Βασίλης_29 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Ωραίο το θεματάκι που άνοιξες. Έχει τύχει να κάνω ένα ήπιο χειρουργείο το 2012 μόνο με τοπική αναισθησία χωρίς να κοιμηθώ. Οι βελόνες που δεν αντέχω και φοβάμαι είναι αυτές που σου βάζουν στα νοσοκομεία για ενδοφλέβια χορήγηση ορού, αντιβιοτικών κτλ, αν μου βάλουν τέτοια βελόνα έχω θέμα με φλέβες που βουλώνουν έντονο πόνο και με τρυπάνε αλλού μετά για την χορήγηση ορού. Η αιμοληψία δεν είναι τίποτα, αλλά αν δεν είναι έμπειρη η νοσηλεύτρια/γιατρός που βάζουν για την αιμοληψία έχω και εκεί θέματα με δυσκίνητες φλέβες..... σου κάνουν όλο τρύπες μέχρι να βρούν φλέβα. Από δόντια, 15 σφραγίσματα μέχρι τα 12. Τα 1-2 χωρίς ένεση γιατί έλεγε ο οδοντίατρος οτι έχω μεγαλώσει. Μετά δεν ξαναπήγα οδοντίατρο μέχρι τα 29 πράγμα που το πλήρωσα ακριβά από οτι φαίνεται. Το τελευταίο 1.5 έτος αρχίσανε και χαλάνε όλα τα παλιά σφραγίσματα από αμαλγάματα συν οτι χρειάζομαι καινούργια. Έκανα λοιπόν άλλα 15 σφραγίσματα με ριτίνες στην θέση των παλιών, τα 3 τελευταία χωρίς ένεση και δεν μου άρεσε καθόλου αυτό γιατί ζορίστικα αρκετά και πόνεσα, η οδοντίατρος έλεγε οτι τα δόντια δεν ήταν πολύ φθαρμένα και δεν άξιζε να μου κάνει ένεση, παπάτζες μου έλεγε μάλλον. Μετά τα ταλευταία 3 σφραγίσματα άρχισαν φρικτοί πόνοι οι οποίοι επεκτάθηκαν σε όλα τα δόντια και έπαιρνα για 1.5 μήνα niflamol depon και panadol. Έκανα μια πανοραμική και δύο οδοντίατροι που την είδαν μου λένε δεν έχω τίποτα στα δόντια οπότε κάποια νευραλγία ή κάτι νευρολογικό έχω πάθει. Μετά έπαθα και κάτι άλλα προβλήματα υγείας και συμπτώματα σε όλο το σώμα και έπαιρνα μαζεμένα πολλά φάρμακα, πλέον διερευνώ το θέμα με παθολόγο κ περιμένω τα αποτελέσματα διαφόρων εξετάσεων για να δω τι μου συμβαίνει. Αυτά τα ωραία από μένα......
Anorymous Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δεν έχω θέμα με βελόνες αντίθετα με τους οδοντίατρους έχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα