ntemos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Κύριοι ειμαι σίγουρος πως αν σας το δίνανε τσάμπα δε θα το παίρνατε (από άποψη φυσικά), και θα προτιμούσατε ένα keyboard των 10-30 ευρώ.
AlexKane Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Διαφορετική συνδεσιμότητα, γιατί; Διότι θέλω ασύρματο και τα περισσότερα 3rd party απαιτούν καλώδιο.
CheOnWeb Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Διότι θέλω ασύρματο και τα περισσότερα 3rd party απαιτούν καλώδιο. Αυτό είναι πρόβλημα των 3rd party και όχι του Apple, έτσι δεν είναι; Επίσης, σε προηγούμενο post λες ότι απευθύνεται σ' αυτούς που ενδιαφέρονται για την εμφάνιση και ότι είναι για το θεαθήναι αλλά μετά παραπονιέσαι ότι θα αναγκαστείς να πάρεις Keyboard άλλης σχεδίασης και χρώματος. Κάτι δεν καταλαβαίνω;
Zaytsev Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Ο λογος που τα Mechanical Switches ειναι καταλληλα ΜΟΝΟ για Gamers ειναι γιατι το υπερβολικο βαθος στα πληκτρα περιοριζει ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ την ταχυτητα που μπορεις να αποκτησεις γραφοντας ΓΑΜΙΟΝΤΑΣ... Brown switches.
AlexKane Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Αυτό είναι πρόβλημα των 3rd party και όχι του Apple, έτσι δεν είναι; Επίσης, σε προηγούμενο post λες ότι απευθύνεται σ' αυτούς που ενδιαφέρονται για την εμφάνιση και ότι είναι για το θεαθήναι αλλά μετά παραπονιέσαι ότι θα αναγκαστείς να πάρεις Keyboard άλλης σχεδίασης και χρώματος. Κάτι δεν καταλαβαίνω; Πώς είναι πρόβλημα των 3rd party από τη στιγμή που η aapl δε μου δίνει την επιλογή; Από εκεί ξεκινάει το πρόβλημα. Υποτίθεται ότι το οικοσύστημα που προσφέρει είναι πλήρες και τα μηχανικά πληκτρολόγια υπάρχουν στην αγορά εδώ και αρκετές δεκαετίες. Επίσης, όσον αφορά το χαρακτήρα θα συμφωνήσω. Ίσως το κοινό στο οποίο απευθύνεται να εστιάζει κυρίως στην εμφάνιση σε σχέση με οτιδήποτε άλλο. Σε προηγούμενο μήνυμα αναφέρθηκα σε όσους εστιάζουν κυρίως στο θεαθήναι σε σχέση με οτιδήποτε άλλο. Κοινώς, σε όσους θυσιάζουν εργονομία, tactile feedback για την εμφάνιση. Αυτό που γράφω παρακάτω εξασφαλίζει πρωτίστως ότι το πληκτρολόγιο είναι μηχανικό και καλύπτει τις απαιτήσεις μου και δευτερευόντως στην εμφάνιση. Όλους τους ενδιαφέρει η εμφάνιση δεν αποδίδουν όμως την ίδια προτεραιότητα. Θέτω δηλαδή το ζήτημα του form-over-function. Ουσιαστικά αυτό δε κατάλαβες.
CheOnWeb Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Πώς είναι πρόβλημα των 3rd party από τη στιγμή που η aapl δε μου δίνει την επιλογή; Από εκεί ξεκινάει το πρόβλημα. Υποτίθεται ότι το οικοσύστημα που προσφέρει είναι πλήρες και τα μηχανικά πληκτρολόγια υπάρχουν στην αγορά εδώ και αρκετές δεκαετίες. Σε προηγούμενο μήνυμα αναφέρθηκα σε όσους εστιάζουν κυρίως στο θεαθήναι σε σχέση με οτιδήποτε άλλο. Κοινώς, σε όσους θυσιάζουν εργονομία, tactile feedback για την εμφάνιση. Αυτό που γράφω παρακάτω εξασφαλίζει πρωτίστως ότι το πληκτρολόγιο είναι μηχανικό και καλύπτει τις απαιτήσεις μου και δευτερευόντως στην εμφάνιση. Όλους τους ενδιαφέρει η εμφάνιση δεν αποδίδουν όμως την ίδια προτεραιότητα. Ουσιαστικά αυτό δε κατάλαβες. Όχι, δεν είναι πλήρες το οικοσύστημα, με την έννοια που το λες, ότι δηλαδή θα έπρεπε να υπάρχουν επιλογές απ' την Apple για οποιονδήποτε συνδυασμό λειτουργικότητας, σχεδιασμού, χρωμάτων και συνδεσμολογίας. Δεν είναι καθόλου το στυλ τής Apple αυτό. Αν αυτό είναι το παράπονό σου, δεκτό. Η επιλογή για ασύρματο Apple με Numpad πάντως δεν υπήρχε, ενώ τώρα υπάρχει. Φαντάζομαι αυτό το βλέπεις θετικό.
logistoulis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μα αυτό είναι το θέμα, ότι η Apple έχει γίνει συνώνυμο του υπερτιμημένου. Εδώ στο Insomnia το λες και σου λένε, ότι δεν φτάνει η αλεπού το κάνει κρεμαστάρια. εντάξει πληκτρολόγιο έχω πιο ακριβό από τη magic-κάτι πλαστικουριά της, μια φορά δε νιώθω κι εγώ πλέμπα βρε αδερφέ.. αλλά επί του θέματος, όσο καιρό κράζεται από το κόσμο ότι δε μπορεί να λέγεται pro/επαγγελματικό/whatevah ένα μηχάνημα που δεν έχει numpad ακούς βλακώδη επιχειρήματα για το πόσο περιττό είναι άλλωστε μιλάμε για μηχανήματα καλλιτεχνών δημιουργών και developers αυτοί δε χτυπάνε νουμεράκια κάθε μέρα όπως εμείς οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί
AlexKane Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Όχι, δεν είναι πλήρες το οικοσύστημα, με την έννοια που το λες, ότι δηλαδή θα έπρεπε να υπάρχουν επιλογές απ' την Apple για οποιονδήποτε συνδυασμό λειτουργικότητας, σχεδιασμού, χρωμάτων και συνδεσμολογίας. Δεν είναι καθόλου το στυλ τής Apple αυτό. Αν αυτό είναι το παράπονό σου, δεκτό. Συμφωνώ. Εντάξει, δεν έχω την απαίτηση να ικανοποιήσει τον οποιονδήποτε συνδυασμό, απλά το εικονιζόμενο πληκτρολόγιο (ως έχει) με μηχανικούς διακόπτες. Η επιλογή για ασύρματο Apple με Numpad πάντως δεν υπήρχε, ενώ τώρα υπάρχει. Φαντάζομαι αυτό το βλέπεις θετικό. Για όλους είναι θετικό, αφού πλέον προσφέρει και τις 2 επιλογές ανάλογα με την προτίμηση του χρήστη.
CheOnWeb Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Συμφωνώ. Εντάξει, δεν έχω την απαίτηση να ικανοποιήσει τον οποιονδήποτε συνδυασμό, απλά το εικονιζόμενο πληκτρολόγιο (ως έχει) με μηχανικούς διακόπτες. Θα μπορούσε. Και μια που τα λέμε, δεν πρέπει να βγάλει και Space Gray για το IMac Pro? Έτσι, για να είναι πιο ολοκληρωμένο το... όνειρο!
haHa Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Θα μπορούσε. Και μια που τα λέμε, δεν πρέπει να βγάλει και Space Gray για το IMac Pro? Έτσι, για να είναι πιο ολοκληρωμένο το... όνειρο! Νομιζω οτι στην παρουσιαση ηταν με ασύρματο space gray πληκτρολόγιο με numpad. 1
iPhoTe64 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Ταβάνι 30 έδινα.Εσυ μπορείς να αγοράσεις αυτό: Είναι το Keyboard Cover για το Apple Magic Keyboard και κοστίζει μόλις 29.95! 2
Neg Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Για αυτούς που λένε για την τιμή και την υπολογίζουν με δολάρια... Magic Keyboard with numpad γερμανικό Apple Store 149€ Όσο για το μηχανικό πληκτρολόγιο μου το Prodigy της Logitech το είχα πάρει 45€ από το Site της Logitech με ένα κουπόνι.
nikifot Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 102 σχολια ρε φιλε. 102! Για ενα πληκτρολόγιο! Επειδη ειναι Apple! 1
Fotis13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 102 σχολια ρε φιλε. 102! Για ενα πληκτρολόγιο! Επειδη ειναι Apple! Ετσ συνηθως γινεται οταν τα προιοντα ειναι σημαντικα και ξεχωριζουν προκαλουν το ενδιαφερον τοσο των κατοχων ,των υποψηφιων αγοραστων ακομα και εκεινων που κανουν κακεντρεχη σχολια .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα