delpro Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Ενταξη σιγουρα θα εχει κρυμμενους ασους στο μανικη ,πιστευω πως περιμενη την ms ,θα δει πωσ παει και θα γινει ,εχουμε πολυ ψωμι ακομα ...
nekrik Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Λίγο ανιαρά μου φαίνονται. Εχεις δίκιο ειδικά το Remake του Shadow of the Colossus.
Fotis13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Ανακοινωσε δυνατους τιτλους αν και ηταν γνωστοι οι περισσοτεροι απο πριν .Δεν ειχε κατι πολυ εντυπωσιακο να ριξει σαγονια τυπου TLOU2 η΄κανα bloodborne 2 . Το GOW μου αρεσε πολυ και το AC .
SfaliaresSeFeminists Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Πολυ αδιαφορη η Σονυ φετος, ηταν η χρονια της MS. 1
Vassilis_24 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 God of War και Spiderman τα highlights απο τα video που ειδα σημερα.. τα υπολοιπα αδιαφορα.. Παλι καλα που δεν ξενύχτησα.. Μέχρι στιγμης καμμια εταιρεια δεν μας αφησε με ανοιχτο το στομα στην φετινη E3.. http://www.youtube.com/watch?v=ayCsD43qjxI 2
solidsnake222 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Αν ρε Σόνυ χλιαρή παρουσίαση έδειξες κάποιες παιχνιδαρες βέβαια, αλλά περίμενα το tlou 2, bloodborne 2 και deathstanding για να κοιμηθώ ευτυχισμένος. Τωρα αναμένουμε την PSX της 9 Δεκέμβρη όλο και κάτι θα δείξει για τα παραπάνω games 1
mariosCS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Ίσως παίξω ξανά Call of duty Μετά από χρόνια τώρα που είναι επιτέλους ww2. Αν και κράξιμο στο YouTube για ιστορικές ανακρίβειες!
Le Perv Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Φετος το μονο τρέιλερ που με αφησε μ' ανοιχτο το στομα... https://www.youtube.com/watch?v=L449s9bVdeM Ειναι ισως, το καλυτερο τρέιλερ που εχω δει στη ζωη μου. 3
logistoulis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 όντως αδιάφορη σχετικά, αλλά γενικά ξέρουμε ήδη τι να περιμένουμε ένα last of us 2 κι εγώ θα το ήθελα έστω μέσα στο '18 όχι να πάει '19
firepc Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 όντως αδιάφορη σχετικά, αλλά γενικά ξέρουμε ήδη τι να περιμένουμε ένα last of us 2 κι εγώ θα το ήθελα έστω μέσα στο '18 όχι να πάει '19 αν παει 19, δεν πιστευω να ζει το ps4 ακομα
Aprile Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Επιτέλους ένα κλασικό call of duty βαρεθήκαμε τα φανταστικά σενάρια. 3
foxgre Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μου κάνεις πλάκα τώρα έτσι??? Ο Σπαρτιάτης έγινε Viking και χωρίς Athena's Blades? Υπάρχει ο Kratos χωρίς τα Athena's Blades? Ας μένανε στον τίτλο God Of War και ας βάζανε τον Ragnar για παράδειγμα για διάδοχο του Kratos. Η ιστορία του άλλωστε τελείωσε στο 3. Το Lost Legacy φαίνεται πολύ καλό παρότι είχα τις αμφιβολίες μου λόγω απουσίας του Drake. Destiny 2 και COD δε βλέπω λόγω παρουσίασης από τη Sony αφού αφορά όλα τα συστήματα. Spiderman μια από τα ίδια (σιγά την αποκλειστικότητα). Το Days Gone είναι τόσο μακρυά που το βλέπω και στην επόμενη Ε3. Το Shadow of the Colossus...Δεν σχολιάζω καν. Μέτρια φέτος η παρουσίαση της Sony. Πολύ μέτρια. 4
_filippos_ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Κι εγώ ειμαι με xbox one s αλλά το God of War: Be a warrior και το Shadow of the Collosus φαίνονται εκπληκτικά. Μακάρι να βγούν και στο xbox! 1
Damachi Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Οπως πολύ μέτρια - για να μην πω για τον π@τσο και της Μ$- φαινεται χωρις σοβαρο ανταγωνισμο ..........
logistoulis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 αν παει 19, δεν πιστευω να ζει το ps4 ακομαΠιστεύω ότι το 19 θα ζει και ας είναι στα τελευταία του Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιαστούν για PS5 παρά το Scorpio, αν και αυτό θα κριθεί με τις μελλοντικές πωλήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα