Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν γυρίζουν πίσω τα χρόνια. ΜΑς φαίνονταν σπουδαία ΤΟΤΕ, γιατί ήμασταν παιδάκια. Τώρα , πέρα από κάποιες ώρες νοσταλγίας , δεν μπορούν να προσφέρουν κάτι .

Ούτε θα ξαναγυρίσουμε σε εκείνα τα χρόνια ποτέ.

(Εκτός κι αν υπάρχει ... άλλη ζωή).

• Like 9
Δημοσ.
remake του E.T. ΤΩΡΑ!!

Υπάρχει ολόκληρο ντοκυμανταίρ του Netflix για το πού πετάχτηκαν όλες οι κασέτες του πιο αποτυχημένου videogame ever..

• Like 1
Δημοσ.

Δεν γυρίζουν πίσω τα χρόνια. ΜΑς φαίνονταν σπουδαία ΤΟΤΕ, γιατί ήμασταν παιδάκια. Τώρα , πέρα από κάποιες ώρες νοσταλγίας , δεν μπορούν να προσφέρουν κάτι .

Απλώς έχεις χάσει την ικανότητα να τα απολαμβάνεις. Και δεν σου το λέω υποτιμητικά, κι εγώ συλλαμβάνω τον εαυτό μου να μην μπορώ να συγκεντρωθώ αρκετές φορές.

• Like 2
Δημοσ.

To μελλον ειναι αυθεντικες εταιριες βιντειοπαιχνιδιων

nintendo - sega - atari! 

Δεν ξέρω που το είδες, αλλά σου το εύχομαι ολόψυχα..

• Like 1
Δημοσ.

Λογικα για κατι ρετρο θα παει... Νεας τεχνολογιας κονσολα δεν θα δουμε πιστευω.

Atari jaguar II 1024 qbit με holographic drive χειρηστήρια 101 πλήκτρων bundled με 20 Atari 2600 classic games μόνο 1499ευρω 1498 ευρώ.

------------------------------------------------------------------

Some people now they don't get it, do they?

Δημοσ.

Θα ήθελα να το δω να συμβαίνει!! Retro παιχνίδια με αναβαθμισμένα γραφικά και ήχο. Δεν χρειάζεται να ανταγωνιστεί τους κατασκευαστές που έχουν μερίδιο στην αγορά. Σε retro gaming, θα είναι η μοναδική! Αν η Atari αναβίωνε και στην κατασκευή Η/Υ, θα είχε πολύ ενδιαφέρον!! Υπάρχουν πολλοί που δεν ξεχνούν το SΤ, που προσέφερε ό,τι και ο Μacintosh, αλλά με το 1/4 του κόστους!

• Like 1
Δημοσ.

Φανταστείτε μια κονσόλα με pc hardware, με ένα περιβάλλον εύκολο στην χρήση για tv και game control, με παιχνίδια του pc παραμετροποιημένα ώστε να μην θέλουν εγκατάσταση (ή να γίνεται αυτόματα τέλος πάντων) και να παίζει σε ικανοποιητικό βαθμό όλα τα pc games. Και φυσικά να έχει και έναν emulator που να παίζει τα κλασικά παιχνίδια της Atari αναβαθμισμένα για μεγαλύτερες αναλύσεις....! Ποιο PS4/XBOX...;;;

• Like 1
Δημοσ.

Αν καταφέρει να κάνει κάτι τόσο ξεχωριστό που  να μην πάει κόντρα σε sony, nintendo και ms τότε ίσως να καταφέρει να κάνει κάτι. Αλλιώς δεν την βλέπω και πολύ καλά την Atari. Να πάει κόντρα με τα μεγάλα κεφάλια δεν γίνεται και δεν θα της βγεί σε καλό με τίποτα. Άντε να δούμε τι θα δούμε.

Ελπίζω να είναι κάτι καλό και να αξίζει τον κόπο που κάνουν.

Δημοσ.

Έχω τις κασέτες μου λείπει η κονσόλα...

classifieds-100346-0-57615300-1497727047_thumb.jpg

Ωραίες εποχές.

1980κατι, ατελείωτες ώρες με φιλαράκια...

• Like 2
Δημοσ.

Η retro μανία έχει και ένα όριο. Θα ξαναπουλήσουν το battle; To jungle hunt; Ή το  vanguard; Μερικά πράγματα είναι καλύτερο να ζουν στη μνήμη. Κάτι σαν το πρώτο έρωτα ένα πράγμα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...