Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δικηγόρος είναι αυτός έχω μπλέξει, θέρμανση οκ έχω δικιά μου χεστηκα.

Μόνο τα φώτα και το ασανσέρ είναι δικά του.

Δεν θέλω να φύγω λέμε, με βολεύει το σπίτι.

Μια χαρά τα λέει αλλά δεν θέλω να φύγω λέμε...

Το σπίτι μπορεί να σε βολεύει αλλά σκέφτηκες το ποιόν των γειτόνων;

Όταν αποστασιοποιούνται από μια υποχρέωσσή τους (ναι, όσο κουλό και να ακούγεται το ασανσέρ μπορεί να είναι υποχρέωση ΚΑΙ του ισογείου, ανάλογα με το καταστατικό) μόνο και μόνο επειδή έτσι τους βολεύει, σκέφτεσαι τι θέματα μπορεί να προκύψουν αύριο;

Οι άνθρωποι είναι ξεκάθαρα "του εαυτούλη τους" με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό (από θέματα θορύβου, ασφάλειας, καθαριότητας, κλπ).

Οι άνθρωποι, αν τα πράγματα είναι όπως τα λες, απλά δεν είναι για συζήτηση και πολύ περισσότερο, για συνύπαρξη

• Like 1
  • Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα πας να κάνεις σε δικηγόρο τέτοια ουστιά και νομίζεις οτι θα βγεις κερδισμένος;; :/

Καλύτερα απείλησε τον πως θα φύγεις έτσι και κοπεί το ασανσερ

Πιστεύεις θα βρεθεί μαμάκας να νοικιάσει διαμέρισμα σε 3ο όροφο δίxως ασανσερ;; ;)

Δειξε πως θα κινηθείς προς αυτή την κατεύθυνση μήπως και γίνει κάτι

Γιατι αλλιώς δεν νομίζω...

Αυτο η να του πω μέχρι να πάρει μπροστά το ασανσέρ δεν δίνω ευρώ.

Το σπίτι μπορεί να σε βολεύει αλλά σκέφτηκες το ποιόν των γειτόνων;

Όταν αποστασιοποιούνται από μια υποχρέωσσή τους (ναι, όσο κουλό και να ακούγεται το ασανσέρ μπορεί να είναι υποχρέωση ΚΑΙ του ισογείου, ανάλογα με το καταστατικό) μόνο και μόνο επειδή έτσι τους βολεύει, σκέφτεσαι τι θέματα μπορεί να προκύψουν αύριο;

Οι άνθρωποι είναι ξεκάθαρα "του εαυτούλη τους" με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό (από θέματα θορύβου, ασφάλειας, καθαριότητας, κλπ).

Οι άνθρωποι, αν τα πράγματα είναι όπως τα λες, απλά δεν είναι για συζήτηση και πολύ περισσότερο, για συνύπαρξη

Βρε είναι ζώα το ξέρω, ειδικά ο γέρος.

Το θεμα ειναι εγώ τι κάνω ; δεν θέλω να φύγω με τίποτα, μόλις το έβαψα κιόλας.

Δημοσ.

Αυτο η να του πω μέχρι να πάρει μπροστά το ασανσέρ δεν δίνω ευρώ.

Θα περιμένει να μαζευτούν τα νοικια και μετά θα τα διεκδικήσει μαζεμένα με τον τρόπο που γνωρίζει..

Δημοσ.

Οσοι είναι στο ισόγειο,ή δεν δίνουν τίποτα, ή πρεπει να δίνουν πολύ λίγα, και μιλάμε για πολύ λίγα, για το ασανσέρ πάντα.

Αναλογικά, αυτός/αυτοί που είναι στον τελευταίο όροφο, δίνει τα περισσότερα. Δεν ισομοιράζεται το ποσό, διανέμεται με κάποιο τρόπο με το βάρος να αυξάνεται οσο ανεβαίνουμε.

Αν τα έχει κανει τανα ο διαχειριστής σας καλως δεν πληρώνουν.

• Like 1
Δημοσ.

Ο άνθρωπος γράφει ότι δεν πληρώνουν καθόλου κοινόχρηστα αν έχω καταλάβει καλά, όχι μόνο το ασανσέρ.

• Like 1
Δημοσ.

Ο άνθρωπος γράφει ότι δεν πληρώνουν καθόλου κοινόχρηστα αν έχω καταλάβει καλά, όχι μόνο το ασανσέρ.

Μα δεν γίνεται να πληρώσεις μόνο για το ασανσερ. :) Εσείς έτσι κάνετε; :huh:

Δημοσ.

Ακριβώς... Χτες έγινε συνέλευση, πιάστηκαν στα χέρια, δεν δίνει λεφτά καθόλου το ισόγειο, ο πρώτος και ένα άτομο από τον δεύτερο.

Οι μισοί προσοχή.. Είναι από το σόι του :)

Στην ουσία μένουν στην οικοδομή, αυτός ιδιοκτήτης πολυκατοικίας..

Ο αδερφός του και τα παιδιά του αδερφού του,χτες έπεσε ξύλο μεταξύ σόι.

Δημοσ.

Αυτοί που δεν πληρώνουν είναι απ το σόι του;

Αναρωτιέμαι τώρα εγώ πάντως, πόσο καιρό μπορεί να αντέξει ένας γεράκος να ανεβοκατεβαίνει στον 3ο απ τις σκάλες;;;

Μήπως απλά πρέπει να κάνεις λίγες βδομάδες υπομονή;;  :ph34r:  :ph34r:  :ph34r:  :ph34r:

Δημοσ.

Μα δεν γίνεται να πληρώσεις μόνο για το ασανσερ. :) Εσείς έτσι κάνετε; :huh:

Και τι σόι λογική είναι αυτή? Δεν χρησιμοποιώ το ασανσέρ, επειδή μένω στο ισόγειο, δεν πληρώνω κοινόχρηστα?

Στην πολυκατοικία σου έτσι κάνετε, ό,τι γουστάρει ο καθένας?

Δημοσ.

Γιατί δε ξεκινάς με το να ζητησεις μείωση ενοικίου; Άλλωστε η ελλειψη ασανσερ , ενώ το νοικιασες με ασανσερ είναι σοβαρός λόγος. Αυτο θα ταρακουνήσει λίγο και τον ιδιοκτήτη, (που κακώς δε σε αφήνει να φύγεις κατ' εμέ, αλλά αφού είναι δικηγόρος μπορεί να ξεψαχνίσει το νόμο και να σου κάνει τη ζωή δύσκολη). Ετσι ίσως βρει αυτός μια λύση. 

Δημοσ.

Και τι σόι λογική είναι αυτή? Δεν χρησιμοποιώ το ασανσέρ, επειδή μένω στο ισόγειο, δεν πληρώνω κοινόχρηστα?

Στην πολυκατοικία σου έτσι κάνετε, ό,τι γουστάρει ο καθένας?

Ναι. Χωρις πλάκα έτσι κάνουμε, οτι γουστάρει ο καθένας. Αυτό που είπες δεν κατάλαβα,

Δηλαδή αλλο τo ασανσέρ άλλο τα κοινόχρηστα; Πως γίνεται να πληρώσεις ασανσέρ; :) Κέρματα βάζετε εσείς καλό. :)

Δημοσ.

Ακριβώς... Χτες έγινε συνέλευση, πιάστηκαν στα χέρια, δεν δίνει λεφτά καθόλου το ισόγειο, ο πρώτος και ένα άτομο από τον δεύτερο.

Οι μισοί προσοχή.. Είναι από το σόι του :)

Στην ουσία μένουν στην οικοδομή, αυτός ιδιοκτήτης πολυκατοικίας..

Ο αδερφός του και τα παιδιά του αδερφού του,χτες έπεσε ξύλο μεταξύ σόι.

μπορεις να προτεινεις στο διαχειριστη να του δωσεις ενα ποσο για το ασανσερ και να το κρατησεις απο το ενοικιο του ανηψιου του. αφου δεν τα πανε καλα στο σοϊ πολυ πιθανον να το δεχθει

Δημοσ.

Αυτοί που δεν πληρώνουν είναι απ το σόι του;

Αναρωτιέμαι τώρα εγώ πάντως, πόσο καιρό μπορεί να αντέξει ένας γεράκος να ανεβοκατεβαίνει στον 3ο απ τις σκάλες;;;

Μήπως απλά πρέπει να κάνεις λίγες βδομάδες υπομονή;; :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r:

Δεν σας είπα το καλύτερο.. Φεύγει διακοπές Παρασκευή, πάει στο 3 όροφο εξοχικό του στη Χαλκιδική.. Τα λέμε Σεπτέμβριο, έτσι μου είπε πριν λίγο.. Και του είπα.. Θα βάλω κλιματιστικό στο δωμάτιο που κοιμάσαι δίπλα!!!

Δημοσ.

Ναι. Χωρις πλάκα έτσι κάνουμε. Αυτό που είπες δεν κατάλαβα,

Δηλαδή αλλο τo ασανσέρ άλλο τα κοινόχρηστα; Πως γίνεται να πληρώσεις ασανσέρ; :) Κέρματα βάζετε εσείς καλό. :)

Κάτσε ρε συ μπάρμπα, βάστα. Δηλαδή το θεωρείς λογικό να μην πληρώνει κάποιος κοινόχρηστα επειδή θεωρεί ότι δεν υπάρχει αναλογικότητα στο θέμα χρήσης του ασανσέρ? 

Κάπου τα έχεις μπερδέψει θαρρώ. Στη δική μου πολυκατοικία για ασανσέρ πληρώνει και αυτός που μένει στο ισόγειο και εγώ που μένω ρετιρέ (4ος). Αντίστοιχα για κήπο πληρώνω και εγώ και ο ένοικος του ισογείου και ας μην βλέπω κήπο ποτέ.

Ποια αναλογικότητα και πράσινα άλογα, εδώ δεν εφαρμόζεται η αναλογικότητα στα διόδια, θα εφαρμοστεί στο ασανσέρ?

Επίσης, επειδή μπερδεύεσαι, μπορώ αν θέλω να αφαιρέσω το ποσό που μου αναλογεί για το ασανσέρ και να πληρώσω τα υπόλοιπα έξοδα. Εδώ όμως οι εξυπνάκηδες μπαταχτσήδες δεν πληρώνουν καθόλου κοινόχρηστα με πρόσχημα το ασανσέρ (ούτε καθαριότητα δηλαδή, ούτε φως της πολυκατοικίας, ούτε κοινόχρηστο νερό, ούτε τα διάφορα πάγια)

Να προτείνω και λύση στο θέμα πάντως.

CHvcy.jpg

Δημοσ.

Δεν σας είπα το καλύτερο.. Φεύγει διακοπές Παρασκευή, πάει στο 3 όροφο εξοχικό του στη Χαλκιδική.. Τα λέμε Σεπτέμβριο, έτσι μου είπε πριν λίγο.. Και του είπα.. Θα βάλω κλιματιστικό στο δωμάτιο που κοιμάσαι δίπλα!!!

Καλό. Να δούμε τι θα κανει αυτός μετά.

Κάτσε ρε συ μπάρμπα, βάστα. Δηλαδή το θεωρείς λογικό να μην πληρώνει κάποιος κοινόχρηστα επειδή θεωρεί ότι δεν υπάρχει αναλογικότητα στο θέμα χρήσης του ασανσέρ? 

Κάπου τα έχεις μπερδέψει θαρρώ. Στη δική μου πολυκατοικία για ασανσέρ πληρώνει και αυτός που μένει στο ισόγειο και εγώ που μένω ρετιρέ (4ος). Αντίστοιχα για κήπο πληρώνω και εγώ και ο ένοικος του ισογείου και ας μην βλέπω κήπο ποτέ.

Ποια αναλογικότητα και πράσινα άλογα, εδώ δεν εφαρμόζεται η αναλογικότητα στα διόδια, θα εφαρμοστεί στο ασανσέρ?

Να προτείνω και λύση στο θέμα πάντως.

CHvcy.jpg

Για ποιο λόγο να πληρωσει τα ίδια ο 2ος με τον 4ο, την ίδια χρήση κάνουν; Ποιός τον φθείρει περισσότερο.

Αυτό είναι αδικία, για να μην πω δικτατορία.

Γιατι να πληρώσει ο ισόγειος με μηδαμινή ή μηδενική χρήση; Κερατιάτικα; Ωραίοι είστε. Δηλαδή κάτσε πλήρωσε σαν το κορόιδο...και αν δεν πληρώσεις κοινόχρηστα ντροπή σου...

Και ναι, αν έχετε κάνει μαλακίες, ξαναλέω, καλώς δεν πληρώνουν. Οταν χάνεται η μπάλα, κλείνουν τα χρήματα.

Ας μου χρεώναν ασανσερ στο ισόγειο, θα έβλεπες τι θα παίρναν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...