LongTom Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 καλα δεν ειναι μονο ο Σεφερλης που το κανει, πχ ο Μπεζος σε μια σειρα, προσεξα οτι ειχε κλεψει αστεια απο Jerry Lewis και Marx Brothers. Κοίτα ο Μπέζος ήταν και είναι ότι είναι από άποψη ψώνιου/διαπλοκής, αλλά τουλάχιστον στους Απαράδεκτους & Της Ελλάδος τα Παιδιά έσκιζε. Σε αμφότερους τους ρόλους απλά το είχε, ιδίως στους Απαράδεκτους. Μετά όντως το γάμησε το πράμα και "χάθηκε" η δουλειά.
Gtr34 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Η Επιθεώρηση είναι είδος θεατρικής τέχνης που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα το τελευταίο τέταρτο του 19ου αιώνα. Χαρακτηρίζεται από εναλλαγές πράξεων δηλαδή αλλεπάλληλων σκηνών μουσικής, τραγουδιού, χορού, διαλόγων, μπαλέτου κλπ. Τα κυρίαρχα στοιχεία της είναι ο κωμικός λόγος, η σάτιρα, ο αναχρονισμός και η αμφισβήτηση της πολιτικής και κοινωνικής επικαιρότητας... >wiki
andreapaog328 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 τον ακούω και βγάζω φλύκταινες. ειδικά αν πει κανα χα χα καλο ε εκεί εχω πάθει εγκεφαλικό. πραγματικά απορώ με τον κόσμο που πάει και τον ακούει και γελάει μαυτά που λέει. 1
aggelos87 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Εμένα πάντως μ άρεσε, τον βρήκα ευφυέστατο και μπράβο μου που τον είδα 2
louilouiCK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Το θέμα πάντως πολύ πατριωτικό τα έχωσε και στην Γερμανία και στην Γαλλία και στους μετανάστες A ρε σεφερλή με τα υψηλά νοήματα σου και τα μηνύματα ανάμεσα στις λέξεις !!!! https://www.youtube.com/watch?v=VUNiM1Gu8yU
SOADNICK Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Α ρε τι θα γινει με τοση ποιοτητα...Ντε και καλα να ξυπναμε με αριες ολοι?!Σεφερλη κατα λαθος παιζει να δα στα νιατα μου αλλα αυτο το στυλακι που ντε και καλα πρεπει να μπουν ολοι στο δικο σας καλουπι να το κοιταξετε,θιγεται ο OPs με τα ρατσιστικα αστειακια ενω το ολο concept της θρεντιας ειναι τεζα αφοριστικο-ρατσιστικο για τους peasants που γουσταρουν σεφερλη...λολ. Ναι, αυτο ειναι. Συντομα θα ανεβασω και λιστα με τους κωμικους που σας επιτρεπω να γελατε. Αυτος ηταν ο σκοπος μου εξαλλου, να περιφρονησω οσους γελουν με τον Σεφερλη. Επισης πώς ακριβως καταλαβες οτι θιχτηκα εγω προσωπικα; Εντελως πληροφοριακα δεν εχω καμια σχεση με Αλβανια ή αλβανο/ιδα. Ουτε με Γερμανια, αν εξαιρεσεις κατι σπαστα γερμανικα που μιλαω. Το προηγουμενο ποστ μου εισαι σιγουρος οτι το διαβασες;
Pablo_Hasan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 καλή προσπάθεια πάντως, χώρεσε όλα τα "μπαντριωτικα" στερεοτυπα σε μια παράσταση
παπι Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Γελάς; Κοιτα, οπτικοποιει ανεκδοτα, αυτο κανει. Και ναι, αν ξερεις τι πα να δεις, γελας. Το παν ειναι το τι θες να δεις. Πχ δεν θα πα να δεις Λαζοπουλο ενω περιμενεις Χαρυ Κλυν, ουτε θα δεις Χαρυ Κλυν ενω θες να δεις Σεφερλη.
adi32 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Τον σιχαινομουν οταν ξεκινησε Καποιες στιγμες εχει την πλακα του κυριως οταν μιμειται σφακιανακη κλπ https://www.youtube.com/watch?v=StMG3fdkzgs Δε θα πηγαινα ποτε στο θεατρο να τον αντεξω 4 ωρες Τωρα που θα παιξει το survivor το σκεπτομαι παντως
Panikas13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Τελευταια φορα που ειπα αυτος ο ανθρωπος δεν ειναι αστειος.. Στην εκπομπη που παρουσιαζε ραντεβου στα τυφλα, οταν ηταν και ο "αγαπη μονο " σε αυτο το επεισοδειο νομιζω.. ..ειπωθηκε κατι αστειο απο ενα παικτη, και τον ρωταει αν κανει χαβαλε και αστεια με τη παρεα του κλπ, απαντωντας ο αλλος καταφατηκα, λες και ηταν κατι το τρομερο για να κανει αυτη την ερωτηση ο σεφερλης. Και του λεει ο σεφερλης α εγω ασχολουμαι επαγγελματικα. Σιγα το επαγγελμα ρε φιλε. Κολλας και ενσημα για να θυμασαι ανεκδοτα; Ακομα και το αλλο για μια ωρα δημοσιοτητας του αγαπη μονο, ο σεφλερης τον ξεφτυλισε περισσοτερο ολοκληρο καλοκαιρι, μεχρι και αφισες στο ονομα του ποτσεπη εφτιαξε, αλλα για λεφτα απ οτι διαβασα του εδινε ψιχουλα, σαν πνευματικα δικαιωματα "αστειου ατομου" Ο σεφερλης ειναι για παιδια δημοτικου, αντε γυμνασιου, αντε επαγγελματικου λυκειου (οχι εννιαιου). Τα αστεια του ειναι τραγικα. Η πρωτη μου αναμνηση του ηταν οταν πηγαινα δημοτικο με την εκπομπη, κατα μαρκον ευαγγελιο. Απομιμηση θεοχαρη, ναι με ακουτε, εεεε μια ταινια με πολυ ταινια, κλπ. Σε επιθεωρησεις δικες του που επαιξε μαζι με τσακωνα μουστακα και λοιπους μου αρεσε το συνολο , μονο του με νεους ηθοποιους δεν θα τον εβλεπα. Δεν θυμαμαι και την εκπομπη με το ξενοδοχειο οπου επαιρνες ματι τη γυναικα του και αλλες, δεν με συγκηνισε ουτε αυτη. Πήγα επαγγελματικο λύκειο και θεωρώ προσβλητικο το εν λόγω σχόλιο, δηλαδή τι ακριβώς χρειάζεται για να καταλάβεις ενα καλό αστείο οχι να ξέρω να πάω πάντειο αν είναι. 8
pappous_soulis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Αν ήταν να πατήσω πόδι στο Δελφινάριο, καλύτερα να πατούσα Lego. 2
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Κάποιες παραστάσεις του είναι αρκετά καλές (βγάζουν γέλιο δηλαδή), ενώ κάποιες άλλες είναι μαύρα χάλια. Επαναλαμβάνεται πάρα πολύ, αλλά εν μέρη χρησιμοποιεί το υλικό που τον έκανε δημοφιλή και δεν νομίζω οτι μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς για αυτό. Ισα-ισα που μια μερίδα του κοινού (του) μπορεί να περιμένει πως και πως για να ακούσει τις χιλιοειπωμένες ατάκες. Από εκεί και πέρα, ο τύπος είναι ξεκάθαρα ρατσιστής. Κι αν δεν σας πείθει το βιντεάκι, πάτε να τον δείτε από κοντά. Σχεδόν πάντα στο τέλος κάνει έναν σοβαρό (όντως σοβαρό) επίλογο, όπου κυριολεκτικά εφαρμόζει την τακτική "φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εμάς" με πληθώρα έμμεσων ή άμεσων ρατσιστικών σχολίων. Ξεφεύγει δηλαδή από την «κριτική» της κλασσικής επιθεώρησης. 1
redhotstef Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Πήγα επαγγελματικο λύκειο και θεωρώ προσβλητικο το εν λόγω σχόλιο, δηλαδή τι ακριβώς χρειάζεται για να καταλάβεις ενα καλό αστείο οχι να ξέρω να πάω πάντειο αν είναι.Αστειευομουν , συγνωμη.Ειχα στο μυαλο μου κατι γνωστους στην ηλικια μου που γελανε με τα παιδικα αστεια του.
De@th L0rd Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Απλά τραγικός. Δεν θα μου κάνει όμως εντύπωση αν σε καμιά 25-30 χρόνια ανοιχτεί θρεντ "RIP - Σεφερλής" και γράφουν κάποιοι διθυράμβους όπως για τον Ψάλτη Είσαι άκυρος, τελείως όμως. Γιατί μάλλον το μόνο που ξέρεις από τον Ψάλτη είναι το "Κούλα, πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος". Το ότι ένας ηθοποιός δεν είχε και την καλύτερη πορεία στην καριέρα του δε σημαίνει, ότι έχει έλλειψη υποκριτικής. Ο Ψάλτης μπορούσε να παίξει από τον πιο γελοίο μέχρι τον πιο σοβαρό ρόλο. Έγινε εμπορικός όμως, γιατί αλλιώς θα πεινούσε. Υπάρχουν πολλοί "σοβαροί" ηθοποιοι εκεί έξω οι οποίοι πραγματικά γελοιοποιούνται λόγω εποχής με τις δουλειές που αναλαμβάνουν. Αν έχετε το στομάχι δείτε κάτι ελληνο-κυπριακές παραγωγές. Πραγματικά φάση "μου πατάς τα γράμματα κάνε πιο πέρα"
g_alkis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Είσαι άκυρος, τελείως όμως. Γιατί μάλλον το μόνο που ξέρεις από τον Ψάλτη είναι το "Κούλα, πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος". Το ότι ένας ηθοποιός δεν είχε και την καλύτερη πορεία στην καριέρα του δε σημαίνει, ότι έχει έλλειψη υποκριτικής. Ο Ψάλτης μπορούσε να παίξει από τον πιο γελοίο μέχρι τον πιο σοβαρό ρόλο. Έγινε εμπορικός όμως, γιατί αλλιώς θα πεινούσε. Υπάρχουν πολλοί "σοβαροί" ηθοποιοι εκεί έξω οι οποίοι πραγματικά γελοιοποιούνται λόγω εποχής με τις δουλειές που αναλαμβάνουν. Αν έχετε το στομάχι δείτε κάτι ελληνο-κυπριακές παραγωγές. Πραγματικά φάση "μου πατάς τα γράμματα κάνε πιο πέρα" Έκανα κι άλλο ποστ. Ξαναγράφω δεν με απασχολεί τι ταλέντο είχε ή τι θααααα μπορούσε να κάνει ο Ψάλτης, ο Μάλτης και ο Φάλτης. Κρίνω αυτό που έκανε (σε συντριπιτικό ποσοστό ήταν Κούλες, Μπίλιες και λοιπές αηδίες) και αυτό είναι το ορθό, να κρίνεσαι από τις πράξεις σου και τις επιλογές σου. Ειδάλλως όλοι στον πλανήτη μπορούμε να ισχυριστούμε ότι είμασταν potential διάδοχοι του Hawkings, billionaires, nobel prize holders, κτλ κτλ. αλλά κάτι πήγε στραβά, μας αδίκησε η τανα η κοινωνία, μας έφαγαν τα κυκλώματα, και να κλαιγόμαστε σαν τον Βασιλάκη τον Καϊλα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις