vairass Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Πάλι σάκος του μποξ έγινα και δεν είναι αστείο να σε βαράνε τούβλα. Καλή συνέχεια παιδιά.Κάτσε βρε...δηλαδή ειλικρινά θες να πιστέψω ότι δεν είχες πρόβλημα; το ορκίζεσαι; αν ναι ζητάω συγγνώμη. Καταρχήν σε όλα τα θέματα εσύ νευριάζεις, δεν βοηθάς ποτέ.. Γιαυτό κιόλας μαλώνουμε, το παίζεις έξυπνος, κρίνεις τους άλλους αντί να τους φερθεις φιλικά. Αυτο δείχνει ότι είχες η δεν ξέρω τι άλλο πρόβλημα κάποτε με κάποιους. Μπορεί να είσαι το καλύτερο παιδί αλλά δεν το δείχνεις .
4saken Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Για να ειμαστε on topic, αν ειναι με ξυλο μεσα.
vairass Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Για να ειμαστε on topic, αν ειναι με ξυλο μεσα. Οχι ρε συ, με λόγια δεν δέρνω πλέον. Τον έχεις δει πως γράφει σε όλους; όχι βέβαια.. Εγώ είμαι εδώ 10 χρόνια και τους ξέρω όλους, νευριάζει με όλους αυτός και το παίζει έξυπνος γιαυτό και του έγραψα έτσι.
4saken Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Και μενα παλια μου την εσπαγε αλλα τελικα συμφωνουμε σε πολλα...
vairass Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Και μενα παλια μου την εσπαγε αλλα τελικα συμφωνουμε σε πολλα...Μα γιαυτό του τα λέω, ίσως τελικά συμφώνω μαζί του σε μερικά άλλα νευριάζει εξαρχής. Αν κάνει έτσι και στα παιδιά του ή σε φίλους του πως θα μας δώσει συμβουλές εμάς; Πιστεύω είναι καλό παιδί και ζητάω συγνώμη, άμα θέλει ας γράψει.
defacer Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δε γράφω στο insomnia για να δώσω συμβουλές, ούτε για να κάνω ντε και καλά φίλους. Και επειδή ήδη έχω ξεφύγει παραπέρα από αυτό που έγραψα στην πρώτη μου απάντηση, it's all good αλλά δεν έχουμε να συζητήσουμε τίποτα περισσότερο.
vairass Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δε γράφω στο insomnia για να δώσω συμβουλές, ούτε για να κάνω ντε και καλά φίλους. Και επειδή ήδη έχω ξεφύγει παραπέρα από αυτό που έγραψα στην πρώτη μου απάντηση, it's all good αλλά δεν έχουμε να συζητήσουμε τίποτα περισσότερο. Να ρωτήσω κάτι; εκεί που γράφεις ότι έχεις φάει ξύλο, από ποιον εννοείς; γιατί γενικώς ξύλο πιστεύω όλοι έχουμε φάει.
Dakonblackblade Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Σε βρωμοξυλο παρεμβαίνω. Σε σφαλιάρα όχι, γενικότερα μπλέκεις και δε θα βρείς δίκιο. Πάντως μια κουβέντα μπορεί να βοηθήσει εκείνη τη στιγμή να βγεί ο άλλος από τη ζώνη της βίας. Τώρα για τα παιδάκια, μία στον ποπό, δε την κατακρίνω αλλά δε θέλω να την εφαρμόσω. Θα δούμε με το μικρό πως θα εξελιχθεί. Αν και όσο το σκέφτομαι, πιο πολύ σημαίνει εκτόνωση του γονιού παρά νουθετηση του παιδιού. Επίσης είμαι υπέρ της εμπειρίας στη ζωή ενός παιδιού και θα ήθελα να αμυνθεί του εαυτού του ή ενός φίλου του. Αν και η πραγματική δύναμη στην παιδική ηλικία είναι να κάνεις φίλους Έχω παίξει ξύλο, είμαι ψηλός, δεν ήμουν αδύναμος 1
YourTrueLegend Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Φίλε αν τον χτυπάνε και λέει ευχαριστώ τότε σορρυ αλλά θα τον λένε μαλακα μια ζωή. Πιθανόν οι ψυχολόγοι να έχουν δίκιο αλλά τον κρητικό τον φάγανε, άμα θες να φάνε το παιδί σου έτσι οκ... Για τον λόγο που λες συμφωνώ... Οι αλήτες όμως δεν έχουν λόγο Αδερφέ αν τον χτυπήσουν ο νόμος της ζούγκλας είναι να τον τσακιση... Αλλιώς θα τον σκίσει ο άλλος. Αν ζούσαμε σε φυσιολογικό κράτος ναι να δεχτώ όσα λες. Επί της ουσίας εγώ συμφωνώ σε όλα που λες αλλά είναι για μιαν άλλη ζωη σε άλλη χώρα. Δεν ειναι δικαιολογια για την βια στη βια το "αν ζουσαμε σε φυσιολογικο κρατος". Η βια ως μεσο εκφρασης δεν εχει να κανει με το κρατος αλλα με τον πολιτισμο και την κουλτουρα του λαου. Ο τελευταιος που πρεπει να επεμβει ειναι το κρατος και ο πρωτος ειναι ο ιδιος ο λαος. Οσο λοιπον υπαρχουν τυποι που η απαντηση τους στην βια, ειναι η βια, και οσο αυτοι συμμετεχουν στην αναπαραγωγη, τοσο θα διαιωνιζονται οι αυστραλοπιθηκοι και τοσο θα κατηγορουν το κρατος για να δικαιολογηθουν. Ο κρητικος που φερνεις για παραδειγμα, εκτος απο ακραια-ασυνηθιστη ειναι και πολυπλοκη περιπτωση για να αναλυθει εδω και σιγουρα το να ριχνεις σφαλιαρες δεν ειναι η ενδεδειγμενη λυση για να σωθεις απο το bullying...Μαλλον θα ειχε χαιρετησει το ματαιο τουτο κοσμο ακομα νωριτερα αν σηκωνε χερι. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις