dfokas21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Υπερβολές, απλά ανέβασε το σε τιμές εξωτερικού και κάνε αυστηρότατο έλεγχο σε παρεμπόριο. Οι τιμές εξωτερικού είναι σε συνάρτηση με μισθούς εξωτερικού όμως.
m32s Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 έτσι θα σεβαστείς και εσύ ότι σε δημόσιο χώρο πχ στη στάση δεν μπορείς να με βρίσεις για τον καπνό μου που σε ενοχλεί. Όλα έχουν τον τρόπο τους..όλοι μπορούμε να γίνουμε καφροι..και εσύ και εγώ.. Στη στάση είναι δικαίωμα να τον βγάλω έξω και να αρχίσω να σε πιτσιλάω; Υπόσχεσαι να μη με βρίσεις έτσι και το κάνω; Δεν πιστεύω να είσαι υποχόνδριος...
dfokas21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Στη στάση είναι δικαίωμα να τον βγάλω έξω και να αρχίσω να σε πιτσιλάω; Υπόσχεσαι να μη με βρίσεις έτσι και το κάνω; Άμα είσαι αγαμητος ,βγαλτον τι να σου πω.Συν ότι αυτό διώκεται ποινικά..το τσιγάρο οχι
mkp Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Και η βλακεία στο internet πρέπει να απαγορευτει αλλά ποιος μας ακούει! καθόλου βλακεία δεν είναι να απαγορευτεί η πώληση τσιγάρων, καταρχήν αυτοί που θα ωφεληθούνε περισσότερο είναι οι καπνιστές πάρα οι παθητικοί καπνιστές. (θα γλιτώνεις κατά μέσο όρο 700 εύρο τον χρόνο + τα τεράστια ποσά που θα πρέπει να ξοδέψεις στα νοσοκομεία, επίσης δεν θα βρομάς + ένα σορό άλα ωφελεί) 1
dfokas21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 καθόλου βλακεία δεν είναι να απαγορευτεί η πώληση τσιγάρων, καταρχήν αυτοί που θα ωφεληθούνε περισσότερο είναι οι καπνιστές πάρα οι παθητικοί καπνιστές. (θα γλιτώνεις κατά μέσο όρο 700 εύρο τον χρόνο + τα τεράστια ποσά που θα πρέπει να ξοδέψεις στα νοσοκομεία, επίσης δεν θα βρομάς + ένα σορό άλα ωφελεί)Μαζί σου ,δεν πήγαινε σε αυτό η βλακεία. 1
m32s Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Άμα είσαι αγαμητος ,βγαλτον τι να σου πω. Άρα όταν καπνίζεις κι ενοχλείς, αγάμητος θα είσαι. Ωραίο αυτό. Δεν απάντησες όμως. Μπορω να σου πετάξω μια σκατοσακούλα ή να σου ρίξω ένα κάτουρο; Μην ανγσυχείς, στη στάση δεν είναι τίποτε.
dfokas21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Άρα όταν καπνίζεις κι ενοχλείς, αγάμητος θα είσαι. Ωραίο αυτό. Δεν απάντησες όμως. Μπορω να σου πετάξω μια σκατοσακούλα ή να σου ρίξω ένα κάτουρο; Μην ανγσυχείς, στη στάση δεν είναι τίποτε. Τώρα σοβαρά τι συγκρίνεις????
m32s Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Τώρα σοβαρά τι συγκρίνεις???? Τί δεν καταλαβαίνεις; Εσύ πες μου.
l337 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 καθόλου βλακεία δεν είναι να απαγορευτεί η πώληση τσιγάρων, καταρχήν αυτοί που θα ωφεληθούνε περισσότερο είναι οι καπνιστές πάρα οι παθητικοί καπνιστές. (θα γλιτώνεις κατά μέσο όρο 700 εύρο τον χρόνο + τα τεράστια ποσά που θα πρέπει να ξοδέψεις στα νοσοκομεία, επίσης δεν θα βρομάς + ένα σορό άλα ωφελεί) Εγώ λέω επίσης να καταργήσουμε και τα ψητοπωλεία, τα delivery και τα τυροπιτάδικα. Θα γλιτώνεις κατά μέσο όρο <βάλε ότι νομίζεις> εύρώ τον χρόνο + τα τεράστια ποσά που θα πρέπει να ξοδέψεις στα νοσοκομεία λόγω της διατροφής. Επίσης δεν θα βρωμάς λαδίλες και λίπη + ένα σωρό άλλα ωφέλη. Τι λες; Δεν διαφωνώ τόσο με την πλήρη απαγόρευση όσο με την παραπάνω ροή του συλλογισμού σου. 1
dfokas21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Τί δεν καταλαβαίνεις; Εσύ πες μου. Δεν το πιστεύω που απαντάω αλλά είμαι στο μπαλκόνι και καπνίζω οποτε:Άμα καπνίζω στη στάση πχ και πάει καταλάθος και όχι επίτηδες ο καπνος πάνω σου είναι το ίδιο με το να έρθεις να τον παίξεις πάνω μου η να μου πετάξεις σκατα η κατουρα? Πολλά φετίχ έχεις φίλε.μου ,για αλλά φόρουμ είσαι! 1
l337 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δεν απάντησες όμως. Μπορω να σου πετάξω μια σκατοσακούλα ή να σου ρίξω ένα κάτουρο; Μην ανγσυχείς, στη στάση δεν είναι τίποτε. fuck logic 1
m32s Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δεν το πιστεύω που απαντάω αλλά είμαι στο μπαλκόνι και καπνίζω οποτε: Άμα καπνίζω στη στάση πχ και πάει καταλάθος και όχι επίτηδες ο καπνος πάνω σου είναι το ίδιο με το να έρθεις να τον παίξεις πάνω μου η να μου πετάξεις σκατα η κατουράει? Πολλά φετίχ έχεις φίλε.μου ,για αλλά φόρουμ είσαι! Μα παρεξήγησες δεν είπαμε επίτηδες, κατά λάθος θα σε πιτσίλιζε. Σκέψου πώς βλέπουν τα δικά σου φετίχ όταν ενοχλείς με τον καπνό σου. Το ότι ενοχλείσαι εκεί που θες δείχνει απλώς ότι λειτουργείς όπως σε βολεύει μόνο. fuck logic εκεί που γουστάρεις είναι fuck logic εκεί που δεν γουστάρεις, δεν είναι υποχόνδριος κατά περίπτωση
dfokas21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μα παρεξήγησες δεν είπαμε επίτηδες, κατά λάθος θα σε πιτσίλιζε. Σκέψου πώς βλέπουν τα δικά σου φετίχ όταν ενοχλείς με τον καπνό σου. Το ότι ενοχλείσαι εκεί που θες δείχνει απλώς ότι λειτουργείς όπως σε βολεύει μόνο. Άμα είναι κατά λάθος τότε αλλάζει το πράμα.Μόνο που ελπίζω να έχεις ΙΚΑ η άλλη καλή ασφάλεια μετά.
m32s Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Άμα είναι κατά λάθος τότε αλλάζει το πράμα. Μόνο που ελπίζω να έχεις ΙΚΑ η άλλη καλή ασφάλεια μετά. Α τώρα υπάρχει θέμα με το απόβλητο του άλλου ; Κι ας είναι ...κατά λάθος; Δε νομίζω, υποχόνδριος θα είσαι.
mkp Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Εγώ λέω επίσης να καταργήσουμε και τα ψητοπωλεία, τα delivery και τα τυροπιτάδικα. Θα γλιτώνεις κατά μέσο όρο <βάλε ότι νομίζεις> εύρώ τον χρόνο + τα τεράστια ποσά που θα πρέπει να ξοδέψεις στα νοσοκομεία λόγω της διατροφής. Επίσης δεν θα βρωμάς λαδίλες και λίπη + ένα σωρό άλλα ωφέλη. Τι λες; Δεν διαφωνώ τόσο με την πλήρη απαγόρευση όσο με την παραπάνω ροή του συλλογισμού σου. προσωπικά δεν θα με πείραζε να καταργήσουμε αυτά που είπες, άλα πέρα από την πλάκα, οι καπνιστές είναι εξαρτημένοι και είναι αντικειμενικά πολύ δύσκολο να το κόψουν μονοί τους, εάν σταματήσει η πώληση τσιγάρων, δεν θα μπορούν να βρουν τσιγάρο να καπνίσουν οπότε τέλος σε όλα τα κακά που φερνή το τσιγάρο για τους ίδιους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα