Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλοι απο εσας πιθανον να εχετε ακουσει οτι φετος θα εισαχθούν μαθητες απο ΕΠΑΛ σε ΑΕΙ με ποσοστο 1%. Ξερει κανεις σας αν αυτο το ποσοστο ειναι επι των θεσεων του εκάστοτε τμηματος ή το 1% με τους καλυτερους βαθμους γενικοτερα; Επισης,εφοσον ειναι ενα καινουριο συστημα που εφαρμοζεται για πρωτη φορα φετος, πως θα διαμορφωθούν οι βασεις;

Δημοσ.

Πολλοι απο εσας πιθανον να εχετε ακουσει οτι φετος θα εισαχθούν μαθητες απο ΕΠΑΛ σε ΑΕΙ με ποσοστο 1%. Ξερει κανεις σας αν αυτο το ποσοστο ειναι επι των θεσεων του εκάστοτε τμηματος ή το 1% με τους καλυτερους βαθμους γενικοτερα; Επισης,εφοσον ειναι ενα καινουριο συστημα που εφαρμοζεται για πρωτη φορα φετος, πως θα διαμορφωθούν οι βασεις;

Σε όλες τις ειδικές κατηγορίες παει με ποσοστο επι των εισακτέων με πανελλήνιες

Δημοσ.

Δηλαδή αν π.χ το τμημα μηχανικών Πληροφορικης στο Πολυτεχνείο για παράδειγμα δινει 200 θεσεις συνολο, τοτε οι 2 ειναι για ατομα απο επαλ. Εγω καπως ετσι μπηκα στο ΤΕΙ αθηνας στους μηχανικους πληροφορικης πέρσι. Δινανε 3 θεσεις για τους επαλ παλιο συστημα και μπηκα τριτος

Δεν εγραψα και λιγο βεβαια, 1792 μορια

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Δηλαδη απλα στοχευω στο να γραψω οσο καλυτερα μπορώ,σωστα; Μια επιπλέον ερωτηση:εαν περασω οικονομικων επιστημων πχ στα Ιωάννινα, θα μπορω να παρω μεταγραφη στην Αθηνα εφόσον πληρώ τις προϋποθέσεις;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι, αν τα μόρια σου για τη μεταγραφή ξεπερνούν ή είναι ίσα με του τελευταίου.

Δημοσ.

Ναι, αν τα μόρια σου για τη μεταγραφή ξεπερνούν ή είναι ίσα με του τελευταίου.

Δηλαδη εαν εχω λιγοτερα μορια απο τον τελευταίο που περασε στην Αθηνα,αλλα πληρω τις προϋποθέσεις για μεταγραφη (εισοδηματικα, οικογενιακα κριτηρια, αδελφος/αδελφη που σπουδαζει εκει) δεν γινεται;
Επισκέπτης
Δημοσ.

Δηλαδη εαν εχω λιγοτερα μορια απο τον τελευταίο που περασε στην Αθηνα,αλλα πληρω τις προϋποθέσεις για μεταγραφη (εισοδηματικα, οικογενιακα κριτηρια, αδελφος/αδελφη που σπουδαζει εκει) δεν γινεται;

Είπα τα μόρια μεταγραφής όχι των πανελληνίων. Αν τα μόρια που έχεις είναι λιγότερα από του τελευταίου δεν μπορείς να κάνεις μεταγραφή.

Υ.Γ Αδελφή/αδελφός που δεν σπουδάζει στον τόπο κατοικίας του είναι το κριτήριο παρεμπιπτόντως.

Δημοσ.

Είπα τα μόρια μεταγραφής όχι των πανελληνίων. Αν τα μόρια που έχεις είναι λιγότερα από του τελευταίου δεν μπορείς να κάνεις μεταγραφή.

Δεν το καταλαβα απο την αρχη, ευχαριστω για τη διευκρίνηση!

Δημοσ.

Δηλαδή αν π.χ το τμημα μηχανικών Πληροφορικης στο Πολυτεχνείο για παράδειγμα δινει 200 θεσεις συνολο, τοτε οι 2 ειναι για ατομα απο επαλ. Εγω καπως ετσι μπηκα στο ΤΕΙ αθηνας στους μηχανικους πληροφορικης πέρσι. Δινανε 3 θεσεις για τους επαλ παλιο συστημα και μπηκα τριτος

Δεν εγραψα και λιγο βεβαια, 1792 μορια

Υπαρχει περιπτωση να ειναι 202, τουλαχιστον με τα ΑΜΕΑ παλια (καμια 10ετια) και το 3% ετσι ηταν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...