Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι δεν εννοώ την ατάκα για πέσιμο...
Σας έχει τύχει ποτέ να γνωρίσετε κάποιο άτομο το οποίο από τη πρώτη στιγμή που θα το δείτε να σας βγάζει κάτι οικείο? Να σας θυμίζει κάτι, να εκπέμπει κάτι, ότι γνωρίζεστε χρόνια και ας βλέπεστε πρώτη φορά.

Aν ναι, τι εξήγηση δώσατε?

Μου έχει τύχει με τύπο που μου έπερνε συνέντευξη για δουλειά και με μια κοπέλα. Αντε για τη κοπέλα επειδή ειναι κ ωραία ίσως είναι τα παιχνίδια του μυαλού ότι είναι η ιδανική αλλά ο τύπος στη συνέντευξη? Παιχνίδια μυαλού και εκεί στο ότι είναι η ιδανική δουλεια? :P

Δημοσ.

Οχι δεν εννοώ την ατάκα για πέσιμο...

Αντε για τη κοπέλα επειδή ειναι κ ωραία ίσως είναι τα παιχνίδια του μυαλού ότι είναι η ιδανική αλλά ο τύπος στη συνέντευξη? Παιχνίδια μυαλού και εκεί στο ότι είναι η ιδανική δουλεια? :P

Κατά τα άλλα, δεν μιλάμε για πέσιμο αλλά για οικειότητα....

Τώρα πως από την ιδανική κοπέλα (για σχέση/για φίλη/για το κρεβάτι δεν ξέρω τι) πήγαμε στο ιδανική δουλειά....  Logical error.

Α, το βρήκα, παιχνίδια του μυαλού είναι κι αυτά.

Δημοσ.

Σε μερικές ενώ ξέρουν την αλήθεια πιάνει.

Η γυναίκα γουστάρει ψέμα πολύ ψέμα.. Τολμήστε.

Δημοσ.

Αντε για τη κοπέλα επειδή ειναι κ ωραία ίσως είναι τα παιχνίδια του μυαλού ότι είναι η ιδανική αλλά ο τύπος στη συνέντευξη? Παιχνίδια μυαλού και εκεί στο ότι είναι η ιδανική δουλεια? :P

Αυτό να τ προσεξεις γιατι μπορεί να είναι και αρχή αλτσχάιμερ

• Like 1
Δημοσ.

s-2595c484ca1622f3f1ba63773c015c41e6c9a5

• Like 8
Δημοσ.

s-2595c484ca1622f3f1ba63773c015c41e6c9a5

Πάλι δεν συμφωνείς;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ε ναι μόνο με τον Πινόκιο θέλουμε να βγαίνουμε.

Δημοσ.

Κορίτσια, προσέξτε καλά αυτό που θα πω έτσι;

Η παραπάνω άποψη δεν παραπέμπει καθόλου σε ζωάδι.

• Like 2
Δημοσ.

Κορίτσια, προσέξτε καλά αυτό που θα πω έτσι;

Η παραπάνω άποψη δεν παραπέμπει καθόλου σε ζωάδι.

Που είσαι κολλητέ; κολλητουλι μου ίδιο ζώο είμαστε.
Δημοσ.

Ωπα το οτι θα φαει την πιπα που θα πεις δεν σημαινει ουτε οτι της αρεσει ουτε οτι εσυ κανεις καλα.Πηδας παρουσιαζοντας κατι που δεν εισαι...Μπραβο σου?Μια ερωτηση νοιωθεις ικανοποιηση που εκατσε σε εναν τυπο ο οποιος "δεν εισαι εσυ"?Δεν θα σου αρεσε ποιο πολυ το οτι σου εκατσε για αυτο που οντως εισαι?

Ειμαι ανθρωπος που δεν εκτιμαει καθολου μα καθολου το ψεμα ουτε καν οταν το λενε "για το καλο μου" και λεω παντα την αληθεια οσο και αν δεν με βολευει η με μειωνει και θα κανω χαβαλε με αυτο και θα το υποστηριξω κιολας.

Δεν κανεις και κατι πρωτοτυπο βεβαια η μιση ελλαδα ετσι χωνει πουλωντας το παραμυθι οτι βγαζει χρημα κανοντας ζωαρα ταξιδαρες κτλ αλλα δεν σημαινει οτι δεν ειναι γτπ αυτοι που το κανουν.

Δημοσ.

Ωπα το οτι θα φαει την πιπα που θα πεις δεν σημαινει ουτε οτι της αρεσει ουτε οτι εσυ κανεις καλα.Πηδας παρουσιαζοντας κατι που δεν εισαι...Μπραβο σου?Μια ερωτηση νοιωθεις ικανοποιηση που εκατσε σε εναν τυπο ο οποιος "δεν εισαι εσυ"?Δεν θα σου αρεσε ποιο πολυ το οτι σου εκατσε για αυτο που οντως εισαι?

Ειμαι ανθρωπος που δεν εκτιμαει καθολου μα καθολου το ψεμα ουτε καν οταν το λενε "για το καλο μου" και λεω παντα την αληθεια οσο και αν δεν με βολευει η με μειωνει και θα κανω χαβαλε με αυτο και θα το υποστηριξω κιολας.

Δεν κανεις και κατι πρωτοτυπο βεβαια η μιση ελλαδα ετσι χωνει πουλωντας το παραμυθι οτι βγαζει χρημα κανοντας ζωαρα ταξιδαρες κτλ αλλα δεν σημαινει οτι δεν ειναι γτπ αυτοι που το κανουν.

Ούτε καν μίλησα για εμένα, γενικά αυτό βλέπω πάντως, όσο πιο πολλά ψέματα λες τόσο καλύτερα θα περάσεις. Δεν είπα ότι το έκανα, δεν με παίρνει κιόλας.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...