Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν στην πολυκατοικία μας δεν πληρώνουν 2-3 του ισόγειου φυσικά..
Εγώ είμαι στον τελευταίο όροφο, πληρώνω κανονικά κοινόχρηστα.
Σήμερα μας είπε ο διαχειριστής ότι θα κόψει τον ανελκυστήρα.

Πως μπορώ να του @#$#@#@ το σπίτι και ότι υπάρχει πίσω του;
Δηλαδή πληρώνω εγώ κανονικά και επειδή στο ισόγειο δεν χρησιμοποιούν ασανσέρ να την πληρώσω εγώ με 2 παιδιά;

Με καλύπτει ο νόμος;

Την στιγμή που θα το κόψει μπορώ να φέρω περιπολικό να τον πάνε μέσα;

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χμμμμμ

Δεν ειμαι σίγουρος, νομιζω οτι αν η υπόλοιπη οικοδομή εχει στείλει εξώδικα τοτε ο διαχειριστής μπορεί να πει "μάγκες δεν βγαίνουμε οποτε πρέπει να κόψουμε απο κάπου, εγω προτείνω το ανσασερ".

Δημοσ.

Χμμμμμ

Δεν ειμαι σίγουρος, νομιζω οτι αν η υπόλοιπη οικοδομή εχει στείλει εξώδικα τοτε ο διαχειριστής μπορεί να πει "μάγκες δεν βγαίνουμε οποτε πρέπει να κόψουμε απο κάπου, εγω προτείνω το ανσασερ".

Και τι λύση υπάρχει σε τέτοιες περιπτώσεις;

Δημοσ.

Λοιπόν στην πολυκατοικία μας δεν πληρώνουν 2-3 του ισόγειου φυσικά..

Εγώ είμαι στον τελευταίο όροφο, πληρώνω κανονικά κοινόχρηστα.

Σήμερα μας είπε ο διαχειριστής ότι θα κόψει τον ανελκυστήρα.

Πως μπορώ να του @#$#@#@ το σπίτι και ότι υπάρχει πίσω του;

Δηλαδή πληρώνω εγώ κανονικά και επειδή στο ισόγειο δεν χρησιμοποιούν ασανσέρ να την πληρώσω εγώ με 2 παιδιά;

Με καλύπτει ο νόμος;

Την στιγμή που θα το κόψει μπορώ να φέρω περιπολικό να τον πάνε μέσα;

Μας ρωτας αν σε καλυπτει ο νομος στο να παρεις...τον νομο στα χερια σου; Καταλαβα καλα;

Επιπλεον μας ρωτας με ποιο τροπο μπορεις να του *%&^%& το σπιτι;

Μαλλον μπερδεψες το ινσομνια με κανενα αλλο φορουμ, δεν εξηγειται αλλιως.

Δημοσ.

Μας ρωτας αν σε καλυπτει ο νομος στο να παρεις...τον νομο στα χερια σου; Καταλαβα καλα;

ειπα και εγω δεν θα σκασει μυτη ο κολλητος μου !

ρε αμα με καλυπτει ο κανονικος νομος ρωταω, αν θελω να του σπασω τα μουτρα ξερω τον τροπο.

• Like 2
Δημοσ.

Τρόπος του λέγειν προφανώς ρε φίλε... Τι μπορεί να κάνει και τι επιλογές έχει νομικά ρωτάει ο άνθρωπος με νεύρα... (λέω εγώ τώρα...)

• Like 5
Δημοσ.

Τρόπος του λέγειν προφανώς ρε φίλε... Τι μπορεί να κάνει και τι επιλογές έχει νομικά ρωτάει ο άνθρωπος με νεύρα... (λέω εγώ τώρα...)

ε ναι, αμα θελω να τον δειρω ευκολο λεμε ειναι και γερος, το θεμα ειναι να τον φαω αλλιως.

Δημοσ.

ε ναι, αμα θελω να τον δειρω ευκολο λεμε ειναι και γερος, το θεμα ειναι να τον φαω αλλιως.

δεν σου φταίει ο διαχειριστής. Αυτοί που δεν πληρώνουν σου φταίνε.

• Like 2
Δημοσ.

δεν σου φταίει ο διαχειριστής. Αυτοί που δεν πληρώνουν σου φταίνε.

ναι οκ δεκτο , αυτος ομως θελει να κοψει απο εμενα μου πληρωνω !!!

Οι κατω τι να το κανουν το ασανσερ φιλε ; Δεν τους χρειαζεται.

Δημοσ.

Καταρχήν μου φαίνεται τελείως αυθαίρετο το "κόβω το ασανσέρ".

Οκ, δεν έχουμε φράγκα αφού δεν πληρώνουν όλοι. Πρέπει να κάνουμε περικοπές.

Ποιός όμως τις αποφασίζει αυτές τις περικοπές;

πχ αντί για το ασανσέρ θα μπορούσε να "κοπεί" ο καθαρισμός της πολυκατοικίας (που τουλάχιστον θα "τιμωρήσει" και τους φταίχτες). Ή η απολύμανση (να τους φάνε οι κατσαρίδες αυτούς του ισογείου).

Γενικά για οποιαδήποτε περικοπή στις υποχρεωτικές δαπάνες του κτηρίου αρμόδια είναι η συνέλευση. Ο διαχειριστής είναι ο εφαρμοστής των αποφάσεων και όχι αυτός που τις παίρνει

που να ξερω ;;;;

Δυστυχώς το καταστατικό των πολυκατοικιών είναι σαν τις εγγυήσεις των συσκευών.

Κάνεις δεν τα διαβάζει (να ξέρει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του) μέχρι τη στιγμή που κάτι θα του πάει στραβά

• Like 6
Δημοσ.

Γίνε λίγο πιο αναλυτικός... 

Πόσοι μένουν στην πολυκατοικία; πόσους ορόφους έχει η πολυκατοικία; Αφού το ισόγειο δεν πληρώνει ή δεν θα πρεπε να πληρώνει για την συντήρηση του ασανσερ γιατί να το κόψει ο άλλος επειδή το ισόγειο δεν πληρώνει κοινόχρηστα;

Χωρίς συνέλευση λογικά δεν μπορεί να το κόψει απο μόνος του... κοινόχρηστο αγαθό είναι πως αποφασίζει μόνος του;

Ανάγκασε τον να κάνει συνέλευση για να παρθεί απόφαση. Αν χρειάζεται ομοφωνία ή πλειοψηφια δεν το ξέρω, ζήτα το καταστατικό να το διαβάσεις

Αν είναι λίγες οικογένειες στην πολυκατοικία και μόνο εσύ το θέλεις, πλήρωνε απο δω και πέρα μόνο εσύ το ασανσερ και κατόπιν συνεννοησης με τους υπόλοιπους βάλε τον συντηρητή να το φτιάξει ωστε να πηγαίνει μόνο στον δικό σου όροφο. Βάζει και μια κλειδαριά στην πόρτα του ορόφου σου για να μυην το παίξει μάγκας ο απο κάτω σου και ανεβαίνει ως τον όροφο σου για να κατέβει 1 όροφο μόνο μετά και τέλος. Λεω αν είναι λίγες οι οικογένειες στην πολυκατοικία γιατί σίγουρα δεν είναι νόμιμο αυτο που σου προτείνω αλλά αν δεν σου δημιουργήσουν πρόβλημα οι υπόλοιποι δεν υπάρχει θέμα :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...