Highlander Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Καλημέρα. Είχα μια βιντεοκασέτα (VHS) που την έκανα DVD κάποια εποχή. DRUGS - A river of no return. ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ - Ποτάμι χωρίς επιστροφή. Έχει θέμα τα ναρκωτικά, είναι αρκετά σκληρό το περιεχόμενο και την είχε διανείμει ένα περιοδικό της εποχής τότε, που δεν θυμάμαι καν το όνομά του. Το περιοδικό αυτό έχει κλείσει. Η ποιότητα είναι τύπου βιντεοκασέτας, οπότε θεωρώ πως θα το δουν μόνο όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά. Μπορώ αυτό να το ανεβάσω public στο youtube ; Εννοείται πως η βιντεοκασέτα πίσω έγραφε πως δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή κλπ κλπ. Υπάρχει περίπτωση να έχω τίποτα θέματα ; Δεν με ενδιαφέρει αν το κατεβάσουν. Ευχαριστώ σας. 1
michael92 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δεν έχει σημασία το περιοδικό όσο το studio που έφτιαξε την κασέτα. Αν το studio έχει κλείσει και το ανεβάσεις σε μη monetized account δεν παίζει να έχεις θέμα.
Highlander Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Το account μου είναι απλό. Τώρα, χωρίς να είμαι σίγουρος, αυτό το είχε φτιάξει η AV. (Πρέπει να βρω τη βιντεοκασέτα) Όμως μέσα στο βίντεο, ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφέρει ποιος το έφτιαξε ή οτιδήποτε άλλο.
DrLo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δεν έχει σημασία το περιοδικό όσο το studio που έφτιαξε την κασέτα. Αν το studio έχει κλείσει και το ανεβάσεις σε μη monetized account δεν παίζει να έχεις θέμα. 1. Δεν έχει σημασία αν είναι "monetized" ή όχι. 2. Τα πνευματικά δικαιώματα δε "χάνονται" όταν κλείναι μια επιχείρηση. Είναι περουσιακό της στοιχείο, όπως ένα κτίριο ή μια καρέκλα, και θεωρητικά τουλάχιστον, ανήκει ακόμα σε κάποιον. that said που λένε και οι άγγλοι ... δεν ακούγεται σαν κάτι που θα δώσει σημασία κάποιος. 2
Highlander Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Εντάξει αν τα δικαιώματα ανήκουν στην ΑΕΠΙ τότε πάω πάσο Λοιπόν, το ανεβάζω και αν το σβήσουν, το έσβησαν. Υπάρχει περίπτωση να μου ζητούν τίποτα ρέστα ;
DrLo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Εντάξει αν τα δικαιώματα ανήκουν στην ΑΕΠΙ τότε πάω πάσο Λοιπόν, το ανεβάζω και αν το σβήσουν, το έσβησαν. Υπάρχει περίπτωση να μου ζητούν τίποτα ρέστα ; έχω την εντύπωση ότι η ΑΕΠΙ έχει να κάνει μόνο με μουσική/τραγούδια.
michael92 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 1. Δεν έχει σημασία αν είναι "monetized" ή όχι. 2. Τα πνευματικά δικαιώματα δε "χάνονται" όταν κλείναι μια επιχείρηση. Είναι περουσιακό της στοιχείο, όπως ένα κτίριο ή μια καρέκλα, και θεωρητικά τουλάχιστον, ανήκει ακόμα σε κάποιον. that said που λένε και οι άγγλοι ... δεν ακούγεται σαν κάτι που θα δώσει σημασία κάποιος. 1. Φυσικά και έχει σημασία. Αν είναι monetized θα έχουν νομικό πάτημα για διαφυγόντα κέρδη. 2. Δεν χάνονται αλλά μια πτωχευμένη εταιρεία δεν παίζει να ασχοληθεί.
DrLo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 1. Φυσικά και έχει σημασία. Αν είναι monetized θα έχουν νομικό πάτημα για διαφυγόντα κέρδη. 2. Δεν χάνονται αλλά μια πτωχευμένη εταιρεία δεν παίζει να ασχοληθεί. 1. Δε μπορεί, τρολλάρουν κάποιοι, αλλά άντε να το εξηγήσω γιατί υπάρχει και το ενδεχόμενο απλά τόσο να καταλαβαίνουν Αν εγώ δώσω τσάμπα (not monetized) μία ταινία που κανονικά θα έδινε έσοδα σε αυτόν που έχει τα πνευματικά της διακιώματα, υπάρχει θέμα για διαφυγόντα κέρδη ή όχι? Αν μπορείς να απαντήσεις στο παραπάνω θα καταλάβεις. Το ότι δεν έχεις κέρδος εσύ δε σημαίνει ότι δε το έχασε κάποιος άλλος. 2. Μια πωχευμένη εταιρεία και να "παίζει" να ασχοληθεί δε γίνεται απλά γιατί δεν υπάρχει, αυτο είπα άλλωστε. Μπορεί όμως να υπάρχει, θεωρητικά, κάποιος άλλος που έχει κληρονομήσει/αγοράσει τα διακιώματα αυτά. 1
opcorsa Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Καλημέρα. Είχα μια βιντεοκασέτα (VHS) που την έκανα DVD κάποια εποχή. DRUGS - A river of no return. ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ - Ποτάμι χωρίς επιστροφή. Έχει θέμα τα ναρκωτικά, είναι αρκετά σκληρό το περιεχόμενο και την είχε διανείμει ένα περιοδικό της εποχής τότε, που δεν θυμάμαι καν το όνομά του. Το περιοδικό αυτό έχει κλείσει. Η ποιότητα είναι τύπου βιντεοκασέτας, οπότε θεωρώ πως θα το δουν μόνο όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά. Μπορώ αυτό να το ανεβάσω public στο youtube ; Εννοείται πως η βιντεοκασέτα πίσω έγραφε πως δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή κλπ κλπ. Υπάρχει περίπτωση να έχω τίποτα θέματα ; Δεν με ενδιαφέρει αν το κατεβάσουν. Ευχαριστώ σας. τυπε αν το ανεβασεις τελικα ενημερωσε μας.. φαινεται ενδιαφερον θεμα 2
michael92 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 @DrLo Σε όσες περιπτώσεις δικάστηκε κάποιος στην χώρα μας το βασικό νομικό πάτημα ήταν το ad revenue.
Zus Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 @TS Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα αν δεν κάνεις monetize το υλικό. Αν η εταιρία διεκδικεί ακόμα δικαιώματα θα κάνει claim το video σου και απλά τα όποια κέρδη από τα κλικς θα τα επωμίζεται η ίδια. 1
Tilemaxx Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Με μια πρόχειρη αναζήτηση στο Google, η ταινία αυτή είναι ιταλικό ντοκυμαντέρ που ανήκει σε ανεξάρτητη εταιρία παραγωγής που έβγαλε 3 ταινίες όλες κι όλες τη δεκαετία του '80. Κατά 99% δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.
DrLo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) @DrLo Σε όσες περιπτώσεις δικάστηκε κάποιος στην χώρα μας το βασικό νομικό πάτημα ήταν το ad revenue. ωραία, πάρε μια στοίβα κοπιες του wonder-woman και πήγαινε μοίρζαέ τες έξω από το Village τότε, δε θα έχεις πρόβλημα καταλαβαίνω. ξαναλέω, το video θα είναι τόσο αδιάφορο που 99,999999 δε θα έχει πρόβλημα ... αυτό δε σημαίνει ότι επιτρέπεται. πιο πολύ θα "κινδυνέψει" αν έχει το βίοντεο μέσα κάποιο τραγούδι, μουσική που μπορεί να το "πιάσει" αυτόματα το youtube. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2017 από DrLo
Highlander Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=FAd6h-kUtsc 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα