Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Φυσικα για να γελασεις με καποιον πρεπει πρωτα να αφεθεις και να καταλαβεις το πως σκεφτεται.Κατι που δεν μπορουν καποιοι σοβαροφανεις. Κακο πραγμα να μην γελας .... Εεεε υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουν αίσθηση του χιούμορ ή είναι πολύ περιορισμένη. Δεν είναι θέμα σοβαροφάνειας και επίσης δεν είναι ούτε κακό ούτε προβληματικό. Έτσι απλώς είναι.
DYEL Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Σε ποιο σημειο ακριβως ειναι ο σεφερλης? Για καποιο λογο ο σκηνοθετης εχανε το φοκους της καμερας καθε τρεις και λιγο απο το νουμακι με το ασπρο
pavloa Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 ξεκίνα εσύ κ ερχόμαστε ε για αυτό δεν πάμε μπροστά...πάντα περιμένουμε τους άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα... δυστυχώς αυτή είναι η Ελλάδα μας ....
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 ε για αυτό δεν πάμε μπροστά...πάντα περιμένουμε τους άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα... δυστυχώς αυτή είναι η Ελλάδα μας .... Άρα κι εσύ εκεί δεν ανήκεις αφού προτρέπεις τους άλλους να ανοίξουν θέμα και εσύ δεν το κάνεις;
KilliK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Εξ' αρχής ο Σεφερλής είχε την απόλυτη "πρωτοτυπία" να "σηκώσει" σκετς,αστεία,τρόπο παιξίματος από Monty python/fawlty towers/benny hill κ.ο.κ., μαζί με μια γερή δόση τσόντας(ή όσο επιτρέπουν στα θέατρα) και αυτό το ανίερο κοκτέιλ να το πει σενάριο. καλα δεν ειναι μονο ο Σεφερλης που το κανει, πχ ο Μπεζος σε μια σειρα, προσεξα οτι ειχε κλεψει αστεια απο Jerry Lewis και Marx Brothers.
louilouiCK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Σε ποιο σημειο ακριβως ειναι ο σεφερλης? Για καποιο λογο ο σκηνοθετης εχανε το φοκους της καμερας καθε τρεις και λιγο απο το νουμακι με το ασπρο To avatar σου είναι σαν να με κοιτάει βαθειά μέσα στην ψυχή μου 1
redhotstef Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Τελευταια φορα που ειπα αυτος ο ανθρωπος δεν ειναι αστειος.. Στην εκπομπη που παρουσιαζε ραντεβου στα τυφλα, οταν ηταν και ο "αγαπη μονο " σε αυτο το επεισοδειο νομιζω.. ..ειπωθηκε κατι αστειο απο ενα παικτη, και τον ρωταει αν κανει χαβαλε και αστεια με τη παρεα του κλπ, απαντωντας ο αλλος καταφατηκα, λες και ηταν κατι το τρομερο για να κανει αυτη την ερωτηση ο σεφερλης. Και του λεει ο σεφερλης α εγω ασχολουμαι επαγγελματικα. Σιγα το επαγγελμα ρε φιλε. Κολλας και ενσημα για να θυμασαι ανεκδοτα; Ακομα και το αλλο για μια ωρα δημοσιοτητας του αγαπη μονο, ο σεφλερης τον ξεφτυλισε περισσοτερο ολοκληρο καλοκαιρι, μεχρι και αφισες στο ονομα του ποτσεπη εφτιαξε, αλλα για λεφτα απ οτι διαβασα του εδινε ψιχουλα, σαν πνευματικα δικαιωματα "αστειου ατομου" Ο σεφερλης ειναι για παιδια δημοτικου, αντε γυμνασιου, αντε επαγγελματικου λυκειου (οχι εννιαιου). Τα αστεια του ειναι τραγικα. Η πρωτη μου αναμνηση του ηταν οταν πηγαινα δημοτικο με την εκπομπη, κατα μαρκον ευαγγελιο. Απομιμηση θεοχαρη, ναι με ακουτε, εεεε μια ταινια με πολυ ταινια, κλπ. Σε επιθεωρησεις δικες του που επαιξε μαζι με τσακωνα μουστακα και λοιπους μου αρεσε το συνολο , μονο του με νεους ηθοποιους δεν θα τον εβλεπα. Δεν θυμαμαι και την εκπομπη με το ξενοδοχειο οπου επαιρνες ματι τη γυναικα του και αλλες, δεν με συγκηνισε ουτε αυτη. 1
logistoulis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Εμένα με έχει σημαδέψει η στιγμή που έκανε το θαΜνο Μικρούτσικο και έπαιζε πιάνο ντυμένος θάμνος Αλλά δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να βρω ποτέ βίντεο ξανά από τότε
Anorymous Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Θεωρώ τον Σεφερλη καραγκιοζακο μπορεί να γελάσω με 1 αστείο του αλλά τα άλλα 9 είναι επιεικώς απαράδεκτα καλα δεν ειναι μονο ο Σεφερλης που το κανει, πχ ο Μπεζος σε μια σειρα, προσεξα οτι ειχε κλεψει αστεια απο Jerry Lewis και Marx Brothers. Εντάξει ο Μπεζος όμως έχει βγάλει και διαμάντια που ακόμα τα βλέπουμε.
Anastazio Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Α ρε τι θα γινει με τοση ποιοτητα...Ντε και καλα να ξυπναμε με αριες ολοι?!Σεφερλη κατα λαθος παιζει να δα στα νιατα μου αλλα αυτο το στυλακι που ντε και καλα πρεπει να μπουν ολοι στο δικο σας καλουπι να το κοιταξετε,θιγεται ο OPs με τα ρατσιστικα αστειακια ενω το ολο concept της θρεντιας ειναι τεζα αφοριστικο-ρατσιστικο για τους peasants που γουσταρουν σεφερλη...λολ. 1
aris1986 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Α ρε τι θα γινει με τοση ποιοτητα...Ντε και καλα να ξυπναμε με αριες ολοι?!Σεφερλη κατα λαθος παιζει να δα στα νιατα μου αλλα αυτο το στυλακι που ντε και καλα πρεπει να μπουν ολοι στο δικο σας καλουπι να το κοιταξετε,θιγεται ο OPs με τα ρατσιστικα αστειακια ενω το ολο concept της θρεντιας ειναι τεζα αφοριστικο-ρατσιστικο για τους peasants που γουσταρουν σεφερλη...λολ. Καταβαθος εκει θελει να επενδυσει ο OP. Θελει να ψαρεψει ποιος βλεπει Σεφερλη που απευθυνεται σε Χρυσαυγίτες και γριες που φωναζουν Κων/νε γυρνα πισω.
DYEL Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 To avatar σου είναι σαν να με κοιτάει βαθειά μέσα στην ψυχή μου It piss,stop talk shit
defendar Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=WstgqipSAlI&t=1285s 21o λεπτο και μετα. ποιοτητα ε 1
liodos1988 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Κατ'εμε εχει γινει ποιο επαναλαμβανομενος και απο το Καφε της Χαρας στον ΑΝΤ1 καθως ακολουθει εδω και χρονια ενα μοτιβο και μια σειρα "Αστειων" προσπαθωντας να "κοροιδεψει" την επικαιροτητα! Το τελικο αποτελεσμα ( αυτο που βλεπω εγω ) ειναι ερωτικου περιεχομενου υπονοουμενα και αστοχοι διαλογοι με 0 ουσια!
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Ο σεφερλης ειναι για παιδια δημοτικου, αντε γυμνασιου, αντε επαγγελματικου λυκειου (οχι εννιαιου). Τα αστεια του ειναι τραγικα. Η πρωτη μου αναμνηση του ηταν οταν πηγαινα δημοτικο με την εκπομπη, κατα μαρκον ευαγγελιο. Απομιμηση θεοχαρη, ναι με ακουτε, εεεε μια ταινια με πολυ ταινια, κλπ. Και εγώ τότε άρχισα να τον βλέπω κατά μάρκον ευαγγέλιο μετά μαρκοπέδιο κτλ, μια περίοδος χονδρικά 1999 μέχρι 2003 με το ζόρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις