vairass Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Θέλω να κάνω κατάθεση μέσω ίντερνετ από εθνική τράπεζα σε Εθνικη, ποια επιλογή πατάω; επίσης το όνομα του παραλήπτη πως το βλέπω;
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 δευτερη. ΕΤΕ = Εθνικρη Τραπεζα της Ελλαδας 1
ChimairaX Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Διαλέγεις μεταφορά σε λογαριασμό ΕΤΕ. Το όνομα του παραλήπτη το βλέπεις στο τέλος. 1
vairass Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Διαλέγεις μεταφορά σε λογαριασμό ΕΤΕ. Το όνομα του παραλήπτη το βλέπεις στο τέλος. Πριν πατήσω αποστολή; φοβάμαι μην γίνει λάθος
ChimairaX Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Που θες να πληρώσεις ; Σε ιδιώτη ή σε κατάστημα;
Silverage Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Αφού πατήσεις. Πριν πατήσεις δείχνει μόνο τα αρχικά. Λάθος αποκλέίεται να κάνεις. Το iban είναι κωδικοποιημένο και αν αλλαχθεί ένα νούμερο δεν δουλεύει. 2
vairass Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Που θες να πληρώσεις ; Σε ιδιώτη ή σε κατάστημα; Για διακοπές σε ξενοδοχείο, προκαταβολή Αφού πατήσεις. Πριν πατήσεις δείχνει μόνο τα αρχικά. Και αν γίνει λάθος τι κάνω;
DrLo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 1. Μη τρελένεσαι, είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίναι τέτοιο λάθος 2. Δε ξέρω αν γίνεται στην Εθνική αλλά στην alpha νομίζω (δεν είμαι 100% σίγουρος) ότι μπορείς να κανεις κατάθεση που δε γίνεται εκείνη τη στιγμή αλλά σε κάποια άλλη ημνια, οπότε αν δεν δεις το όνομα που περιμενες έχεις την επιλογή να την ακυρώσεις στο μεταξύ
ChimairaX Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Για διακοπές σε ξενοδοχείο, προκαταβολή Και αν γίνει λάθος τι κάνω; Ένα google search τον αριθμό λογαριασμού θα ήταν καλό να το κάνεις για να βεβαιωθείς. Δεν θα γίνει λάθος. Κάθε σειρά ψηφίων του λογαριασμού κάτι σημαίνει. Τα πρώτα νούμερα υποδηλώνουν το κατάστημα της Εθνικής που έγινε ο λογαριασμός. Οι λογαριασμοί από κάθε κατάστημα δεν εκδίδονται σε συνεχόμενους αριθμούς αλλά σε τυχαίους. Για να βάλεις λεφτά σε αλλουνού λογαριασμό επειδή ένα ψηφίο είναι λάθος τότε πας και παίζεις τζόκερ 40 νούμερα, μου τα λες, και πάω μετά εγώ να παίξω τα άλλα 5.
vairass Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 1. Μη τρελένεσαι, είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίναι τέτοιο λάθος 2. Δε ξέρω αν γίνεται στην Εθνική αλλά στην alpha νομίζω (δεν είμαι 100% σίγουρος) ότι μπορείς να κανεις κατάθεση που δε γίνεται εκείνη τη στιγμή αλλά σε κάποια άλλη ημνια, οπότε αν δεν δεις το όνομα που περιμενες έχεις την επιλογή να την ακυρώσεις στο μεταξύ Νομίζω γίνεται θα το ψάξω σε λίγο.. Ένα google search τον αριθμό λογαριασμού θα ήταν καλό να το κάνεις για να βεβαιωθείς. Δεν θα γίνει λάθος. Κάθε σειρά ψηφίων του λογαριασμού κάτι σημαίνει. Τα πρώτα νούμερα υποδηλώνουν το κατάστημα της Εθνικής που έγινε ο λογαριασμός. Οι λογαριασμοί από κάθε κατάστημα δεν εκδίδονται σε συνεχόμενους αριθμούς αλλά σε τυχαίους. Για να βάλεις λεφτά σε αλλουνού λογαριασμό επειδή ένα ψηφίο είναι λάθος τότε πας και παίζεις τζόκερ 40 νούμερα, μου τα λες, και πάω μετά εγώ να παίξω τα άλλα 5. Ο λογαριασμός έχει / και -, τα βάζω κανονικά;
ChimairaX Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Ο λογαριασμός έχει / και -, τα βάζω κανονικά; ΙΒΑΝ δεν έχει κάπου γραμμένο αυτό το ξενοδοχείο;
vairass Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 ΙΒΑΝ δεν έχει κάπου γραμμένο αυτό το ξενοδοχείο; Αυτο μου δώσανε... Να ζητήσω iban;
ChimairaX Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Αυτο μου δώσανε... Να ζητήσω iban; https://www.nbg.gr/el/iban Αν και πιστεύω δεν χρειάζεται που το ψάχνεις τόσο πολύ.
Silverage Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Συνεχόμενα γράφεις το νούμερο. Αν το γραψεις λάθος δεν το παίρνει. Μπορείς να το μετατρέψεις αν θες σε iban, έχει τέτοιο εργαλείο στο site η εθνική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα