Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έάν είσαι υποχόνδριος σε τέτοιο βαθμό έχεις και το χάρισμα να κάνεις την τρίχα τριχιά.

Δηλαδή χαρακτηρίζεις τον άλλο υποχόνδριο για να δικαιολογήσεις την αντικοινωνική συμπεριφορά;

Μάλιστα.

Είναι στραβός ο γιαλός, δεν είναι που αρμενίζουμε στραβά.

:-D

Όταν κάνεις τουρισμό στο εξωτερικό, δοκίμασε να τους πείσεις για τις απόψεις σου.

:ph34r:

ΥΓ:

Στο μετρό πώς γίνεται και το κόβουν οι θεριακλήδες;

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδή χαρακτηρίζεις τον άλλο υποχόνδριο για να δικαιολογήσεις την αντικοινωνική συμπεριφορά;

Μάλιστα.

Είναι στραβός ο γιαλός, δεν είναι που αρμενίζουμε στραβά.

:-D

ΥΓ:

"Κοίτα κει πράματα, ένας στο απέναντι μπαλκόνι καπνίζει και με ενοχλεί. Εκνευρίζομαι με κάτι τέτοιες αντικοινωνικές συμπεριφορές, θα του φέρω την αστυνομία. Σε τί κράτος δικαίου ζούμε θέε μου.Αλλά τι περιμένεις. Ελλάδα.. Μιηχ"

Δημοσ.

"Κοίτα κει πράματα, ένας στο απέναντι μπαλκόνι καπνίζει και με ενοχλεί. Εκνευρίζομαι με κάτι τέτοιες αντικοινωνικές συμπεριφορές, θα του φέρω την αστυνομία. Σε τί κράτος δικαίου ζούμε θέε μου.Αλλά τι περιμένεις. Ελλάδα.. Μιηχ"

Tρολάρεις? Για παιδικη χαρά μιλάμε

Στο προσωπικό σου χώρο κάνεις οτι θες σχεδον

Αλλά ακομα και εκει, αν ο καπνός σου έρχεται στη μάπα μου επειδη τυχαίνει να βρισκομαι απο πάνω, θα σου κάνω παρατήρηση. Και μπορω να πάω και δικαστικά.

ΥΓ:

Δεν επιτρέπεται και αν το κάνουν κάποιοι έξυπνοι τους τη λένε οι σεκιουριτι.

Τιποτε απλά φοβέρα θέλουν όλοι.

Ιχνος σεβασμου στα παιδιά. Εφοσον το κράτος δε το απαγορεύει θα το κάνω.

• Like 2
Δημοσ.

Tρολάρεις? Για παιδικη χαρά μιλάμε

Στο προσωπικό σου χώρο κάνεις οτι θες σχεδον

Αλλά ακομα και εκει, αν ο καπνός σου έρχεται στη μάπα μου επειδη τυχαίνει να βρισκομαι απο πάνω, θα σου κάνω παρατήρηση. Και μπορω να πάω και δικαστικά.

Δεν επιτρέπεται και αν το κάνουν κάποιοι έξυπνοι τους τη λένε οι σεκιουριτι.

Τιποτε απλά φοβέρα θέλουν όλοι.

Ιχνος σεβασμου στα παιδιά. Εφοσον το κράτος δε το απαγορεύει θα το κάνω.

Για να σου έρθει στη μάπα σου ο καπνός από τον κάτω, θα πρέπει να έχει στρίψει ένα μπουρί. Γι αυτό λέω ότι κάνετε την τρίχα τριχιά. Γιατί τα επιχειρήματα σας αφορούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

• Like 1
Δημοσ.

Για να σου έρθει στη μάπα σου ο καπνός από τον κάτω, θα πρέπει να έχει στρίψει ένα μπουρί. Γι αυτό λέω ότι κάνετε την τρίχα τριχιά. Γιατί τα επιχειρήματα σας αφορούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Μια χαρά έρχεται. Δεν είναι και επιστήμη. Να ξέρεις δηλ. ότι ο καπνός μπορεί να ταξιδέψει 5 μέτρα από το κάτω μπαλκόνι στο πάνω.

Δεν σου έχει τύχει να είσαι σε μπαλκόνι και να μυρίσεις φαγητό από την απέναντι πολυκατοικία ή από κουζίνα από πολλά μπαλκόνια πιο πάνω/κάτω; Απλά το φέρνω ως παράδειγμα (δεν είναι το ίδιο ισχυρός ο καπνός του τσιγάρου).

Δημοσ.

Μια χαρά έρχεται. Δεν είναι και επιστήμη. Να ξέρεις δηλ. ότι ο καπνός μπορεί να ταξιδέψει 5 μέτρα από το κάτω μπαλκόνι στο πάνω.

Ναι, μη σου πω ότι επικοινωνούμε με το γείτονα με δαχτυλίδια καπνού. Μια παλιά τακτική που δανειστήκαμε από τους απάτσι. Επειδή δεν καπνίζεις μου φαίνεται ότι έχεις άγνοια οπότε προσπάθησε να κάνεις το πείραμα.

Δημοσ.

Ναι, μη σου πω ότι επικοινωνούμε με το γείτονα με δαχτυλίδια καπνού. Μια παλιά τακτική που δανειστήκαμε από τους απάτσι. Επειδή δεν καπνίζεις μου φαίνεται ότι έχεις άγνοια οπότε προσπάθησε να κάνεις το πείραμα.

Ποιο πείραμα ακριβώς να κάνω; Το να ξεκινήσω το κάπνισμα;

Έχω μύτη και μπορώ και μυρίζω τον καπνό των άλλων και έτσι γνωρίζω τις αποστάσεις.

Δεν χρειάζεται να καπνίζω ο ίδιος, πας καλά άνθρωπε;

• Like 1
Δημοσ.

Επι της ουσίας Joe-4 συμφωνεις στο να καπνιζει κανεις στη παιδικη χαρά

Γενικά οι καπνιστές δε ξέρετε ποσο πολύ μυρίζει το τσιγάρο σε αυτους που δεν καπνιζουν, πόσο μάλλον στα παιδιά.

Μεγάλη η μαγκιά του Παπαστράτου με το νέο τσιγάρο πάντως. Αντε να γινει μοδα να ξεκολησουμε λιγο.

• Like 1
Δημοσ.

Αν ψαχνεις μαρτυριες κατα ποσο ειναι δυνατο το σεναριο που απορριπτεις,

τις εχεις ηδη βρει παραπανω.

Και προσθετω και τη δικη μου μαρτυρια πως ειναι περα για περα αληθινο.

Αλλα δε νομιζω να σε απασχολει.

Δημοσ.

Εάν ο επιβλέπων γονιός δεν ρυπαίνει το περιβάλλον με αποτσίγαρα, δεν βλέπω κανένα πρόβλημα να καπνίζει σε κάποιο παγκάκι, σε απόσταση από το χώρο που παίζουν τα παιδιά.

Εάν ισχύουν οι παραπάνω προϋποθέσεις ναι, δεν έχω θέμα.

Ποιο πείραμα ακριβώς να κάνω; Το να ξεκινήσω το κάπνισμα;

Έχω μύτη και μπορώ και μυρίζω τον καπνό των άλλων και έτσι γνωρίζω τις αποστάσεις.

Δεν χρειάζεται να καπνίζω ο ίδιος, πας καλά άνθρωπε;

Έπίσης έχετε και gps ενσωματωμένο που σας βγάζει την ακριβή θέση του καπνιστή στο χάρτη καθώς και την ικανότητα να βρίσκετε μανιτάρια τρούφα στο δάσος. Λέω μήπως, ΜΗΠΩΣ, υπερβάλλετε λίγο.

Δημοσ.

Εξηγούμε και πάλι οτι σε μια παιδική χαρά, δεν υπάρχει αποσταση. Το παιδι μπορει να έρθει να παιζει διπλα απ το παγκάκι σου. Και πάνω αν ειναι δυνατον. Ειναι δικός του χωρος. Οπότε και σε μια γωνια να πας να καπνισεις πάλι θα ενοχλεις το παιδάκι που θα περάσει απο διπλα ή που θα γουστάρει να παιξει εκει.

Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά επίσης οτι οι μη καπνιστές μυριζουν πολυ περισσότερο τον καπνο απο τους καπνιστές.

• Like 2
Δημοσ.

Εάν ισχύουν οι παραπάνω προϋποθέσεις ναι, δεν έχω θέμα.

Έπίσης έχετε και gps ενσωματωμένο που σας βγάζει την ακριβή θέση του καπνιστή στο χάρτη καθώς και την ικανότητα να βρίσκετε μανιτάρια τρούφα στο δάσος. Λέω μήπως, ΜΗΠΩΣ, υπερβάλλετε λίγο.

Μιλάμε για υγεία εδώ πέρα. Δεν είναι καθόλου αστείο. Όχι, δεν υπερβάλλω. Δεν μίλησα για 100 ή 200 μέτρα, αλλά για 10. Και στο παράδειγμα με το από κάτω μπαλκόνι, ούτε καν 10.

Δημοσ.

Μήπως δε θες να καταλάβεις γιατί σε βολεύει;

Άσε με να κάτσω δίπλα σου με μια σκατοσακούλα και να στην δώσω κιόλας να κάτσεις πάνω

και έλα να μου πεις ότι δε σου μυρίζει και δε σε ενοχλεί το απόβλητο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...