pavlos1908 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Καλησπέρα, ψαχνομαι τωρα για καλοκαίρι να αρχίσω κικ μποξ. Ζω στα Χανια και έκανα απο μια ερευνα που εκανα στο google βρηκα ότι για kickbox υπάρχει η σχολη scorpion fight club. Έχει παει κανεις εκει να μου πει άποψη; Ή ξέρει καποιος μηπως κάποια αλλη αξιολογη σχολη kickbox στα Χανια;
pavlos1908 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Απο οτι κοιταξα, ο Καπαδουκακης (η σχολη του τελος παντων) διδασκει tae brazilian jiu jitsu και muay thai και οχι kickbox που εγω ενδιαφερομαι. Σε ευχαριστω οπως και να εχει.
Fubar.gr Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Ε τότε κάνε muay thai. Κατα βάση kickboxing είναι, μόνο που περιλαμβάνει και κάποιες λαβές και άλλες κινήσεις που δέν επιτρέπονται βάσει των κανόνων του kickboxing. Και γενικότερα τα τελευταία χρόνια οι κανόνες του kickboxing περιλαμβάνουν και κάποιες απο τις κινήσεις του muay thai, οπότε οι διαφορές γίνονται όλο και μικρότερες.
pavlos1908 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δεν ειναι ο αρχικος μου στοχος ο πρωταθλητισμος αλλα κύριολως για γυμναστική και αναλογα πως πάει και αν μου αρέσει βλεπουμε, και καθοτι αρχαριος, θα προτιμούσα να αρχισω απο κατι πιο ευκολο (στα δικά μου ματια) παρα με muay thai. Επισης, δεν με τρελαίνουν σαν σκεψη οι αγκώνιες και καποια αλλα που επιτρέπονται στο muay thai. Ισως όταν ασχοληθώ με το kickbox ομως να αλλαξω γνώμη αλλα σαν πρωτη επαφή σκεφτόμουν ότι ίσως ήταν καλύτερα να ειναι με αυτό.
logistoulis Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Αφού θες γυμναστική γιατί να κάνεις μαχητικό ζμπορ και όχι απλά γυμναστική; Η αγκωνια σε μάρανε, αν φας δηλαδή μπουνιά στη μούρη δε θα σε πειράξει;
pavlos1908 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Εχω παιξει ξυλο και εχω φαει και δωσει μπουνια στην μουρη οποτε ειναι αστοχο το σχόλιο σου. Απλα προτιμω για αρχη kickbox αντι για muay thai, δεν καταλαβαινω γιατί πρεπει να απολογηθω για αυτό και να ακούω τις ειρωνείες (για τον απο πανω και μόνο αναφερομαι). Επισης εκανα γυμναστήριο όλο τον χρονο απλα ηθελα τους επομενους μηνες να δοκιμασω κατι διαφορετικο, παντα ηθελα να κανω μια πολεμικη τεχνη εστω και για λίγο και μου άρεσε σαν ιδεα, επίσης πηγαινω συχνα για μπασκετ και ποδόσφαιρο. Επισης ο λογος που επιλεγω kickbox αντι γυμναστηριου αυτό το διάστημα ειναι επειδη πρωτον ελπίζω να με βοηθησει στην ενδυναμωση μεσης και κοιλιακων πραγμα που με το γυμνά δεν καταφερα οσον αφορα την μεση και αντιμετωπισα θεματα με θλασεις, δευτερον ελπιζω να με βοηθησει στο καψιμο λιπους (αφου βαριέμαι φριχτα τον διαδρομο στο γυμναστήριο) και τριτον και σημαντικοτερο τωρα το καλοκαιρι ηθελα να δοκιμασω κάτι άλλο που ειμαι σε αλλη πόλη απο αυτη που πηγαινω γυμναστήριο, και αν μου αρέσει γιατί όχι να το συνεχισω και τους επομενους μηνες. Σε καλυψα;
pavlos1908 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Ξεκαθαρη απαντηση εχω, να δοκιμασω καποια πολεμικη τεχνη που μου αρεσει (και απο αυτα που εχω διαβασει καταληγω προς Kickbox αρχικα, σε αυτο και muay thai ειχα κατασταλαξει) και να δω πως θα παει και αναλογα ειτε να συνεχισω ειτε να δοκιμασω κατι αλλο ειτε να σταματησω τελειως αν δω οτι αυτο που με εψηνε αρχικα δεν με ψηνει πλεον. Και ο λογος που θελω να δοκιμασω πολεμικη τεχνη και οχι γυμναστικη ειναι διοτι ασχολουμαι εδω και 2 χρονια με γυμναστηριο και πηγαινω με φιλους για ποδοσφαιρο και μπασκετ, οποτε ηθελα κατι εναλλακτικο στην θεση του γυμναστηριου για λιγο καιρο σε μορφη αεροβιας. Και επειδη ποδοσφαιρο-μπασκετ δεν εξαρταται απο μενα να πηγαινω σταθερα, τρεξιμο αν και μου αρεσει δεν μου δινει το κινητρο που θελω, ηθελα να δοκιμασω κατι αλλο και η καλυτερη λυση για μενα ειναι μια πολεμικη τεχνη που ηθελα χρονια τωρα να δοκιμασω.
Fubar.gr Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Τα μαχητικά σπόρ είναι πολύ καλή ασκηση απο πολλές απόψεις. Το ωραίο με αυτά τα αθλήματα είναι οτι μπορείς να επιλέξεις μέχρι ποιό βαθμό θα εμπλακείς. Μπορείς να κάνεις όλη την προπόνηση χωρίς καθόλου επαφή αν θέλεις, εώς κάθε μέρα να πλακώνεσαι στο ξύλο στο sparring. Επίσης αν για οποιοδήποτε λόγο δέν θέλεις να κάνεις συγκεκριμένα πράγματα, όπως πχ αγκωνιές και γονατιές μπορείς να μην τα κάνεις. Δηλαδή δέν σημαίνει οτι απο τη στιγμή που θα πάς σε μια τέτοια σχολή θα κάνεις αναγκαστικά όλο το πακέτο. Άλλωστε σε αυτά τα αθληματα πηγαίνουν και άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή άνθρωποι με συγκεκριμένους τραυματισμούς που δέν μπορούν να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα. Επικοινώνησε με το δάσκαλο και πές του τί ακριβώς θέλεις και θα προσαρμόσει την προπόνηση στα μέτρα σου. 2
Zerg13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 δες προπονήσεις, και διαλέγεις. Ετσι θα το πας. Ετοιμάσου για να φας πολύ ξύλο. Αν δεν θες ξύλο, διαλέξεις judo taw kwon do, κτλ.... 1
pavlos1908 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δεν το ήξερα ότι υπάρχει αυτό σαν δυνατότητα fubar.gr. Σε ευχαριστώ. Θα το ψαξω και εχω σκοπο τις επομενες μερες να ρωτησω και να ψαχτω ωστε απο την επομενη εβδομαδα να ξεκινήσω οπου αποφασισω τελικα.
suffocater Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Iσχύει,δεν ειναι αναγκη να τρως βρωμοξυλο κάθε μέρα.Kαι πολυ καλη η επιλογη σου για πολεμικες τεχνες αντι του ultra βαρετου διαδρόμου,κ εγω κατεληξα στο ιδιο πριν καιρο για τον ιδιο ακριβώς λόγο.Δε θα το μετανιώσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα