militarist Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Στο εξωτερικό ως γνωστόν κάθεσαι και σου δίνουν λεφτά , αν δεν θες να δουλέψεις , δεν ξέρεις την γλώσσα , κανένα πρόβλημα .... 1
epp Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 για την Γερμανία έχω ακούσει πως αν αν δεν βρίσκεις δουλειά σου νοικιάζουν σπίτι το οποίο πληρώνουν και σου δίνουν και ένα καλό πόσο επίδομα καλά εκεί τα οαεδ δεν είναι σαν τα δικά μας και δεν υπάρχει περίπτωση το να μην βρεις δουλειά για λατζα εκεί δίνουν 2.500 ευρώ Ναι , 2500 την μερα κιολας
JohnTehGreek Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Έχετε μπερδέψει τα αυγά και τα πασχάλια... από ελάχιστα ως και καθόλουκάνα hello, Καλημέρα, καληνύχτακάπου έχω ψάξει πως σου μαθαίνουν και αυτή κάποια έστω να μπορείς να συνεννοηθεις Φίλε πλάκα μας κάνεις; Hello, καλημέρα και καληνύχτα λέει και η ανιψια μου που είναι 2 ετών... άλλωστε στο εξωτερικό βρέχει λεφτά Δεν ισχύει αυτό, βρέχει λεφτά αν τα αξίζεις, δεν πας και απλά σε λούζουν με λεφτά. Για να μην πιάσουμε το γεγονός ότι όλες οι χώρες περνάνε κρίση σήμερα. για την Γερμανία έχω ακούσει πως αν αν δεν βρίσκεις δουλειά σου νοικιάζουν σπίτι το οποίο πληρώνουν και σου δίνουν και ένα καλό πόσο επίδομακαλά εκεί τα οαεδ δεν είναι σαν τα δικά μας και δεν υπάρχει περίπτωση το να μην βρεις δουλειάγια λατζα εκεί δίνουν 2.500 ευρώ Αυτό ισχύει για τους πρόσφυγες όχι για τους μετανάστες. Επίσης όποιος σου είπε ότι δίνουν 2.500€ για λάντζα η μόνη σχέση που έχει με εξωτερικό είναι μέσα από φωτογραφίες του Google. Δουλειά στην κουζίνα είναι περίπου 1.000€ τα οποία στην Γερμανία είναι λίγα και έχει και τρελή δουλειά.
mma Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 το μήνα ποια μέρα οσο και να είναι 18 χρονών είμαι δεν τα επερνα τα γράμματα και κοιτάω για εξωτερικό αφού τελειώσω την θητεία μου από τομέα ασφαλείας πως είναι εκεί μπορεί κάποιος να δουλέψει?κοιτάω και την άλλη πλευρά επειδή μου αρέσει και ο στρατός και θέλω να το συνδυάσω να ήμουν φύλακας στα πλοία
forgotten Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 το μήνα ποια μέρα οσο και να είναι 18 χρονών είμαι δεν τα επερνα τα γράμματα και κοιτάω για εξωτερικό αφού τελειώσω την θητεία μου ξεκινα μαθε καμια ξενη γλωσσα ή αγροτης αν δεν περνεις τα γραμματα ,εξωτερικο δεν βρεχει λεφτα και δεν ειναι οπως το φανταζεσαι ,ουτε παραδεισος ειναι εξω να καθεσαι και να ρεει το χρημα , αλλα για να μην εχει εκμεταλευση θελεις και πτυχιο και να ξερεις την γλωσσα ειδαλλως αγροτης ισως ειναι καποια λυση.... ΥΓ ελπιζω να αντιλαμβανεσαι τι σου ειπαν οι αποπανω ολοι...
JohnTehGreek Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 το μήνα ποια μέρα οσο και να είναι 18 χρονών είμαι δεν τα επερνα τα γράμματα και κοιτάω για εξωτερικό αφού τελειώσω την θητεία μου Αν είναι να πας εξωτερικό για να παίρνεις όσα σου δίνουν για δουλειές του ποδαριού κάτσε Ελλάδα καλύτερα θα περάσεις. Γιατί οι δουλειές που έχεις στο μυαλό σου πληρώνουν ψίχουλα τα οποία δεν φτάνουν ούτε για να νοικιάσεις ένα σπίτι (θα πρέπει να συγκατοικήσεις) και μετά τις υποχρεώσεις σου θα σου μένουν ψίχουλα. Κάτσε Ελλάδα γίνε σερβιτόρος ή Delivery πιο καλά θα περάσεις. Τώρα, αν φτιάξεις ένα σοβαρό πλάνο στο μυαλό σου, πάρεις κάποιο χαρτί και σκεφτείς τι θες να κάνεις τότε να πας. Υ.Γ Μάθε Αγγλικά τουλάχιστον. Χωρίς Αγγλικά θα σε αντιμετωπίζουν σαν τον Πακιστανό που του δίνουν ένα κομμάτι ψωμί και περιμένουν να τους πει και ευχαριστώ.
Pablo_Hasan Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 εγώ πιστεύω ότι καλύτερα να πάει έξω για αυτόν ή για εμάς; 2
mma Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 από τομέα ασφαλείας πως είναι εκεί μπορεί κάποιος να δουλέψει?κοιτάω και την άλλη πλευρά επειδή μου αρέσει και ο στρατός και θέλω να το συνδυάσω να γίνω φύλακας στα πλοία
JohnTehGreek Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 εγώ πιστεύω ότι καλύτερα να πάει έξω Η άποψη σου σεβαστή, αλλά επειδή μπορεί να πάρεις κόσμο στο λαιμό σου καλό θα ήταν να την τεκμηριώσεις κιόλας. 2
mma Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Έχετε μπερδέψει τα αυγά και τα πασχάλια... Φίλε πλάκα μας κάνεις; Hello, καλημέρα και καληνύχτα λέει και η ανιψια μου που είναι 2 ετών... Δεν ισχύει αυτό, βρέχει λεφτά αν τα αξίζεις, δεν πας και απλά σε λούζουν με λεφτά. Για να μην πιάσουμε το γεγονός ότι όλες οι χώρες περνάνε κρίση σήμερα. Αυτό ισχύει για τους πρόσφυγες όχι για τους μετανάστες. Επίσης όποιος σου είπε ότι δίνουν 2.500€ για λάντζα η μόνη σχέση που έχει με εξωτερικό είναι μέσα από φωτογραφίες του Google. Δουλειά στην κουζίνα είναι περίπου 1.000€ τα οποία στην Γερμανία είναι λίγα και έχει και τρελή δουλειά. σε αγγελία το είδα
logistoulis Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 η άποψή μου έχει ως εξής, σε όποιον δεν αρέσει να μένει εδώ είναι καλύτερα να κυνηγήσει το όνειρό του στο εξωτερικό έχουμε άλλωστε τη τύχη να έχουμε ανοικτά σύνορα με τις διάφορες χώρες της εε, οπότε δεν αντιμετωπίζει κανείς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μετανάστες των τρίτων χωρών δεν καταλαβαίνω ποιον παίρνω στο λαιμό μου, άλλωστε γνωρίζω αρκετά άτομα που χωρίς ιδιαίτερα προσόντα πήγαν έξω και ζουν, όχι πολύ χειρότερα ή και καθόλου από άτομα με προσόντα, αλλά όπως και να΄χει είναι ικανοποιημένα με τις επιλογές τους γιατί αυτό είχαν ως όνειρο να ζήσουν έξω παρά τις δυσκολίες τους δηλώνουν ευτυχισμένοι. επίσης επειδή δεν ξέρω τι μπορεί να έχεις στο μυαλό σου προτιμώ κάτι που ίσως βλέπεις ως "δύσκολο" να είναι δύσκολο για τους έξω παρά για εμένα που είμαι μέσα εν ολίγοις, όποιος δε γουστάρει ας φύγει, δεν τον κρατάει κανείς
JohnTehGreek Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 σε αγγελία το είδα Είδες σε αγγελία λάντζα 2.500€; Για δώσε ένα link, γιατί είτε απάτη είναι είτε δεν κατάλαβες κάτι καλά. η άποψή μου έχει ως εξής, σε όποιον δεν αρέσει να μένει εδώ είναι καλύτερα να κυνηγήσει το όνειρό του στο εξωτερικό έχουμε άλλωστε τη τύχη να έχουμε ανοικτά σύνορα με τις διάφορες χώρες της εε, οπότε δεν αντιμετωπίζει κανείς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μετανάστες των τρίτων χωρών δεν καταλαβαίνω ποιον παίρνω στο λαιμό μου, άλλωστε γνωρίζω αρκετά άτομα που χωρίς ιδιαίτερα προσόντα πήγαν έξω και ζουν, όχι πολύ χειρότερα ή και καθόλου από άτομα με προσόντα, αλλά όπως και να΄χει είναι ικανοποιημένα με τις επιλογές τους γιατί αυτό είχαν ως όνειρο να ζήσουν έξω Όνειρο είναι η λάντζα; Αν είχε κάποιο όνειρο θα του έλεγα και εγώ να πάει, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει ιδέα και απλά πάει να πάρει ότι αρπάξει ο κ*λος του. Έξω δεν είναι παράδεισος όπως είπαν και πιο πάνω. Έχουν και εκεί τα προβλήματα τους.
Moderators Kercyn Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 από τομέα ασφαλείας πως είναι εκεί μπορεί κάποιος να δουλέψει?κοιτάω και την άλλη πλευρά επειδή μου αρέσει και ο στρατός και θέλω να το συνδυάσω να γίνω φύλακας στα πλοία Αν εννοείς σεκιουριτάς σε κάνα πλοίο οκ, αλλά αν εννοείς ασφάλεια για Σομαλία, πειρατές κλπ θα σου έλεγα να το ξανασκεφτείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις