Vapir Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Πρόσεξα χθες το απόγευμα κάτι τύπους που σημάδευαν σπίτια στη γειτονιά μου. Έβαλαν στης γειτόνισσας και σε άλλα δυο αλλα δεν τους πρόλαβα να τους ρωτήσω τι έκαναν γιατι τα σημάδεψαν γρήγορα κ έφυγαν ,έχει ιδέα κανείς τι ειναι ? άκουσα οτι περνάνε οπτικές ίνες 20-30 λεπτά απο εμένα , παίζει να ειναι απο τον ΟΤΕ? Ηταν με μηχανάκι βέβαια
Kamil Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δε παιρνεις να ρωτησεις στον ΟΤΕ και στην αστυνομια για καλο και για κακο ?
Vapir Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 εγώ το μόνο π θέλω να μάθω ειναι αν σημαδεύουν για να περνάνε οπτικές ίνες , με 7mbit ειμαι ακόμα στον ΟΤΕ δεν απαντάνε κ βαριέμαι να στηθώ κανα μισάωρο με το ακουστικό , το 1303 δεν ειναι ?
louilouiCK Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι πάντως δεν μπορώ να σκεφτώ λόγο να σημαδέψουν 3 συγκεκριμένα σπίτια αν θέλουν να περάσουν οπτικές ίνες... απλά παίρνουν άδεια απο τον δήμο και αρχίζουν το σκάψιμο αυλακιού δίπλα στον δρόμο δεν μπορώ να φανταστώ σε τι μπορεί να ωφελήσει το σημάδεμα 3 σπιτιών σε αυτή την διαδικασία Να ήταν ένα μονο να πω ότι σημαδέψανε το όριο; αν και πάλι δεν βλέπω ανάγκη για κάτι τέτοιο... δύο να πω σημαδέψανε το όριο και το σημείο που θα εγκατασταθεί το dslam? τρία όμως με ξεπερνάει 1
YourTrueLegend Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Να παρει στον ΟΤΕ για ποιο λογο ακριβως; Επειδη βαψαν με σπρει το δρομο της γειτονιας του; Θα ειναι απο τις στιχομυθιες που θα εχει να διηγειται ο υπαλληλος του τηλεφωνικου κεντρου: -Τηλεφωνικη εξυπηρετηση ΟΤΕ, παρακαλω πως μπορω να σας εξυπηρετησω; -Ελα φιλαρακο, μια απορια: 2 τυποι με ενα παπακι βαφαν χθες με ενα κοκκινο σπρει το δρομο εξω απο το σπιτι μου, περιοχη Κουκουβαουνες, για πες τι παιζει. -...wut?... Mπορει να ειναι απο περασμα οπτικων ινων (το οποιο btw δε το κανει μονο ο ΟΤΕ, οποτε ας ξεκινησει να παιρνει εναν-εναν ολους τους ISP..) εως εργα οποιουδηποτε φορεα (οποτε ριχνουμε ενα τηλφωνημα και σε Δημο, υδρευση, αποχετευση και βλεπουμε μετα)... Hint: Τα τηλεφωνικα κεντρα του καθε φορεα σιγουρα δεν υπαρχουν για να λυνουν τετοιου ειδους αποριες-μαντεψιες. Συν τοις αλλοις αποκλειεται οι τηλεφωνητες να ειναι ενημεροι για τα projects που τρεχουν απο αλλα τμηματα της εταιρειας ανα την Ελλαδα και σε ποια γειτονια ειναι atm. Αφου δε προλαβε να τους ρωτησει, απλως θα περιμενει μερικες μερες μεχρι να αρχισουν τα εργα για να λυθει και η απορια του. 3
Ghost_Rider Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 ρε μπας και ειναι τα σπιτια σας εκει ετοιμορροπα?? 2
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δεν πιστευω να βγαλεις ακρη με τον ΟΤΕ ή οποιονδηποτε παροχο. Απο κει περα εγω προσωπικα θα ενημερωνα αστυνομια. Ειναι μια περιεργη φαση που δεν σου εχει ξανασυμβει, οποτε ειναι πολυ λογικο να ενημερωσεις τις αρχες. Ειμαι σιγουρος πως δεν παιζει να ειναι τιποτα κλεφτοκατασταση γιατι μπορω να σκεφτω απειρως πιο διακριτικους τροπους, αλλα οπως και να εχει, θα ενημερωνα. 1
Zerg13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Κατεδαφιστεο; οπτικες ινες ολο περνανε και ολο στο περασμα ειναι
louilouiCK Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Να παρει στον ΟΤΕ για ποιο λογο ακριβως; Επειδη βαψαν με σπρει το δρομο της γειτονιας του; Θα ειναι απο τις στιχομυθιες που θα εχει να διηγειται ο υπαλληλος του τηλεφωνικου κεντρου: -Τηλεφωνικη εξυπηρετηση ΟΤΕ, παρακαλω πως μπορω να σας εξυπηρετησω; -Ελα φιλαρακο, μια απορια: 2 τυποι με ενα παπακι βαφαν χθες με ενα κοκκινο σπρει το δρομο εξω απο το σπιτι μου, περιοχη Κουκουβαουνες, για πες τι παιζει. -...wut?... Mπορει να ειναι απο περασμα οπτικων ινων (το οποιο btw δε το κανει μονο ο ΟΤΕ, οποτε ας ξεκινησει να παιρνει εναν-εναν ολους τους ISP..) εως εργα οποιουδηποτε φορεα (οποτε ριχνουμε ενα τηλφωνημα και σε Δημο, υδρευση, αποχετευση και βλεπουμε μετα)... Hint: Τα τηλεφωνικα κεντρα του καθε φορεα σιγουρα δεν υπαρχουν για να λυνουν τετοιου ειδους αποριες-μαντεψιες. Συν τοις αλλοις αποκλειεται οι τηλεφωνητες να ειναι ενημεροι για τα projects που τρεχουν απο αλλα τμηματα της εταιρειας ανα την Ελλαδα και σε ποια γειτονια ειναι atm. Αφου δε προλαβε να τους ρωτησει, απλως θα περιμενει μερικες μερες μεχρι να αρχισουν τα εργα για να λυθει και η απορια του. Η απλά να πάρει τον ΟΤΕ και να τους πει: Γεια σας έχω ακούσει πως πρόκειται να περαστούν οπτικές ίνες στην περιοχή από την εταιρία σας, πως θα μπορούσα να μάθω αν όντως κάτι τέτοιο ισχύει; Μετά σίγουρα ο υπάλληλος επειδή δεν έχει τέτοιες γνώσεις και θα βαριέται να ασχοληθεί θα του πει πως δεν υπάρχει τρόπος να μάθει... Όπου απο εκει θα πρέπει να την πιέσει να μιλήσει με προϊστάμενο και κάπως να βρεθεί η άκρη (να τον βάλει να επικοινωνήσει με τον τοπικό ΟΤΕ να συνδεθεί στο τεχνικό τμήμα όπου ο προϊστάμενος εκει να μιλήσει με τον τοπικό ΟΤΕ κτλ.)
YourTrueLegend Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Όπου απο εκει θα πρέπει να την πιέσει να μιλήσει με προϊστάμενο και κάπως να βρεθεί η άκρη (να τον βάλει να επικοινωνήσει με τον τοπικό ΟΤΕ να συνδεθεί στο τεχνικό τμήμα όπου ο προϊστάμενος εκει να μιλήσει με τον τοπικό ΟΤΕ κτλ.)Ουτε και ο προισταμενος τηλεφωνικου κεντρου υπαρχει περιπτωση να γνωριζει τετοιες λεπτομερειες. Επιπλεον, οταν οι τηλεφωνητες δουλευουν ολη μερα με 5-6 ατομα στην αναμονη, οχι μονο δε θα κατσει να ασχοληθει με αυτο το ζητημα, αλλα αν το κανει θα του την πουνε κιολας. Ο μονος φορεας που ισως να μπορουσε να βοηθησει τον ts ειναι αστυνομια ή δημος. Αλλα και παλι.. 1
louilouiCK Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Ουτε και ο προισταμενος τηλεφωνικου κεντρου υπαρχει περιπτωση να γνωριζει τετοιες λεπτομερειες. Επιπλεον, οταν οι τηλεφωνητες δουλευουν ολη μερα με 5-6 ατομα στην αναμονη, οχι μονο δε θα κατσει να ασχοληθει με αυτο το ζητημα, αλλα αν το κανει θα του την πουνε κιολας. Ο μονος φορεας που ισως να μπορουσε να βοηθησει τον ts ειναι αστυνομια ή δημος. Αλλα και παλι.. Να γνωρίζει δεν υπάρχει αλλά να μπει στην διαδικασία να πάρει τηλέφωνο στον ΟΤΕ της περιοχής υπάρχει. τέλος θα ήθελα να τους ακούσω να πάνε να μου την πούνε μπινελίκι σύννεφο και καταγραφή του ονόματος με επίσημη παραπονετική επιστολή στα κεντρικά του ΟΤΕ.
isay Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Η απλά να πάρει τον ΟΤΕ και να τους πει: Γεια σας έχω ακούσει πως πρόκειται να περαστούν οπτικές ίνες στην περιοχή από την εταιρία σας, πως θα μπορούσα να μάθω αν όντως κάτι τέτοιο ισχύει; Μετά σίγουρα ο υπάλληλος επειδή δεν έχει τέτοιες γνώσεις και θα βαριέται να ασχοληθεί θα του πει πως δεν υπάρχει τρόπος να μάθει... Όπου απο εκει θα πρέπει να την πιέσει να μιλήσει με προϊστάμενο και κάπως να βρεθεί η άκρη (να τον βάλει να επικοινωνήσει με τον τοπικό ΟΤΕ να συνδεθεί στο τεχνικό τμήμα όπου ο προϊστάμενος εκει να μιλήσει με τον τοπικό ΟΤΕ κτλ.) Και με κάτι τέτοια αυξάνονται οι αναμονές και όταν κάποιος θέλει να ρωτήσει κάτι σοβαρό, ακουει τη μουσικουλα και τρώει το χρόνο του. Σοβαρευτείτε. Αν υπάρχει λόγος τεντώστε τις καταστάσεις όσο πάνε, αλλά επειδή ειδε κοκκινα σημάδια και δεν μπορει να περιμενει λίγες μέρες, θα σπάσει τα νέυρα εργαζομένων και αυτων που εχουν αναγκη να μιλησουν; ontopic : Μπορεί να ειναι οτιδήποτε, αποχετευση, παροχή νερου, σημείωση για πεζοδρόμιο, καλώδια, κλπ κλπ Οι κλέφτες που μαρκάρουν στόχους, εχουν πολύ πιο διακριτικούς και ακρίβεις τρόπους, απο τέτοια βέλη. Αν όμως σου φαίνεται πολύ ύποπτο, απλά ενα τηλεφωνο στην αστυνομία της περιοχής σου για ενημέρωση 1
vairass Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Με μηχανάκι από τον ΟΤΕ; λίγο δύσκολα... Κάτι άλλο είναι.
navigator0 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Κόκκινο χρώμα χρησιμοποιεί ο ΟΤΕ πάντως και σημαδεύει που θα σκάψουν οι εργολάβοι που περνάνε χάλκινα καλώδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις