Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο σπίτι σου αναφέρεσαι

γιατί εννοείς ότι είτε δεν ενοχλείς κανένα είτε δε θες να σου παραβιάζουν το ζωτικό σου χώρο.

Σκέψου όταν ενοχλείς άλλους και όταν παραβιάζεις το ζωτικό χώρο των άλλων.

Στο σπίτι σου κλείσε τις πόρτες και κάντο ντουμάνι,

εγώ ανήκω στην περίπτωση που κλείνω τις δικές μου πόρτες επειδή ο κάτω όροφος καπνίζει κάτω από το δικό μου παράθυρο.

Μα αυτό λέω,άμα βγαίνω στο μπαλκόνι μου και καπνίζω και ενοχλεί τον άλλο από τον πάνω όροφο δεν νομιζω ότι πρέπει να κάνω κάτι για αυτό .Ίσως άμα καμμιά φορά μου το πει ο άλλος ευγενικά μπορεί και να κάνω πίσω αλλά όχι επειδή είμαι υποχρεωμένος . Ούτε θα κλειδαμπαρωθω στο σπίτι μου.

Με την ίδια λογικη και εμένα με ενοχλεί η τζακιλα αλλά δεν λέω στους άλλους να κάτσουν να κρυώνουν.

Και παρεπιπτόντως δεν παραβιάζω κανένα ζωτικό χώρο των άλλων όταν καπνίζω σε κοινόχρηστους χώρους όπως η παιδική χαρά αλλά είπαμε είναι θέμα συνείδησης και συμφωνώ 1000% σε αυτό.

Αλλά και πάλι είναι θέμα παιδείας και ανθρωπιάς και όχι επειδή αισθάνομαι ότι κάνω κάτι παράνομο.

• Like 1
  • Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μα δεν είπαμε να το κιψοθν

Το δούλεμα και την τριτοκοσμική συμπεριφορά να κόψουν.

Το τσιγάρο ας κάνουν ό,τι θέλουν.

Μα αυτό λέω,άμα βγαίνω στο μπαλκόνι μου και καπνίζω και ενοχλεί τον άλλο από τον πάνω όροφο δεν νομιζω ότι πρέπει να κάνω κάτι για αυτό .Ίσως άμα καμμιά φορά μου το πει ο άλλος ευγενικά μπορεί και να κάνω πίσω αλλά όχι επειδή είμαι υποχρεωμένος . Ούτε θα κλειδαμπαρωθω στο σπίτι μου.

Με την ίδια λογικη και εμένα με ενοχλεί η τζακιλα αλλά δεν λέω στους άλλους να κάτσουν να κρυώνουν.

Και παρεπιπτόντως δεν παραβιάζω κανένα ζωτικό χώρο των άλλων όταν καπνίζω σε κοινόχρηστους χώρους όπως η παιδική χαρά αλλά είπαμε είναι θέμα συνείδησης και συμφωνώ 1000% σε αυτό.

Αλλά και πάλι είναι θέμα παιδείας και ανθρωπιάς και όχι επειδή αισθάνομαι ότι κάνω κάτι παράνομο.

Τα τζάκια έχουν κατασκευή για να διοχετεύουν τον αέρα.
Ο καπνιστής δε λαμβάνει κανένα μέτρο για να μην ενοχλεί στο δημόσιο χώρο.

Το τζάκι εξυπηρετεί ένα σκοπό και συμβιβαζόμαστε ελλείψει επιλογών.
Στο τσιγάρο ασκείς μια ατομική συνήθεια της αρεσκείας σου
και έχεις την επιλογή να ασκήσεις τη βλαβερή σου συμπεριφορά με τρόπο να μην ενοχλείς.

Το απόβλητό σου δε λαμβάνεις κανένα μέτρο να μην προσβάλει το ζωτικό χώρο του άλλου.
Αυτό ισχύει και για τον καπνό σου που μπαίνει στο σπίτι του άλλου.
Εγώ για παράδειγμα δε δικαιούμαι να καταστήσω το σπίτι μου εστία μολύνσεως.
Δημοσ.

Η πώληση τσιγάρων πρέπει να απαγορευτεί και οποίος συνεχίζει να πουλάει η να διακινεί τσιγάρα να διώκετε ποινικά.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως πιστεύω να συμφωνούμε

η μεγαλύτερη βλακεία είναι όταν κάποιοι δεν καταλαβαινουν πως ο καπνός είναι ένα απόβλητο

και δε δικαιούται κανείς να πετάει το απόβλητό του οπουδήποτε.

Κι η μαγκιά να πουλάνε εκδούλευση σε εκείνους που ενοχλούν δεν είναι εξυπνάδα,

Δημοσ.

Και η βλακεία στο internet πρέπει να απαγορευτει αλλά ποιος μας ακούει!

Εντάξει είπαμε... Κοιτα δνε χρειάζεται να μαλώνουμε κιόλας... Οι καπνίζοντες απλά θα πρέπει να σκέφτονται λίγο περισσότερο.

Κ εγώ κάπνιζα 15 χρόνια σαν φουστης.... Αγνοώντας τους πάντες, δνε ήμουν καλύτερος... Αλλά σε παιδική χαρά δεν κάπνισα ποτέ.

Δημοσ.

Η πώληση τσιγάρων πρέπει να απαγορευτεί και οποίος συνεχίζει να πουλάει η να διακινεί τσιγάρα να διώκετε ποινικά.

αυτό θα έπρεπε να γίνει όπως κ γίνεται με κάθε άλλη θανατηφόρα ναρκωτική ουσία (ηρωίνη , κοκαΐνη κλπ) αλλα τα συμφέροντα ειναι μεγάλα 

• Like 2
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να κουβεντιάζουμε το αυτονόητο.

Με τον ίδιο τρόπο που δεν κατουράς όπου βρεις  :-D

- στο μπαλκόνι, στην παδική χαρά, στο λεωφορείο -

έτσι και δεν καπνίζεις.

Θα το λέγαμε θέμα ...παιδείας και στις δύο περιπτώσεις.

Κάποιοι συζητούν για τα απόβλητα, λες και είναι δικαίωμα που τους ...περιορίζεις να τα πετούν ολούθε.

Και δεν είναι απόβλητο το κάτουρο που δεν είναι ο καπνός.

Δημοσ.

Προσφατα γυρισα απο εξωτερικο. Για να μην πω οτι εχω γυρισει το εξωτερικο.(10 χωρες). Η Ελλαδα νο1 σε καπνισμα με μεγαλη διαφορα. Νο2 η τουρκια. Η δικτατορια που εχουν επιβαλει οι καπνιστες εδω ειναι τ κατι αλλο. Πρεπει να βγειτε εκτος ελλαδας για να το δειτε ξεκαθαρα.

Περα του οτι δεν καπνιζουν πολλοι. Τα tabacco shop εξω τα ψαχνεις.

Ενας αρρωστος/εθιςμενος λαος ειμαστε.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Υπερβολές, απλά ανέβασε το σε τιμές εξωτερικού και κάνε αυστηρότατο έλεγχο σε παρεμπόριο. :P

Δημοσ.

Γιατί να ανέβουν οι τιμές ρε παιδιά;

Ηρεμηστε κ αυτοί άνθρωποι είναι..

Απλα ας βάλουμε νόμους μεταξύ μας και τελείωσε.

Δημοσ.

Προσφατα γυρισα απο εξωτερικο. Για να μην πω οτι εχω γυρισει το εξωτερικο.(10 χωρες). Η Ελλαδα νο1 σε καπνισμα με μεγαλη διαφορα. Νο2 η τουρκια. Η δικτατορια που εχουν επιβαλει οι καπνιστες εδω ειναι τ κατι αλλο. Πρεπει να βγειτε εκτος ελλαδας για να το δειτε ξεκαθαρα.

Ενας αρρωστος λαος ειμαστε.

Δεν είναι όλοι οι καπνιστές.

Υπάρχει τρόπος να καπνίσουν και να κάνουν όσο κακό θέλουν στον εαυτό τους.

Το πρόβλημα είναι η αντικοινωνική συμπεριφορά.

Το τσιγάρο είναι μια υποπερίπτωση αντικοινωνικής συμπεριφοράς.

Δημοσ.

Δεν καπνίζουν πολλοί πράγματι αλλά στα υπόλοιπα drugs, με πρώτο και καλύτερο το αλκοόλ, του δίνουν και καταλαβαίνει.

Δημοσ.

Εντάξει είπαμε... Κοιτα δνε χρειάζεται να μαλώνουμε κιόλας... Οι καπνίζοντες απλά θα πρέπει να σκέφτονται λίγο περισσότερο.

Κ εγώ κάπνιζα 15 χρόνια σαν φουστης.... Αγνοώντας τους πάντες, δνε ήμουν καλύτερος... Αλλά σε παιδική χαρά δεν κάπνισα ποτέ.

Δεν μαλώνουμε φίλε μου...απλώς πρέπει να υπάρχει και στοιχειώδης λογική σε αυτά που λέμε και γράφουμε..δεν μπορείς να επιβάλεις στον άλλο κάτι σύμφωνα με τα δικά σου πιστεύω. Όπως θα σεβαστώ την παιδική χαρά για παράδειγμα και θα πάω να καπνίσω κάπου που να μην ενοχλώ έτσι θα σεβαστείς και εσύ ότι σε δημόσιο χώρο πχ στη στάση δεν μπορείς να με βρίσεις για τον καπνό μου που σε ενοχλεί. Όλα έχουν τον τρόπο τους..όλοι μπορούμε να γίνουμε καφροι..και εσύ και εγώ..
  • Like 1
Δημοσ.

Γιατί να ανέβουν οι τιμές ρε παιδιά;

Ηρεμηστε κ αυτοί άνθρωποι είναι..

Απλα ας βάλουμε νόμους μεταξύ μας και τελείωσε.

Απουσιαζει το κρατος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...