Zerg13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Εγω αυτό ρωτάω. Η κατάσταση ορισμένες φορές ειναι τραγική. Αποτσίγαρα πεταμένα κάτω και καμια 10αρια άτομα αραχτά να καπνίζουν. Επιτρέπεται; Προς αποφυγη παρεξήγησης, υπήρξα καπνιστής για χρόνια. Ξέρω πως ειναι. Ξερεις ποιος ειναι ο χειροτερος αντικαπνιστης; Ο παλιος καπνιστης.Οσο για το αν επιτρεπεται δεν ξερω. Αυτο που σιγουρα δεν επιτρεπεται ειναι να πετας το τσιγαρο κατω. Τι εχεις σκοπο να κανεις; "Να λες κυριες δεν επιτρεπεται πηγαιντε καπνιστε αλλου";
apostol1s Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Επειδη δεν καπνίζεις εσυ σε ενοχλούνε οι αλλοι.γενικα οτι δεν κάνουμε εμεις οι ίδιοι μας ενοχλεί.και μην ξεχνάμε οτι χιλιάδες παιδια μεγαλώνουν σε σπίτι όπου οι γονείς καπνίζουν.απλα πραγματα.
Vapir Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 παντού ειναι ενοχλητικό το τσιγάρο , εμένα έχει τύχει σε λεωφορείο να βρωμάνε κάποιοι λες κ έκαναν μπάνιο με αποτσίγαρα. Κ εγώ κάπνιζα παλιά κ πολλοί απ το περιβάλλον μου καπνίζουν αλλα αυτή τη μπόχα δεν την έχω συναντήσει. αυτό που λες pontez2 το έχω παρατηρήσει κ εγώ , ηλικίες πχ 18 χρονών δεν καπνίζουν ούτε στο 50% απόσο καπνίζαμε εμείς τότε (ειμαι 27 στα 28) κ αυτό ειναι πολύ θετικό 2
vairass Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Το κακό είναι ότι τα μικρά δνε καπνίζουν πλέον διότι έχουν το κινητό στο χέρι... Από το ένα κακό στο άλλο
Vapir Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Επειδη δεν καπνίζεις εσυ σε ενοχλούνε οι αλλοι.γενικα οτι δεν κάνουμε εμεις οι ίδιοι μας ενοχλεί.και μην ξεχνάμε οτι χιλιάδες παιδια μεγαλώνουν σε σπίτι όπου οι γονείς καπνίζουν.απλα πραγματα. εμένα δεν με νοιάζει καν ποιος καπνίζει η ποιος σουτάρει πρέζα η δεν ξέρω τι , απλά όταν θα το κάνουν θα το κάνουν κάπου που να μην με επηρεάζουν. Αν πχ είμαι στη στάση του λεωφορείο κ ανάψει ο άλλος το τσιγάρο κ έρθει κ σταθεί δίπλα μου κ σκάει ο καπνός του στα μούτρα μου υπάρχει μεγάλη περίπτωση να του πατήσω το κεφάλι στο πεζοδρόμιο αν μου το παίξει μαγκιά κλανιά επειδή "γουστάρω να καπνίζω κ το κέφι μου θα κάνω " να το κάνει ποιο πέρα. το τελευταίο π είπες όλα τα λεφτά , επίσης χιλιάδες παιδιά κακοποιούνται απο τους γονείς τους , ας τα πλακώσουμε όλοι στο ξύλο κ το κάπνισμα μέσα στο σπίτι ενώ έχεις παιδιά πάλι κακοποίηση ειναι 2
moure Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Σε αυτήν τη χώρα έχω δει άπειρες φορές παιδιά να μην είναι δεμένα στο αυτοκίνητο και ο γονιός οδηγός να καπνίζει ευτυχισμένος τι να λέμε τώρα? Τίγκα στις γόπες είναι οι παιδικές χαρές.
logistoulis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 εμένα δεν με νοιάζει καν ποιος καπνίζει η ποιος σουτάρει πρέζα η δεν ξέρω τι , απλά όταν θα το κάνουν θα το κάνουν κάπου που να μην με επηρεάζουν. Αν πχ είμαι στη στάση του λεωφορείο κ ανάψει ο άλλος το τσιγάρο κ έρθει κ σταθεί δίπλα μου κ σκάει ο καπνός του στα μούτρα μου υπάρχει μεγάλη περίπτωση να του πατήσω το κεφάλι στο πεζοδρόμιο αν μου το παίξει μαγκιά κλανιά επειδή "γουστάρω να καπνίζω κ το κέφι μου θα κάνω " να το κάνει ποιο πέρα. το τελευταίο π είπες όλα τα λεφτά , επίσης χιλιάδες παιδιά κακοποιούνται απο τους γονείς τους , ας τα πλακώσουμε όλοι στο ξύλο κ το κάπνισμα μέσα στο σπίτι ενώ έχεις παιδιά πάλι κακοποίηση ειναι Πάλι αρχίσαμε τη βία Να σου πω εγώ μια φορά που καθόμουν σε μαγαζί χειμωνιάτικα σε εξωτερικό χώρο παρά το κρύο ακριβώς γιατί ήθελα να καπνίσω χωρίς να ενοχλώ (παρόλο που μπορούσα μέσα χωρίς συνέπειες) και μια στα 7 μέτρα ενοχλούταν από το καπνό και μου το έπαιζε μαγκιά μίσος άνθρωπος από μένα τι έπρεπε να κάνω να της έλιωνα τη μούρη και αυτής και του άντρα της (που δε μιλούσε ο ανθρωπάκος)
Anastazio Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 με μια παραινεση αυτου που καπνιζει θα σταματουσε να μην καπνιζει εκει κοντα θα λυνοταν. Εμενα ας πουμε οταν παω για τρεξιμο στο γηπεδο με ενοχλει ενω τρεχω να βλεπω κατι μπαρμπαδια να καπνιζουν κ να μυριζω τον καπνο τους.Σωστος,καποιον μπορει να τον ενοχλει ομως που ζεχνεις απο την ιδρωτιλα καλοκαιριατικα,ψηνεσαι για παραινεσουλα?!λολ...ειπαμε σεβασμος στους εσωτερικους χωρους και στα παιδια αλλα μη το τερματιζουμε το "γραφικομετρο"
Vapir Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Πάλι αρχίσαμε τη βία Να σου πω εγώ μια φορά που καθόμουν σε μαγαζί χειμωνιάτικα σε εξωτερικό χώρο παρά το κρύο ακριβώς γιατί ήθελα να καπνίσω χωρίς να ενοχλώ (παρόλο που μπορούσα μέσα χωρίς συνέπειες) και μια στα 7 μέτρα ενοχλούταν από το καπνό και μου το έπαιζε μαγκιά μίσος άνθρωπος από μένα τι έπρεπε να κάνω να της έλιωνα τη μούρη και αυτής και του άντρα της (που δε μιλούσε ο ανθρωπάκος) ειναι λιγο διαφορετικό να στέκεσαι έξω και διαφορετικό να στέκεσαι σε στάση λεωφορείου και να βρέχει και να έρθει ο άλλος να ανάψει τσιγάρο δίπλα σου, στην περίπτωση που περιγράφω δεν έχεις επιλογή , η θα το σβήσει ή θα τρως τον καπνό στη μούρη 1
m32s Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Επειδη δεν καπνίζεις εσυ σε ενοχλούνε οι αλλοι.γενικα οτι δεν κάνουμε εμεις οι ίδιοι μας ενοχλεί.και μην ξεχνάμε οτι χιλιάδες παιδια μεγαλώνουν σε σπίτι όπου οι γονείς καπνίζουν.απλα πραγματα. Όλοι όσοι δεν ενοχλείστε από τον καπνό σε δημόσιο χώρο, είναι ακριβώς επειδή καπνίζετε οι ίδιοι και σας βολεύει. Θέμα υγείας, θέμα αισθητικής, θέμα παιδείας. 4
logistoulis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Ναι είναι και μου έχει τύχει κι εμένα σε στάση να το κάνω άθελά μου, μου το είπαν ευγενικά και τέλος πήγα λίγο πιο δίπλα Ας μην αρπαζομαστε με το παραμικρό
bsp Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Το λιγοτερο που μπορω να πω ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να καπνιζουν μεσα σε παιδικα χαρα. Ειναι ΑΣΕΒΕΙΑ στα παιδια τους και στα παιδια των αλλων. Ποσο λογικο ειναι να θελει να παιζει το παιδι μου με την αμμο το χαλικακι στην παιδικη χαρα και να πιανει και τις γοπες απο τα τσιγαρα, ποσο ανεγκεφαλος και βρωμιαρης μπορει να ειναι αυτος που το κανει και δυστυχως αυτο επικρατει στις παιδικες χαρες οπως και στις παραλιες... Αρεσει σε κανεναν αυτη η κατασταση....???? 6
Vapir Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Ναι είναι και μου έχει τύχει κι εμένα σε στάση να το κάνω άθελά μου, μου το είπαν ευγενικά και τέλος πήγα λίγο πιο δίπλα Ας μην αρπαζομαστε με το παραμικρό αν μου το παίξει μαγκιά κλανιά επειδή "γουστάρω να καπνίζω κ το κέφι μου θα κάνω " να το κάνει ποιο πέρα.
FilipposMD Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Τα παιδιά, και οι μεγάλοι δεν κινδυνεύουν από το καπνό που καπνίζει κάποιος άλλος. Ασθένειες όπως η ΧΑΠ, η στένωση των αρτηριών κτλπ αναπτύσσονται εξαιρετικά αργά, και πρέπει κάποιος να φουμάρει πολλά χρόνια καθημερινά για να αναπτύξει κάτι τέτοιο. Ο καπνιστής τραβάει ανάσα από το τσιγάρο και εισπνέει 100% καπνό. Ο καπνός που εκπνέει όμως μόλις έρθει σε επαφή με τον αέρα αρχίζει και αραιώνεται. Αν είσαι σε εξωτερικό μέρος και κάποιος καπνιστής καπνίζει δίπλα σου δε θα πάθεις ΧΑΠ, ούτε καρκίνο, ούτε στένωση κτλπ. Ώπα, πώς πέρασε έτσι αυτό; Είσαι 100% λάθος. Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες έρευνες που σε διαψεύδουν. Μια εικόνα χίλιες λέξεις, αλλά αν θες να διαβάσεις και τις έρευνες, δες εδώ: https://www.surgeongeneral.gov/library/reports/secondhandsmoke/executivesummary.pdf 8
4saken Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Ξερεις ποιος ειναι ο χειροτερος αντικαπνιστης; Ο παλιος καπνιστης. Δεν υπαρχει η εννοια "χειροτερος αντικαπνιστης". 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα