~mxls~ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Καταστατικό από τον γερο που θέλει να είναι μονάρχης; δεν ξέρεις για τι βλακα μιλάω. Δεν έχει σημασία. Και να παριστάνει τον τρελό. Απ'οσα περιγράφεις πάντως οι περισσότεροι είναι αρνητικοί. Στη θέση σου θα έβλεπα πιθανή λύση και την μετακόμιση. 2
vairass Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Αυτο που ρωτας σου φαινεται λογικο δηλαδη? Λογικο θα ηταν να ζητησεις τα χρηματα που εδωσες για το ανσασερ πισω, η να πας να χτυπησεις πορτες σε αυτους που δεν πληρωνουν και να τους εξηγησεις τις ευθυνες τους. Ο διαχειριστης τι ευθυνη εχει? Τι με νοιάζει εμένα; εγώ πληρώνω πριν λήξουν. Αυτή είναι η δουλειά του Δεν έχει σημασία. Και να παριστάνει τον τρελό. Απ'οσα περιγράφεις πάντως οι περισσότεροι είναι αρνητικοί. Στη θέση σου θα έβλεπα πιθανή λύση και την μετακόμιση. Δεν μπορώ να φύγω έχω συμβόλαιο 3 χρόνια.
Ablaoublas_542 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 www.spitogatos.gr Εδω εισαι Edit: με προλαβε αλλος Δουλεια του διαχειριστη ειναι να τρωει τη χασουρα σε καθε επισκευη ανσασερ? Αντε καλα
vairass Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 μια χαρα τον κοβω τον ανθρωπο, αλλου ειναι το προβλημα.... Δηλαδή; www.spitogatos.gr Εδω εισαι Καλά νταξει έχω αδερφό μεσίτη, πρώτον έχω συμβόλαιο και δεύτερον απέναντι μένει η μάνα μου, την χρειάζεται η δικιά μου για τα μωρά.
YourTrueLegend Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Τρόπος του λέγειν προφανώς ρε φίλε... Τι μπορεί να κάνει και τι επιλογές έχει νομικά ρωτάει ο άνθρωπος με νεύρα... (λέω εγώ τώρα...) Ποιος τροπος του λεγειν; Οπως το εγραψε ειναι απλα ασαφες και μπορει να εννοει απο το να τον δειρει εως οτιδηποτε. Το "να του &Τ%^&*% το σπιτι" ως προταση, ειτε τροπος του λεγειν, ειτε οχι, τεινει προς καταστασεις που δεν τις καλυπτει και τοσο πολυ ο νομος. Ετσι το αντιλαμβανομαι εγω τουλαχιστον, σε συναρτηση με το υπολοιπο ποστ του.
bluesattack Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Ποσο στοιχιζει η συντηρηση του ασανσερ ? Αντεχεις να το πληρωνεις μονος σου ? Δεν ξερω απο κανονισμους αλλα δυσκολα φαινονται τα πραγματα, αφου εισαι ο μονος που το θελει 1
vairass Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Ποιος τροπος του λεγειν; Οπως το εγραψε ειναι απλα ασαφες και μπορει να εννοει απο το να τον δειρει εως οτιδηποτε. Το "να του &Τ%^&*% το σπιτι" ως προταση, ειτε τροπος του λεγειν, ειτε οχι, τεινει προς καταστασεις που δεν τις καλυπτει και τοσο πολυ ο νομος. Ετσι το αντιλαμβανομαι εγω τουλαχιστον, σε συναρτηση με το υπολοιπο ποστ του. Κολλητός είσαι το είπαμε... Για βοήθεια πρώτα εσένα θα φωνάξω. Ποσο στοιχιζει η συντηρηση του ασανσερ ? Αντεχεις να το πληρωνεις μονος σου ? Δεν ξερω απο κανονισμους αλλα δυσκολα φαινονται τα πραγματα, αφου εισαι ο μονος που το θελει Δνε ξέρω, πάνω από 20 τον μήνα αποκλείεται.. Το θέμα είναι δεν δίνει τα κλειδιά από κάτω.
aggelos87 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 ο ιδιοκτήτης του σπιτιού σου ποιος είναι; ο γέρος;;; Βάλε τον ιδιοκτήτη να πάρει θέση και να λύση το θέμα αλλιώς έφυγες κι ας έχεις συμβόλαιο. Τι κάθεσαι και σκας;; Και κοίτα να μετακομίσεις πριν κόψουν το ασανσερ Το να πληρώνεις μόνο εσύ και να το χρησιμοποιούν και όλοι οι άλλοι δνεν το θεωρώ λύση, όταν αργά ή γρήγορα παρουσιάσει βλάβη με μεγάλο κόστος τι θα κάνεις; ποιος θα πληρώσει; ο άκας; 1
vairass Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 ο ιδιοκτήτης του σπιτιού σου ποιος είναι; ο γέρος;;; Βάλε τον ιδιοκτήτη να πάρει θέση και να λύση το θέμα αλλιώς έφυγες κι ας έχεις συμβόλαιο. Τι κάθεσαι και σκας;; Και κοίτα να μετακομίσεις πριν κόψουν το ασανσερ Αύριο θα το κόψει βρε συ. Ο ιδιοκτήτης είναι ο ανηψιος του, μεγάλοδικηγορος στη Θεσσαλονίκη, σπείρα μιλάμε. Του είχα πει να φύγω πριν λίγο καιρό και μου είπε να βρω ενοικιαστή αλλιώς να το ξεχάσω.
Zus Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Αύριο θα το κόψει βρε συ. Ο ιδιοκτήτης είναι ο ανηψιος του, μεγάλοδικηγορος στη Θεσσαλονίκη, σπείρα μιλάμε. Του είχα πει να φύγω πριν λίγο καιρό και μου είπε να βρω ενοικιαστή αλλιώς να το ξεχάσω. Η τριετής δέσμευση στο ενοίκιο υπάρχει για να προστατεύει εσένα πρωτίστως και όχι τον ιδιοκτήτη. Βρες έναν καλό δικηγόρο και ξεκίνα να ψάχνεις σπίτι. Αν σε πάει δικαστήριο ζητώντας ενοίκια, η διακοπή λειτουργίας του ασανσέρ είναι μία καλή αιτιολογία από τη στιγμή που έχεις μικρά παιδιά. Γιατί σήμερα είναι το ασανσέρ, αύριο η θέρμανση κοκ 5
haris_216 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Η τριετής δέσμευση στο ενοίκιο υπάρχει για να προστατεύει εσένα πρωτίστως και όχι τον ιδιοκτήτη. Βρες έναν καλό δικηγόρο και ξεκίνα να ψάχνεις σπίτι. Αν σε πάει δικαστήριο ζητώντας ενοίκια, η διακοπή λειτουργίας του ασανσέρ είναι μία καλή αιτιολογία από τη στιγμή που έχεις μικρά παιδιά. Γιατί σήμερα είναι το ασανσέρ, αύριο η θέρμανση κοκ Ότι ακριβώς λέει ο Zus
vairass Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Η τριετής δέσμευση στο ενοίκιο υπάρχει για να προστατεύει εσένα πρωτίστως και όχι τον ιδιοκτήτη. Βρες έναν καλό δικηγόρο και ξεκίνα να ψάχνεις σπίτι. Αν σε πάει δικαστήριο ζητώντας ενοίκια, η διακοπή λειτουργίας του ασανσέρ είναι μία καλή αιτιολογία από τη στιγμή που έχεις μικρά παιδιά. Γιατί σήμερα είναι το ασανσέρ, αύριο η θέρμανση κοκ Δικηγόρος είναι αυτός έχω μπλέξει, θέρμανση οκ έχω δικιά μου χεστηκα. Μόνο τα φώτα και το ασανσέρ είναι δικά του. Δεν θέλω να φύγω λέμε, με βολεύει το σπίτι. Ότι ακριβώς λέει ο ZusΜια χαρά τα λέει αλλά δεν θέλω να φύγω λέμε... Άλλη λύση μέσω νόμου υπάρχει; Αν βρω ως λύση... " δεν δίνω ενοίκια στον ιδιοκτήτη, ο θείος σου μου έκοψε το ασανσέρ;"
bluesattack Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Toν ρωτησες τον διαχειριστη-ιδιοκτητη ? Πεστου θα το πληρωνω εγω προσωπικα το ασανσερ και αστο να λειτουργει.Γιατι να εχει προβλημα δηλαδη ? Δικαστηρια, νομοι,στο τελος μπορει να βγει και χρυσο το ασανσερ.
vairass Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Toν ρωτησες τον διαχειριστη-ιδιοκτητη ? Πεστου θα το πληρωνω εγω προσωπικα το ασανσερ και αστο να λειτουργει.Γιατι να εχει προβλημα δηλαδη ?Δεν τον ρώτησα ρε συ, αυτός το κάνει επίτηδες, έχει εκκατομυρια μέσα στο σπίτι του, 4 φορες τον έκλεψαν τον τελευταίο χρόνο. Μιλάμε για σκατα άνθρωπο ζώο απλά. Εδώ έβαλα κλίμα στο μπαλκόνι και επειδή είναι στην άκρη η εξωτερική μονάδα θέλει να την βάλω στην μέση λέει. Τι λέτε να μην πληρώνω ενοίκιο μέχρι να μην με απειλεί με ασανσέρ; Με το ασανσέρ το νοίκιασα το σπίτι όχι σκέτο.
aggelos87 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 θα πας να κάνεις σε δικηγόρο τέτοια ουστιά και νομίζεις οτι θα βγεις κερδισμένος;; :/ Καλύτερα απείλησε τον πως θα φύγεις έτσι και κοπεί το ασανσερ Πιστεύεις θα βρεθεί μαμάκας να νοικιάσει διαμέρισμα σε 3ο όροφο δίxως ασανσερ;; Δειξε πως θα κινηθείς προς αυτή την κατεύθυνση μήπως και γίνει κάτι Γιατι αλλιώς δεν νομίζω... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις