nickol-us Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου Δεν έχω συνεργείο. Η μηχανικός μου αποκλείεται να σε αναλάβει καθώς πήζει τρελά. Η μεγαλύτερη παρέμβαση που έκανα ήταν τα αλουμίνια τα οποία έτρεξα εγώ και πήρα προσφορές. Τηλέφωνο και γραπτή προσφορά ήταν οτι ζήτησα, μόλις είχα την προσφορά την ήλεγχε η μηχανικός οτι συμφωνεί με τις παρεμβάσεις του προγράμματος και μετά το οκ προχώραγα στην αποπεράτωση της εκάστοτε εργασίας.
stelios85 Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 39 λεπτά πριν, nickol-us είπε Λυπάμαι που θα το πω αλλά έπρεπε να ψάξεις καλύτερα εξαρχής με ποιον θα συνεργαστείς. Τα χαρτιά μου τα έφτιαξε όλα πολιτικός μηχανικός εξαρχής και ότι συμπληρωματικό καλώ και τα φτιάχνει. Έχω επιλέξει τις παρεμβάσεις να τις κάνω μόνος (χωρίς εργολάβο) και κανονίζω εγώ συνεργεία κλπ, μετά απο έγκριση της μηχανικού (να είναι οι παρεμβάσεις βάσει προγράμματος). Τυχόν μετατροπές και άδεια μικρής κλίμακας αναλαμβάνει ο ίδιος μηχανικός. Μήπως να ψάξεις να βρεις κάποιον "σχετικό"; 29 λεπτά πριν, nickol-us είπε Δεν έχω συνεργείο. Η μηχανικός μου αποκλείεται να σε αναλάβει καθώς πήζει τρελά. Η μεγαλύτερη παρέμβαση που έκανα ήταν τα αλουμίνια τα οποία έτρεξα εγώ και πήρα προσφορές. Τηλέφωνο και γραπτή προσφορά ήταν οτι ζήτησα, μόλις είχα την προσφορά την ήλεγχε η μηχανικός οτι συμφωνεί με τις παρεμβάσεις του προγράμματος και μετά το οκ προχώραγα στην αποπεράτωση της εκάστοτε εργασίας. ενταξει καταλαβα.Ναι αυτο θα το κανει και ο φιλος μου.Απλα μ ειπε οτι το προγραμμα καλυπτει 400 ευρω για εκδοση μικρης κλιμακας και λοιπες μελετες.Πχ το αεριο μ ζητησε 300 ευρω για μελετη που τα θεωρουμε υπερβολικα και θα ζητησουμε ψαλιδι.Εσυ εισαι στου 2023 το εξοικονομω?
nickol-us Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 5 ώρες πριν, stelios85 είπε Εσυ εισαι στου 2023 το εξοικονομω? Ναι, με υπαγωγή από Νοέμβριο
Sadako Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου Στις 25/4/2025 στις 1:08 ΜΜ, Ikucic9 είπε Για τη μια εκκρεμότητα 3 μέρες Εμένα 3 αρνητικές, 2 μήνες απόσταση ανάμεσα σε κάθε επανέλεγχο (την μία φορά με ίδιες εκκρεμότητες μέσα, την τελευταία με άσχετες που δεν υπήρχαν στις 2 πρώτες αρνητικές). Περιμένω εδώ και κάνα μήνα για την απάντηση στον τέταρτο έλεγχο. Ψιλοrandom μου φαίνεται από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα. 1
Ikucic9 Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, stelios85 είπε Καλησπερα σε ολους.Ασχετος με το εξοικονομω ,θα ξεκινησω τη μελετη στο φορουμ. Καταρχας ειμαι σε φαση υπαγωγης απο Οκτωβριο για εξοικονμω 23,με 70% επιδοτηση. Στην αρχη εφερα 3 κατασκευαστες να αναλαβουν το εργο ,με τρομακτικα υψηλες προσφορες.Το καταλαβαινα απο το καπελο που μ βαζανε στον ηλιακο πχ.Αντι για 1100 ευρω πχ που κοστιζει με εγκατασταση μου ζηταγανε απο 1500 εως 2300 ευρω(για glass ανωνυμο 120L). Tεσπα αποφασισα να ψαξω συνεργεια μονος μου ,ξεχωριστα για αλουμινια,θερμοπροσοψη,αεριο. Ηδη για αεριο απο 5100 εως 6400 που μ εδιναν οι κατασκευαστες,η εταιρεια του αεριου μ ζηταει 3600 για ιδιο λεβητα με τους αλλους. Δεν ξερω αν καποιος απο εσας πηγε ξεχωριστα σε συνεργεια ή σε ενα ολα μαζι.Επισης δεν εχω ιδεα ποιος θα μ βγαλει αδεια μικρης κλιμακας και γενικα να επιβλεπει τα εργα.Απο οτι καταλαβα εγω 😅 Ο μηχανολογος μηχανικος που μ εφτιαξε την αιτηση κ τα χαρτια μου ειπε ,ενα απο αυτα τα συνεργεια θα εχει συνεργασια με πολιτικο μηχανικο να εκδοσει την αδεια. Τεσπα,οποια συμβουλη ευπροσδεκτη. Θα πας ξεχωριστά ανά παρέμβαση και θα αναζητήσεις προσφορές. Και ένας πολιτικός μηχανικός να σου βγάλει την ΕΕΔΜΚ. Ο φίλος σου ο μηχανολόγος μηχανικός δεν κάνα δικό του πολιτικό , αρχιτέκτονα ή τοπογράφο μηχανικό για να σου βγάλει την ΕΕΔΜΚ (μικρής κλίμακας); Επεξ/σία 28 Απριλίου από Ikucic9
Ikucic9 Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 6 ώρες πριν, Sadako είπε Εμένα 3 αρνητικές, 2 μήνες απόσταση ανάμεσα σε κάθε επανέλεγχο (την μία φορά με ίδιες εκκρεμότητες μέσα, την τελευταία με άσχετες που δεν υπήρχαν στις 2 πρώτες αρνητικές). Περιμένω εδώ και κάνα μήνα για την απάντηση στον τέταρτο έλεγχο. Ψιλοrandom μου φαίνεται από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα. Εμένα να σου πω την αλήθεια με έφτασαν τα χρήματα των προκαταβολών και δεν είναι να πληρώσει αλλά λεφτά το πρόγραμμα στους προμηθευτές (άλλαξα την αντλία θερμότητας με λέβητα υγραερίου και έπεσε ο αρχικός προϋπολογισμός). Ίσως με τελείωσαν σχετικά γρήγορα διότι δεν ζητάω άλλα λεφτά. Τι να πω . Μπορεί να είναι και εντελώς τυχαίο το όλο σκηνικό .
teodur Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου Επιτελους μετα απο 4 αρνητικούς ελέγχους η τελικη εκταμίευση εγκρίθηκε. Πόσο διάστημα χρειάζεται περίπου για να μπουν τα χρηματα στον λογαριασμό (ΠΕΑ ΚΑΙ ΗΤΚ) ;
Ikucic9 Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου Στις 29/4/2025 στις 10:02 ΠΜ, teodur είπε Επιτελους μετα απο 4 αρνητικούς ελέγχους η τελικη εκταμίευση εγκρίθηκε. Πόσο διάστημα χρειάζεται περίπου για να μπουν τα χρηματα στον λογαριασμό (ΠΕΑ ΚΑΙ ΗΤΚ) ; Είσαι στο 9α; Εγώ στο 9α έμεινα 10 μέρες περίπου και μου ήρθε προχθές μήνυμα ότι έχει δοθεί εντολή στην τράπεζα να βάλει τα λεφτά (στάδιο 9β). Να δούμε πόσο θα πάρει να μπουν τώρα λεφτά
teodur Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 23 ώρες πριν, Ikucic9 είπε Είσαι στο 9α; Εγώ στο 9α έμεινα 10 μέρες περίπου και μου ήρθε προχθές μήνυμα ότι έχει δοθεί εντολή στην τράπεζα να βάλει τα λεφτά (στάδιο 9β). Να δούμε πόσο θα πάρει να μπουν τώρα λεφτά Ειμαι στο 9 α ακόμα. Πήρα τηλ την τραπεζα και μου είπαν οτι να περιμένω καμιά δεκαρια μερες για να παω στο 9β. Μετα απο 2-3 μέρες θα εμφανιστουν τα λεΦτα στον λογαριασμό. 1
Ikucic9 Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 18 ώρες πριν, teodur είπε Ειμαι στο 9 α ακόμα. Πήρα τηλ την τραπεζα και μου είπαν οτι να περιμένω καμιά δεκαρια μερες για να παω στο 9β. Μετα απο 2-3 μέρες θα εμφανιστουν τα λεΦτα στον λογαριασμό. Εμένα μου ήρθε το μήνυμα από το εξοικονομώ ότι δόθηκε εντολή στην τράπεζα στις 2/5 το πρωί. Ελπίζω να τελειώνω σύντομα
vaggooss Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου Στις 28/4/2025 στις 7:21 ΜΜ, Ikucic9 είπε Εμένα να σου πω την αλήθεια με έφτασαν τα χρήματα των προκαταβολών και δεν είναι να πληρώσει αλλά λεφτά το πρόγραμμα στους προμηθευτές (άλλαξα την αντλία θερμότητας με λέβητα υγραερίου και έπεσε ο αρχικός προϋπολογισμός). Ίσως με τελείωσαν σχετικά γρήγορα διότι δεν ζητάω άλλα λεφτά. Τι να πω . Μπορεί να είναι και εντελώς τυχαίο το όλο σκηνικό . Έπρεπε να αφήσεις την αντλία όμως. Είναι πολλά τα θετικά.
walex Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου πόσο καιρό πέρναι να αλλάξει απο 03.ζ Αίτηση Υποβληθείσα στο επόμενο στάδιο. 16/3 έκανα την αίτηση στο εξοικονομώ 2025
meletis_m Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου 20 λεπτά πριν, walex είπε πόσο καιρό πέρναι να αλλάξει απο 03.ζ Αίτηση Υποβληθείσα στο επόμενο στάδιο. 16/3 έκανα την αίτηση στο εξοικονομώ 2025 Στο εξοικονομω 2025 εμπλουτισαν τα κριτήρια επιλεξιμότητας σε σύγκριση με τα προηγούμενα εξοικονομώ . Περιμένεις .. Στα προηγουμενα εάν ειχες και δάνειο μέχρι να υπογράψεις τη σύμβαση έκανε 1 με 1.5 μήνα .
Ikucic9 Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου 1 ώρα πριν, vaggooss είπε Έπρεπε να αφήσεις την αντλία όμως. Είναι πολλά τα θετικά. εχω αντλία στο άλλο σπίτι αλλά με φβ net metering μαζί. σε αυτό δεν την είχα ανάγκη. είναι τόσο καλά μονωμένο που πραγματικά θερμαίνεται με ένα κερί που λένε.
Sadako Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω. Μετά από ΑΚΟΜΑ 2 μήνες αναμονή μου έρχεται και ΤΕΤΑΡΤΗ φορά αρνητικά αποτελέσματα, που δεν είχαν εμφανιστεί ούτε μία φορά στα προηγούμενα ΤΡΙΑ αρνητικά αποτελέσματα. Αναφορά σε κείμενο Φωτοαντίγραφο λογαριασμού παροχής ηλεκτρικού ρεύματος , ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ : Στο λογαριασμό παροχής ηλεκτρικού ρεύματος που έχει αναρτηθεί , δεν είναι αποδεκτή η ημερομηνία έκδοσής του. Αναρτήστε λογαριασμό του ακινήτου υπαγωγής με ημερομηνία έκδοσης ίδια με την ημερομηνία που έχει υπογραφεί η ΥΔ μελλοντικής χρήσης (2022). Δαπάνες / Παραστατικά / Έξοδα : Ψηφιοποιημένα Παραστατικά 1.Γ2 (ΙΙ) , ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ : InvoiceDoc_5.pdf: Στην ΥΔ Προμηθευτή/ Αναδόχου-Προμηθευτή με ΑΦΜ ********* εντοπίστηκαν οι παρακάτω εκκρεμότητες: δεν είναι ορατό το ΑΦΜ της εταιρίας στην σφραγίδα. Αναρτήστε διορθωμένη την ΥΔ με παραλήπτη το ΤΕΕ. Επισημαίνεται ότι στην περίπτωση που ο προμηθευτής ή/και ανάδοχος δεν είναι ατομική επιχείρηση, στο σημείο της υπογραφής της ΥΔ θα πρέπει να αναφέρει ότι ο δηλών είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος της Εταιρίας και να σφραγίσει την ΥΔ με τη σχετική σφραγίδα της Εταιρίας. Τι μπ#$!#@λο είναι αυτό ρε; Αυτοί ελέγχονται από κάποιον; Μπορώ να κάνω κάποια καταγγελία κάτι κάπου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα