insomnia888 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Άρα καλά είπα "σπίτι του". Το πουθενά είναι το κυρίαρχο ζητούμενο λοιπόν. Η ερώτησή μου ήταν "που;". Θα μπορούσες να μου πεις εκτός της παιδικής χαράς στα κάγγελα πχ. ή πάνω στο βουνό με κυάλια. Αλλά η πρώτη λέξη που σου έρχεται στο μυαλό είναι το "πουθενά". Ε μετά από αυτό, ότι επιχείρημα θα γκρεμοτσακιστεί στο κενό αφού η γκρίνια σας θρέφει. Το σημαντικότερο, ότι τους τραβάει η μυρωδιά, σαν μαγνήτη σε εκείνο το μέρος οπότε το θέλουν για δικό τους. Θα ήθελα να την αντιστρέψω λίγο την ερώτηση γιατί έχω την εντύπωση ότι άλλα λέμε άλλα καταλαβαίνουμε. Που θεωρείς ( απόσταση , μέρος ) ότι πρέπει να κάτσει ένας γονιός που καπνίζει ώστε να επιβλέπει το παιδί του και να μην ενοχλεί τους γύρω του. Το βλέπω να έρχεται η απάντηση "σπίτι του". Μόνο στον καπνό πετάει alert η μύτη σας; Στο σκατό δεν; "Κοίτα κει πράματα, ένας στο απέναντι μπαλκόνι καπνίζει και με ενοχλεί. Εκνευρίζομαι με κάτι τέτοιες αντικοινωνικές συμπεριφορές, θα του φέρω την αστυνομία. Σε τί κράτος δικαίου ζούμε θέε μου.Αλλά τι περιμένεις. Ελλάδα.. Μιηχ" Για να σου έρθει στη μάπα σου ο καπνός από τον κάτω, θα πρέπει να έχει στρίψει ένα μπουρί. Γι αυτό λέω ότι κάνετε την τρίχα τριχιά. Γιατί τα επιχειρήματα σας αφορούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας. άλλο το μυρίζω και άλλο το εισπνέω??? Δηλαδή μπορείς να μυρίσει κανείς κάτι χωρίς να εισπνεύσει? Σαν τους βρυκόλακες? Και όλα αυτά επειδή κάποιοι θεωρούν νορμάλ το κάπνισμα στην παιδική χαρά? Αδυνατώ να πιστέψω όσα διαβάζω....δεν ξέρω τί φταίει, η ανεπάρκεια του εκπαιδευτικού συστήματος? Το ότι το ίντερνετ σου δίνει τη θλιβερή δυνατότητα να διαπιστώσεις ότι υπάρχουν και τέτοια μυαλά? Φταίμε εμείς οι σιτεμένοι με αυτά που τρώγαμε και περνάνε στους απογόνους υπό τέτοια μορφή? Έχω μείνει άφωνος.... 3
vairass Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 άλλο το μυρίζω και άλλο το εισπνέω??? Δηλαδή μπορείς να μυρίσει κανείς κάτι χωρίς να εισπνεύσει? Σαν τους βρυκόλακες? Και όλα αυτά επειδή κάποιοι θεωρούν νορμάλ το κάπνισμα στην παιδική χαρά? Αδυνατώ να πιστέψω όσα διαβάζω....δεν ξέρω τί φταίει, η ανεπάρκεια του εκπαιδευτικού συστήματος? Το ότι το ίντερνετ σου δίνει τη θλιβερή δυνατότητα να διαπιστώσεις ότι υπάρχουν και τέτοια μυαλά? Φταίμε εμείς οι σιτεμένοι με αυτά που τρώγαμε και περνάνε στους απογόνους υπό τέτοια μορφή? Έχω μείνει άφωνος.... οπως εγραψε και ενας αλλος...οι καπνιστες ειναι στα @@ τους ΟΛΑ , μπορουν να καπνισουν ακομα και σε θερμοκιτιδες διπλα !!!! 5
dfokas21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Πω πω ρε φίλε ,μερικοί έχετε τρελά απωθημένα και τρέχετε να τα βγάλετε στο ινσομνια. Κουλαρετε λιγάκι ,καπνιστές είμαστε ,δεν είμαστε τίποτα παιδοκτονοι/δολοφονοι. 2
vairass Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Πω πω ρε φίλε ,μερικοί έχετε τρελά απωθημένα και τρέχετε να τα βγάλετε στο ινσομνια. Κουλαρετε λιγάκι ,καπνιστές είμαστε ,δεν είμαστε τίποτα παιδοκτονοι/δολοφονοι. οχι φιλε...δεν συμφωνω...Δικαιωμα σου να εισαι καπνιστης οπως ημουν κα εγω... Σε μωρα διπλα δεν πηγαινα ομως, γενικα δεν καπνιζα διπλα σε αυτους που δνε καπνιζουν.. Ειναι αηδια ...θα το καταλαβεις οταν το κοψεις. Δεν ειπαμε οτι το κανετε ολοι αλλα το 90% ειναι στον κοσμο τους. 1
dfokas21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Αν διαβασες στην αρχή θα έβλεπες τι κάνω εγώ στην συγκεκριμένη περίπτωση. Αλλά να διαβάζω για θερμοκοιτιδες και ότι ο καπνός από το τσιγάρο που κάνω ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ταξιδεύει 150 μέτρα και πάει στο σπίτι του άλλου και τον ενοχλεί....τι να πω... Εντάξει είπαμε μαλακια είναι και κάποτε θα το πληρώσουμε..αλλά μην πάμε και στο άλλο άκρο...δε λεει 1
Joe-4 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 άλλο το μυρίζω και άλλο το εισπνέω??? Δηλαδή μπορείς να μυρίσει κανείς κάτι χωρίς να εισπνεύσει? Σαν τους βρυκόλακες? Και όλα αυτά επειδή κάποιοι θεωρούν νορμάλ το κάπνισμα στην παιδική χαρά? Αδυνατώ να πιστέψω όσα διαβάζω....δεν ξέρω τί φταίει, η ανεπάρκεια του εκπαιδευτικού συστήματος? Το ότι το ίντερνετ σου δίνει τη θλιβερή δυνατότητα να διαπιστώσεις ότι υπάρχουν και τέτοια μυαλά? Φταίμε εμείς οι σιτεμένοι με αυτά που τρώγαμε και περνάνε στους απογόνους υπό τέτοια μορφή? Έχω μείνει άφωνος.... Φταίει το σύστημα που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις βασικές έννοιες. Γενετικά λίγο απίθανο να κληρονομήσετε στους απογόνους σας "τέτοια μυαλά" απο τη στιγμή που διαθετετε "άδεια κεφάλια". Μυρίζω: https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%BC%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B6%CF%89 Εισπνέω: https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%80%CE%BD%CE%AD%CF%89
mkp Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 σε πείραξε η εικόνα ή είχες κάποιο αντικειμενικό λόγο να σε πειράξει; γιατί σε ανοικτό χώρο δεν είναι και τόσο εύκολο να ενοχλεί κανέναν Έμενα με ενοχλεί και σε ανοιχτό χώρο, γιατί κατά ένα περίεργο λόγο ο καπνός έρχεται πανό μου σαν να με κυνηγάει ένα πράμα.
m32s Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Πω πω ρε φίλε ,μερικοί έχετε τρελά απωθημένα και τρέχετε να τα βγάλετε στο ινσομνια. Κουλαρετε λιγάκι ,καπνιστές είμαστε ,δεν είμαστε τίποτα παιδοκτονοι/δολοφονοι. Δεν πιστεύω ότι είναι ίδιοι όλοι οι καπνιστές. Καπνιστής μπορεί να είναι κανείς χωρίς να προβαίνει σε αντικοινωνικές συμπεριφορές. Δεν είναι λοιπόν το θέμα συνολικά με τους καπνιστές. Το θέμα είναι με όσους δε σέβονται τον άλλο και θεωρούν ότι είναι δικαίωμα το να συμπεριφέρεσαι καταπατώντας κάθε έννοια συμβίωσης, Εδώ που τα λέμε δε χρειάζεται κανένας νόμος για να σε υποχρεώσει να καταλαβαίνεις το διπλανό σου. Εδώ έχουμε κάποιους - που τυγχάνουν καπνιστές - να διαστρέφουν τη λογική και να αδιαφορούν μπροστά στη βολή τους. Η αντικοινωνική συμπεριφορά σήμερα είναι στο τσιγάρο, αλλά μπορεί να είναι και οπουδήποτε αλλού. Αν διαβασες στην αρχή θα έβλεπες τι κάνω εγώ στην συγκεκριμένη περίπτωση. Αλλά να διαβάζω για θερμοκοιτιδες και ότι ο καπνός από το τσιγάρο που κάνω ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ταξιδεύει 150 μέτρα και πάει στο σπίτι του άλλου και τον ενοχλεί....τι να πω... Εντάξει είπαμε μαλακια είναι και κάποτε θα το πληρώσουμε..αλλά μην πάμε και στο άλλο άκρο...δε λεει Στο σπίτι σου αναφέρεσαι γιατί εννοείς ότι είτε δεν ενοχλείς κανένα είτε δε θες να σου παραβιάζουν το ζωτικό σου χώρο. Σκέψου όταν ενοχλείς άλλους και όταν παραβιάζεις το ζωτικό χώρο των άλλων. Στο σπίτι σου κλείσε τις πόρτες και κάντο ντουμάνι, εγώ ανήκω στην περίπτωση που κλείνω τις δικές μου πόρτες επειδή ο κάτω όροφος καπνίζει κάτω από το δικό μου παράθυρο. 1
Joe-4 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Σε εμάς μπαίνει ο καπνός μέσα στο σπίτι από διαμέρισμα παραδιπλανής πολυκατοικίας στον ακάλυπτο. Ο καπνός όταν εξέρχεται από εσένα δεν ανεβαίνει προς τα επάνω με ευθεία διεύθυνση, που και πάλι σε τέτοια περίπτωση θα έχουνε θέμα τα διαμερίσματα της ίδιας πολυκατοικίας. Άλλοι τυχαίνει και κάθονται στα σκαλάκια της εισόδου από το κτίριο που μένω και ο καπνός μπαίνει από το παράθυρο. Μέχρι και ο καπνός σε τρολλάρει. Και για κάποιους που λένε οτι δεν μυρίζεις τον καπνό στα 10 μέτρα σε ανοιχτό χώρο. Μια χαρά τον μυρίζεις.Alert πετάει σε πολλά πράγματα η μύτη μας, και την γνωρίζουμε καλύτερα από σένα. Πάνε σε κάνα ΩΡΛ να κοιτάξεις την δική σου γιατί μάλλον έχεις αποκτήσει ανοσία από τα τόσα πακέτα που έχεις καπνίσει. Πες ότι έχετε αποκτήσει υπερφυσικές δυνάμεις. Μην με το κρύβεις.
m32s Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Στο εξωτερικό πήγαινε να τους πείσεις. Έχεις κάθε δίκιο. ΥΓ: Εξηγήστε και στον εαυτό σας τον υγειονομικό κανονισμό για τις καμινάδες των ψητοπωλείων. Μάλλον οι περίοικοι έχουν υπερφυσικές δυνάμεις και τους προστατεύει ο νομοθέτης. 1
De@th L0rd Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Joe-4 Για λύσε μου μια απορία: Τι είδος είσαι; Ακρυλικός, Σιδήρου, ή Ρητινούχος; 1
vairass Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Αυτό με το τσιγάρο έχει παρά γίνει... Ο από κάτω μας ανάβει τσιγάρο στο ασανσέρ... Πάω εγώ σαν βλακας και μυρίζω την βρώμα του... Τι τέλεια...!! Επίσης αυτος ο ίδιος έχει και σκύλο... Βγάζει το σκυλί, στο χέρι το τσιγάρο... Χεζει το σκυλί μπροστά στην πολυκατοικία στην είσοδο... Τι τέλεια χώρα... Ιδανικοί συγκάτοικοι... 2
m32s Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Το πρόβλημα δεν είναι που καπνίζει ο καπνιστής. Ο καπνιστής μπορεί να καπνίζει χωρίς να ενοχλεί ο καπνός του. Είναι που πετάει το απόβλητό του και το φοράει καπέλο στους άλλους με το έτσι θέλω. Θες να καπνίσεις; Πάρε και τα κατάλληλα μέτρα για να μην ενοχλείς. Αν δεν υπάρχουν τέτοια, μην ενοχλείς. Και κόψε και το δούλεμα. 3
vairass Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Το πρόβλημα δεν είναι που καπνίζει ο καπνιστής. Ο καπνιστής μπορεί να καπνίζει χωρίς να ενοχλεί ο καπνός του. Είναι που πετάει το απόβλητό του και το φοράει καπέλο στους άλλους με το έτσι θέλω. Θες να καπνίσεις; Πάρε και τα κατάλληλα μέτρα για να μην ενοχλείς. Αν δεν υπάρχουν τέτοια, μην ενοχλείς. Και κόψε και το δούλεμα. Μα δεν είπαμε να το κόψουν... Αρκεί να σοβαρευτουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα