Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Ο πατέρας μου θέλει να χάσει κιλά και του πρότεινε κάποιος γνωστός να χρησιμοποιήσει ροφήματα/συμπληρώματα διατροφής (δε ξέρω τι είναι) που λέγονται figuactiv και είναι αυτά εδώ https://www.lrworld.com/gr/proionta/diatrofi/grammi-toy-somatos/

Κοστίζουν 60 ευρώ το ένα και είμαι σίγουρος οτι είναι στυλ herbalife. Τι να του πώ για να τον πείσω να μη τα πάρει; :P

Δημοσ.

Aν διαβασεις στο link που δινεις, τα ροφηματα αυτα ειναι (και καλα) για "την βελτιωση της ενεργειακης ισοροπιας" και ΟΧΙ για να χασεις βαρος...

Και legit να ηταν δηλαδη, αυτο που κανουν ειναι να λειτουργουν ως συμπληρωματα διατροφης και οχι μαγικο ροφημα που σε αδυνατιζει.

Τωρα σε οτι αφορα τα συμπληρωματα διατροφης και το κατα ποσο αξιζει τα 60 ευρω το ενα, δεν χρειαζεται να σου απαντησω, πηγαινε σε ενα φαρμακειο και ρωτα τιμη και βγαλε τα συμπερασματα σου.

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι σίγουρος οτι δεν θα δεί καμία φοβερή αλλαγή με αυτά, αλλά λόγω μάρκετινγκ έχει πειστεί πως είναι καλύτερα από άλλα φτηνότερα.. Άντε να βγάλεις άκρη! :P

Δημοσ.

Πες του να σου δώσει τα λεφτά και θα του τα φέρεις εσύ. Πάρε βιταμίνες από το φαρμακείο ή σούπες ή δεν ξέρω γω τι από αυτά θέλει με 5 ευρώ και κράτα τα ρέστα. Καλύτερα να μείνουν στην οικογένεια τα λεφτά.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα 60 ευρω δεν ειναι και πολλα αν αναλογιστεις οτι αλλοι πουλανε "θαυματουργα" νερα , "βλαστοκυτταρα" , βοτανα που "θεραπευουν τον καρκινο" κλπ για κατι 1000δες ευρω.

Τους λες και γατακια αυτους που πουλανε με 60 ευρω ενα συμπληρωμα διατροφης αμφιβολου προελευσεως και ποιοτητας.

Δημοσ.

Καλύτερα να ακολουθήσει μια σωστή διατροφή σε συνδυασμό με περπάτημα.

Καλοκαίρι είναι υπάρχει αφθονία λαχανικών και φρούτων .

Τα γνωστά δηλαδή.

Αν χάσει κιλά με οποιονδήποτε άλλο τρόπο θα τα ξαναπάρει αν δεν αλλάξει συνήθειες.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα 60 ευρω δεν ειναι και πολλα αν αναλογιστεις οτι αλλοι πουλανε "θαυματουργα" νερα , "βλαστοκυτταρα" , βοτανα που "θεραπευουν τον καρκινο" κλπ για κατι 1000δες ευρω.

Που τα'δες τα χιλιάρικα;

Ο ροδόκηπος θεραπεύει καρκίνο, έητζ, σκπ, και αυτισμό μόλις με ένα κατοσταρικάκι!

Στο δια ταύτα, αν θέλει να χάσει σωστά κιλά νομίζω ένας διατροφολόγος θα βοηθήσει. Μακριά από ορθομοριακούς και λοιπούς τσαρλατάνους όμως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που τα'δες τα χιλιάρικα;

Γνωστος με προβλημα παραπληγιας βρηκε στο ιντερνετ σε χωρα του πρωην αν. μπλοκ, "κλινικη" "ειδικευμενη" στα βλαστοκυτταρα τα οποια "γιατρευουν" και την παραπληγια.

Πηγε, του κανανε μεσα σε 1-2μερες 4-5 ενεσεις με ενα υγρο (προφανως νερακι αντε το πολυ πολυ ορος), 0 παρενεργειες κλπ.

Συνολικο κοστος: 15.000 ευρω απο την τσεπη του για μια...προφορικη υποσχεση οτι σε κανενα 6μηνο θα ειναι καλα.

Αφου το 6μηνο περασε και δεν ειχε αλλαξει τιποτα, τους ρωταγε τι και πώς, και του ειπαν οτι σε ενα 12% των περιπτωσεων χρειαζεται επαναληψη της διαδικασιας για μια ακομα φορα, 1 ετος μετα :lol:

Και οταν πια ο γνωστος μου αρχισε να καταλαβαινει τι συμβαινει, και η "κλινικη" παγκοσμιου εμβλειεας αρχισε να αντιλαμβανεται οτι δεν θα εισπραξει αλλα 15.000, αρχισαν οι εκπτωσεις. Τα 15.000 γιναν 12.000, τα 12.000 γιναν 10.000 ωσπου κατεληξαν σε τελικη προσφορα: "Ελα να κανεις την θεραπεια και θα σου δωσουμε δωρο και μια βδομαδα διακοπες" :lol: Αμα θελει η επιστημη να σε γιατρεψει, κανει τα παντα για σενα...

15.000 λοιπον... Και σιγουρα εχει και πιο θαυματουργες μεθοδους θεραπειας και προφανως "ακριβοτερες"...

Επεξ/σία από YourTrueLegend
Δημοσ.

Καλύτερα να ακολουθήσει μια σωστή διατροφή σε συνδυασμό με περπάτημα.

Καλοκαίρι είναι υπάρχει αφθονία λαχανικών και φρούτων .

Τα γνωστά δηλαδή.

Aυτο ακριβως. Να προσεχει τι και ποσο τρωει και να αρχισει λιγο να γυμναζεται, αντι να περιμενει μαγικες λυσεις  με ροφηματα.

Αν χάσει κιλά με οποιονδήποτε άλλο τρόπο θα τα ξαναπάρει αν δεν αλλάξει συνήθειες.

Θα τα χασει απο τα ποδια όχι απο τη κοιλια, όπως συνηθως συμβαινει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...