JohnTehGreek Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Σε ποια δουλειά δεν γουστάρεις να βλέπεις γυναίκα; για την συζήτηση ας θεωρήσουμε ότι οι γνώσεις της και οι ικανότητες της είναι ολοιδιες! Του άντρα ανεξαρτήτως δουλειάς Αστυνομικος, Πυροσβέστης, Γιατρός, Στρατιωτικός, Υδραυλικός, μηχανικός και αρκετά ακόμα προτιμώ να είναι άνδρες γιατί δεν έχω ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στις γυναίκες σε τέτοια επαγγέλματα. Ίσως είμαι σεξιστής, αλλά έτσι τα έχω συνηθίσει και δεν θα ήθελα να τα αλλάξω. 3
makiss8 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 πετυχα αγγελια μια αφορουσε γραφειο και ελεγε ο τυποςεμφανισιμη,μονο κοπελες μεχρι 30 μπλα μπλα και κατα προτιμηση ελευθερη..................μαλλον μοναξιες το αφεντικο
FilipposMD Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Εγώ λέω να μην τις αφήνουμε να ψηφίζουν, έτσι για να είμαι στο κλίμα... 6
web_assasin Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Εγώ λέω να μην τις αφήνουμε να ψηφίζουν, έτσι για να είμαι στο κλίμα... ελα ντε,αυτο ποιος το κανονισε? να κανουμε και κατι με τα διπλωματα μπας και σωθει κανας ντελιβερας..
defacer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Οι θέσεις που ζητάνε κοπέλες και εμφανίσημες δικαιολογούνται ρε φίλε. Και εγώ δεν γουστάρω ο βοηθός του οδοντίατρου να είναι κανένας μαντράχαλος και το ίδιο ισχύει με αυτόν που μου παίρνει το αίμα. Όπως και δεν γουστάρω να πηγαίνω σε γραφείο και να είναι κανένας μαντράχαλος στην υποδοχή και το πράγμα πάει λέγοντας. Συγχαρητήρια, you are part of the problem. Αλλά δε λέω και τίποτα καινούριο. στο θεμα του γιατρου θα διαφωνησω,αλλα λιγο,μιας και το μυαλο της γυναικας οπως και να το κανεις ειναι λιγοτερο πρακτικο,αλλα μπορει να ειναι καλη γιατρος. στα αλλα επαγγελματα προφανως και δε θα εμπιστευομουν γυναικα. και θα ξανατονισω οτι οι γυναικες ειναι λιγοτερο πρακτικες,με οτι αυτο συνεπαγεται. Μοιραστείτε τα τα συγχαρητήρια παιδιά. Όταν λες για λιγότερο πρακτικά μυαλά, πόσα κιλά λιγότερο εννοείς; 4
LongTom Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δεν ξέρω για δουλειές,αλλά όταν έψαχνα για διαμέρισμα με συγκατοίκους τα 30-50% των αγγελιών αφορούν αποκλειστικά γυναίκες. Καταστάσεις που το έλεγαν στα ίσια ότι εάν είσαι άνδρας == τον πούλο. Εκεί ήταν ο σεξισμός, όχι αστεία. 1
web_assasin Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 να κανουμε και κατι με την αδικια που οι σερβιτορες βγαζουν 50% παραπανω τιπς απο τους σερβιτορους. και αφου θελετε ισοτητα γιατι δεν πατε να δουλεψετε βοηθοι σερβιτορου? εκει θα σας δω..
defacer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Το καταλαβαίνετε ότι αυτό που αν είσαι άντρας παίρνεις τον πούλο το προκαλούν οι ίδιοι οι άντρες έτσι; Ή προκάλεσα κανένα head explosion? 3
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 και θα ξανατονισω οτι οι γυναικες ειναι λιγοτερο πρακτικες,με οτι αυτο συνεπαγεται. Είσαι βιολόγος, ψυχολόγος, νευρολόγος ή κάτι παρεμφερές;
web_assasin Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Το καταλαβαίνετε ότι αυτό που αν είσαι άντρας παίρνεις τον πούλο το προκαλούν οι ίδιοι οι άντρες έτσι; Ή προκάλεσα κανένα head explosion? και αν το σκεφτεις,θεωρητικα ο σεξισμος σε αυτο ειναι κατα της γυναικας,αλλα πρακτικα ειναι κατα του αντρα.
SlickNick Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Οι άνθρωποι τείνουν να αντιδρούν πολύ καλύτερα προς τις γυναίκες και να τις εμπιστεύονται πιο πολύ. Οπότε το βρίσκω έξυπνο και λογικό να θέλει κάποιος σε θέσεις που έχουν να κάνουν με κόσμο γυναίκες.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 ελα ντε,αυτο ποιος το κανονισε? να κανουμε και κατι με τα διπλωματα μπας και σωθει κανας ντελιβερας.. Μπας και σωθεί κανένας από τον ντελιβερά...
web_assasin Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Είσαι βιολόγος, ψυχολόγος, νευρολόγος ή κάτι παρεμφερές; ειναι αποδεδειγμενο απο διαφορες μελετες,αλλα το βλεπω και στη ζωη μου οτι οι γυναικες ειναι πολυ πιο θεωρητικες και λιγοτερο πρακτικες. και οχι,δε σου παραθετω καμια πηγη,μπες στο google και ψαξε. αντε ολα ετοιμα τα θελετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις