρχισαν να ζητούν λεφτά(ή άλλαξαν τιμολόγιο) και χαλάστηκα.

Όταν η δε guardian άρχισε τα φεμιναζι "άρθρα" σε συνδυασμό με τα εμετικά λιβελογραφήματα-γλείψιμο της Κλίντενας ξενέρωσα και εκεί.

Τώρα πια μόνο από την default app του android για τις ελληνικές εφημερίδες και r/worldnews σε ότι είδηση πέσει το μάτι μου.Ενίοτε και reuters.

Στον ειδικό τύπο τώρα εκτός του άμεσου ψαξίματος σε paper depositories, είναι τα Nature & Science που έχω συνδρομή στο "γραφείο", ειδικά περιοδικά του χώρου και συχνά κανένα Scientific Americ. εκ του θείου όταν έχει άρθρο που με ενδιαφέρει.

Κάποτες, στην Ελλάδα, αγόρασα και το Περισκόπιο της Επιστήμης για καλό εκλαϊκευμένο περιεχόμενο.

Δημοσ.

Αν και παλαιοτερα διαβαζα τα παντα και κυριως απο καθημερινη, le monde και bbc και το news24, εδω και πανω απο 3 μηνες δεν μπαινω σε τιποτα απο αυτα και γενικα δεν ενημερωνομαι παρα μονο απο τυχαιο γεγονος.

Τα αποτελεσματα στις εκλογες στην γαλλια τα εμαθα 2 μερες μετα για παραδειγμα.

Δεν λεω οτι ειναι το ιδανικο, απλως ειναι μια λυση για να εχεις μερικως το κεφαλι σου ησυχο και να μην τα παιρνεις με τον καθε αχρηστο στο ελλαντα κυριως.

Κάτι παρόμοιο. Ενημερώνομαι μόνο για αθλητικά και τεχνολογικά νέα. Τα υπόλοιπα μόνο κανέναν τίτλο που και που και ειδήσεις καθόλου. Νομίζω δεν έχει νόημα να ψιχοπλακώνεσαι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...