aris1986 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 25€ και τρίωρο δεν υπάρχει. Από κει το καταλαβαίνεις. Κανονικά θέλουν έφοδο από εφορίες αυτοί οι παπατζηδες. Ούτε άδεια εξασκησης επαγγέλματος, ούτε ΤεΒε ούτε τίποτα, ούτε εισφορές, ούτε ΙΚΑ ούτε τιποτα. Μαύρες επιχειρήσεις μέσα από ένα δωμάτιο σπιτιού. Απατεωνοδουλειες. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Googlarete τα τηλ και τις αγγελιες και θα βρειτε... Αλλο οτι στο ιδιο τηλ βγαζει διαφημιστικη και υδραυλικα ,φωτοβολταικα παει να πει ειναι μεγαλος ομιλος εταιρειων το εψαξες κι εσύ; Γιατί όντως βγάζει και έναν υδραυλικο με ίδιο τηλέφωνο...λέω γιατί δεν το έδωσα το τηλέφωνο εδώ χαχα
Aggeluska Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Κατα 90% θα σε βαλουν να πουλας ημερολόγια σε τουριστες για 5€ ή 10€ δεν θυμαμαι ακριβως ποσο , δηθεν να μαζεψει η ταξη σου λεφτα να παει 5ημερη. Γι'αυτό σ λεει μεχρι 23 ετών να εισαι, για φαινεσαι για λυκειοπαιδο. Περιοχες ακροπολη,θησειο , Μοναστηράκι. Μια γνωστη μ πηγε σε αυτους περσυ κ μ το ειπε.
aris1986 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Κατα 90% θα σε βαλουν να πουλας ημερολόγια σε τουριστες για 5€ ή 10€ δεν θυμαμαι ακριβως ποσο , δηθεν να μαζεψει η ταξη σου λεφτα να παει 5ημερη. Γι'αυτό σ λεει μεχρι 23 ετών να εισαι, για φαινεσαι για λυκειοπαιδο. Περιοχες ακροπολη,θησειο , Μοναστηράκι. Μια γνωστη μ πηγε σε αυτους περσυ κ μ το ειπε.Απατεωνιες, έρχονται και στην Φιλαδέλφεια όταν πίνω το καφεδάκι μου και κάθε φορά τους λεω άμα δεν μπορείτε να μαζέψετε λεφτά μην πάτε πενταήμερη. Πολυτέλεια είναι και δεν χάθηκε ο κόσμος. Ξενερώνουν.
redhotstef Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Αυτο με τα ημερολογια και τη δηθεν πενταημερη μου το ειχε πει ενας γνωστος μου που ειχε δουλέψει παλια έτσι. Δεν μπορουσα να το πιστεψω. Πιο παλια πριν μου το πει, ειχα δει στην ακροπολη παιδια να πουλανε ημερολογια και μου εκανε εντυπωση, διοτι δεν θυμαμαι οταν πηγαινα σχολιο ταξεις η διπλανα σχολια να πηγαν εκδρομη ετσι. Δεν εδωσα σημασια. Αλλα τωρα που ξερω.. Αυτη η κομπινα.. Ξεφτιλα τελειως!! Γιατι να πας να δουλεψεις με λαμογιο και να μην παρεις χονδρικη ημερολογια και με την ιδια δικαιολογια να τα πουλησεις και το κερδος να το παρεις ολο εσυ? Φανταζομαι ειτε μονος ειτε με το λαμογιο, παλι μαυρα δουλευεις. 1
tsioulak Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Πάντως οταν ηταν να παω εγω πενθήμερη με το σχολείο (2008) κάναμε λαχειοφόρο αλλα δίναμε λαχνούς μονο στον οικισμό οχι οπου μας βαρουσε. 1
SakislolGR Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Κοίτα μπορείς να πας αλλά εγώ δε θα ήμουν τόσο σίγουρος για το ότι θα πάρω τόσα λεφτά στο τέλος (και αν θα πάρω). Οι απάτες, άρα οι απατεώνες δεν νοιάζονται για 25ε. τους είναι τσίχλες!!! Πάντως οταν ηταν να παω εγω πενθήμερη με το σχολείο (2008) κάναμε λαχειοφόρο αλλα δίναμε λαχνούς μονο στον οικισμό οχι οπου μας βαρουσε. απατεώνες ρε, αγράμματοι, σκαρφίζονται ηλίθιες ιδέες.
insomnia888 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 τα 25 ευρώ θα τα δεις μόνο στην αγγελία...οτιδήποτε έχει να κάνει με Ομόνοια, Αχαρνών, Φυλής, Μάρνη κλπ...μακριά! 1
aris1986 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Οι απάτες, άρα οι απατεώνες δεν νοιάζονται για 25ε. τους είναι τσίχλες.Νομίζεις ότι δίνουν και τίποτα; θα μπορούσαν να γράφουν στην αγγελία 50 € το τρίωρο αλλα δεν θα ήταν ρεαλιστικό καθόλου ώστε να προσεγγίσει πιτσιρίκια.
Moderators Kercyn Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Οι απάτες, άρα οι απατεώνες δεν νοιάζονται για 25ε. τους είναι τσίχλες!!! απατεώνες ρε, αγράμματοι, σκαρφίζονται ηλίθιες ιδέες. Ότι ο απατεώνας θα κάνει σε όλους την απατεωνιά αλλά σε σένα θα είναι ντόμπρος επειδή έτσι έγραψε στην αγγελία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα