Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω κατάθεση μέσω ίντερνετ από εθνική τράπεζα σε Εθνικη, ποια επιλογή πατάω; επίσης το όνομα του παραλήπτη πως το βλέπω;

post-425322-0-93571300-1496750222_thumb.png

Δημοσ.

Διαλέγεις μεταφορά σε λογαριασμό ΕΤΕ.

Το όνομα του παραλήπτη το βλέπεις στο τέλος.

Πριν πατήσω αποστολή; φοβάμαι μην γίνει λάθος

Δημοσ.

Αφού πατήσεις. Πριν πατήσεις δείχνει μόνο τα αρχικά.

Λάθος αποκλέίεται να κάνεις. Το iban είναι κωδικοποιημένο και αν αλλαχθεί ένα νούμερο δεν δουλεύει.

• Like 2
Δημοσ.

Που θες να πληρώσεις ; Σε ιδιώτη ή σε κατάστημα;

Για διακοπές σε ξενοδοχείο, προκαταβολή

Αφού πατήσεις. Πριν πατήσεις δείχνει μόνο τα αρχικά.

Και αν γίνει λάθος τι κάνω;

Δημοσ.

1. Μη τρελένεσαι, είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίναι τέτοιο λάθος

2. Δε ξέρω αν γίνεται στην Εθνική αλλά στην alpha νομίζω (δεν είμαι 100% σίγουρος) ότι μπορείς να κανεις κατάθεση που δε γίνεται εκείνη τη στιγμή αλλά σε κάποια άλλη ημνια, οπότε αν δεν δεις το όνομα που περιμενες έχεις την επιλογή να την ακυρώσεις στο μεταξύ

Δημοσ.

Για διακοπές σε ξενοδοχείο, προκαταβολή

Και αν γίνει λάθος τι κάνω;

Ένα google search τον αριθμό λογαριασμού θα ήταν καλό να το κάνεις για να βεβαιωθείς.

Δεν θα γίνει λάθος. Κάθε σειρά ψηφίων του λογαριασμού κάτι σημαίνει. Τα πρώτα νούμερα υποδηλώνουν το κατάστημα της Εθνικής που έγινε ο λογαριασμός. Οι λογαριασμοί από κάθε κατάστημα δεν εκδίδονται σε συνεχόμενους αριθμούς αλλά σε τυχαίους. Για να βάλεις λεφτά σε αλλουνού λογαριασμό επειδή ένα ψηφίο είναι λάθος τότε πας και παίζεις τζόκερ 40 νούμερα, μου τα λες, και πάω μετά εγώ να παίξω τα άλλα 5.

Δημοσ.

1. Μη τρελένεσαι, είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίναι τέτοιο λάθος

2. Δε ξέρω αν γίνεται στην Εθνική αλλά στην alpha νομίζω (δεν είμαι 100% σίγουρος) ότι μπορείς να κανεις κατάθεση που δε γίνεται εκείνη τη στιγμή αλλά σε κάποια άλλη ημνια, οπότε αν δεν δεις το όνομα που περιμενες έχεις την επιλογή να την ακυρώσεις στο μεταξύ

Νομίζω γίνεται θα το ψάξω σε λίγο..

Ένα google search τον αριθμό λογαριασμού θα ήταν καλό να το κάνεις για να βεβαιωθείς.

Δεν θα γίνει λάθος. Κάθε σειρά ψηφίων του λογαριασμού κάτι σημαίνει. Τα πρώτα νούμερα υποδηλώνουν το κατάστημα της Εθνικής που έγινε ο λογαριασμός. Οι λογαριασμοί από κάθε κατάστημα δεν εκδίδονται σε συνεχόμενους αριθμούς αλλά σε τυχαίους. Για να βάλεις λεφτά σε αλλουνού λογαριασμό επειδή ένα ψηφίο είναι λάθος τότε πας και παίζεις τζόκερ 40 νούμερα, μου τα λες, και πάω μετά εγώ να παίξω τα άλλα 5.

Ο λογαριασμός έχει / και

-, τα βάζω κανονικά;

Δημοσ.

ΙΒΑΝ δεν έχει κάπου γραμμένο αυτό το ξενοδοχείο;

Αυτο μου δώσανε... Να ζητήσω iban;

Δημοσ.

Συνεχόμενα γράφεις το νούμερο. Αν το γραψεις λάθος δεν το παίρνει.

Μπορείς να το μετατρέψεις αν θες σε iban, έχει τέτοιο εργαλείο στο site η εθνική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...