ALLisCHAOS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Οχι δεν εννοώ την ατάκα για πέσιμο...Σας έχει τύχει ποτέ να γνωρίσετε κάποιο άτομο το οποίο από τη πρώτη στιγμή που θα το δείτε να σας βγάζει κάτι οικείο? Να σας θυμίζει κάτι, να εκπέμπει κάτι, ότι γνωρίζεστε χρόνια και ας βλέπεστε πρώτη φορά. Aν ναι, τι εξήγηση δώσατε? Μου έχει τύχει με τύπο που μου έπερνε συνέντευξη για δουλειά και με μια κοπέλα. Αντε για τη κοπέλα επειδή ειναι κ ωραία ίσως είναι τα παιχνίδια του μυαλού ότι είναι η ιδανική αλλά ο τύπος στη συνέντευξη? Παιχνίδια μυαλού και εκεί στο ότι είναι η ιδανική δουλεια?
Βασίλης_29 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Οχι δεν εννοώ την ατάκα για πέσιμο... Αντε για τη κοπέλα επειδή ειναι κ ωραία ίσως είναι τα παιχνίδια του μυαλού ότι είναι η ιδανική αλλά ο τύπος στη συνέντευξη? Παιχνίδια μυαλού και εκεί στο ότι είναι η ιδανική δουλεια? Κατά τα άλλα, δεν μιλάμε για πέσιμο αλλά για οικειότητα.... Τώρα πως από την ιδανική κοπέλα (για σχέση/για φίλη/για το κρεβάτι δεν ξέρω τι) πήγαμε στο ιδανική δουλειά.... Logical error. Α, το βρήκα, παιχνίδια του μυαλού είναι κι αυτά.
michael92 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Παίζει η ιδανική γκόμενα να είναι λιγότερο ουτοπική από την ιδανική δουλειά στις μέρες μας. 5
vairass Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Σε μερικές ενώ ξέρουν την αλήθεια πιάνει. Η γυναίκα γουστάρει ψέμα πολύ ψέμα.. Τολμήστε.
NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Αντε για τη κοπέλα επειδή ειναι κ ωραία ίσως είναι τα παιχνίδια του μυαλού ότι είναι η ιδανική αλλά ο τύπος στη συνέντευξη? Παιχνίδια μυαλού και εκεί στο ότι είναι η ιδανική δουλεια? Αυτό να τ προσεξεις γιατι μπορεί να είναι και αρχή αλτσχάιμερ 1
*nenya* Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Σε μερικές ενώ ξέρουν την αλήθεια πιάνει. Η γυναίκα γουστάρει ψέμα πολύ ψέμα.. Τολμήστε. 8
fylatos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Αυτό να τ προσεξεις γιατι μπορεί να είναι και αρχή αλτσχάιμερ Ανχάιμερ
vairass Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Σε μερικές ενώ ξέρουν την αλήθεια πιάνει. Η γυναίκα γουστάρει ψέμα πολύ ψέμα.. Τολμήστε. Πάλι δεν συμφωνείς;
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Ε ναι μόνο με τον Πινόκιο θέλουμε να βγαίνουμε.
*nenya* Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Ωχ...φαίνεται να τολμούν κι άλλοι να διαφωνήσουν με την πρότασή σου vairass 2
defacer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Σε μερικές ενώ ξέρουν την αλήθεια πιάνει. Η γυναίκα γουστάρει ψέμα πολύ ψέμα.. Τολμήστε. Κορίτσια, προσέξτε καλά αυτό που θα πω έτσι; Η παραπάνω άποψη δεν παραπέμπει καθόλου σε ζωάδι. 2
vairass Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Κορίτσια, προσέξτε καλά αυτό που θα πω έτσι; Η παραπάνω άποψη δεν παραπέμπει καθόλου σε ζωάδι. Που είσαι κολλητέ; κολλητουλι μου ίδιο ζώο είμαστε.
chrisxkar Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Σε μερικές ενώ ξέρουν την αλήθεια πιάνει. Η γυναίκα γουστάρει ψέμα πολύ ψέμα.. Τολμήστε. Ωπα το οτι θα φαει την πιπα που θα πεις δεν σημαινει ουτε οτι της αρεσει ουτε οτι εσυ κανεις καλα.Πηδας παρουσιαζοντας κατι που δεν εισαι...Μπραβο σου?Μια ερωτηση νοιωθεις ικανοποιηση που εκατσε σε εναν τυπο ο οποιος "δεν εισαι εσυ"?Δεν θα σου αρεσε ποιο πολυ το οτι σου εκατσε για αυτο που οντως εισαι? Ειμαι ανθρωπος που δεν εκτιμαει καθολου μα καθολου το ψεμα ουτε καν οταν το λενε "για το καλο μου" και λεω παντα την αληθεια οσο και αν δεν με βολευει η με μειωνει και θα κανω χαβαλε με αυτο και θα το υποστηριξω κιολας. Δεν κανεις και κατι πρωτοτυπο βεβαια η μιση ελλαδα ετσι χωνει πουλωντας το παραμυθι οτι βγαζει χρημα κανοντας ζωαρα ταξιδαρες κτλ αλλα δεν σημαινει οτι δεν ειναι γτπ αυτοι που το κανουν.
vairass Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Ωπα το οτι θα φαει την πιπα που θα πεις δεν σημαινει ουτε οτι της αρεσει ουτε οτι εσυ κανεις καλα.Πηδας παρουσιαζοντας κατι που δεν εισαι...Μπραβο σου?Μια ερωτηση νοιωθεις ικανοποιηση που εκατσε σε εναν τυπο ο οποιος "δεν εισαι εσυ"?Δεν θα σου αρεσε ποιο πολυ το οτι σου εκατσε για αυτο που οντως εισαι? Ειμαι ανθρωπος που δεν εκτιμαει καθολου μα καθολου το ψεμα ουτε καν οταν το λενε "για το καλο μου" και λεω παντα την αληθεια οσο και αν δεν με βολευει η με μειωνει και θα κανω χαβαλε με αυτο και θα το υποστηριξω κιολας. Δεν κανεις και κατι πρωτοτυπο βεβαια η μιση ελλαδα ετσι χωνει πουλωντας το παραμυθι οτι βγαζει χρημα κανοντας ζωαρα ταξιδαρες κτλ αλλα δεν σημαινει οτι δεν ειναι γτπ αυτοι που το κανουν. Ούτε καν μίλησα για εμένα, γενικά αυτό βλέπω πάντως, όσο πιο πολλά ψέματα λες τόσο καλύτερα θα περάσεις. Δεν είπα ότι το έκανα, δεν με παίρνει κιόλας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις