Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρεις, αυτό μπορεί να συμβεί και στην περίπτωσή σου. Απλά φοβάμαι για το τι θα κάνεις (όχι γράφεις) μετά! :)

Αλήθεια, πυροβόλησες ποτέ στον αέρα με όπλο?

Ξέρεις ποιος είμαι; όχι φυσικά..

Έλα να βρεθούμε να δεις το μπλε μου μπλοκ και μετά κρίνε μ

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μπορώ να δεχθώ ότι το να πυροβολεί κάποιος στον αέρα μπορεί να είναι "έθιμο" ... γιατί δε το κάνουν με άσφαιρα ?

Δημοσ.

Κοίτα ρατσιστής δεν είμαι, δεν με νοιάζει το χρώμα τους, η γλώσσα τους ή το που μένουν. Δε με νοιάζει η δουλειά τους ή το οικονομικό τους υπόβαθρο. Με νοιάζει όταν μπουκάρει τύπος σε νοσοκομείο με όπλο και άλλοι με μαχαίρια γιατί ο γιος του χ έχει πυρετό και δε του δώσαμε το καλό το φάρμακο. Αυτό ναι με νοιάζει κι ας το κάνει και ξανθός, γαλανομάτης, από την Εκάλη.

Ουτε εγω ειμαι. Ειναι η κουλτουρα τους τετοια που θα πρεπει να αντιμετωπιστει. Ειναι σαν να λεμε για τους τζιχαντιστες δεν ειμαι ρατσιστης. Δεν εχει νοημα αν εισαι ή δεν εισαι το θεμα ειναι πως το αντιμετωπιζει το συστημα το ιδιο και που και πως βρηκαν αυτο το θρασος κλπ.

• Like 2
Δημοσ.

Όταν ο άλλος είναι έξω απο τον χορό, πολλά τραγούδια λέει...

Όταν μείνει μενίδι, ζεφύρι, άνω Λιόσια κ.τ.λ θα ξανασκεφτεί τις αμπελοσοφίες που γράφει στο forum..

• Like 9
Δημοσ.

Για να ελαφρυνω το κλιμα, η βολη στο στρατο μετράει? :P

Μετράει φυσικά και που έγινε...

Όταν εγώ ήμουν μέσα στο φυλάκιο στη Φλώρινα σε περίοδο Ιμίων κάποιοι εδώ μέσα δεν υπήρχαν καν η έπιναν Γαλα.

Δημοσ.

Ξέρεις, αυτό μπορεί να συμβεί και στην περίπτωσή σου. Απλά φοβάμαι για το τι θα κάνεις (όχι γράφεις) μετά! :)

Αλήθεια, πυροβόλησες ποτέ στον αέρα με όπλο?

ΌΧΙ ... δε μπορεί να σου συμβεί κάτι που επιλέγεις να το κάνεις.

Δε θα μου "συμβεί" να φάω μακαρόνια σήμερα δεν είναι πειραμα τύχης.

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις διαβάσει το Νονό;

Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις πριν μιλήσεις, οι 40 μήνες (χωρίς αναστολή!) είναι για τους πυροβολισμούς και όχι επειδή σκοτώθηκε κάποιος. Αν έκανες τον κόπο και να σκεφτείς, θα καταλάβαινες ότι δεν είναι δυνατόν να έχει ολοκληρωθεί μια δίκη για ανθρωποκτονία μέσα σε μερικές μέρες.

Αλλά όπως λες και συ, Ελλάς το μεγαλείο σου.

Η ποινη δεν βγηκε απο το κεφαλι καποιου δικαστη. Ετσι οριζει ο νομος ετσι εκανε. Εαν το εκανες εσυ και σε πηγαιναν στα δικαστηρια πες τους διαφωνω.

Δημοσ.

Μετράει φυσικά και που έγινε...

Όταν εγώ ήμουν μέσα στο φυλάκιο στη Φλώρινα σε περίοδο Ιμίων κάποιοι εδώ μέσα δεν υπήρχαν καν η έπιναν Γαλα.

Ας μην το πάμε στο τι ειναι ο καθένας και τι εμπειρίες έχει.

Σε φόρουμ ειμαστε. Λέμε απόψεις. 

Δημοσ.

40 μήνες μόνο φυλακή σε αυτόν που σκότωσε το παιδάκι, Ελλάς το μεγαλείο σου

Δεν ειναι επειδη σκοτωσε το παιδι ρε.. Για τον θανατο του παιδιου θα πρεπει η κατηγορια να εχει τα αρθρα περι ανθρωποκτονια εξ αμελειας. Η οποια προφανως θα ειναι ισοβια.

Το θεμα ειναι, αν θα βρεθει το ατομο το οποιο θα κατηγορηθει για ανθρωποκτονια. Η καμπανα με τους 40 μηνες, δειχνουν οτι δεν μπορουν να τον πανε για ανθρωποκτονια.

Δημοσ.

Όταν ο άλλος είναι έξω απο τον χορό, πολλά τραγούδια λέει...

Όταν μείνει μενίδι, ζεφύρι, άνω Λιόσια κ.τ.λ θα ξανασκεφτεί τις αμπελοσοφίες που γράφει στο forum..

Πες τα φιλε. 

Εγω εχω υπαρξει θυμα τους 4 φορες στη ζωη μου (κλοπες 3ης φορες στο σπιτι και μια ενα μηχανακι)  και πολλες φορες μου κανουν ψυχολογικο μπουλινγκ.  Μη πω για τη φασαρια που κανουν καθε φορα που περνανε κατω απο το σπιτι μου ειτε με τα παπακια τους ειτε με το ντατσουν τους ακουγοντας τα γνωστα τους τραγουδια.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ειναι επειδη σκοτωσε το παιδι ρε.. Για τον θανατο του παιδιου θα πρεπει η κατηγορια να εχει τα αρθρα περι ανθρωποκτονια εξ αμελειας. Η οποια προφανως θα ειναι ισοβια.

Το θεμα ειναι, αν θα βρεθει το ατομο το οποιο θα κατηγορηθει για ανθρωποκτονια. Η καμπανα με τους 40 μηνες, δειχνουν οτι δεν μπορουν να τον πανε για ανθρωποκτονια.

Το κατάλαβα, πάλι λίγο είναι 40 μήνες, χωρίς άδεια να βγει νόμος για όλους 10 χρόνια μέσα χωρίς αναστολή.

Δημοσ.

Έτσι και είχε σκοτωθεί το παιδί από σφαίρα αστυνομικού "κατά λάθος" με ή χωρίς εισαγωγικά, θα είχαμε γενικό ξεσηκωμό σε όλη την χώρα και ένα σωρό "χαπενινγκς" 

Τώρα απλά είναι ένα τοπικό φαινόμενο....

• Like 2
Δημοσ.

Εχεις παει για καμπινγκ;

Ολο ασχετα πραγματα λες και ρωτας. 

Υποθέτω λοιπόν ότι δεν τον έχεις διαβάσει. Επίσης υποθέτω ότι γενικά στη ζωή δεν πουλάς τρελίτσα όταν δεν ξέρεις γιατί όταν το κάνεις είναι pathetic.

Λοιπόν που λες στο Νονό ένα από τα πράγματα που γίνονται αρχή αρχή για να μπεις στο κλίμα του ποιός είναι ο Νονός είναι το εξής: ένας απλός πολίτης (Amerigo Bonasera) πάει στο Νονό για να βρει από αυτόν τη δικαιοσύνη που δε βρίσκει από το σύστημα (αυτό είναι recurring theme στο έργο). Συγκεκριμένα δύο παλικάρια βίασαν και έδειραν την κόρη του και την άφησαν σακατεμένη σε κάποιο βαθμό (να με συμπαθάς δε θυμάμαι ακριβώς). Τα παλικάρια αθωώθηκαν γιατί είχαν υψηλά συνδεδεμένους μπαμπάδες.

O μικροαστός Bonasera λοιπόν σε όλη του τη ζωή λέει "μακριά από τους μαφιόζους" γιατί ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του μοντέρνο Αμερικανό πολίτη. Όλα αυτά έξω από το χορό. Μέσα στο χορό, τρώει το καπέλο του και πηγαίνει να ικετέψει χάρη από το Νονό να βάλει να σκοτώσουν τους δύο δράστες για να αποδωθεί η δικαιοσύνη που θέλει και που δε θα βρει από αλλού.

Ο Νονός τον αποπαίρνει επειδή μεταξύ άλλων αυτό που ζητάει δεν είναι δικαιοσύνη αλλά εκδίκηση ("η κόρη σου είναι ζωντανή"), αλλά εν τέλει δέχεται, με αντάλλαγμα τη "φιλία" και το "σεβασμό" του Bonasera και βάζει να τους στείλουν τους δύο στο νοσοκομείο.

Ο Bonasera γενικά αναπαρίσταται στο βιβλίο ως ταλαίπωρος παραπλανημένος μικροαστός (που είναι), και φυσικά όλοι ξέρουμε πού καταλήγει η "απονομή δικαιοσύνης" αυτού του είδους και πόσο διπρόσωπη είναι οποιαδήποτε τέτοια συμπεριφορά (αν οι δύο ήταν οι ίδιοι μαφιόζοι θα απαγορευόταν να τους αγγίξει ο Κορλεόνε on pain of gang wars).

Αυτά τα λίγα άσχετα. Ναι, έχω πάει κάμπινγκ, πες μας και συ μια ιστορία.

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι και είχε σκοτωθεί το παιδί από σφαίρα αστυνομικού "κατά λάθος" με ή χωρίς εισαγωγικά, θα είχαμε γενικό ξεσηκωμό σε όλη την χώρα και ένα σωρό "χαπενινγκς" 

Τώρα απλά είναι ένα τοπικό φαινόμενο....

ετσι και ειχε γινει αυτο τα media θα ελεγαν για το ποσο σκραπας μαθητης ηταν το παιδι και οτι εκανε κακες παρεες

και ο μπατσος δεν ειχει δειξει ποτε κατι αντιστοιχο 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...