Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ασκοπο.........................

Επεξ/σία από spyros007
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ούτε εγώ μίλησα για σακάτεμα, εκεί το θέμα είναι η κακοποίηση. Μιλάω καθαρά για τη σωματική τιμωρία.

Ακριβως το παραπανω .Αφηνει το χερι μου και τρεχει να περασει απεναντι σε κεντρικη λεωφόρο .Στο τσακ τον προλαβαινω πριν τον χτυπησει το αυτοκινητο και του δινω δυο στον κωλο καθώς του εξηγω με εντονο τροπο τι θα μπορουσε να παθει.Και να σου ο Μ@@λακας γιατι περι τετοιου προκειτα να μου κανει μαθημα παιδαγωγικής στο δρομο και οτι θα μου κανει καταγελεια.Ηταν τυχερος που προλαβαν και τον πηραν απο τα χερια μου.......

Δηλαδή αν απλώς του το έλεγες δεν θα μάθαινε;

Και προφανώς τι το ποιο φυσιολογικό να ορμήξεις σε άλλον ενήλικα και να τον πλακώσεις στον ξύλο επειδή σου έκανε παρατήρηση (ανεξαρτήτως από το αν έπρεπε ή όχι) ο.Ο

Δημοσ.

Ούτε εγώ μίλησα για σακάτεμα, εκεί το θέμα είναι η κακοποίηση. Μιλάω καθαρά για τη σωματική τιμωρία.

Και προφανώς τι το ποιο φυσιολογικό να ορμήξεις σε άλλον ενήλικα και να τον πλακώσεις στον ξύλο επειδή σου έκανε παρατήρηση (ανεξαρτήτως από το αν έπρεπε ή όχι) ο.Ο

Ρέ συ ας μου κάνει κάποιος παρατηρήσει οκ.. Δνε έχω θέμα, αν έχει δίκιο θα το σκεφτώ, μερικές φορές πάνω στον χαμό γίνονται λάθη.

Τώρα εξήγησε μου γιατί η μικρή με ακούει και ο ταρζαν όχι;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ρέ συ ας μου κάνει κάποιος παρατηρήσει οκ.. Δνε έχω θέμα, αν έχει δίκιο θα το σκεφτώ, μερικές φορές πάνω στον χαμό γίνονται λάθη.

Απλώς σε ακούει, δεν μπορώ να ξέρω γιατί, δεν γνωρίζω το παιδί σου.

Σημασία δεν έχει γιατί σε ακούει η κόρη σου όμως, αλλά πως θα σε ακούσει ο γιος σου.

• Moderators
Δημοσ.

1) Ειναι ο χαρακτηρας του

2) Μαμα-γιαγια οπως ειπες

3) και τα δυο μαζι 

τε

Εμενα με εκνευριζει απιστευτα το θεμα με παπουδες-γιαγιαδες που θες να μεγαλωσεις το παιδι σου με ενα συγκεκριμενο τροπο και αυτοι το καταστρεφουν σε μια μερα. Πχ θες  εσυ να μεγαλωσεις το παιδι σου χωρις σοκολατες και τσουπ καθε φορα θα δινει και μια σοκολατα στα κρυφα. Μετα τις κατεβαζεις ολη τη βιβλο μπας και στρωσει. Για αυτο για μενα καλο ειναι παπουδες-γιαγιαδες σε αποσταση στο πως μεγαλωνει το παιδι

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ορμηξα γιατί ηταν μπροστα το παιδι ,ηταν τυχερος.Οσο για τις δυο στον κώλο δεν νομιζω οτι του δημιουργησαν ψυχολογικο προβλημα.Ενταξει το ξυλο δεν ειναι παιδαγωγικη μεθοδος ,συμφωνω,αλλα μην περναμε και στην αλλη ακρη..........Αυτο που με εξοργισε ηταν το γεγονός οτι ειπε οτι θα μου εκανε καταγελεια......χωρίς να εχει γνωση ολου του συμβαντος.

Δημοσ.

Απλώς σε ακούει, δεν μπορώ να ξέρω γιατί, δεν γνωρίζω το παιδί σου.

Σημασία δεν έχει γιατί σε ακούει η κόρη σου όμως, αλλά πως θα σε ακούσει ο γιος σου.

Βρε εγώ τα ξέρω απλά ήθελα την άποψη σου..

Η μαμά και γιαγιά φταίνε.. Νομίζουν είναι μωρό.. Εγώ του λέω συνέχεια είσαι αγόρι μεγάλο και πρέπει να φέρεσαι ανάλογα..

Τα καταλαβαίνει αλλά μόλις μένει με μαμά γιαγιά τέρμα όλα.

Ζητάει συγγνώμη για όλα αλλά το πρόβλημα είναι ότι ζηλεύει την μικρή, θέλει να μείνει μικρός.

Αυτό είναι το πρόβλημα του γενικά.

1) Ειναι ο χαρακτηρας του

2) Μαμα-γιαγια οπως ειπες

3) και τα δυο μαζι

τε

Εμενα με εκνευριζει απιστευτα το θεμα με παπουδες-γιαγιαδες που θες να μεγαλωσεις το παιδι σου με ενα συγκεκριμενο τροπο και αυτοι το καταστρεφουν σε μια μερα. Πχ θες εσυ να μεγαλωσεις το παιδι σου χωρις σοκολατες και τσουπ καθε φορα θα δινει και μια σοκολατα στα κρυφα. Μετα τις κατεβαζεις ολη τη βιβλο μπας και στρωσει. Για αυτο για μενα καλο ειναι παπουδες-γιαγιαδες σε αποσταση στο πως μεγαλωνει το παιδι

Συμφωνώ σε όλα.. Αλλά ρε φίλε με 800 δεν βγαίνεις, πρέπει να δουλέψει και γυναίκα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν ορμηξα γιατί ηταν μπροστα το παιδι ,ηταν τυχερος.Οσο για τις δυο στον κώλο δεν νομιζω οτι του δημιουργησαν ψυχολογικο προβλημα.

Το ότι ήθελες να ορμήξεις όμως είναι άκρως φυσιολογικό. Γιατί όπως ξέρουμε όλοι τι πιο νορμάλ από το να επιτεθείς σε τυχαίο περαστικό.

Βρε εγώ τα ξέρω απλά ήθελα την άποψη σου..

Η μαμά και γιαγιά φταίνε.. Νομίζουν είναι μωρό.. Εγώ του λέω συνέχεια είσαι αγόρι μεγάλο και πρέπει να φέρεσαι ανάλογα..

Τα καταλαβαίνει αλλά μόλις μένει με μαμά γιαγιά τέρμα όλα.

Ζητάει συγγνώμη για όλα αλλά το πρόβλημα είναι ότι ζηλεύει την μικρή, θέλει να μείνει μικρός.

Αυτό είναι το πρόβλημα του γενικά.

Συμφωνώ σε όλα.. Αλλά ρε φίλε με 800 δεν βγαίνεις, πρέπει να δουλέψει και γυναίκα.

Δυστυχώς αυτό το θέμα πρέπει να το συζητήσεις με τη γυναίκα σου και τη γιαγιά του μικρού. Ότι δηλαδή δεν μπορείς εσύ να κάνεις το χ και εκείνες το ψ.

Προφανώς έτσι δεν λειτουργούν τα πράγματα.

Δημοσ.

Το ότι ήθελες να ορμήξεις όμως είναι άκρως φυσιολογικό. Γιατί όπως ξέρουμε όλοι τι πιο νορμάλ από το να επιτεθείς σε τυχαίο περαστικό.

Δυστυχώς αυτό το θέμα πρέπει να το συζητήσεις με τη γυναίκα σου και τη γιαγιά του μικρού. Ότι δηλαδή δεν μπορείς εσύ να κάνεις το χ και εκείνες το ψ.

Τα έχουμε κάνει όλα, δεν αλλάζουν οι γυναίκες και το ξέρεις καλά.

Τα παιδιά θέλουν ομιλία... Σαββατοκύριακο του μιλάω είναι μια χαρά... Δευτέρα τσουπ είναι χάλια, του κάνουν τα χατήρι όλα, ότι μπορείς να φανταστείς.

• Like 1
Δημοσ.

αν  σ

Αν σκεφτείς το ανχος μου για το τι θα μπορουσε να συμβει εκεινη την στιγμη καθως και οτι επρεπε να διαχειριστω το παιδι μου, το μονο που μου ελειπε εκινη τη στιγμη ηταν ο μ22λακας να με απειλει με καταγελεια..Αν το βλέπεις σωστο απο την μερια του Μ@λακα γιατι  αυτο εξεταζουμε αυτη την  στιγμη παω πασω.........

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Τα έχουμε κάνει όλα, δεν αλλάζουν οι γυναίκες και το ξέρεις καλά.

Τα παιδιά θέλουν ομιλία... Σαββατοκύριακο του μιλάω είναι μια χαρά... Δευτέρα τσουπ είναι χάλια, του κάνουν τα χατήρι όλα, ότι μπορείς να φανταστείς.

Επειδή ακριβώς είμαι γυναίκα, ξέρω ότι πολύ καλά αλλάζουν αρκεί να γίνει κουβέντα πάνω στο θέμα.

Δημοσ.

Επειδή ακριβώς είμαι γυναίκα, ξέρω ότι πολύ καλά αλλάζουν αρκεί να γίνει κουβέντα πάνω στο θέμα.

Μα κάνανε, μέχρι και την γρια πήγαμε στην παιδο ψυχολόγο.. Τίποτα, η γριά κουράζεται σε κάποια φάση της ημέρας και τον αφήνει λασκα.

αν σ

Αν σκεφτείς το ανχος μου για το τι θα μπορουσε να συμβει εκεινη την στιγμη καθως και οτι επρεπε να διαχειριστω το παιδι μου, το μονο που μου ελειπε εκινη τη στιγμη ηταν ο μ22λακας να με απειλει με καταγελεια..Αν το βλέπεις σωστο απο την μερια του Μ@λακα γιατι αυτο εξεταζουμε αυτη την στιγμη παω πασω.........

Φίλε αν μιλάμε για μπουνιές στο μωρό κλπ επιβάλλεται να τον πλακώσεις τον μπαμπά του, ίσως το σκοτώσει.

Δημοσ.

Συμφωνο μαζι σου .Και αν την μοναδικη φορα που βγηκες απο τα ρουχα και του έριξες μια στον κώλο του,  σε απειλουσε κάποιος τυχαιος με καταγελεια τι θα εκανες.Δεν υπαρχει παιδι που δεν εχει φαει ξυλια στον κώλο...........ουτε θα υπαρξει ποτε.ΔΕΝ ειπαμε να το σκοτώνεις στο ξυλο.....

Δημοσ.

Όταν ακούς τον γονέα να "συμβουλεύει" το παιδί του.."αν σε χτυπήσουν χτύπα ...

Κι εγώ είχα ρομαντικά όνειρα να μιλάει με τα παιδάκια που την πειράζουν και να λύνεται το πρόβλημα πολιτισμένα. Δεν άντεξα όμως να γίνεται το παιδάκι μου σάκος του μποξ για το κάθε μαλακισμένο κωλόπαιδο και πλέον συμβουλεύω να κάνει ο,τι της κάνουν.

Το σκατόπαιδο δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσει "ναι, ξέρεις, μην με χτυπάς γιατί πονάει και δεν είναι ωραίο" και να πει "δίκιο έχεις, δεν θα το ξανακάνω, έλα να δώσουμε τα χέρια".

Πρέπει να μάθουν να υπερασπίζονται τον εαυτό τους τα παιδιά. Δεν είναι όλος ο κόσμος καλός ούτε έχει δασκάλες και γονείς να παρεμβαίνουν.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Συμφωνο μαζι σου .Και αν την μοναδικη φορα που βγηκες απο τα ρουχα και του έριξες μια στον κώλο του, σε απειλουσε κάποιος τυχαιος με καταγελεια τι θα εκανες.Δεν υπαρχει παιδι που δεν εχει φαει ξυλια στον κώλο...........ουτε θα υπαρξει ποτε.ΔΕΝ ειπαμε να το σκοτώνεις στο ξυλο.....

ΠΟΤE. Εγώ και η αδερφή μου δεν έχουμε φάει ούτε ξυλιά, και μια χαρά μεγαλώσαμε και οι δύο. Και οι κολλητές μου το ίδιο, και ο κολλητός μου και τα ξαδέρφια μου κτλ. Ούτε οι γονείς μου και είναι και γεννημένοι στα 60s.

Οπότε αυτά τα παραμυθάκια ότι όλα τα παιδάκια έχουν φάει ξυλιές, ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο, αλλού.

Σίγουρα δεν θα τον έδερνα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...